Is it true that wishes can be bought
trött. sliten. undrar när vägen finner sin kant och man inte längre behöver kämpa så hårt. alternativt får valet och möjligheten att hoppa rakt ut. släppa taget helt och aldrig klättra upp igen. landa med båda fötterna 25m längre ned. båda fotsulorna utsmetade på jordens ojämna mark. höra startskottet till något nytt. inte börja om, men göra något annat. arkivera det som varit. minnas just för att det inte längre hör till dagen utan gårdagen. minnas det som var för att bygga vidare på något annat. leva ett annat liv. för jag vill inte längre. vill inte längre ha denna bergochdahlbana av ständiga leenden med kontrasten av tårfyllda ögon. varför finns det ingen medicin ? ... detta frågande täcken i huvudet. den ständiga undran. fram och tillbaka söka ett svar som kanske kunde förklara..

vad är ångest ?


fina kvällar i hässelby.


tjo!
igår var det lite snurrit, eller hände mycket på kort tid. började jobbet 10, slutade 14. cyklade hem för att packa ihop badkläder och dylikt. tog bussen tillbaka till jobbet och mötte upp J. snurra iväg med bilen för lite ärenden. tillbaka hem, möta M. och hoppa på cykeln, trampa iväg till Lövsta och badet igen. lutade oss tillbaka i solen ett tag innan dt var dags för vattnet. buuuurr. men till och med jag badade. två gånger till och med!
vincent och Joel anlände lite senare med middag bestående av räksallad, kycklingsallad och kycklingrulle. jag fick ett lock med utplockade gurkor och championer, mums. sen ¨åkte dressingen på i lådorna, blä. haha..
kvällen var bara hur bra som helst, men snurrade till sig lite under hemgång och senare på kvällen. men tror att vi löst allt nu.. pew. dock många tårar från både mig och J. hon startade på hemvägen och jag körde nästa race närmare natten.

har bara så svårt att orka. det spricker ofta nu. tårar som skär längst kinderna, känslor som bränner i hela kroppen. tankar som inte borde finnas. ångestångestångest. allt och lite till. gaaaah. trött blir man. sliten. ush.

ikväll blir nog bra. det tror jag. :)   imorgon också, wihooo. looking forward. wooop wooop. !!


gotta leave this situation.


gotta leave this situation
couse all my tears have run dry
a permanent vacation
and I just know that I
I just gotta get out of herehemskt. märker hur mina åsikter och dåliga dagar smittar. jag drar ner och för över dåliga värderingar och tycken. vill inte vara den som tynger, den som bidrar till dåligt humör och osäkerhet i personliga handlingar. det har aldrig varit och kommer heller aldrig bli min mening att dra ner, få andra att må dåligt. göra illa och skada. när jag missbrukar och misshandlar min kropp borde det bara vara jag som drabbas, jag som får och har ont. men så är det inte. jag gör illa. kan jag inte se eller övertala mitt egna värde till mig själv, att jag förstjänar att bli och vara frisk. precis som vem som helst annars. ja, då får jag kämpa för dem som betyder. kämpa. kämpa. kämpa. men ändå blir det snurrigt. kan inte visa eller prata när jag mår dåligt, vilker liksom inte bara händer en gång om året. för jag kan inte, vill inte, får inte tynga andra människor. speciellt inte dem som betyder. eller ja, ingen människa över huvud taget..

nu ska vi göra denna dag till något bra. visst? visst? ja, klart.
jag mår bra. oroa er inte.


Put your troubles aside and start living


goderkväller in the middle of the night!
gårdagen var fylld med aktiviteter och började med jobb redan vid 10 tiden. slutade 14.00 och hoppade direkt på bussen ända bort till Barkarby. mötte upp J och följde med till kallhälls kyrkogård, hua.. en vän till henne som bestämde sig för en 7månader sedan att livet inte var något vidare längre.. tragiskt, men sant. att det ska behöva gå så långt ibland.. hemskthemskthemskt. jag väljer dock att tänka att han förhoppningsvis har det bättre nu.. han fick en ros på toppen av sin sten, ett grattis på 20års dagen och ett tyst men känslosamt besök.

hoppade på bussen direkt efter och hoppade inte av förrän efter en dryga 30min, vällingby. skulle möta upp Amanda strax efter 16-tiden, men hm. blev till att vänta i en dryga timme.. hah. jaja, det vare värt, en fin promenad som fann sitt slut vid pappa. hoppade direkt upp på cykeln utanför dörren. trampade iväg med jennifer + vincent + joel till Lövsta. De tre knäppisarna ville bada när vi ändå var där.. burr..

satt kvar ett bra tag och bara njöt av fina vädret innan det var dags att vända hemåt. snurra förbi pappa, hämta upp lite smågrejer och swisha upp till mamma. sitta ute och socialicera sig lite, innan vi bänkade oss halvfokuserade framför "morden in midsommer". hann även med att glömma nycklarna i dörren hos pappa, men en snabb cykelvända på det och jag är åter igen ägare av denna nyckelknippa. pew. hah..
efter TV, te, mjölk och grönsaker var det time to hit the bed. tro det eller ej, men klockan hade inte ens passerat 12. somnade nog ganska snabbt, dock vaknade jag 3h senare av att grannarna verkar ha lite party, låter det onekligen som i varje fall. jaja, snart blir det till nytt somna om försök för att välkomna en ny förhoppningsvis solig och fin dag !  take care & sleep tight ! :)

deds.


painful secerets


vad håller jag på med? vad var det som hände eller varför mår jag helt plötsligt såhär. har ju varit så glad, bara mått bättre och bättre. jävla bergochdahlbana. som alltid, men liksom. det här.. ett tag sen jag mådde såhär. kanske ska vara glad över det, men förstår inte vart det kom ifrån. inget speciellt har väl hänt? trött. trött på att inte förstå. mig. själv. ska försöka att inte skriva allt för mycket här i nu. vet att båda mina föräldrar kan titta in ibland. bland annat. vill inte orsaka ännu mer skada eller oro. måste måste måste skärpa mig. men vadfan. vad hände egentligen ? ..

vill ju bara vara mitt vanliga glada jag .. så som jag alltid var förr. må ha dolt och förträngt känslor jag inte kunnat hantera eller velat känna. men i det stora hela ..skrattade ju alltid. jag vill vara där igen. vill vara jag, som jag egentligen är. vill inte göra illa mer. såra.  

                                                                  ✖         s k ä r p n i n g  n u .


awake nightmares .


godermorgon.
precis varit uppe och gjort iordning en kopp te med honung.
försöker väcka ögonen till liv, svullna efter en sömnlös och ångestfull natt, timmar av tårar och skärande känslor. ville bara ruttna bort i sängen, inte riktigt vara kvar längre. MTV fick vara min tröst och lyckades torka mina tårar för ett tag sen. näsan är svullen och jag misstänker att puder & smink kommer få överdrivas lite för att ansiktet ska få ett anständigt skeende till jobbet. till råga på eländet är magen hur svullen som helst. typiiiskt.   jaja.

neddo-daaaaag.


jaha.


försöker eftertrakta mina vänner. skapa beteenden som är normala.
mina föräldrar är oroliga.
vem eller vilka ska jah nu eftertrakta ?

jaja. dags att gräva ner sig kanske.

tisdag imorgon. då kör vi TYP ny vecka. bra där.


middag.


hej hopp! ..plopp.
fick jobba tidigt idag, 11.30-15.30. skönt. föredrar det. speciellt när det är fint väder. :)
lillebror & pappa har precis ätit middag, som jag då lagat. pappa - fiskgratäng. robin - spaghetti + falukorv.
hade mamma varit här hade hon säkert velat haft någon bulgursallad eller ugnsbakad lax? hah.
vi har inte helt och hållet samma smak i denna familj. beror mycket på, period, humör, träning, tid och ork. säkerligen som för så många andra. men har å andra sidan alltid varit lite speciellt i min familj.
mamma & jag = lite mer åt det "nytttiga" hållet. pappa & robin = lite mer vanlig husmanskost. dessutom har jag alltid tränat så in i bomben. åkt från skola till träning ..och sen nästa träning. innan jag hunnit komma hem hade ju hela familjen redan ätit och var påväg i säng. ..typ. inte så länge jag kan minnas har vi ätit tillsammans. men det var förr. föräldrarna må vara skilda, men vi (jag) har fortfarande chans att äta tillsammans med mamma, hennes kille + robin. eller pappa, hans fru + robin. men icke. nu ska jag sabba det hela med en ätstörning.

jaja, nog om mat och sånt.. nu ska jag snart bege mig till bettan och färga hennes hår. wii wii, imorgon äre minsann en promenad jag ska minnas :D seeee ya! ciao.


en ätstörnings mörka sidor.godermorgon! eller ja.. goder lunch. Eftermiddag. Äh, hej på er.
precis druckit te, mamma väckte mig för 1h sen. somnade imorse någon gång. tror dock jag vaknat lite på fel sida. ska försöka vända det. tur att det är söndag, annars hade man varit nog så trevlig mot kunderna, ehe.. fick i alla fall lite nyplockade smultron av mamma, tackar & bockar för det. tror det här är en typiskt sådan här ångestdag. när jag inte vill göra något alls, det mesta känns kasst, inte alldra minst jag själv. många genomborrande tankar och känslor. ska försöka ta mig ut genom dörren senare, en nypa frisk luft ska väl aldrig skada. förhoppningsvis tvärtom. men jag vill inte visa mig bland folk idag, inte nu. tittar i spegeln och ser något jag helst skulle vilja slippa. jag ser inget ansikte, mest bara hat och lidelse. panik, smärta. orkeslöshet och motgång.                               jävlar vilken bra start på en ny dag.

tittat igenom lite bilder under tiden jag la upp några från midsommar. fastnade på en från australien. blev lite chockad. så liten, så tärd ..så urkalkad. ögonen skriker smärta. kroppen orkar inte en meter till. munnen förmår sig knappt att le. jag såg inte då, men jag kände. och jag minns. mitt hjärta dunkade, kroppen skrek. det var jobbigt att gå runt, jobbigt att leva. jag hade tappat allt, hoppet, glädjen, viljan. det gick bara inte. allt hade blivit så fel. någonstans där inne förstod jag. och jag skrek, hjälp. men utan hopp går ingenting, utan vilja. jag gjorde några tappra försök, ökade matintaget ..lite. bara för att hålla mig vid liv tills någon hjälpte. jag tog tag i det själv. jag åkte hem. tacka gudarna för det. det var inte många månader sen. men jag vet att hade jag inte åkte hem hade jag inte funnits idag. jag hade nog inte klarat en dag till. aldrig. ändå så var inte resan i australien över där.
det tog ett par veckor till innan jag satt på planet mot stockholm. dem frånade; klarar du flygresan hem? jag tittade tillbaka något oförstående; meh, ja. jag är väl ingen gammal tant på 90 knakiga år med sviktande hjärta?!jo. det var precis det jag var. hade blivit.
nu några månader senare, ser jag också mina framsteg. jag är inte klar än. men nu har jag hittat viljan, glädjen. orken att jobba. jag vet att en dag ska jag ha klarat det.

Jag förstår egentligen inte vad det är för himla avskyvärt beteende så många, liksom jag, fastnar i. hur kan man driva sig själv, sitt huvud, sin kropp till något så farligt och smärtsamt. Det är ingen som mår bra sådär, ingen.  Men om man så bara för en sekund får känna att man lyckats med något, då skiter man i resten. Då är det tillräckligt med bekräftelse, kraft och styrka för att gräva ner sig lite till. Tänja på gränsen och visa att man kan uppnå något så många verkligen inte förstår hur det går till. Men man undgår att se när förundran övergår till oro och rädsla. Man missar när den hårda disciplinen egentligen inte längre är ett mönster eller leverne du valt följa. Den hårfina skillnaden.

När mönstret istället blir något du inte kan bryta..jag i Tasmanien. på andra sidan jorden. några veckor innan mitt plan hem.jag nu. några månader senare. önskar bara att jag skulle få börja tycka om min spegelbild..♥ midsommarfirande på Adelsö !


godkväller gott folk! här ekar det med frånvaro av inlägg från dagen. hm..
men det är strax ordnat.

igår var en hejdundrande bra midsommar. började med en relativt tidig morgon, runtspringande i huset av både mig och lillebror. dusch, tillfixning, klädval, planering och iordninggörande. allt skulle ske på samma gång, hah.
10.15 knackade Micke på dörren för att 30min senare följa med mig, robin, pappa & madde till Adelsö. 

började nästan direkt att rensa jordgubbar, tvätta potatis, fixa sill och annan iordninggörelse inför lunchen ..som ägde rum 14.00, när alla gäster och familj var samlade. vi åkte hemifrån med solsken och kom fram utan. pappa & jag var finklädda under bilresan och jordgubberensningen, sen blev det svarta jeans och tjocktröja för oss båda, hah. min jacka var glömd hemma så det blev till att ta pappas tröja !

efter lunchen var det dags för sång och dans runt midsommarstången, har aldrig lekt någon form av "björnen sover" runt en sådan, men det funkade hur bra som helst. haha..

vad som stod på tur härnäst var 5kamp. barnen hade en egen och fick börja, sen var det vi "vuxna".
1. träffa bollar i olika hinkar. olika poäng beroende på avstånd.
2. kasta en stor sten så nära en pinne som möjligt.
3. "skjuta pil" genom en pinne med munstycke mot en piltavla.
4. hamra ner en lång spik i en stubbe. 
5. stafett.
- hoppa säck
- balansera en potatis på en sked
- svepa en ölflaska
- snurra åtskilliga varv med pannan mot ett klubbskafft.

det här med att få ned spiken i stubben var en rintig tidsberövare. efter några öl verkade det inte vara någon av oss var i sina sinnens fulla bruk för att ens träffa spiken, haha! men kul var det ;D  lite pajmiddag på det, lek och dans i källaren med barnen, snack, mingel och ett avslutande parti i kubb var några av de saker kvällen bjöd på innan det var dags att bege sig tillbaka till lilla hässelby.

kan inte beskriva kvällen mycket bättre än HELT FANTASTISK ! det var år och dar sedan jag hade en sådan här lyckad midsommarafton. jag hade kul dagen rakt igenom! längtar redan till nästa midsommaragton! heh :D
dock saknade vi alla en kär familjemedlem lite extra denna dag.min kusin skulle varit med.. men som alltid finns han i våra hjärtan. ♥ 
jani.


aloah. :) hemma från jennifer nu. hur bra kväll som helst. men ångesten slipper man tydligen inte för det. laddar inför imorgon. både ätit sallad och vattenmelon. dock kryper allt fram när tabellerna visar sig i skallen.
vattenmelon 38kcal per dl. nice. samma med mjölken jag precis värmt. USH. jävla jävla tabeller..
eller ja. spelar nog inte JÄTTESTOR roll hur mycket kalorier det är. vet jag en siffra. ja då är allt över 0 "för mycket". tyvärr.. eller ja, det där lätt jättesjukt. bara babblar. men sånt man lärde sig på enheten. just snyggt, va.
nu ska jag nog sova i alla fall. upp om 5h. bäh, buh, bah..
lillebror har haft kompisar här, som gick för inte mindre än 5min sen. han 'varnade' mig, men det var lungt. se hur han mår imorgon ;) tss.. jaja. take care and sleep tight. FÖRSÖKA att sova kan man ju alltid :) skadar aldrig.
deds.


what did I do, what have I done


god kväll!
inte sovit ett dugg, men det är ganska okej ändå. jennifören ringde rätt tidigt imorse, eller nej. ett sms fick jag "ring mig när du vaknar". fick en klump i halsen, magen. oro. trodde att något var fel, att jag hade gjort fel. känner mig så jävla skyldig, alltid. vadän det är. vet att det är så många saker jag gör fel, därav samvetet. som här om dan. en kille kom fram och direkt trodde jag att något var fel, ville helst vända mig om och gå. han kom fram och pratade för att han tyckte att jag var söt, han ville ses och gav mig sitt nummer. jag kommer inte att ringa, men det var sött. jag blev smickrad. synd bara att jag alltid tror att det är jag som har gjort något fel..
som om jag mördat, våldtagit eller annat grovt brott. någon som jag bakom varje hörn tror ska finnas något som avslöjar. att någon vet. väntar på domen så att jag kan bli fri sen. tragiskt. skumt.

..hur som helst. ringde upp J direkt. hon ville bara fråga om jag ville jobba tidigare. onödigt att ha för många kvar till stängning, eftersom att det inte lär vara så mycket kunder såhär dagen innan stängning.. so yes I did. slutade 15.30, skönt! vi brummade till bolaget. blev midsommarcider och öl till pappa :) imorgon blir nog niiice!
antagligen första midsommarafton sen -08 jag inte sitter hemma själv med ångest. uuush.
nu vänder vi på skiten.

snart ska jag dra ner till Jempa. "föra" lite inför imorgon, haha! see you laaaateeer, aligator! Deds.


.the end is the scariest place to start

gossssh


hej.
haft en bra kväll :) desto sämre natt. bah. ska lägga mig nu. sån jävla ångest så det finns inte. men vill inte straffa mig själv. vill inte. måste skärpa mig. ibland kan jag inte. vill spy, vill straffa. vill allting.. som är dåligt. som gör ont. det är bra.. tycker en del av mig. skönt när det gör ont. eller ja... det jag vill är att känna. och smärta känns. då vet jag att jag finns. att jag känner. vet att jag kan känna, ..fast ändå inte. för jag stänger av. men vill ändå. man får ta i, måste.

ser ni? fanskap. måste släcka detta. sova, komma på bättre tankar. kan inte ha sönder min kropp för att bekräfta att jag lever. vart är det normalt någonstans? nej. sova. ny dag snart. redan inne på en. ska försöka nu. skynda skynda. gosh. skynda att slockna. SOVA.

nu stänger vi ögonen. skiter i huvudet som skriker att jag borde ut och springa MINST 1mil. skiter i allt. ALLT.

dedde, ----   s.o.v. NU.


I just wanna say. ..bye.


hej gott folk.
orkar inte skriva egentligen. göre ändå. ni behöver ju inte läsa om ni inte vill. nere i en jävla virvel, ondska och hat. mest mot mig själv, lite mot sjukdomen. samtidigt svårt att identifiera. vad är jag, vad är det sjuka? är det ens en sjukdom eller bara ett skal för något annat. jag vet inte. brukar vara klarare i skallen, men nu snurrar allt. spydde igår, så jävla länge, så jävla hårt. ont i halsen, tog aldrig slut. pappa sa att cola (zero) nog är bra för magen, vitt bröd också, men ger mig bara ångest. han kom ner med ett glas. drack det. försökte få stopp på elendet. gick inte på över 2h. sen var det bara säng, ångest, ispåse, mer ångest och vetekudde. hatar mitt liv och hatar mig själv. inte mycket sömn, desto mer illamående och en önskan att bara ta farväl. vill inte överdriva, men gaah. finns inget värre. kanske skriver lite väl öppet nu, men kan inte stoppa. måste. få. ut.

hatar att må såhär. hatar att vara sjuk, hatar att misslyckas. jävla fail-människa jag är. ibland vill jag bara försvinna. dö och återupplivas. glömma bort allt, utom mina vänner och familj. bara börja om. på nytt. refresh.

nu är det jobb. godbye.

BIG SISTER.


åh nej. hela inlägget försvann. blä.
i alla fall, får börja om. hjälpte mamma att värma soppan hennes. satt ute på verandan, höll sällskap och bara pratade lite. väldigt trevligt. avslutades med att hon visade sina nyinköpta kläder. lite "mammiga" utom en vit tshirt med snyggt svart tryck på. ..hehe. hon har bra smak, ibland. :D hah!

min oldie vän har inte kommit än, så precis intagit min bekväma vänteplats i sängen, med stor kudde bakom ryggen. helt okej för mig!! hihi. något som däremot anlänt är min nya plånbok, yeeah. hur fin som helst. nu har jag både klackar, ballerina och wallet i samma mönster! tsss.. men jahapp. inte mycket mer som väntar än just.. väntande.


annars flyger mest tankarna omkring. inget att göra åt, även om jag skulle vilja. tänker mycket på min lillebror. om inte alltid. ibland visar sig ett uttryck och viss ton i rösTen jag både ogillar och känner igen i mig själv. ovetande, besvikelse. maktlöshet, att se att något är fel, dock inte riktigt vad. ännu värre, inte kunna göra något. går inte att toucha. sträcka ut fingrarna och greppa. som luft. fast något sprayat grön neonfärg ut i tomma intet. du ser någon form av uppenbarelse, något som finns där. du kan inte ta i det, för defust för att ta form. men ändå.. det finns där. förlåt lillebror. önskar att det kunde upphöra. att du slapp se. slapp känna deN besvikelse du ändå känner, tror jag. jag är ledsen, jag är orolig. det gör ont i mig ..också. lilla vän. ♥


In another life


hey mina små kycklingar. ..hah, skojjade bara. ;)
ganska nyligen hemkommen från jobbet, tar det lite lungt i sängen. inväntar en oldie vän som skulle komma vid 19.30. får se hur det blir med den saken. ganska mycket tidsoptimist har vi märkt genom åren, hah. ;) (vi började med bestämmelsen att möta upp mig utanför jobbet klockan 18.05. sen blidde det 18.30 hos mamma. nu är vi uppe i 19.30 ..vilket är om 6min...)  tsss..

hur som haver. jag sitter ju rätt bekvämt här. pratade just med mamma och fyllde på mataffärs listan. ägg, kalkonskivor och tonfisk på burk var vad jag beställde. duktigt duktigt. påminde även om att kaviaren är slut. har ju faktiskt en liten klick till ägget ..ibland. :) haha apropå mataffär. pratade med pappa på telefon under tiden han var på ICA, sa att sprite zero flaskan fanns vid kassan. han skulle bara gå dit och hämta upp den. hur lätt som helst. berättade hur flaska och text såg ut. men icke, far min glömde att köpa den, haha. bra att han skjutsade mig till jobbet i varje fall. mycket snällt! nej, nu ska jag ner och fylla på muggen med varm mjölk, trots att hela micron lucktar köttbulle från lillebrors middag. uuuuusssssshhhhh. blä.jag och min nya tröja nummer två. går ju upp i vikt som bara den och måste ju köpa nya byxor, varför inte passa på att köpa nya tröjor också liksom? motivet är ju ganska.. roligt. haha :D kommer bli tjockis som om jag åt hambörgare varje dag ;) äh. behöver inte överdriva kanske, men mycket sådana känslor nu. men Im happy! :DMeh, I was just hoping 4 life


aloah.
ganska pigg at the moment, även om jag int3 fick sova mycket inatt. vilket sög gammal kossa, för jag var verkligen trött.. ush. menmen, 07.30 flög jag och lillebror upp av mammas bekanta röst, "städerskan kommer om 20min". aaah. vi båda gick ner till pappa. sen kan man ju verkligen fråga sig varför ingen av oss började natten där, så att vi sluppit förflytta oss imorse. hah.. smarta syskon x2.

har precis druckigt te & ätit tomat, sallad och paprika. tss. pappa flög iväg till affären, skickade med en besällning på sprite zero, vet inte vad det är. eller varför jag gillar den så mycket. men nya favoriten, helt klart. lite konsigt med tanke på att jag verkligen avskydde kolsyrade drickor som liten. "det bubblar i näsan", sa jag på alla fjällenresor när robin fick cola och jag mina fina festisar i olika smaker. hah åh, nosalgiminnen.

nej, dags att göra sig iordning inför jobbet. hoppas bara att mina jeans hunnit torka, helt blöta när jag tog dem från tvätrummet denna morgon... ha en bäääst dag! :D ny veck, nya möjligheter. wioh.


...


godkväll!
kvällen hade visst något att erbjuda trotts krossade planer. tog en liten kort promenix med Linda, till ICA. köpte gurka och vände tillbaka till henne. gjorde iordning stora koppar te med honung. satte oss i soffan och påbörjade en liten matlista/schema inför veckoresan till Åland, först om 7veckor dock. men det är bra att förbereda sig så att inte allt blir helt bananas. :)

kom precis hem, gjorde mer te och åt upp det sista av gurkan. har ångest igen, inte jättejätte mild. tyvärr. fattar inte, orkar inte. ska nog försöka lägga mig på kudden snart. försöka att inte göra något alls, bara vara. låta ångesten rinna av. gah. gah. gah. imorgon är det jobb, bland annat. det blir bra det. får tänka på det. :) dock upp och hoppa relativt tidigt eftersom att fru städare kommer på besök innan 8.. ussssh. men men, rent får vi!

sleeep tiiiight.


candynight


hejhopp-plopp alla små läsareee.
sitter i sängen, precis hämtat upp ett ägg som mamma så snällt kokade till mig. 
gårdagen bjöd på mycket, dock inte så stor del av det som var planerat. men spontanitet är alltid bra! började med lite TV och grejs hos mig. med mor, far & lillebror på fotbollsfest - bar jag och micke ut några dynor i kvällsolen. som man såklart glömde bort och fick hämta in genomblöta imorse.. hämtade penna och papper för att börja klura lite på ett träningsschema till herrn. blev dock avbrutna av grannen som häpnade över våra öl/cider flaskor i varsin hand. hah. 5min senare kom granne nr.2 och bjöd in oss till deras lilla party. ytterligare några minuter senare satt vi på deras altan, hur trevligt som helst! men som sagt.. oväntat! hah! 
under kvällens gång åt jag delar av en godis, fattade ingenting. blev så paff att jag var tvungen att ringa både mamma och pappa för att berätta. är fortfarande lite ..förvånad. var ju inte så att jag behövde liksom.. hm. jaj. spydde inte upp det iaf. :) at least, a million steps forwaaaaard.

dagens planer blev som gårdagens - ändrade. dock till det sämre då ingen av dem gick i lås. men se om det löser sig nu på kvällen med lite rolig aktivitet i varje fall :)  ha en trevlig söndagskväll i det intesåfina vädret! ;) ciao.


back.


brrrruuuuuuum säger jag!
en dag som denna har man redan hunnit med en hel del. kom hem inte jättemega tidigt igår. ångest som bara den, men det fick gå. jobbigt nu. tydligen. gick och la mig i stora sängen, vaknade av mig själv några timmar senare. blev jordgubbar & mjölk till frulle, sen en liten kortis till promenad för att jobba. handla dricka för att hälla i sig bakom kassan. haha lät väldigt fel där. var bara sprite zero.
efter en lite halvhektisk dag blev jag upphämtad av madde, åkte hem och bytte plats i bilen. svängde upp till mammas hus, snurrade runt lite innan jag satte mig tillbaka i lilla grodan. hennes gröna lilla bil jag nu döpt om. ;)

tog kurs mot sollentuna, förvånansvärt bra lokalsinne, kanske en liten knutta tur insmetat också.. ? hittade i varje fall, och kommer hänga med hakan släpandes i marken nu, i minst en vecka. hah. förstår verkligen inte hur det där gick till. hämtade i varje fall upp micke, åkte hem till hässelby, lämnade bilen & entrade mammas hus. fick nojja och städade både rum och kök. varsågod mamma ;D '
nu har M. precis fått lite pyttipanna med rödbetor så får vi se vad kvällen har att erbjuda! have a niiiice night everybody!

ska försöka vara lite gladare nu framöver...done.


done.
Im done fighting.

jag kommer aldrig se mig själv som värdig nog att sluta bli straffad.
eller,
att sluta straffa mig själv.


buuuurrrrnnnnaaaaa


tjosan. :)
precis hemkommen från lite ärenden. madde ringde igår och frågade om jag ville köra innan jobbet idag, klart! lekte taxichaufför i säkert 1,5h. trippade runt till både vällingby och åkermyntan, passade på att uträtta lite ärenden. okej, jag sprang förbi posten och hämtade ut mina skor som precis kommit, wii wiii. mest coola måste jag säga. ;)
positionen bakom ratten är nog en av de roligaste platserna man kan befinna sig på!!

nu ska jag ladda upp lite inför jobbet om en timme. :) se vad som kan hända ikvääääääälllllll.... :D


jag och min nya ROSA tröja. ;)NYA TIDER KRÄVER NYA ORDSPRÅKgodermorgon! frukosten är intagen, detsto värre är det med utseendet som inte riktigt är acceptabelt att visa bland mänskligheten ännu. tar tag i det snart! innan tänkte jag redovisa några rader från ett papper jag hittade uppsatt på jobbet. var tvungen att kopiera det, heh. ni får ursäkta min förmodligen kassa humor. tss. 


Har man tid så hinner man.

Den man ligger med får bädda.

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.

Förtala är silver, förtiga är guld.

Gammal kärlek kostar alltid.

Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

Liten stuga kallas ofta stort dass.

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.

Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.

Den som spar han har men inte roligt.

Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.

Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.

Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.

Det är med kärlek som med whisky, den tar slut.

Dåliga flickor är inte det sämsta.

Framtiden var bättre förr.

Först till skrivarkön får först skriva ut.

Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.

Ju fler kockar desto större fackförening.

Livet är hårt, men orättvist. 

Man lever bara en gång och många inte ens det.

Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.

Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.

Älska din nästa, men var diskret.

Även i de lugnaste vatten drunknar man.

Och glöm aldrig att:
Tio av tio drunkningsolyckor beror på vatten...


haha :D nu är det dags att ta tag i sig själv. åååååångeeeeeeestmooooorrrrggggooooooonnnnnnn. bläääh.


home.


tjuuuu.
hemkommen från A. dricker mjölk och äter mer gurka. käkat jordgubbar också. vilket blajj.. sitter och kollar bussen nu. tid hos behandlaren imorgon bitti. baah. jaja. dags att göra sig iordning för sängen och välja ut en bra kudde att vila huvudet mot. hah :D sleeep tight. deds.


be stupid


tjohooo!
sitter och äter gurka, mums. pappa skjutsade precis upp mig till mamma och snart är det iväg till amanda. se vad kvällen har att erbjuda. gissar på film. hah.
pluppade in 4st cider i frysen. mamma sa att det verkade lite slöseri om man bara ska dricka två var till film. frågade om hon bara drack för att bli full och fick svaret "ja".  haha, fyllovarning på den?? tror (hoppas) att hon druckigt lite vin ikväll, heh. hon har nämligen en gammal vännina på besök & middag här ikväll. :)
 mamma. mörda mig inte nu för att jag skriver det här, men det var faktiskt du som sa.. klart jag kan dricka några fler cider om du vill det. haha ;)

ska invänta cidern i frysen några minuter till. then Im off. :)
the seasons have changed and so are we


goddagens!
igår var det full rulle efter jobbet. var ute vid bussen 17över. på bussen 45över. framme 5min senare.. haha. himla hässelby-bussar!! hur som haver mötte jag upp jennifer, brummade iväg åt tjotaheiti, hämtade upp hennes pojkvän för att sedan ta oss tillbaka till J;s lägenhet. hin skulle sy in lite hår på mig. hah, vet inte om det ska vara såhär eller om vi måste sy ut det och göra om?! jaja, vi har ny date på torsdag, så vi får avgöra det då. ;)

senare under kvällen kom även killens två kompisar .. som vi även utökade med en tredje efter ett tag. jennifer och min kompis dissade oss. tss, taskigt. kvällen var i varje fall väldigt trevlig och kommer säkert bli minst lika bra på torsdag, visstvisst jennifer?

nu ska jag minsann gå ned till pappa och lämna hans minneskort till kameran jag lånade i söndags, samt hämta upp min klocka som han så snällt har fixat. klockan 14 är det jobb och efter det ett nytt försök till amandaL-date. det blir bra det. wihiii. ut i solen med mig! yeahj.


fick en fin liten "målning" av Jennifers kille. haha


CIAO !

BILDREGN FRÅN DAGENhåll i hatten. här kommer nog VÄRLDENS sötaste bild på finaste lilla felix-plutten;

babysitter


tjohoo!
sitter i kungsängen med pappa och två småttisar nu. den äldsta ligger i soffan som en amöba och sover. den lilla är uppe och springer som en liten racerbil. äter små luft-korvar, men ratade lilla burkmaten, som vi värmde s¨å fint. justeja, jag värmde min första välling till felix, samt kokade tortelini. det sistnämnda funkade ganska mycket bättre. haha. jag har lite kvar att lära inom det området.

annars har vi mest tittat på "trassel" och "bee movie", lekt puppa med filten, druckigt saft, målat väggen med vattenpistoler, hoppat studsmatta, byggt sandslott, suttit i förrådet, spelat spel på mobilen och sprungit genom vattenspridaren. hunnit med en hel del med andra ord. haha.

nu ska vi väcka lille brorsonen!


keep up the good fight


hejsan!
om en knappa 35min kommer pappa att stå på parkeringen. vi kommer att ta riktning mot kungsängen, till storebrors villa. de firar 17år tillsammans och jag med pappa ska vara barnvakt åt knattarna. ska bli så roligt. åh, love them all. sötaste ungarna i världen! aldrig varit barnvakt "själv" såhär, inte åt dem i varje fall, spännande. roligt att ha en heldag med pappa-lapp också! :) mor min är på fotokurs, värsta kul. ska be henne lära mig sen, skulle också vilja gå på något sånt där. man är aldrig fullärd. lillebror ligger som en amöba i sängen och utnyttjar sovmornarna till fullo, så är det i tonåren när man är inne på sommarlovs-veckorna. hah.
ag försöker agera lite vuxen och jobba i den mån jag kan, hah. hoppas jag kan börja normalt snart. som en helt vanlig människa. vill inte särklassas längre, vill inte ses som sjuk. okapabel till att göra det man i normal ställning skulle klara.. bah. apropå det. här om dagen sa min chef att hon kunde se att jag gått upp i vikt. blandade känslor, ofcourse. men ändå, mest kul. jag kämpar ju va skjutton. tror jag gått upp 5-6kg.......

ibland kommer tjockiskänslorna. eller ja, misslyckandekänslorna. gäller att inte backa tillbaka. vara stark.
I need to be strong.MUERTE PUNKT


ojoj.. någon är på shopping-humör vill jag allt lova. just skickat efter en plånbok & ballerinaskor i samma mönster! ..som jag även har ett par klackar i. hah, snacka om sooooooold i ett mönster. så. sjukt. snyggt. mina klackar är utan tvekan de snyggaste skorna jag någonsin ägt. här har ni dem;

  håller ni inte med?? ..och här kommer det jag väntar på;


nu är det nog dags att börja leta reda på något annat snyggt mönster innan hela jag ser ut sådär.. haha..


picknick


Godermorgon!
sitter och dricker te efter en snabb dusch. gårdagens bravader var många och jag flyttar på mig som en svensk fågel under kalla vinternätter. haha.
nejmen började med tidigt jobb, möta upp pappa på parkeringen och få skjuts till alvik. upp hopp på tunnelbanan, byta till pendeln och åka förbi farsta ända bort åt tjotaheiti. var ju meningen att jag skulle fotat även idag, men lillasystern tog studenten och det var full rulle med förberedelserna till mottagningen. jag rensade jordisar istället, hah. stannade i några timmar innan det var dags att vända tillbaka till tunnelbanan. åkte mot centralen för att komma till sollentuna i sinom tid. här kan vi prata om någon som tagit tillvara på busskortet denna vecka!
åka och handla, slänga in sakerna i mickes lägenhet, swischa förbi föräldrarnas hus, hälsa och socialisera sig lite. fanns även två gäster med där + en släckting(?) från Indien. mucho trevligt!! :D
 "resan" fortsatte till stranden med en söt liten korg. vi hade vädret på vår sida och allt var bara väldigt fint. har dock väldigt svårt att förstå hur det kan vara så varmt i lilla vanligtvis kalla sverige, speciellt så sent. men det är bara hur underbart som helst! vända tillbaka till lägenheten och sen tillbaka till föräldrarnas hus. blanda drinkar, spela badminthon med husets pappa, titta på bilder, lyssna på musik och en massa prat hans med förståss! :)
= bra kväll!

nej nu ska jag vara på jobbet om knappt 50min och här sitter jag osminkad i morgonrock.. hurry hurry !!
fotografering 1 + roadtrip.godermorgon!
gårdagens fotografering gick bra, peppar peppar. har nu närmare 8oo bilder att solla igenom och redigera, hah. med denna mängd blev förhoppningsvis någon bra. ;) tiden rinner alltid iväg lite för fort, men fick skjuts till jobbet direkt efter, hann med marginal. åkte tillbaka efter stängning och åkte med på en roadtrip till arlanda, dagens, motiv nummer två kom hem från semestern. tripen blev nååååågooot förlängd då vi inte kunde hitta biluthyrningen till en av hennes vänner. vi åkte vid 22.00 och var utanför mitt hus närmare 02.30, hah.. fick skjuts hela vägen hem,. igen. tack! :)
nu har jag sovit några timmar, mamma väckte mig med lite skäll. först för att jag bara har en hårddisk att backupa på, två - för att jag kom hem så sent som jag gjorde. hah, suuuuuuuck.....
ätit två micrade championer, te och mjölk. lite sånär ångest för svampen.. jaja. snart nalkas det yoghurt innan jobb och senare fotografering again. :D
nej, nu är tet slut och jag måste börja radera lite från minneskortet, samt gå upp och göra mig anständig för lite jobb. shiiiiit fullt ös nu senaste dagarna + hela helgen.

ha det gött !! :)  Deds.


riddersvik


godermorgon i stugan!
2h sömn och kroppen verkar vara "nöjd" med det, för nu kan jag inte sova mer.. suck. gick precis ned till köket och värmde mjölk. alltid något.

mötte upp amanda efter jobbet igår, jag tog bussen tillbaka, medan hon cyklade. så möttes vi upp igen, hah. plingade på dörren hos marie och tog med oss henne till ett par klippor vid vattnet. mycket prat, musik och solnedgångs observerande. tack & lov att vädret hade växlat från regn till sol & värme. mycket fin, rolig och lite speciell kväll. haah!

om några timmar kommer städerskan hit och jag ska ta min kamera och åka till farsta för lite fotografering, sen jobb! se vad denna dag kan tänkas ha att erbjuda :) hoppas att den blir bra för er aaaaalllaaaa :DOFF TO WORK !..men solisarna lär ju få stanna hemma i detta regn.. hah. CIAO!

gosh !

 

blir helt bananas på min mail. varenda gång jag loggar in har man över 1000mail. och inte för att man är populär inte, om det ändå vore så väl. nä här pratar vi spam, facebook och alla möjliga reklamer. gaaah. vad hände med min fina blockning av allt såntdär skräp kan man ju fråga sig... hm.. -.-  mamma, fru. datanisse - hjälp?


dont give it up.


tjollahopp!
sprang precis in genom dörren till mammas hus, såg molnen. och yepp, i samma veva man stängde dörren orkade inte himlen hålla emot tårarna längre, hah. pew.

tänkte bara sitta här i sängen ett tag innan det är dags för iordninggörande av mig själv och bege sig till jobbet. jag är allt en riktig slappis ibland, borde kanske ta tag i städandet. såg att jag fått in min lillebrors gamla byrå i mitt rum nu. hmhm, deal with it later.,

tankarna går lite. funderar på hur vissa saker bara kan ändra riktning, helt plötsligt. man vet aldrig när, var, hur eller ja.. något alls. men helt plötsligt, poff, har något slungats runt. vänt sig ut och in eller bara skiftat sida. strange. såklart med vilja kommer man långt, man kan det mesta, bara man vill. men man behöver styrka också. man tror att man vill något tillräckligt mycket. förbarmar sig över att aldrig lyckats, trotts alla återkommna försök och nyfunnen kraft. men när man väl har det, styrka. vilja. på riktigt. då känner man det.
syftar nog lite på mitt "mönster" jag försökte bryta, lyckades. men försöker hålla i. det är väl ett av de viktigaste momenten i ett omtumlande.
javisst, det kommer alltid finnas bakslag. små rester likt hala fläckar, ibland halkar man. men fortsätter man bara framåt kommer de där fläckarna snart torka ut. eller så lär man sig att kliva runtom. skita i alla påhittade genvägar som man tror sig ska vara så bra, när det i slutändan tagit dubbelt så lång tid för att man var tvungen att backa, gå tillbaka och göra om på nytt. göra rätt från scratch.


Ehey. sitter hos elin i hennes lägenhet för första gången. mycket fin måste jag säga! LÄNGTAR tills jag får/kan flytta till eget. himla underbart.
vi skulle sitta på hennes balkong och mysa, men fastnade i soffan. filten och myset är i alla fall kvar, som tur är. hah. hoppas att ni alla får en lika bra kväll som jag!!

dedde


ZZZzzz...


jamenjusteja. detta får inte glömmas. har fått massa massage och sovit en hel del. skööööönt. :D

snart jobb nu..snart! :) men först.. sallad & mjölk!


biljard vs. pingis


tjohoah.
var inte helt jätteduktig på att ta vara på solens fina strålar under gårdagen, får allt ta att bättra mig lite på det. ;) framåt förmiddagen kom M hit och inte heller då togs värmen på vara.. hah. lite cider, fisksoppa (för han & mamma) + sallad (för mig) - var det dags att bege sig in mot stan, närmare bestämt fridhemsplan. nalkades biljardspelande ju. ..så duktiga så, fick väl inte ner en boll..  vi bytte sport, pingis.

det gick både bättre och var roligare! hihi. testade även en klunk öl under kvällens gång. uuuuuuussssshhhh...,
finns på video, kamerorna är aldrig långt borta, börjar jag allt lära mig nu. tss.

nä nu tappade jag lite koncentrationen här på skrivandet.. får ta igen det senare.
men detta var en liten kort resumé av gårdagens kväll. som var väldigt lyckad och kul!
seeee yaaaa!! :Dgäller att ta hand om sina 'gäster'.. :)


DEDDE x 4


in this moment..webcam kan nog vara en av de roligaste tillbehören på en dator, även lite farligt.. fastnar ju i 100år. tss.
ligger och lattjar lite i sängen, borde nog egentligen vara ute och ta vara på vädret. dålig på sånt. hah.
pappa lånade ut sin trimmer till mig, som mamma satte mot mitt huvud. gick bra tills vi kom till stjärnan. då blev det helt plötsligt en liten hund-gris istället. haha. hämtade saxen för att rätta till lite.. får väl visa sen. men hon var duktig. hade jag gjort det själv hade man väl varit flintis vid det här laget ;) nä.. ut i solen vare !!

CIAO!


snail


goder förmiddag!
firandet i storebrors hus var mycket trevligt. satt med äldsta sonen i knät och körde brumbrum "tror du veeerkliiigen att du kan få in hela den här lasagne-biten i munnen??" leken med maten. samtidigt som vi var flitiga användare av mina mobilspel, hah. pappa satt vid sidan om med yngsta sonen, som bara ville ha lasagne från far mins tallrik. men ätandet gick bra för honom, om vi säger så! ;D

lilla felix sprang sen runt med min lillebror och lekte, innan jag fick byta av och titta på någon "bee movie". tss. så söta ungar de där två, åh! :) och det bästa, de är alltid så himla himla glada!

efter firandet åkte jag hem med mamma och körde rulle-städning på mitt rum. inväntade sedan en dam som verkligen gör sig förtjänt av sitt smeknamn - snigeln. nästan 23.30 hämtade jag upp henne vid bussen, hah.
seeeeeegiiiiiis. men kvällen var hur trevlig som helst, och helt klart värt den lilla kvällsväntan där. haah. han ju med städandet, peeeew.

idag är det världens sol ute. dags att ta sig i kragen och stiga upp, ta vara på sommarvärmen. grilla bort lite blek färg från huden kan ju också vara en idé.... höres senareeee! :D


fear.


en rädsla inom mig skickar ut signaler. varningar. något säger att blir jag frisk, låter jag mig känna glädje. då har jag misslyckats med det enda jag lyckats med i livet. detsom öppnade folks ögon. det som fick ,mig att synas. jag vet innerst inne hur fel det är. vet att det jag tror mig ha lyckats med i själva verket borde ses som ett misslyckande. halkade in på en räkmacka, jag försökte aldrig bli smal. försökte aldrig få anorexi, försökte aldrig må dåligt. men jag ville synas. dock på ett possitivt sätt. men alla sätt blev bra, det fick duga. jag tog det. bara någon såg mig. kände mig så liten förr. hade så mycket att ge, men visste varken vad eller vem jag var. drog till med något som syntes. ofrivilligt, men märkte att jag fick oroande ord och varsamma ögon. tillslut var det inte kul, men i början .. jag vet inte. gah. allt bara snurrar.
egentligen vill jag ju inget hellre än att bli bra. frisk. jag kämpar ju för det varje dag. men nu börjar det faktiskt bli lite svårt i huvudet. något tar emot ju längre jag kommer.
dem sa ju att det skulle bli lättare för varje steg framåt.


wooop


tjo!
precis hemkommen efter en kul kväll och en runda på stan. köpte två till presenter till jennie, storebrors fru, som fyller hela 35år idag. om 1h åker vi dit för att fira hennes dag. :)

för i övrigt kom jag precis på min lillebror med att snoka runt i mitt rum, undra vad han letade efter.. I do have my thought.  fy honom. ..

nu har jag massa att göra. byta kläder, skriva ut kort, redigera, rama in, slå in presenter och inte allra minst städa rummet. får ju besök ikväll, hihi.

jajjamen, ni hör. idag är jag på lite bättre humör. men fortfarande ett ganska stormigt ångestmoln i skallen som inte riktigt vill försvinna. avtagit lite, men hm. inte alls helt. nu får det allt ta att sluta imma igen sikt och tänk för mina arma små hjärnceller..

nä, lets make something good of this day.

tought.


jag mår bättre. bröt ett mönster idag. ett negativt. ett som funnits med mig varje dag sedan jag kom hem från australien. men mår fortfarande crap. ..men bättre i alla fall. sitter på en solig balkong, övertygar mig om att långhelgen ska li bra. det ska den.
mina ögonbryn är rynkade och jag tror knappt på det jag säger. svårt att övertyga sig själv. sätta sig över en sida hos sig själv som fortfarande är så stor och stark. men jag försöker. det är jag i alla fall skyldig mig själv. minst. skyldig mitt liv. mina vänner och familj. jag ska visa varenda jävla levande individ att jag kan. men just idag. idag mår jag inte bra. och så får det vara ibland.... skriver när jag har något vettigt att säga. hatar att må som en rutten och trasig stövel.

Deds.

fail.


fail. som in i bomben. kom hem runt 03.30. har spytt. fan. jag som klarat av detta så bra, så länge nu. sitter med en påse is på halsmandlarna, skulle vilja ha vetekudden på magen. eller.. helst av allt skulle jag bara vilja lägga mig ner och sova. inte vakna förän på söndag. det kan jag inte. om 3h ska jag infinna mig bakom kassan i butiken. lägger jag mig nu, kommer jag aldrig komma upp.
hade roliga planer för lördagen också. nu vet jag inte om jag varken vill eller orkar. vill bara sova bort allt. all ångest, alla kramper, allt som gör ont. vill inte det hära.
kan knappt hålla ögonen öppna längre.. så. himla. trött.


gammal bild.


let the good times roll!


idag gick det bättre med presenten, tack och lov :) jag och pappa hittade massa fina saker. fick ett par fina örhängen av far min också. som jag tog på mig direkt och fortfarande bär. fick komentarer på jobbet, roligt! åkte direkt till en vän. eller for förbi ICA, kände mig vuxen av att handla mat, allt vad det var. man börjar ju bli stor. gammal...

jobbet gick bra iaf. sitter hos en vän nu, ska baka kladdkaka när soffliggaren vaknat. sen förmodligen sova och upp till jobb igen imorgon. uha.


ganska mycket ångest nu. känner mig tjock fastän jag vet att jag inte är det. jävla skit. jaja. känslorna får mig inte att stanna, bara att må dåligt. tyvärr. menmen, inget negativt här nu inte. blä på det. orkar inte skriva mer. ska ju vara glad. nununu. bah.


live and learn. LIFE.


hallådär.
gårdagen var bra trots trötter nr.1. åkte till pappa efter jobbet, skulle åkt iväg och handlat presenter, men blidde aldrig så. affärena var ju stängda, hah. istället skickade han ett sms att jag kunde komma förbi och ta en drink med honom, så söt så! so I did. (sms; "du kan väl komma tidigare om du vill på en! drink eller så...) haha observera utropstäcknet efter "en".
vi satt ute i solen, pratade och bara njöt. hur fint som helst! efter några timmar skulle faster och lillebror komma ner på grillning..


idag då. om 10' kommer pappa och hämtar mig, nytt förstök till presenthandling. bättre lycka denna gång. sen äre jobb och slutligen en liten tripp till andra sidan stan. det blir bra det. hem, sova, upp, jobba, iväg igen. yeahj. :)


jag känner mig så glad, men fortfarande så sliten. inte fest-sliten, men ..sliten. det tär att kämpa dagarna i ända. tär att aldrig få någon sömn. påsarna under mina ögon är som inopererade vadd-bollar. det är svårt att orka, men finns ingen annan väg. jag har bränt alla broar tillbaka, bränt allt som skulle fortsätta förstöra mitt liv. jag går åt rätt håll ..tror jag. men vägen är snårig, känns som att gå i gytja. ju mer vikt jag bär, desto djupare sjunker jag. ändå ska jag övertyga och övertala att det är vikten som får mig att orka mer. orka längre. ända fram..


{lift me up, let me go.}


hejhopp alleman!
sitter i sängen, påklädd och redo. snart bär det iväg mot jobbet. :) lite trött är man ju allt.. förstår inte mig på det här med att sova, verkar det som. kom hem sent, men vaknade efter 2-3h och sen kunde jag inte somna om. halleluleja.
men igår vart det som jag misstänkte, fullt ös - medvetslös! det är så det ska vara. började med marcus mottagning, värsta kul och jättetrevligt. små söta barn sprang runt också. en liten flicka tittade på mig i kön till buffén "jag tycker att du är fin..". åååååh, det gjorde min kväll!! så gimla gulligt :) nutte.

efter några timmar sprang jag ner för backen till nästa mottagning. grattade och lämna paket, hälsade på folket. pratade och socialiserade mig ett tag, innan det blev dags att springa upp till mottagning nr.1 igen. någon timme där, sen skulle han iväg ut. då sprang jag ner igen och där fortsatte festen för fulla muggar, haha. :D
så som sagt, lite sviskon är man idag.. ;)                                         nä. nu äre jobb minsann!


LIPSTICK. ✖


fick just tillbaka kameran från Lindas 21års firande i lördags. åter igen - hur kul som helst!! :D senare under kvällens gång hamnade även Bettans röda läppstift på mina läppar, herre, inte precis storanvändare av denna typ av produkt. men testa måste man ju. CHECK.  syns på mitt förvånade uttryck hur ovan jag är att lämna röda läppmärkningar efter mig, hehe.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Touch A New Day


hiiI!
hemm från jobbet nu. fullt ös. glömde ta på mig strumpor imorse, haha. lite halvskönt sådär. menmen gick bra ändå! om några minuter ska jag till grannarna och snålåka i deras bil till marcus utspring, wihii.
resten av dagen fylls med mottagningar. se om jag hinner hem en snurp emellan. :) woopwoop, dags att åka!


be free


hallådär!
tidig start på morgonen, utan hjärtsnurpf. för vaken har jag varit sedan 03.40, ich. dock har jag lyckats halvslummrat lite om vartannat senaste timmen, alltid något :)
idag känns det som att det kan bli en fullt ös, medvetslös! - dag. två små människor som tar studenten ju, kommer bli ett himla runtspringande, hah. tur att dem bor nära. dock kunde de väl gått i samma skola?? haha.

nä. dags att sätta fart så man kommer iväg. hinner i tid, till jobbet. håller er uppdaterade om min dag längst vägen, haha ;D vakna luuugnt!


oh.


goderkväll.
sitter i min säng och mår ganska dåligt. ätit lite gurka och nu äre varm mjölk som gäller. bra! ska dock upp om 5h så måste nog dricka upp detta snabbt! ush , tidig morgon. inget att gilla, hah.

utspringet var härligt, gav lite känslor tillbaka, om man säger så.. aningen svårt att hitta den man sökte mitt i vimlet, men till slut så :) åkte vidare sen och träffade kompisar, ganska bra grejer. blev ensam lämnad kvar i köket för middagen. tror den blev lite godkänd iaf.. hehe.

nä. mer mjölk. sen sova! jepp jepp. stämmer bra! ;)