@ work !

Tjohoah ! Har rast från jobbet, sitter ute i fina vädret och samlar nya krafter till de tre sista timmarna. Dagen går bra, mycket kunder. Både privat och firmor, roligt när det händer lite (även om det kan hända lite väl mycket på en och samma gång ibland, hah) . Börjar klockan tre igen, så ska snart pallra mig tillbaka. Oke inte riktigt än.. Pappa har fixat skärm-skydd till mig nu. Så det blir till att fixa det + öppna paketet med andra skyddet i, när jag kommer hem ikväll :) Hoppas att alla har en bra fortsatt dag! Höreeeeees !! :D ciao

man ska aldrig säga aldrig .


hej hopp !
sitter i sängen hos pappa i morgonrock. luktar jordgubb och är fortfarade lite blöt efter ett varmt bad. Pappa kom precis hem från sin ena syster efter att ha fixat med en massa papper. ..och nu hoppar han i mitt varma [gamla] vatten, hah. nog bra det, för han tycks ALLTID lyckas börja prata med mig när jag är inne i något annat behöver fokuseras på, tss. så hopp i nu så jag hinner skriva klaaaaart ikväll ! :p

jobbet idag gick bra. fick just veta att jag kommer att få en timme rast varje dag. det behövs nog. missförstå mig inte nu, jag gillar väldigt mycket att springa runt i butiken, pressa kartonger och mest av allt - stå i kassan ! :)
..bara att jag blir lite trött. men det är helt klart värt det. men att börja såhär lite succesivt med timhöjningen är nog bara jättebra. kanske jag lär mig att känna, man kan inte jobba hela dagar utan energi, utan att äta. ingen gör det. så ett två, kämpaaa påååå !! :) Det lilla tråkiga är dock att bästa butikschefen slutat.. tur att man har bästaste Jempa-Pempa kvar!

hahah vad är det här. såg just på TV en som i helgen vann VM i nässköljning. vad händer med denna värld ?!

nej, nu ska jag svara på alla bluppande sms och fortsätta skratta lite åt mig själv. alla predikningar jag om och om haft, hur jag aaaaldrig nåååågonsiiin kommer att införskaffa en telefon med touch. så sitter jag här och verkligen totalavgudar nya iphonen. jag ska inte säga typiskt, men innebörden av man ska aldrig säga aldrig, börjar bevisa sig stämma mer och mer.  heeey sweeeeiiiiijjjss .  längtar tills helgen . wiiiaaah.I brist på kamera och bilder får vi bjuda på en gammal historia från 2008. En hälsosam, väldigttränad - Jag .Morning

Godermorgon världen! Gick just några minuter mot trafiken och resan mot jobbet. Klockan är senare än ottan, ändå kändes det som fuktig dagg mitt bland fågelkvitter. Solstrålar på sin väg, brytandes genom dimma och våta löv. Morgonpigga pensionärer och trötta människor som hellre skulle legat kvar i sängen. Jag sitter mitt i lokaltrafiken, en mitt i mängden vuxen människa påväg till dagens arbete. Känner mig alltmer vuxen men fortfarande så liten .. Har svårt att fokusera på verkligheten, allt för ofta fast i min egna lilla värld. Så även denna morgon. Ett samtal förväntas göras av mig inom kort, förmår mig inte riktigt till att slå numret och prata. Vill helst bara lyssna. Människors röster, så olika men alla med samma rätt till att uttala och forma sina ord. Världen är bra ibland.

Subway

Hejje! Jobbet är slut för dagen, är riiiktigt trött nu.. Sitter i varje fall på tunnelbanan på min väg till Farsta. Kvällen skulle tydligen innehålla lite 'lips' , typ som Singstar fick jag förklarat. Se hur det går, jag som sjunger så illa bra..inte. Hah Fick ett mms av mor min nyss, ett paket väntar på mig där hemma, spännande!! :) Nä, nu blire musik och lite slappning på tbanan! See yaa later!

Trötter

Godermorgon allemaaan! Även om jag börjar vakna till lite nu, är det något otroligt huur trött jag är.! Låg ju i sängen i princip hela dagen igår, tog en sömntablett runt 22.30 - somnade runt tolv.. Klockan stod på 8.45, vilket innebär åtta timmars sömn + marginal. Men jag kunde inte vakna eller ta mig upp förrän 9.30. Stöööööööört, som en sengångare.. Men jahapp, första jobbdagen på mina kommande elva veckors arbete med 7h/dag istället för 4h/dag. Se hur det går.. Önska mig lycka till! (måste nog börja dricka kaffe..) Ha en bäst dag! Mooooot busseeeen !

Flyttade rumpan till nästa område

Hej allemaaaan!! Har städat rummet som ett värsta nu, eller ja.. Halva rummet ligger väl PÅ sängen, hah. Himla städerskan är tydligen (som alltid) morgonpigg och kommer stormandes med damvippan redan klockan åtta. En annan krake börjar ju inte jobbet förrän elva, så har precis gått över till pappa. Det är nu man är glad att man har tillgång till två hus ;) Mamma fick med sig två två hela tidningar till mig från affären, två av mina favoriter - vecko revyn & bild. Så snart blir det till att hoppa ner i sängen och bläddra lite. Tycker mig även veta att båda två innehåller ett varsitt korsord, Wii! Snart sängen, godernatter på er !!

upp på fötter . snart.


hej igen!
nu har jag åtminstone pallrat i mig mjukisbyxor och pappas mjukiströja. men sängen har jag inte tagit mig ifrån. tog timmar och ett antal sättandes-på-sängen av mamma, för att jag skulle tända lampan. ytterligare ett par timmar tills rullgardinen for upp. mamma skulle vara snäll mot mig och handla min favoritläsk, sprite zero. men hon råkade glömma.. heh. om ett tag måste jag städa, ironiskt nog inför städerskan som kommer imorgon..

natten var en av de jobbigaste, men börjar må lite bättre nu i varje fall, trots att ångesten river och sliter. sitter och fördriver tiden med min nya fina iphone - ladda in massa bilder bland annat. så roligt så, mest fin är den !! :)

Live Love Laugh


Hej igen, nu ska vi se om vi kan få in en liten miniatyrbild innefattande gårdagen..

Började lördagsmorgonen med jobb, som fortsatte i en bilkörning förbi systemet och vidare till mormor & morfar. Matlistan morfar så fint smsat hade mamma tagit med sig till mataffären och lastat in i bakluckan. Fika i deras lägenhet för att senare vända hemåt. jag hoppade in i duschen - mamma åkte till lillebrors fotbollsmatch. 
Minuterna därefter kom L genom ytterdörren och bad om en inbakad fläta á la dedde. blev så fint så, tills hon fick komma tillbaka efter middagen för en ny. vet inte vad hon han göra med den gamla under middagen, hah .. 

vid tjugo-tiden skjutsade marcus oss till barkarby, några pendeltågsstationer och en cider senare var vi i sundbyberg. Hon skulle möta upp några jobbarkompisar på Garbo, kruxet var bara att åldersgränsen var 23, men det gick bra i varje fall. Pew. Vi satte oss ned vid ett bord och socialiserade oss med några nya ansikten som anslöt sig. trevligt trevligt!

Kvällen bjöd på mycket vill jag lova, men en lite underlig sak var när jag och L stod inne på toaletten och pratade. tror det var lite lyhört för en kvinna kom fram efter ett tag.
Jag ser dig. jag kan inte tänka mig vad du gått igenom, men jag känner igen mycket. titta på mig - jag ser dig.
Hon stod säkert och pratade med mig i fem minuter .. hon gav mig sitt visitkort och bad mig ringa, eller smsa. hon ville hjälpa mig. människor .. finns så många underbara. :)
En annan ung kvinna kom la sig över vårt bord och tittade på mig som satt längst in mot fönstret/väggen.
Vad du är vacker, vet du det? ditt ansikte.        [jag hatar mitt ansikte..]

kommentarena om mitt utseende var inte klara där..
En tjej bad mig äta lite mer. en annan sa att jag var snygg, tog tumme och långfinger runt min överarm och tittade på mig. som om jag var ett ufo., Träffade senare en gammal vän som gjorde samma sak, sa samma sak.
sen kom en kommentar av en man. fan vad du är sexig. helt perfekt. ..men du är så smal. Tror det sprack där.

När jag kom hem tryckte jag i mig lite. orkar inga mer kommentarer, vill ju bara vara normal.. jag spydde. igen.
klockan var halv sex på morgonen och jag föll ihop på badrumsgolvet. så trött, sån ångest, så mycket av allt.
vaknade innan klockan sex, i mina egna spyor.
Det kom lite till, en timme senare hade jag lyckats tvätta av mig, klä av mig, torkat golvet och tagit mig till sängen.

vilket jävla liv man lever. kvällen som var så bra annars ..Carefree nights

Galen kväll/natt. Både bra och dåligt.. Berättar mer snart. Herre.

w a s t e d


Pappa - dag


hejje hejje hejje !!
nya sömnisar är som stora klubbor i huvudet. somnar inte som en stock, men det är lite svårt att väcka mig, hah. pappa fick i varje fall upp mig vid tolv. promenerade till mamma, bytte om och hämtade kameran. sen brummade vi till mobil-affären och Elgiganten som andra stopp.
mobilaffären låg i en stor Galleria jag aldrig tidigare varit i, gick runt där medan pappa pratade med gårdagens försäljare.     tro det eller ej, jag tappade bort mig..

hah. Min uppmärksamhet landade helt på en automat. L samlar på barbapappa-figurer och i denna automat fanns samma figurer men i annat format, jag ville köpa. såg en jättefin stjärna på bilden jag försökte få ut.
gick inte så bra, men nu har jag fem andra olika barba-mobil-smycken iaf, heh..

kameran är inlämnad, separationsångesten var stor, men hoppas att jag får tillbaka den hel och fin inom kort. :) HAHAHAH, justeja. DAGENS. skulle köra hem bilen från Elgiganten. pappa sätter sig.

"Oj, nu har jag inte de där papprena med mig.. hm. jaja."

"Tur att jag har körkortet då, pappa !.."

 *pappa tittar på mig* "Justeja, hah."


barbafigur L samlar på                                                                   barbafigur jag hittade


Nattbloggi

Goder kväller mitt i natten ..typ. Precis mött pappa i köket, hans mage var lite i nöd, hjälpte han göra ost & kaviar på knäckebröd. Lite mjölk på det. Själv hittade jag en sockersaft, stark dom gatan dock, blandade ut lite med vatten.. Gick bra det! ,, blev lite oroad bara, stod nämligen mojito på juice(!)paketet, men lugn bara lugn. Var typ limejouice hah! Hoppas att ni alla redan sover bäst ! :)

Mobiiilbloggning numbero Uno

Hejsan! Skriver från mobilen för första gången. DEBUUUT. Blir ett "X" i listan på den. :p Hade dock nämnvärt stora problem med hur man skulle lyckas skriva ett inlägg, mer än rubrik.. Googlade (jag är en ytterst ovan mobil-med-internet innehavare) fram ett svar på hur man gick till väga, så nu ni ska ni få lite mer än en rubrik att läsa, hah. Pappa kom och hämtade mig från mamma (som stannar på jobbet över natten) inte en bra för en sådan som mig att utmana ödet mer än nödvändigt under mina 'down-weeks'. Nu ska jag fortsätta leka (lite varligare än vad ett barn kanske skulle göra..) med mobiiilen. !! Hej opp sålänge! :)

skärpning..


Hej igen!
Tiden rullar på som om det inte fanns något att hinna med. har i varje fall lyckats installera nyaste variationen av Itunes och synkroniserat den och mobilen, som man tvunget skulle göra för att den skulle komma igång,

annars har jag bara suttit i sängen hela dagen, slapp som jag är. nej men mådde inte så bra imorse. spydde lite som en gris. måste komma ur det här jävla mönstret. men jag vet inte hur man gör. minns inte hur man kopplar bort en röst i huvudet om fortfarande låter så övertygande. jag klarade ju av att koppla bort det så länge nyss.
nu verkar allt vara tillbaka från noll och det blir som att varje gång jag går på toaletten vänder jag fel ände till.
måste komma ihåg hur och vad jag gjorde då, nyligen. försöka vilseleda mig själv, krossa det onda som gör att illamående känslan tränger sig fram när jag inte ens har feber. eller virus i magen. eller allergi. eller fylla.

hur som helst har jag nu (efter lite om och men) till och med fått en årderbekräftelse på att mitt nya fina mobilskal är betalt och påväg hem till mig, inom sinom tid. om man har tur kanske det kommer i samma veva som sim-kortet. här ser ni skalet jag väntar på, fint va ?
Iphone 4


hej bloggos!

morgonen till ära bjöd på inte mindre än två uppvaknanden. ingen utav de var väckarklockan som i övrigt inte var på. FÖRST hörde jag något oroväckande hårt dunsande utanför mitt fönster, men mot min vägg. tog ett tag innan jag ens kunde avgöra att det var mitt fönster som lämnade eferskakningar. ringklockan skrek av desperat upprepade intryckningar. hemtelefonen ringde och hela huset stod snart som en varningslampa av allt ljus & lljud. mobilen ringde också. svarade i en av telefonerna, på andra sidan luren frågade min lillebror vad jag gjorde klockan elva på morgonen , hej Robin, jag sover .. jamen, kan du öppna dörren?! meh.. kommer..

ANDRA uppvakandet var av mobiltelefonen som sjöng aeronsmiths - Cryin' . Denna gång var det pappa som frågade om jag ville ha en Iphone och i så fall vilken färg. tog ett tag innan jag regareda vad som hände.. han tod på Elgiganten för att handla en Iphone till lillebror, hittade något bra erbjudande och tänkte att jag också kanske ville ha en. [vi båda glömde nog snabbt bort alla mina påståenden och samtal om hur jag aldrig någonsin skulle ha en telefon med Toutch-skärm. Nu får jag banne mig vara försiktig.. hah]

Robin är förlåten för att han väckte mig
! hah

Pappa blev själv lite sugen och skyllde på den "väldigt duktiga" försäljaren, en kvinna på tjugo år, när han kom hem med tre nya Iphoner. VEM HAR INTE VÄRLDENS BÄSTA OCH SNÄLLASTE PAPPA, VA VA VA ?! :D

en gång sjuk - inte alltid sjuk .


afternoon.
när jag sitter själv, oftast ifrågan om att vänta - tänker jag. på allt. mina tankar snurrar igång och tycks aldrig riktigt ta slut. funderar på livet, värdet och människorna. mig själv, alla runt omkring, de jag känner, de jag inte ens vet existerar eller kommer att finnas. halkar in på glädje och sorg, lycka och ledsamhet. tänker på anorexin.
kan inte låta bli att hata benämningens innerbörd. hata känslorna och ångesten. problemen och farorna. MEN, ju mer jag tänker, ju längre jag kommer. kan jag aldrig riktigt ångra att jag blev sjuk. det låter kanske fel, jag vet. men det var som en slags väckarklocka för mig. mitt liv höll på att rasa samman, jag orkade inte mer, ville inte, kunde inte. något sa stopp och uttryckte sig tragiskt nog i en ätstörning. i början inte så farlig, men ju längre tiden gick, ju sämre jag faktiskt mådde - desto djupare sjönk jag i mig själv. desto mer beredd blev jag att ge upp något så fint som livet. ingenting fanns kvar att kämpa för, leva för. jag vet bättre nu. jag ångrar det inte för att min "kolapps" gav mig min pappa tillbaka, jag kom närmare min mamma och på något vis förstod jag människan inom mig. även om jag inte kan förstå eller riktigt styra mig själv och mina tankar, känner jag mig.

jag är inte frisk. men jag kommer att bli. för att jag vill. jag förstår nu. jag föll, men kan resa mig igen. som vem som helst annars. jag försöker och kommer inte sluta. en dag står jag upprätt utan krokig rygg som skvallar om dålig självbild eller säkerhet. en dag klassas mitt beteende inte längre som onormalt. en dag. när jag mår bra.Det är inte hur man har det, utan hur man tar det. allt löser sig, en dag blir allt bra.Lite för mycket party..


halloj alla barn & vuxna!
solen skiner och vi med den, hah! gårdagen var skoj och lite snurrig, beroende på vem man frågar. planerna var att åka till Theodoras, vi kom inte riktigt dit. ska nog tacka mina kinkiga smaklökar för att rata öl och vin. Linda lyckades hinka i sin en hel vin-tetra, innehållande 1L rosé. hon mådde inte så bra, stackarn.. BOM smällde det till i huvudet. själv är det få utekvällar jag druckigt så lite som juag faktiskt gjorde. nästan att hon kompenserade mig. halva min systemkasse lämnades orörd då jag misstänkte en och annan ciderförtäring ute på Theodoras, heh.
men som tidigarenämnt tog vi oss inte riktigt ända fram.. 15min buss räckte gott och väl för att spyorna skulle komma.. tog hem min lilla vän, eller försökte åtminstone ;) vinglade fram med henne under armen, hoppade på bussen hem. fick kliva av, spy lite till. gå lite, se två bussomgångar passera. gå lite till, sätta oss på en bänk i en busskur. hah, måste sätt lite roligt ut när jag lagt min kavaj om hennes axlar och i klackar stå hoppandes under ett träd för att plocka stora löv att torka hennes uppkomna bukinnehåll.. hennes lillebror kom och hämtade oss med plastpåse i högsta hugg, hah! fixade lite rostade mackor och stoppade ner henne i sängen. inge mer vin för den damen ..på ett tag. tssss. men det var kul så länge det varade !! :D

Jag som inte riktigt han ikapp med drickandet var idag körbar och vi har precis varit och handlat lite nödvändigt. ikväll blire tacos med fint sällskap, wii wii :)


wiisnabb update


hejje !!
måååår mycket bättre nu, varit med världens bästa Linda hela dagen. vi tog morfars bil och körde till vällingby. gick runt och kom hem med massa nya inköp. bland annat lösnaglar som jag försöker vänja mig vid. därför - skriver mer senare.. hah. Ikväll blir det utgång med Bettan & Co. säga hejdå, åker ju till bulgarien på obestämt tid. blä. hörs senare,, puss.


second chance


My eyes are open wide. And by the way, I made it through the day
I watched the world outside

I just saw Hayley's comet, she said ,"Why you always running in place?
Even the man in the moon disappeared somewhere in the stratosphere"

Tell my mother, Tell my father - I've done the best I can
To make them realize. This is my life.
hope they understand..

Please don't cry one tear for medet är lite svårt nu


jag tror att jag mår ganska dåligt. eller jag känner, ser och vet att allt inte är så bra. visst har det inte varit det på länge, men en skillnad märks. på mig själv. jag är destruktiv, restruktiv och straffar mig själv på ett sätt jag inte kan önska någon annan att behöva erfara eller känna. gör illa och slår mina nerver och psyke. allt för att jag inte mår bra. det går i vågor, vet inte vad det här plötsligt kom ifrån, även om jag efter en liten tid nu börjar förstå. vissa dagar, till och med många, kan jag må som vanligt. glad och må bra. inte nu, inte på över en vecka. vågorna är olika och allt kommer och går. dock verkar jag hålla mig på en och samma. det gör ont. ont att känna.

Det blir nog bra snart, hoppas. för det här går inte, det känns för mycket. fuck it. jag kan inte mer, inte nu. nu. åh

Godernatter ^^

Det är inte hur man har det, utan hur man tar det .


heeey!
Idag mår jag väldigt mycket bättre än igår. körandet har gått megabra och jag kom inte hem förräns nu, roligt! :D
1. åka till behandlaren och vara där i 1,5 timme. vänta tillbaka till vällingby.
2. Gå in på banken och fixa ett litet ärende. känner mig mer och mer vuxen för varje gång, hah.
3. åka till Nälsta och hämta upp Bettan. Vidare till Backlura där Linda och Rasmus hoppar in i baksätet.
4. Åka till Rusta och köpa sovsäck till B. jag hittade en honungshandkräm & Cola Zero. L - godis. R - en bok.
5. Till Elgiganten, lämna in kameran. som jag för i övrigt fick med mig hem då den "fungerade".
6. Köra Drive-in för första gången. Åkte förbi den talande tanten i gråa lådan och fick backa.
7. Köra till Spånga, lämna av Rasmus, till en second hand butik - lämna in kläder som Bettan rensat bort.
8. Tillbaka till Nälsta, släppa av L. & B. fortsätta till Vällingby. automaten = ur funktion = min första smsbilbiljett.
9. Köa på apoteket och hämta ut min medicin som jag glömde göra imorse.. Inatt ska jag sova, minsann !!
10. Vänta på lillebror som slutat skolan och skjutsa hem honom.

Ni ser, en hel del har man hunnit med. Dock testade jag kameran nu och insåg vad det dolda felet var. objektet sitter fel och vill inte focusera. Där har vi problemet, vilket innebär att jag snällt får åka tillbaka med den imorgon. Men nu ska jag invänta A. för att plugga, eller ja, hon ska studera. jag kan nog städa och prata en massa babbelskit. senare ikväll ska jag till B och hjälpa till med packningen, blir brabättrebäst det hära. :)

Morfars bilnycklar jag prytt med en av mina äldsta och absoluta favorit bland nyckelringssamlingen. min lilla boll.♥Mia var bra som vanligt. men inom samtalets första fem minuter hörde jag orden "ingenting är verkligt". Hela jag såg ut som ett ? och undrade såklart vad hon menade. ingenting är verkligt, sa hon igen. drog en parallell med jorden. för några hundra år sedan var jorden platt. Det visste man då. ända tills 1500-talet och några nyfikna människor forskade vidare och listade ut att jorden var platt. Det är inte som man har det, utan hur man tar det, fick en helt ny innebörd för mig. det vi intalar oss själva, det vi väljer att tro på - det är verklighet. för oss.

Jag sa att en stor faktor i min må-dålig-het är känslan av maktlöshet. som jag känner nu. finns så många jag vill hjälpa. sen vet jag att så många av mina nära har kännt samma känsla gäntemot mig, sen jag blev sjuk. vilket gör mig ännu mer ledsen, känslan av hat och värdelöshet mot mig själv bara växer. jag gör illa de som står mig närmst. Mia gav mig en till liknelse;
tänk dig en gitarr. vi spelar på den och det kommer ljud. allas resistenslåda är olika, vi är olika. alla tar allt olika.
Jag måste sluta ta på mig skulden för allt. Jag vill alltid fixa ..alla. men jag glömmer och ger upp mig själv. inser inte att ju starkare jag blir och är, desto högre och stabilare kan jag lyfta en annan människa. dem jag ..älskar.morning sunshine !


Godermorgon allesammans !
Lite seg morgon, men fortfarande ganska snabb! fick ingen sömn, men ska gå till apoteket idag och hämta ut nya sömnisarna, så imorgon är jag förhoppningsvis lite piggare! pepparpeppar Börjar med en sväng till behandlaren, tillbaka till Vby [dit jag tänkte brumma bilen och låta den stå tills jag kommer tillbaka nu på morgonkvisten.] handla lite saker och hämta ut receptet. fortsätta till Elgiganten och lämna in min fina lilla kamera på lagning.. Längtar så tills att den är lagad och en annan kan börja fota igen, wiiiiaaah! Oj, vart visst ganska mycket att komma ihåg, bäst att skriva en kommaihåglista!

idag kommer morfar hem från sjukhuset också, vad skönt! ska jag ringa och välkomna honom hem, samt berätta att jag brummat i hans bil idag! :) ha en bästaste dag alla ni fina människor där ute! glöm inte paraplyet på bussen !Kanske lite för öppet inlägg ..


hej hej. och goder kväll.
hoppas att eran kväll varit bättre än min är i varje fall. många sover nog nu, måndag snart. skola och jobbstart. wii. råkade förstöra en matlåda ikväll. rensade den på broccolie och kantareller. sparade korv, pasta och sås. mamma blev inte så glad. fick förbud att gå i kylskåpet utan lov, utan att fråga innan. jag får köpa det. men fick ångest. ångest över att det jag ätit var lite mycket, jag var på toaletten och fick frågan om jag spydde. nej, sa jag. blev inte arg, fråga får man. men ledsen över att förstöra för någon annan. som sagt, ångest. sen kom det iaf,
mycket (vet inte hur jag ska tolka det där 60-70% när det tillslut bara är vätska och gul magsyra..?) av maten ligger i avloppet, resten ligger väl som en stor ångestväxande klump i magen. där det känns som att den inte borde vara. inget av det här är mammas fel. snarare mitt och min jävla ätstörning som förstör precis ALLT. skit.
mitt liv är missär. Jag är missär.       jag ORKAR INTE må så här längre .


annars var dagen bra. åkte till storebror & co. efter pappas telefonsamtal som uppvaknande alarmklocka. målade en vägg på förrådet, gult. sprang runt och lekte med bilar, matade, fotade, pratade om tomten och dansade till Erik Saade's "Im popular". detta tillsammans med de två sötaste brorsönerna man kan tänka sig. åh, blir alltid alltid så glad av dem, det blir nog alla! :) Om två veckor blir det återbesök och mer målning. ser redan fram emot det! caaaaan't waaaiiiiit !!


höjden av att vakna på fel sida


herre vilken morgon det blev idag. knappt varit med om snurrigare. hah, nu kan jag tack & lov skratta lite, men för stunden var det allt annat än roande..
började med utebliven sömn. så trött att jag låg kvar i sängen lite för länge. pallrade mig lite halvstressad upp till badrummet. upp med håret i en toffs, lite smink på och hopp i kläderna. PANIK - kunde inte hitta min plånbok.
15min senare än vad klockan vanligtvis är när jag åker till jobbet, började jag bli lite för stressad. sprang runt och vände upp och ned på hela huset, mest stryk fick nog sakerna i mitt tidigare så fina rum.,

ingen plånbok. inget busskort, inget körkort. ingen legitimation som bevisar att jag är jag ikväll. inga pengar och kanske en ny spärrning på bankomatkortet. inte igeeen. mamma sa att den kanske låg i bilen. efter en ny bula från värmepumpen och ett nedrullande genom trappan, sprang jag ut till parkeringen. bilen - borta! blev lite rädd tills jag fattade att den stod i garaget.. 10min kvar. enda utvägen - cykeln. justfan den var ju snodd. lillebrors minicykel fick ställa upp. Ösregn. kom till jobbet helt dyngsur och sminket rinnandes längst kinderna. Gosh.  

vilket blajj. TACK OCH LOV hittade mamma min plånbok i morfars bil från gårdagen. här är man noga med att inte köra utan körkort, så glömmer man hela stora grejen i bilen. till råga på allt glömmer man även att man glömt den där.. haha. säger ju det ,  SNURRIIIIIIGT. inte vill regnet upphöra heller. hhhmmmmppppffff.. !!snurrelurr.
Father


Pappa, hur mår du?
jag vill bara att allt,
ska få vara bra.. ♥

Operation rädda helgen .


hejje!
tillbaka i sängen, efter lite TV-tittning med mamma. dock tog det bara en halvtimme för filmen att avslutas, då vädret sabbade signalen mellan parabolen och satelliten någonstans där uppe. ovanför regn & moln. typiskt !

imorgon var det tänkt att hjälpa storebror med målning av huset. så blidde det icke, då vädret, framför allt regnet, lyckats plupppa in ett finger i spelet även under denna punkt. men på söndag skulle det bli av i varje fall. låter roligt, en liten fågel typ viskade också att mat & dryck [ även cider & gurka ] kommer finnas på plats. + massa antar jag trevliga människor. wiiwii. :)

tack och lov, som tur i oturen, löste sig lördagen ändå. börjar med jobb till 14, sen träffa en kompis, mysa med film & prat för att senare på kvällen ut på bravader med B. perfekt timing på det hela och jag slipper spendera en massa mellantid med mig själv ..som ibland kan sluta mindre bra om jag ska göra ngt roligt detta ska bli en ångestFRI helg. orkar inte med några fler jobbiga eller mörka tankar nu. på helgerna ska man ha roligt, så är det bara. visstvisst?

hoppas bara på att all svullnad lagt sig. ja, hoppashoppashoppas. Nej nu ska jag läsa SOLO som mamma så snällt kom hem med idag efter jobbet. tacktack. :) Sov bäst nu alla!

                                                                        GoDeRnAtTeR .


äckelmonster .


godmorgon, yes ni hörde rätt. har precis vaknat efter en 2-3h sömn. Lillebror kom in i rummet och jag fattade inte ens vilken dag det var, så mycket vill jag att det ska bli en ny sådan. Började morgonen med en golvning. "yippi". Fick sådan ångest att jag gick och la mig. precis satt igång en diskmaskin och smsat mamma, så hon vet. inte om diskmaskinen, men varför jag är ledsen. sitter nu i sängen igen. fanfanfan. en och en halv månad - here we go again.

känns ändå som jag börjar ta lite distans från den här skiten. jag menar, det är skillnad på var & varannan dag och 6veckor. förut kunde jag inte hantera ångesten alls. eller ja, i de flesta fall är det fortfarande lika svårt.
Men tror jag hade givit upp lite förut. mer accepterat det som en del av vardagen, tänkt att det pågott så länge, kommer aldrig bli av med det. nu kan jag inte bara rycka på axlarna och sätta en ispåse mot halsen. nu VET jag att det inte behöver vara en del av vardagen. min kropp är inte helt återställd därför inte helt jättekonstigt att det kan hända. men.. tror det är därför jag mår så jävla dåligt när det väl händer. jag VET att det inte behöver vara såhär. jag har givit mig själv en bekräftelse, bevisat. - ångesten är inte jag. inte i min identitet, inte en del av mig.
Det är bara en förjävlig liten äckelparasit som huggit tag i mig. men ju större glappet mellan oss blir, kommer den dö ut. så småning om. men en kamp, det kommer det att vara länge. inte den lättaste av sådana heller.  


Im not always strong


jag vet att man ska försöka ut i fingerspetsarna att inte vara negativ. ännu mindre visa och trö ut negativ energi. jag har försökt. ser det här mer som fakta än negativitet. föddes nog så, men ja. man kan ju försöka dölja det.

men. jag är nog världens mest misslyckade människa. ibland kan jag nog hitta min lilla mask och göra det mindre uppenbart. men misslyckad., det är bara fakta.    tyvärr.   värdelös. tror dock inte att det undgått någon , ..
besiktning


Godermorgon!
klockan stod på 06.00, huahua. Lite segstartad, men for upp när mamma öppnade dörren till mitt rum. ska du inte gå upp snart? jo. inget smink behövs, finns ingen som är vaken nu. hoppa bara i kläderna. jaja..

06.40 brummade vi iväg i varsin bil till besiktningen. gock hur bra som helst & morfars bil gick igenom ganska så galant. Efteråt fick vi nycklarna i handen och en kommentar av en kille, jag känner igen dig. och så sa han mitt namn. hah, kom på efter en stund vem han var - men namnet är bortblåst.
"du behöver inte sminka dig, ingen är vaken denna tid." pff, mamma..  :p inte hela världen precis, bara lite typiskt. Nu ska jag ringa morfar och berätta om den finfina genomgången av hans lilla röda sak. :) brumbrum Morfar


hei!
sitter i sängen och slöar. fick jobba idag, det kändes bra. dock var jag allt annat än piigg, en riktig trötthög. oke, sömnen vart det ju inget med, men jag brukar som sagt vara van vid det. borde jag klara bättre nu för tiden.
hur som haver. idag är det den artonde augusti, vilket innebär - morfars födelsedag! stackarn ligger dock kvar på sjukhuset, men jag ringde och grattade honom nu efter middagen. för er som inte vet det, är han ett riktigt storfan av godiset Toblerone. köpte med mig ett stort paket med olika smaker från Ålandsbåten, mamma har varit där och lämnat det. vilket han tackade så mycket för, innan han glatt berättade om hur bra sjukhusmaten är. hur onödigt alla skriverier och påkostoade beslut om hur dåligt det egentligen är. tur att han är nöjd i alla fall!
fjärilsmackaroner, kyckling och någon sås hade han precis fått, med efterrätt till. jättegott, sa han så nöjt.

till en annan sak. Morfar är nog en av de klokaste människorna jag någonsin mött. och under vårat tjugo minuter långa telefonsamtal sa han en sak som betytt mer än de flesta meningar någon sagt till mig. det handlade om anorexin. "du ser väl till att stoppa i dig lite mer för varje dag? en liten smörgås med något gott pålägg. frukt är bra, tycker du om det? nyttigt. kan man nästan leva på. fast apelsiner finns det inte så många bra av denna tid. päron och äpple får det bli. du får köpa riktigt många goda apelsiner sedan när det är säsong." osv.

sen kom orden.
jag blir så glad av att höra DIG säga att du mår bättre. det finns nog många bland om dig som säger att du är mager, att du äter för lite. men det spelar ingen roll. för känner man själv att man mår bättre, är det de enda som betyder."

ja, det är sant. det har jag förstått och insett. säkert många runtom mig också. men det var att just Morfar sa det. under alla mina ätstörda år. speciellt när storleken på min kropp inte sätt så bra ut. har vi inte varit så mycket hos M&M. just för att dem "inte förstår". "På deras tid kämpade man för att få lite mat på bordet. man var nöjd för allt. många svalt och knogarna blödde efter dagens arbete för att hålla familjen på fötter. osv i den historien".
Jag fick höra att de aldrig aldrig skulle förstå varför jag VALDE att inte äta. eller slängde bort och gömmde mat..

Men vem förstår egentligen? knappt jag själv gör det. Hur som helst, morfars ord värmde något otroligt !
Grattis på din dag, världens bästa morfar .

I will be Ok
likt djuret i buren, vattentrampande steg. vartän jag vänder, vartän jag ser. ingen stans att gå, gripande händer runt nätet, bedjande ögon ser allt det nära. ohörda tankar, främmande språk. försöker förmedla, en känslan inga ord kan förklara. lidande ögon, söker förståelse. skrikande blick. inrutat liv, kombinationslås utan kod. utdraget hopp, får inte ge upp. när du inte ser, men fortsätter att gå. för att du vill, för att du måste. för att du kan. tro.Godermorgon Posten !


nä. börjar bli lite smått tveksam över nattens sömn. nu är klockan ännu senare. närmare bestämt halv fem.
är det inte posten som går upp nu? Plikten lär väl kalla om DN ska kunna vänta i brevlådan till alla morgonpigga, ickestressande människor som gärna läser ett par rader till morgonkaffet. själv väljer jag att attackera kultur-delen innan pappa. korsord och sudoku, ni vet.
till råga på eländet bråkar vattenpumpsmojängen med mig, som numera sitter halvvägs uppför trappen. kommer börja min morgon med minst tre bulor. nästan så att den hoppar på mig varje vända ner till micro-värmandet av mjölk.. nej. nog med skrivandet. nu ska jag ge Ipoden ett försök att vagga mig till sängs med mitt sova-album. se om den lilla makapären - som för i övrigt kostade mig ännu en värmepumpsbula, kan agera sömntablett, hah.  
GoDeRnAtTeR pÅ eR iGeN !

hmpfff.


hej & hå.
klockan är ganska så sent och en annan är precis hemkommen. farsta ligger långt borta om inte SL vill planera ut någon smidig väg. blir nästan lite arg när sidan har flippat såhär mycket. tror minsann att det är tredje dagen i rad de ljuger för mig, himla stil. tur att mina föräldrar är så snälla och agerar taxi! tack tack ! :)
jaja, det är som det är. måste skaffa GPS och fortsätta mina färder med bil tror jag minsann. här kan vi ju passa på att inflika om dagens hämta-morfars-bil-uppdrag. gick bra, bilen startade, det enda som krånglade var garagedörren som inte ville lyssna på "sesam öppna dig". krävdes visst en nyckel, hah. tog ett tag - men en snygg kombo av min och mors smarta hjärnor gjorde susen. till slut. SWISH sa det och iväg for vi. jag svansandes i mammas bil, efter en röd rullande historia. tappade bara bort henne lite lätt en gång, annars gick det hur bra som helst. hehe. om det inte vore för all gaturenovering ska jag nog lära mig att hitta snart. !

kvällen var i varje fall hur bra som helst, like usual! nej vad säger ni, sova snart? jaa :) jobb imorgon! sleep tight !


pumpelump .,
De där installeravärmepump-killarna håller fortfarande på. Pratade lite med den ena som sa att det gick framåt, tillslut skulle det nog bli bra. [låter ju lovande i varje fall?] men han var lite irriterad över att telefonen ringde lite titt som tätt. sätt den på ljudlös, sa jag. Du är ju faktiskt redan på jobbet., han skrattade lite och fortsatte med den stora syretubs-liknande saken . tss !
själv åkte jag till centrum för att sysselsätta mig lite, passa på att hämta ut mina sömntabletter .. vilket också var det enda jag INTE gjorde. typiskt mig, hah. Nu ska jag vänta vidare på mamma innan vi åker till Mormor & Morfar, se om vi kan starta och få hem deras bil. som ska besiktias. :) Ciao så längeee.bright light


Hola!
igår vart det en heldag med Bettan, hur bra son helst! efter agerande väckarklocka mötte jag upp henne i V-by för lite mathandlande och liknande. gick hem till henne och kokade majskolv och pluppade på lite smink, heh. meningen, eller åtminstone planerna, var att åka till Gamla Stan och blixtra med kamerorna. dit kom vi aldrig.
gjorde ingenting, gick lika bra att springa runt på gården och knäppa. :)
glömde dock mitt minne hemma, vilket jag ringde och så snällt informerade mamma om - som kom förbi med ett USB från jobbet. dock löste sig inte riktigt problemet då hennes lilla sak inte ville fungera.. hm. alltid är det något.

mellan tagningarna rådde det kortspel ute i solen på en bänk. 500 - mitt nya beroende, och nutidens vändtia.
en dag som denna tog tydligen på krafterna, redan vid 20-21 tiden låg vi platta på sängen. några hundra års försök med att få över bilderna gjorde inte saken bätte - blev film istället. Moulin ROuge. den "riktiga" variationen.

Idag har jag inte lyckats åstakomma så där överdrivet mycket mer än med mobilen mot örat, sitta i telefonkö till vårdcentralen. tog sin lilla tid, men nu är receptet för sömnisar förnyat. pew.
Bortsätt från saknaden av sömnis, har vi en man i huset som borrar i väggarna. hah. han installerar en värmepump i husen - sen klockan åtta imorse. I mitt tycke, inte världens bästa vaggvisa.. ZZZzzz...
cars ! ..


aloah again!
mitt så kallade tålamod funkade inte längre och jag ringde Bettan. hon svarade med ett krassligt hallå och jag startade mitt hälsande med "VAKNAAAA!!" heh.. snäll kompis hon har, men nu är det faktiskt inte morgon längre. lillebror har sin första skoldag idag, så känner mig lite ensam här hemma. + att msn-människorna dissar mig.

justeja. har ett dagens mysterium också. helt plötsligt har mamma börjat köpa små plåster med bil-figurer på. det som får mig att fundera lite extra är att;
1. jag är den med (o?)vanan att alltid göra illa sig och därmed den säkra källan till användandet av plåster.
2. lillebror är yngst i familjen - och han är 18år fyllda.

missförstå mig inte nu. jag tycker att de är fina, men just.. bilar?Crazy Enough


► Play ▌▌ Pause ■ Stop


hejje!
uppdateringen igår var väl inte den bästa och jag vet inte om ni förstod sista inlägget. klargör det lite snabbt med orden att en vältigt betydelsefull människa var en av männen i klätterolyckan. fick hjärtsnurp när jag läste rubriken "två döda i Kebnekaise". tacka gudarna för att det var en rubrik med eftertexten "..förra året,"
varför skriver de så för?! snacka om att SKRÄMMAS !! hua.. hur som haver verkar de två må relativt bra under omständigheterna. kontaktbara, vadan det nu innnebär, men minns inget från olyckan.. ush, håller alla mina tummar! stay strong .


efter att mitt hjärta hoppat tillbaka på rätt ställe åkte jag och pappa för att hämta upp min lille och planetens segaste snigel. skjuts till vällingby och sen vidare till mammas hus. prat, musik och lite catch up, innan det var dags för henne att springa ut till bussen. ta sig in till stan, redan då en timme försenad, för att träffa några för middag. själv sprang jag till grannen, hämta en laddare och skjutsas av pappan till en annan kär liten vän. :)

idag blir det fotorunda med samma vän, dock utan min kamera.. :/ ..som jag fortfarande inte hunnit lämna in.megamassamestSTYRKA till Kebnekaise !


"Två unga män skadades allvarligt och fick räddas med helikopter efter en klätterolycka på Kebnekaise i Lapplandsfjällen på söndagen."


back to behandling.


hejsan hoppsan i lingonskogen.
kom just hem till pappa & maddde, där man fick en randig morgonrocksklädd bemötning. är det bara min käre far som sover längre och längre på 'mornarna' ju äldre han blir? hah..

hur som haver. besöket hos Mia gick bra, som väntat. kom på mig själv med att leta plåster till mina sår på halsen imorse. i rädsla av att hon skulle tro att jag skurit mig. att hon bara skulle ha fokus på det när jag öppnade min mun. att mina ord skulle luddas ut i frågan om varför, när och hur.. hon frågade inte ens. hennes ögon vilade i mina. rakt in. inte genomträgande eller borrande, som om jag skulle gjort fel. bara lyssnande, förstående, snälla. hon försöker ta sig in. se inuti den som pratade. hur jag kan förstå, men endå inte se. hon tittar på nystandet som lindat ihop sig trots alla knutar på vägen. det trassel jag så länge försökt bygga ihop. men de ojämna hacken gör det svårt att balansera alla gånger.

jag berättade om akuten, ambulas nummer två i ordningen. det som hänt sen vi senast sågs. som vanligt är jag rädd att bli dömd utan vetenskap. utan fakta, grunden. det blev jag inte. hon såg inte ens förvånad ut, knappt reagerande. klart hon frågade, undrade vad som egentligen hände. började berätta om sin erfarenhet. alla de gånger telefonen ringt och en kvinna eller man i vit rock definirat sig själv som läkare. "en av dina patieter ligger här, ..igen." hemskt.  men hon har varit med, hon vet och förstår vad allt handlar om. hon har sätt många gå denna väg, lyft upp & vandrat bredvid. inget 'fall' är hopplöst. ingen som har varit hos henne har vandrat över till andra sidan, trots alla försök, snuddar och vinglanden på gränsen som delar vår värld mot den senare.. alla dessa samtal hon måste fått. stark kvinna, Mia.

jag pratade om mina föräldrar. om mitt beteende till maten. hon vilseledde mig inte, men styrde undan. det finns inget svar på de frågan. då skulle jag inte ha problem. men det är "lättare" som utomstående att ta på det lilla man kan., ett skrik, rop - vad som helst. ett beteende som uttrycker sig i en form som existerar. ett livsmedel, mat, träning, mkt.

jag förstår mina föräldrar mer än de tror. men nej, jag har inga barn, är inte föräldrer till någon som nästan klivit över till andra sidan. men jag är här. på samma sida. det tänker jag fortsätta att vara. jag ska bara hitta mig själv.. D..


update; kom och tänka på en annan sak hon sa och pratade om. när hon först började som behandlare. ätstörningar var inte nytt, men behandlingen var. många av hennes patienter satt i soffan och grät. sa att vården repiterade orden "du gör det för uppmärksamhetens skull, du vill synas". handlade om allt mellan att skära sig, ta tabletter, drogor, allt. tack och lov är väl det, sa Mia då. vilket barn eller människa vill inte synas. uppmärksamhet och bekräftelse på att man duger och är bra måste vi alla ha. hur ska man annars kunna bygga vidare på sig själv?


RISE N' SHIINE


 tjong i bygget! ..kändes det i varje fall för en annan när veckarklockan sjöng sin ösigaste låt från listan. skärmen blinkade i takt med texten "uuuuuuuupp!!" och utan att ens behöva snooza ringde det upprepade gånger, hah.
men uppe är jag, dock lite in a hurry. om tjugo minuter går bussen och här sitter en annan i morgonrock och laddar iPoden. sminket är dock på, håret fixat, frukosten likaså. way tooooo go!

tror någ att jag lämnar restrerande rader till eftermiddagsskrivande. hej på er så länge. och GODMORGON! :D


T Y P I I I S K T .


jassåminsann. nu är det snart tre timmar sen jag tog mitt pick & pack + varm mjölk med sömnis. ZZZzzz... icke.
förstår inte vad jag gjort den där nedra John Blund. skulle vilja föra en ordentlig konversation med den herren.
för här ska man minsann upp om timme.     Y A C K .      ska till behandlaren. hade ju varit trevlig om man hade kunnat vara lite pigg DÅ.. men nääääeee. hah. t y p i s k t .

men till er andra som ligger och snoozar i sängen, sleep tight och fortsätt med det tills klockan ringder och stööör.
CIAO.  :)Z Z Z Z Z Z z z z z z z . . . . . .


KONSTEN ATT ÄTA.
natten till måndagen för en precis vecka sedan, var den innan Åland. den natten jag började få "kalla fötter", nervös på riktigt för hur allting skulle gå. Ditresan gick väl bra, då jag våga dricka något som inte var sockerfritt + köpa ett äpple och tugga upp, medan de satt på pizzerian. det brukar gå relativt bra att sitta med på sådana ställen, men denna gång ville jag bara därifrån, kändes riktigt jobbigt. kan bero på min ovetenskap om hur mina två vänner tänkte och tyckte om mig när jag bara satt med.. middagen kom, chili con carne. jag värmde frysta grönsaker i micron, och när det tog stopp, matade Linda mig med dem, ehe. "Åt du upp alla i din skål?!" fick jag som fråga sen, "ja.." svarade jag och fick en klump i magen av att jag ätit för mycket, även om hon bara menade att jag var duktig.
Tisdag vart det Tacos efter mitt te & honung. gick hur bra som helst. förmobligen min störta portion tacos hittils. Ångesten väntade inte länge dock .. fick peppsms av mamma, pappa och storebror. jag försökte verkligen.
Onsdag stod för pastasalladLunch, tur som det var fanns grönsaker i en skål och pasta kvar i kastrullen. jag fick en tallrik från den ena. så det gick bara bra. Middagen var grillning. jag hade med mig två majskolvar på spett, mästerkocken var i farten igen och lyckades tappa ner sina mellan det ENDA hålet vid kansken av gallret, hah.. men jag fick smacka grillad majskolv, paprikaröd, paprikagul & championer. gick bra det meeeeeeed
Torsdag blev lite knepig då vi gick upp vid två så lunchen blev 18.30 på kvällen. potatismos med köttbullar.
jag sprang över till vårat boende (vi spelade några grenar av OS på grannens tomt) och åt lite sallad.. in på småtimmarna stack dock hungern i magen på en del, chili con carne värmdes på för fulla muggar igen.   
Fredagen vart lite restdag. tacos till frullerulle, nej, det gick inte så bra för mig. Lunchen bestod också av rester.
Middagen fick jag hjälpa till med. kokt ris, tonfisk, majs och gräddcurrysås i långpanna i ugn. gryta? hah. skar mig på konserven, men jag fick sallad..

jag vet ju. sallad, grönsaker. de olika intagen är väl motsatsen till just olika. men jag försöker. försöker knalla mig framåt och våga sitta med folk. våga inse att jag är sjuk och att det är deras beteende är det normala, inte mitt. mina vänner och familj peppar. nästan varje middag eller annat jag äter med folk är en risk för ångest och inte slutar nästan alltid i ett sms för att få bort det svarta monstret.. ibland kommer tårar, ibland är det bara hårt.

men det går framåt. en dag. en dag är jag framme. en dag.

So I'll waste my time and I'll burn my mind.


klockan är tolv, vilket innebär ett en annan måste ju vara kontaktbar. eller nej, jag sa bara att ingen fick ringa innan tolv, tur för mig det att det inte hände. men nu är jag ändå vaken och ska börja dra mig själv i örat tills jag kommer uuuuupppp... nejjusteja, nu kom jag ju på en sak jag sa igår att jag skulle göra, hörs snarare än ni tror!


this is the night and what it does to you |


goder kväll (natter?) på er!
dricker mjölk i stora lass, har ju lite att ta igen efter en vecka utan.. haha :) precis hemkommen från bästaste jennifÖRen. suttit i hennes nya lya på balkongen. pratat massa bra, lyssnar på musik och bara myst med nya filten. och henne, mest ;) varken siffror eller ord kan beskriva hur värt det är. hjärta. ♥

efter mjölken blir det allt sova, blev lite slockning på färga nummer ett idag, annars har det varit lite dåligt med det, hah. så imorgon - ring mig INTE innan tolv, hihi. sleep tight alla. ciao! :)       ZZZzzz...
BRUNBJÖRNSFIGHT MED BUSKEN


hey igen!
har just tagit en dusch och plåstrat om min axel. samt dragit bort det från halsen, hualigen. tack och lov läkt ganska bra, vill ju inte ha något ärr där liksom.. Det 'roliga' är att efter första kvällen på Åland inträffade olycka nummer ett. cykelolycka deluxe, där herrn återvände på morgonen med en chipspåse och ett sönderskrubbat ansikte.. stackarn. :( tryckt på fel handbroms och flygiiiiiit över hela trampfordonet. lite klantigt, även om det inte är ett ord som bör komma från min mun. fick kommentaren efter observerandet att första hjälpen kittet använts,
"D är ju här, det kommer fler tillfällen!" jo jag tackar, två dagar senare kom jag tillbaka från en buske med ett utseende liknat som efter en brunbjörnsfight.. haha, man ska aldrig säga sådär och utelämna orden pepparpeppar.Åliiiiis


HEEEEJ ALLEMAAAAN ..& KVINNA !! :D
efter en heldags resande på både hav och land, är jag nu hemkommen till kära lilla svenska hässelby. har varit en helt gaaaaleen och rolig vecka! fullt ös tjugofyrasju, minst sagt. vilket dels visat sig i vår dalande humornivå, heh.

vädret har inte riktigt varit på vår sida, utom igår då vi fick full sol från start. men vi har haft det hur bra som helst ändå. badat, bastat, spelat kort, lagat mat, grillat, spelat OS med sex olika grenar. boll, skytte, kubb, golf, pil & krocket. dock vann jag inte :( [men knep ganska oväntat en andraplats på bollen, hihi.] sen gick det lite utför.

vi har använt sjukhuslådan en del gånger också.. fyra cykelvurpor och en ramla-in-i-busken händelse. den sistnämda var min förtjänst + två mildare cykelhistorier. dumma buskar bara som lämnade spår både på axel, hals & hand. -.- fortsätter med uppdateringen lite senare, för nu är jag trrrrrööööööööötttttt....
..ska berätta hur det gick med mina "kalla fötter" också .. men hej sålänge :)
 

SKÅL.


SKÅL ! ..med två koppar mjölk. SMAKLIG MÅLTID ! ..med sömntablett.
men lyckas inte somna, ändå. börjar få lite kalla fötter inför morgondagen. nervös inför maten, framför allt. vet att även om jag tycker att jag är "duktig" kommer de andra tycka att jag äter som en myra. kanske tjata, kanske bli oroliga. jag vet inte. det är just det som är jobbigt, jag vet inte. är alltid öppen om någon frågar, men av hela detta gäng vet jag inte ens om hälften vet om anorexin, även om de antagligen kommer märka att jag har en ätstörning. uah, jobbigt.

jag blir trött på det, jämt och ständigt ska röster sabotera mina roliga saker. normala saker människor bara tycker är roligt. varför måste jag tycka att det är jobbigt, oroa mig för att en sådan simpel sak som att äta ska bli svårt och smärtsamt? gosh.   ..vill ju bara vara normal. frisk. kry. stark. leva livet. sluta oroa sig om all jävla mat!

till råga på allt är första stoppet efter färja nummer ett, lunch på en pizzeria. wihoo. fuckfuckfuck. kommer ju inte äta någon pizza, men bara att sitta där inne.. känns som den ultimata starten på denna resa, även om jag ska försöka vara possitiv. nu. åh.              jääääävlaaaa heeelveeteees åååånnnggeeeeessssst. gå och skjut dig.
RYCK !


heiiii & håååå.
vart min slappdag tog vägen vet jag då inte och tiden har bara sprungit iväääääg. började med en promenix till affären, ta ut pengar för att kunna växla lite Euro. ringde pappa och frågade om han behövde något hem, var ju ändå vid affären. "ja, vad bra! en mjölk behövs, en stor. ..ehm, sådanadär penne-pinnar vore gott. och.."
haha, från att ha behövt en mjölk blev det en hel lista.

mjölk, penne-pinnar, räddisor, majskolvar, fiskgratäng i räksås, blomkol och en dricka till mig! ;)
svängde förbi pappa&madde, satt vid köksbordet och pratade lite. fortsatte vidare till mamma och fick något ryck om att städa mitt kaos-rum. nu efter över två timmar (hur kan man stöka till så i ETT enda rum?!) har jag precis tagit död på varenda liten dammråtta med herr damsugare.
garderoben är lite tillfixad och sängen nybäddad. höll dock på, som alltid, att få spader när det kom till att byta lakan, örngott osv. fyföribövelen säger jag bara. kan nog vara en av de absolut värsta sakerna jag vet, hah!

NU äre i alla fall dags för lite slö-time. hasa mig ner till TV sen kanske, oj. packa skulle jag ju också göra.. meh.
picture


LOVE IS LOVE


hei hopp!
segisdag idag. men dagens väder och veckans händelser gör det helt okej att ta det lungt. då ska vi inte glömma gårdagen som hade värdens drag med sig från morgon till kväll/natt.
började innan 9.00 med upphämtning av Angelica, leta igenom tre olika garderober efter kläder + skrivbordslådor efter färgpennor, hah. åkte till en tom lägenhet och började med förberedelserna innan vi tog kurs mot stan.

hei & hå, PrideParaden gick av stapeln strax efter ett och vi med den. hur kul som helst, stämningen var glädje och välbefinnande trots en regnskur mitt upp i allt. Babsan tappade rosa peruken och tåget lämnade efter sig ett spår av avrunnet smink, mestadels från killarna. hah ;D dans & musik, skratt och tjoheiii !

mållinjen bestod av stadens fontän och efter den blev det för mig att försöka ta sig hem, lite frågande blickar på tunnelbanan fick man allt. och då ska vi inte prata om mitt besök i affären strax efter. för världens bästa pappa kom och mötte upp mig vid Barkarby för att skjutsa mig till IKEA. har varit fullt ös hela veckan att jag inte riktigt fått tid till att handla present till gårdagens födelsedagsbarn.. ehm.. ;)  tur att man har pappa!
vi sprang runt mellan hyllorna med fokus på bra ha saker i färgen grönt. hennes favoritfärg.

full rulle hem, byta om, slå in paket och swisha ned via områdets backe till nästa partiiieee. wii, hur bra som helst!


fler bilder kommer. men nu - planering inför morgondagens lilla resaaaaa :)


jag vet vart du bor.


Go' kväll alla nattugglor ! :)
denna kväll vart inte så bra och way out off planeringen.. hm, jaja. får satsa på morgondagen imorgon som lär bli fullt ös - medvetslös. kommer antagligen vara lagom trött på söndagen - hoppas jag nästan. för en kväll som denna vill jag inte att det ska bli, igen. sitter i varje fall och slurpar mjölk nu, så lite bra är det åtminstone.

pappa & madde kom hem idag. efter min ilskepromenad mellan vällingby och hässelby, gick jag och besökte en badande far. pratade lite och informerade om en kommande överraskning, madde var lite mindre pratglad då hon låg i sängen och konverserade med John Blund, heh. sa att överraskningen skulle vänta på dem imorgon bitti.

gick upp till mammas hus och satte igång med mina underverk, bakning som för ovanlighetens skull inte behövde mer än ett försök på sig för att bli något. nästan så att vi kan påstå att jag lyckades denna gång , de ni!!

en till två timmar senare smög jag tillbaka till pappas hus och smugglade in mitt västerverk i kylskåpet med en stor lapp fasttejpad. hoppas att dem är observenta nog för att märka detta fina åstadkommande bara.. höll dock på att bli avslöjad då hunden började hoppa & skälla, bäst för den att det var utav glädje. lyckades tämja denna GLADA & hoppiga jycke tillslut. kanske har mitt framtida yrke här? inbrotstjuv ..med nyckel? haH.

Nej mjölkdags och sovning på G. sov bääääst !! :)    Deds.

that annoying moment when your anger turns into tears
trött på att sitta och vänta, trött på att bli tagen för givet. nonchaleras för att jag inte gör 'motstånd'. säger inte att det är okej, men visar inte heller att det är fel. blir inte arg. eller jo, men inte på det sättet att folk blir rädda för att göra mig arg. visar ingen besvikelse eller ilska., men fan.
arg blir jag, irriterad och besviken. bara så att ni vet.


MAT FÖR EN VECKA !


hey!
snurrig dag. lite sliten blandat med sömnbrist. lyckades prata till mig en sömnis av mamma igår trots att hon redan låg i sängen för att sova. hah var nog lika bra för att idag gick jag inte upp förrän vid 13.00. vilket berodde tillmestadels på att det blev aningen svårt att sova med en skrikande lillebror där nere, som bara reagerade på sitt himla wii-spel. hah. jaja, lika bra då jag väldigt stressad sprang upp ur sängen och fixade mig själv lite innan jag snabbt tog mig till ICA. mamma hade lämnat kortet på bordet och syftet var att jag skulle handla en veckoranson mat inför Åland. mina vänner åker nämligen (de flesta iaf) imorgon bitti. jag skickar med lite saker iform av kläder och konserver. hah.
jag är nog inte den bästa på att handla mat, så gick runt där med min rullande korg i ett par timmar.. men kom hem med en hel del grejer som jag ska  lämna över, hah!räkor, krabbkött, tonfisk, köttsoppa, championer, majs, majskolv, rotfrukter, grönsakssoppa. jani.. jag klarar mig nog! + att detta är ju bara konserver. & det finns ju fler en bara en av varje om man säger så, mohah. färskvaror osv. köps ju på plats, fanns minsann en minimataffär där :) men nu kan man packa väskan med annat, hih!


idag blir det nog parken om alla människor kan sluta vara så jävla sega. hej så länge!!

yoghurt på knoppen !LaddaLadda, TaggaTagga ! hah, normal har jag då aldrig varit, normal kommer jag aldrig bli. men att roa sig av det lilla, sånt kan jag , minsann ! :D

. ★ . WE'LL ROCK YOU


heeey!
oroa er inte, det är inte godmorgon för mig nu, bara snurrat runt lite hela dagen! datorn där emot verkar lite trött, vaknat på fel sida kanske? men nu efter några timmar och en 'återställning' har den mirakulöst återuppstått.
måste nog skaffa mig en första förbandslåda till teknikgrejer, som börjar få en alldeles för stor tendens till att säcka ihop i närheten av mig. hah.

som ni kanske märker är jag gladglad idag. gårdagen var lika bra den! utom att min lilla vän tappade sin busskorts'ficka' med busskort, bankomatkort och legg. inte roligt, blev en vild jakt efter dessa platta plastbitar. dock utan vidare framgång, tyvärr..

men dagen bjöd på en hel del ändå med en avslutande konsertliknande rock-kväll, inte helt fel. nu har jag precis brummat runt i grodan och ställt tillbaka den på sin plats, pappa och madde kommer ju hem imorgon.. ;)
nu ska jag packa inför kommande veckas vistelse i åland, städa rummet och göra mig klar inför parken, wii!!


nä, min kamera fungerar fortfarande inte. men ibland tänker jag som en pannkaka, tills jag kom på att en hederlig gammal digitalkamera kan ju fungera så länge! ;)

sedär!
ett par timmar & försök senare. en mästerkock föddes för snart 21år sen tror jag minsann! dolda talanger må vi lova här borta! :D fyllningen är dock en salig blandning jag inte vågar yttra mig om.. hah.


dreams come truemå vindarna vara förliga
och strömmarna måttliga.
må sjökorten vara tillförlitliga,
farleden fri.
landkänningen säker, ankringen fast.
och så till sist
- en trygg hamn.


morning sunshine,


rise and shine,

nä alltså, vad är det här? varit vaken hela natten och kan fortfarande inte somna. svullen, seg och bara allmänt sliten, ser jag ut att vara, hah. typiskt. se hur man orkar med denna dag. äh, detta har vi klarat förr! nobigdeal.
bara orkar inte vara så himlanshimlans trött och svullen. dumma dumma sömn, utan sömnis finns den inte.

nejmen.. hur som haver. solen lyser i varje fall för tillfället, hoppas att det håller i sig under dagen ! :) wiiwii.
ha en bäst Onsdag.burr


nyligen hemkommen från en relativt timad buss, för en gång skull. tanto var bra, men jag är nog en av de få med såhär soppigt lokalsinne. hittar ingenstans, hah. utskrattad och retad i några timmar, men den får jag bjuda på.
nu är det mjölk & sova. finurla ut någon bra lappningsteknik till mina jeans som är allt annat än hela. den historien kan vi utveckla senare. om det finns så mycket mer att säga än att det var ett hål från början, nyfikna blickar och lite för starka händer. nejdå, det var en ganska så oskyldig tabbe. desto värre var dock att den lilla tabben gjorde min hemfärd något otropisk. hah. sov bäst nu. mer mjööööölk. + lite korsord! :)ledsen för dålig kvalite. men där är mina föredetta jeans iaf. hah... :(tjo½ ..ck?


hej alla glada!
har precis race'at runt i grodan. (maddes lilla gröna bil). den stannade hemma när dem for på semester. helt okej för mig. ;) har precis duschat och snart åker sminket på. börjar bli dags att kolla SL för att ta sig in till stan. ser ut att bli tanto kvällen till ära. trevligttrevligt.

fick höra idag OCKSÅ att jag inte ser sådär farligt smal ut nu. bara typ.. bra. ger mig tiotusen dubbla tankar.
är det extra kilon på min kropp eller ser hela jag friskare ut. är jag tjock eller bara lagom. är det dags att sluta nu, eller har jag lite kvar. ur vilket perspektiv ser jag lagom ut VS tjock. varför skriker hjärnan dubbelt ?!

SKITSAMMA. ikväll blir det annat focus. P R I D E


go' kväll!
Pride är invigt och bra var det. en mängd olika tal, framträdanden, musik och härliga människor.
blir så glad, lycklig. allt är öppet och fördomsfritt. PRECIS som det ska vara. lovely.
nu är det mjölkmugg nr.2, sömnis och korsord. imorgon väntar en ny dag! wii wii. sleep well alleman !! :) ciapooo. !


snurr


hallå!
idag vet jag inte vart solen sprang och gömde sig, tyckte mig allt höra ett rykte om värmebölja denna vecka. hah, se om det dyker upp under dagarna!
sömnisen råkade slå över inatt, tror jag sprang runt och flummade runt i huset ett par timmar senare. minns inte riktigt, men har lite sms från klockan tre och ett mjölkpaket är slut. kan bara minnas att jag värmde två koppar. så var det tydligen inte, hah..
vaknade mer än en gång, men runt tolvslaget bestämde jag mig för en dusch och vidare till vällingby. letade hårfärg som nu sitter inkletat i huvudet på mig. se hur detta blir.. tyvärr blir ju resultatet knepigt att visa, då kameran still is kaputt.. nej. nu måstemåsteMÅSTE jaga llt städa mitt för**nnade rum.. ;) HÖRS !