Hemma igen :)

Heeeeeemmmmmaaaa !
Åh herre min skapare, mycket att ta igen på både insta & fb, men framför allt HÄR! Kommer vara svårt att berätta allt i ett enda inlägg, och ni kommer aldrig orka er ta igenom det, haha.. Så det kommer väl lite då och då.
Kan börja med att veckan varit något alldeles extra. Till och med den dagen det hällregnade gjorde vi till något bra! Har inte skrattat såhär mycket på länge!
I början av veckan köpte vi biljetter för att kunna ta oss lite varstans.
Vi började med en frukost i lägenheten, förstärkt frukost i Italien, samt en glass! Fortsatte till Monaco och tog en drink utanför casinot - coolt att se! Dock hade vi två minderåriga med oss ;)
Fortsatte med shopping i Cannes och en härlig middag - grillad bläckfisk för mig, mums! Kom tillbaka med ett gäng påsar för att förnya min (några storlekar större) nya garderob :) roligt att köpa nytt, och nu kan jag verkligen gå på fina fester, hihi!
Vi har badat och solat, besökt nya restauranger varje dag, shoppat, åkt runt till nya platser, åkt cykeltaxi, ätit världens godaste sushi och hälsat på kära faster som var på målarkurs i Antibes! Ni hör ju, en helt underbar resa!
Maten då? Äter inte så mycket kolhydrater så har mest blivit sallad och skaldjur + sushi och massa frukostar såklart! Allt har gått bra och jag är väldigt tacksam över resan! Åkte med mamma, lillebror och hans tjej!

Ringde en annan fin tjej nu och babblade på om allt möjligt <3

Sitter nu hos pappa och har med mig lite saker från resan :) bra vecka!


Postat av: Daniella 🌙

Bildeeeeer :D

2013-09-20 @ 14:30:26
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: Lilla hjärtat

Glad jag blir att se dig igen, men framför allt att du har haft det så bra! Skulle vara roligt att få se lite bilder och höra mer (jag orkar läsa hihi..) Många KRAMAR till dig fina <3

2013-09-20 @ 20:19:40
URL: http://littlegirlsheart.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Hej hej! Jag är i behandling för anorexi, men just ni så är det lite kämpigt då jag inte riktigt kan se att jag är sjuk om du förstår. Jag undrar bara vid vilket BMI man får sluta med näringsdrycker? Jag förstår om du inte vill skriva ut ditt BMI direkt, men på ett ungefär när man ska sluta med näringdrycker?

Härligt att se att man kan njuta av livet.

2013-09-21 @ 17:31:19
Postat av: Anonym

Varför inte kolhydrater?

2013-09-23 @ 21:00:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: