Mat i fokus,.
"New in!"


God eftermiddag! förmiddagen segade sig fram, med TV och filmen "burlesque", hur bra film som helst. såg den första gången på ett plan från Australien till Nya Zeeland. väckte lite minnen.. som jag ännu förknippar lite med ätstörningen som smög sig på, igen. "annars" var det ett av mina livs resor! coola länder jag varmt rekomenderar.

mamma behövde tro det eller ej, handla. inte mig emot för då får jag sysselsätta mig med något annat att vilseleda tankarna med. mamma lät mig handla lite innan mathandlande --> klistermärken, pennor och en smile-burk. :) Tips på vad man kan fylla den med ? :)
därefter blev det till att hjälpa till med letandet efter diverse bönor och nötter som mamma har i sin hemgjorda muslu. och såklart lite middagsmat som hon nu står där nere i köket och lagar - wook. en av mina favoriter !

det bästa med dagen var nog när vi sprang rakt in i Jennifören med pappa utanför affären. en lång kram och ett välbehövt möte som drog fram det bredaste av leenden. ♥ toppat med tidning och varmtvarmt bad!


as the fashion bloggers would say; "new in".
som mamma skulle säga; "må-bra-burk".
hur man får ett par nya skor, bara sådär.


lite måste man bjuda på sig själv, ..och få skratta. men jag hoppas att alla som vet vem jag är, slapp se mig..
jag fick inte med mig några skor i ambulansen i förrgår. vilket blev ett litet problem vid hemfärd. men klipsk som ma är frågade jag efter ett par blå skoskydd i disken - det hade dem så klart så helt i strumplästen slapp jag gå.

dovk började det bli lite väl genant att gå runt i det och långkalsonger i ett stort köpcentrum där vi var tvungna att stanna för att handla mat och hämta ut mediciner på apoteket - nu testar jag en ny ångestdämpande medicin, mamma tyckte lite synd om mig, skämdes nog lite att gå brevid mig och ha en skoskyddsbärande dotter. därför smet vi in lite snappt på dinsko och köpte första bästa skorna i storlek 36. ett par conversliknande saker med konstigt mönster och dragkedja, men lite somriga är dem allt. hah. en lite tilltrasslad historia att gå till väga om man önskar sig ett par nya våtskor utan att vilja dra sitt egna bankomatkort. ;) tack mamma !
LUNCH


mammas egnenrullade köttbullar, kokt potatis med lingonsylt och mjölk. det går bättre nu. peppar peppar :)

noll. åtta. noll. noll.


Godmorgon!
det snöar ute, bara om någon missat det. hah. vädergudarna hade rätt för en gångs skull, trots att vi inte ville tro på de meningar vi läste i metro på tunnelbanan, eller i DN vid frukost - snö i helgen.

jag sitter med en numera tom skål yoghurt och flingor, måste ju båda gott? mamma tyckte inte om att det första jag gjorde på morgonen var att dricka kaffe. och bråk ocrkar jag inte med - så nu sitter jag med te & honung EFTER frukost. till och med blåbärsdrickan hann till magen före örtdrycken.  tycks ha blivit en intensiv men kort kaffedrickare.. jag och kameran är sammanfogade igen, jag har saknat den .. superkul är det i varje fall!! :) nu tillbaka till TVn för att ladda för förmiddagsmelliset. hua.
dagen som sig bör.


hej från sängen!
dagen har gått från morgon till kväll. jag har kämpat på bäst jag kunnat och är lite förvånande över vad en månad kan göra.. dock får man passa sig för gamla onda vanar. har bytt ångestmedicin nu, men tycker inte riktigt att den ger någon effekt. skit i ångest och dumma tankar, plockar jag upp efter denna incident. heh..

vi har varit i m&m,s lägenhet och vattnat blommor. handlat laktosfri keso och risifrutti. tagit en svängom i P;s bil för att tillslut köpa hem lite nödvändigheter. bland annat - äpple, brevpapper, penna, hårfärg, korsord och pennfodral..
Lillebror är hos pappa och jag träffade båda mina bröder igår efter nästan en månad, tur i oturen att vara hemma!

nu är det bara soova kvar och laddning inför ny dag. det kän hända mycket under en helg, speciellt om man går upp klockan sju.. Ps. himla växlande väder idag må jag säga, regn, sol, mulet och hagel om vartannat. påmminer lite om mitt humör. S♥V BÄST ! .. a.

dagens iPhone - bild. lilla masken kröp fram i det våta vädret.


ambulans igen.


Ohoj!
kan börja med att säga - var aldrig elak mot din kropp. den kan slå tillbaka.

vanlig morgon med frukost och dylikt på enheten igår. därefter kom liknande magsmärtor som senast, samma symtom med svullen och hård buk etc. blev ett samtal till 112 med skickad ambulans. here we go again. tänkte jag. morfin och två nålar i armen. framme och upp på en brits. genanta undersökningar och anländande mor och far till lokalerna med vita väggar, samma färgfrånvarande kläder och sjuka människor. måtte vi få en diagnos.

jag hamnade i mellan. jag blev utskriven från enheten för att de inte kunde ha en patient som åkte fram och tillbaka mellan sjukhus och akut. mina föräldrar vägrade ta hem mig och sjukhuset kunde inte ha kvar mig. vad spelade det för roll att man för en gångs skull var myndig med en egen röst ?

vi mötte varandra på vägen. är hemma tills läkarbesök på måndag, sen åter igen till enheten på tisdag. inte så mycket till diagnos än, mer än att jag är en på hundra som inte "tål" min ångestmedicin, här lyckas man igen, hah.

dagen har gått förvånandsvärt bra, utom ett bråk med kaffe. som slutade i inget kaffe. punkt.

12.00 Lunch. kokt fick och potatis.14.00 mellis. laktosfri risifrutti

Allt jag har.

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar
Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har

Jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort


Vem Kunde Ana


Vem skulle tro att livet skulle bli så svårt , för att man lyssnade på en inre röst? ..


Två.


Två världar.
En mur,
Ett fönster.
Avskilt.
Rädsla, framtid.
Viljan att krossa glas.
Forna orken utan styrka.

Splittrade tankar,
Vassa egg.
Blödande händer.

En längtan,
En tro.
En försvunnen kärlek.
Självförakt,
Misstron om en framtid.

Ett litet ljus.
Glödlampa.

Släck inte,
Släck aldrig.

Godnatt .


Tack !


TACK för alla fina och stärkande kommentarer! Betyder och peppar verkligen! :-) tacktacktack !! ❤❤

Gammal bild från alla ❤-ans dag! Nu till ER! :)


Obeskrivligt .,


Så jävla ont och ingen lyssnar på mig utan tar för givet att det bara är en anorektikers tankar.
Ångesten har varit total men maten inte mer jobbig en vanligt. Så det är ångesten , och smärtan. Och frustrationen över alla teorier som kmr, och att inte ens ------ lyssnar.
Allt på en gång. Pannkakeskit
Mammabesök ,.


Mamma på besök och nytt till sjukhusgarderoben !
Dagens PLUS, och nu jagas överläkaren till mig .. Time Will Tell everything .. Annars helt OK pepparpeppar och "skapande" var kul!


Sleepless.


Tomma rader där orsakens ord borde stå. Sömnlösa nätter och tillbaka i den oros-spiral man tidigare befann sig i.

Vad kommer hända? Vem sitter inne med svaret om vad felet är, skrik ut det. Jag måste få veta, innan teorierna tar över och utrotar chanserna till friskhet .


Tredje gången gillt !


Nummer ett blev en orm, nummer två en missbildad påse, nummer tre börjar det likna något!

Hah tog mig tre försök och ett dubbelgarnnystan att göra en mössa ;-)


Brev !


Fick brev idag, på en söndag! Wihoo!


Update !


Hej alla!
Lite efter 11.30 - de andra är på luftning, jag kvar här inne. Magens fel. Fick medicin imorse, för illamående (som berodde på en ny magkollaps).
Överläkaren ringdes, än så länge är jag kvar på enheten. Men blir det värre blir det utskrift härifrån och inskrivning på medicin för noggrannare utredning.
Teorin nu är att bukspottkörteln kör ett eget race - inte läkt ihop än..

Jag förstår inte riktigt vad som händer, mer än att det bästa för min del förmodligen är att hänga kvar här i den mån det går ..


Gammal bild ..


Some


Some die young.
I'm gonna Try to grow old.


Vårens första dag


Vårens först dag
och jag vill va' med,
så att jag kan se
att jag är en del av allt.

Vårens stora dag
och jag vill va' med.
Låt mig leva längre
nu när jag kan se.

Kom våren, kom skratten,
kom tårarna om natten.
Låt mig vara, låt mig vara
litet till, jag är,
jag är inte beredd att gå än.

Låt mig finnas, låt mig att finnas,
litet mer, jag är,
jag är inte beredd att dö än,
inte än.

Nej, jag är,
jag är inte beredd att gå än,
inte än.
Nej, jag är,
jag är inte beredd att gå.

På din stora dag
ville jag va' med.
Jag bad: Låt mig leva längre.

Låt mig vara, låt mig vara...

Låt mig finnas, låt mig finnas...

Nej, jag är,
jag är inte beredd att gå.Patient till sjukhus


Vad hände nu? Det konstigaste jag varit med om. Min mage tycker inte om mig och jag tycker inte om den !..

I fredags började en ny dosering, i söndags natt hade jag riktigt ont. Igår morse bad jag om smärtstillande men fick inget. På fm runt 11.30 accelererade smärtan något fruktansvärt. Lite olika saker prövades innan överläkaren kallades in. Efter en liten kontroll skrev hon remiss och ringde efter ambulans.. (stackars föräldrar åkte först mot danderyd, vände till Karolinska och sen åter igen till Danderyd - där är jag nu. De kom ett litet tag efter ambulansen..

Jag mår bättre nu,
Men fortfarande väldigt ont.. Ska tillbaka till enheten nu och se hur fortsatt behandling ser ut i fortsättningen.. Vid klartecken kommer pappa och hjälper mig tillbaka till löwet..

Vilka resor. Men även detta en sporre tt fortsätt framåt och lite påökt insikt om hur misshandlad min kropp är..

Även lite rädsla .. Om fortsättning nu..
Lyssnar de på mi nu?


Godnatt & coolt kort !


Fint godnatt av pappa;
"Ok - min tappra dotter som har fighting spirit - sov lugnt inatt :)"

(och ett himla coolt kort på posten av min fina och tappra moster !!)

Kort;


Dagens bästa


Jobbig och lång dag. Vill somna från denna dag men samtidigt inte ha någon morgondag, den kommer bli så mycket värre . Men thats the way it g0es. Visar er dagens bästa i alla fall; ❤Hitta Nemo firre


God kväll. Tänkte bara hoppa in lite snabbt innan sömnisen. Visa en bild på pappas pysselframsteg!

Hitta-Nemo fisk och andra pärldjuret här på sjukhuset ! Duktigt må jag säga, den ligger och "sprattlar" i min låda nu.. ;) godernatter !! :-)


Dubbelbesök !


Mamma var här från kl 10.30-12.30. Jag fick gå med på "luftning" i rullstolen när de andra skulle ut innan lunch, mamma fick rulla mig, det var skönt att känna frisk luft :-)
Mamma hade med sig lite behövliga grejer. Mina två ögonbrynspennor var två stumpar som båda ramlade bort imorse, och fondation var = totalslut.. Tur att mor min kom! (i mer aspekter än att ta med sig saker, heh).

Lunch och sen kom pappa vid 13.45. Han åt 14.00 melliset med mig på rummet, det gick bra! Sen var det lite pärldjurs-pyssel innan han åkte hem.

Nu - middag. Kyckling & ris tror jag....

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_194300643.jpg" class="image">


Sista orden för denna dag !


Med en behandlare och en sjuksyrra inklusive fem alarm på volym MAX, håller jag en tumme för att någon ska lyckad väcka mig.. Hah. De har lovat att göra sitt bästa klockan 07,00 och slänga mig in i duschen så att jag vaknar..
Med de lovorden vågar jag kanske säga godernatter, and sleep well !! ;D
ZZZzzz.. .


15/3 i efterskott !


Oupsidaisy!
Kom ihåg det igår, och många dagar innan. men sen glömde jag visst bort det.. Bättre sent än aldrig, grattis Amanda på födelsedagen (som egentligen var igår, heh.. ;D


16/3-12 fredag ,.


Hallå där !
Hoppas att allt är bra där ute i lite vårhintande dagar :-)
Klockan är 11.45 och det nalkas lunch inom en kvart. All medicinering är done och lillebrors tröja värmer skönt.

Ikväll kommer pappa och tar ett steg närmare friskheten med mig. Om det funkar bra är det ett ganska så stort steg, positivt,. :-)

Igår på "skapande" gjorde vi lerfigurer som nattpersonalen la in i ugnen för stelning, så nu är de färdig"gräddade" och redo att målas! Vi gjorde tillsammans hela barbapappa-familjen! Heh..


Torsdagstårar ,.


Allt känns jobbigt. Medicinen ökas varje dag och ångesten stiger med den. Men jag vet att jag skulle haft samma ångest hemma, minus medicin och den hjälp jag får här för att ta mi igenom min oro.
Det är jag tacksam för, Och vill inte "skrämma bort" någon genom att skriva en bra hjälp med negativa ord..
Glöm inte bort det, hur mkt ångest jag än skriver om..

Detta låg på min kudde på förmiddagen, även det som piggade upp min dag och tog mig igenom lunchen. Tack ! ❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_194003017.jpg" class="image">


Fortsätt på egen risk.


HELVETE.

HELVETE.

HELVETE.

HELVETE.

HELVETE.

HELVETE.

HELVETE.

HELVETE.


Mars


Ojoj, snart halva dagen gjord och vi har redan hunnit med frukost, ND, andningsträning, 1h med Gisela och nu är de andra ute. Efter lunchen är det "skapande". Se vad det blir .. :-)

Igår hade vi humor kväll, ännu ett avsnitt av Mia och Klara, hah..
Happ happ lunch nu vid tolv..

Update; lunchen är klar och skapandet var att rita ett träd .. Fortsätter efter mellis. Hejhopp, mellis nu. Böööh!

En extra tanke till min kära kusin idag! ❤❤


Kom igeeen! :)


Woine woine, om 10min äre kvällis, medicin och sova .. Idag är det söndag och ingen "sitta uppe kväll" till 23.00 här inte, hah!
För tillfället är det mesta ok (PEPPARPEPPAR) vi sitter och tittar på Beck-dvd och ja.. "väntar" på 19.30. Vi ska väl vara duktiga, jajjamen. Se det som en chans istället för tvångsgrejsimojs som man nog gärna vill se det som.. Bara för att man får hjälp med en sak man själv inte kan ta hand om? Nej skärpning på mig! Får pepppepp Sms av pappa och ska banne mig fixa det bra ! :-) hej hopp!
Kämpa på där uteee! :) Deds.

Mamma gjorde en rymdis till min vägg ;)


Toffla på posta ,.


Woow woow. Tiden spinner på och jag med den, knappt. ND om fem minuter. Igår var mamma här och kom med ett paket - tofflorna jag och pappa kämpade med att "klicka hem" hah. Så nu kan jag strutta runt i dem när jag bli av med rullisen, - hoååas snaaart!
Mamma kmr förbi mellan 10.15-12.00.
Hör av mig mer seen ! Hej sooo loooong. :-)

Ps. Keep up the good fight !


Ooh


Hej hopp!
Idag vaknade jag på vanligt vis - med prover. Enda "lediga" morgonen försov jag mig . Tss.
Passade på att duscha innan. Resten vaknade .. Frukost NU !


Fight . Fight till dying .


Amen YES! dagen är över. En dag av;
Frukost,
ND,
Lunch,
Risifrutti + banan,
Middag,
Kvällis.

Tv,
Däckare,
Samtal,
Blodprov,
Vikt,
Skelett + djur i pärlor,
Pappa-besök,
Pappa-present.

Ja ni ser.
Avslutningslunch då en lämnar oss idag. Tacopaj. Var lite övermäktigt, men klarade. Resten av dagen gick rätt bra. Pappa kom med bra humör! Tack :)

Tänker på mormor ❤ och morfar ❤ ,
Jag ska också vara stark.

Här kommer en liten nyckelpiga & en firreval!Kvinnodagen


Godkväll världen!
Dagen går mot sitt och jag ligger efter minuten gällande släckningstid. Ligger i sängen färdigmedicinerad och nattdrucken. De går fortfarande inte att sticka mig. 2-3veckor sa överläkaren idag att vi nog får ge det, innan jag kan ge tillräckligt mkt blod för proverna. Jag har nog inte förstått den fysiska skadan..

Dagen har gått rätt okej, värre än gårdagen hoppas jag på att få slippa nu lite framöver. Ber inte om att det ska vara lätt, bara inte så förbannat svårt..

Pappa var förbi en sväng också. Så himla gullig, säger både patienter och personal. Han fick prata lite med min behandlare lite också. Om det lite smått skakiga EKG;t. Berätta lite om Hemsituationen och höra lite om hur det går för mig antar jag.. Han sällskapade lite i pysselhörnan och gav mig ett litet leende dagen till ära. Fina pappa!
Han hade även med sig en liten present från unga fru H. blev väldigt glad! :D nu är det sova och skriva ikapp lite! Sleep tight !


Muffins.


Dag nummer tre. Tveklöst värsta hittills. Som jag befarade, stegrande jobbighetskänsla med toppen i mående under tredje dagen.
Salta vätskor längst torra kinder hela eftermiddagar, rödsprängda ögon och hickande axlar. Känns nästan som att huvudet ger upp. Så ont, på så kort tid. Hur ska man klara månader när bara några dagar får en att stoppa huvudet i sanden?.. En fråga jag måste vänta på, istället för att springa iväg, smita.

Ett matmål kvar idag. Efter det kampen mot nästa. Morgondagen och dess utmaningar. Vi fick en "överraskning" idag kl 14.00. Muffins till fikat. Fyblä vilket kämp. Pappa hade precis varit här i en timme, spelat ett parti yatzi. Jag vann, hähä.
Försökte komma ihåg krokodilerna man gjorde med pärlor, kan inte riktigt minnas exakt. Blev en lite missanpassad en, kanske precis som jag.
Aja, magen är en boll men jag får väl bara bita i det sura äpplet och fortsätta mot kartet. Hoppas att ni mår bättre där ute. Tappa inte hoppet, ge inte upp. Bra.

PS. man måste bädda sängen här.. Hah.. Mamma?..


The Running road.


..0ch tårarna rinner. Det är lite bökigt och stökigt nu. Kropp och hjärna spelar ett litet spratt..


Stickande kärl


Godmorgon världen! Jag får inte vara ute, meen att tyda genom fönstret tror jag mig se en ljus dag! Så det kör vi på! :-)
Har precis tagit ett mängd prover, vikt, längd, puls, blodtryck osv.. Äntligen är jag 166,6cm igen! ;) (eller så ska de här Capio sabba mina BMI-chansen för att slippa Kalle-Nisse som min rullis heter. Jag kallar den nassen.

Fyra stik i armarna, sen gav de upp, hah. Men misstänker mig att det är läget såhär i början .. Men det tar sig, mina blodkärl brukar alltid vara bråkiga ;)

Nu börjar det bli dags att pallra sig upp, frukost kl 8.00 och jag är inte riktigt säker på vad mitt schema säger..
Ett, två, kämpa påååå !! :-)


Pig in a box + falafel.


God afton!
Dagen är = DONE! bara sömnis och sova som återstår! Prover, vikt och EKG imorgon bitti innan frullerulle.

Ikväll har vi haft "humorkväll" som bestod av en obligatorisk timmes TV-tittande på ett avsnitt ur "Mia & Klara". Inte jättekul, hah.
Direkt in till kvällsmellis, macka, smör & ost, grönsak och te. Gick bra. :-)

Snart godnatt och sov gott! Hämta färska krafter till ny dag :) hejhopp!

Fick med ett litet packet av mamma i väskan, snällt! :) "pig in à box", jättesöööt!


Korvgryta


Och där har man slängts rakt in i lunchen. 12.00 korvgryta, potatis, sås och grönsaker. Mellanmjölk till det. Mina händer skakade och gjorde det svårt. Klockan var borttagen och bord nr.1 var mitt tillsammans med tre andra kämparinnor och två behandlare.. Jag klarade allt och slängdes ned på en madrass med nyckelpigemärke på. En filt på det och vila i trettio minuter.

Tillbaka till rummet och packa upp, förbereda inför nästa - 14.00 mellanmål.

NU KÄMPAR VI !!


Oupsii ^^


Ps. Pappa körde fel, hah. Nu -> sigtunavägen mot Arlanda, raksträcka. Heh..


On the road.


Hej!
Sitter i bilen med mamma och pappa. en proppad väska och godsedjursgris, såklart. Massa brevpapper och
gudliknande saker vet vad! Det mesta är nog med, pepparpeppar.
Riktning utan retur, som sagt. Eller en innestående Hemgång som inte gäller än. Slängs rakt in på lunchen idag. Nåde dem om det är samma lunchstart som för 3,5år sen... Hah äääh, INTE tänka så nu. :) ciao!


sista natten innan Capio.


Hallå mitt i natten!
omtimme ringer klocka nummer ett. ush. klockan 10.00 kommer pappa med brumbrum och hämtar upp mig, tror mamma tar egen bil..? nej förmodligen inte när jag tänker efter. i varje fall blir det en one-way utan retur för min del. Upplands Väsby - here we go, again. jag som lovade mig själv förra gången att aldrig sätta en enda lilltå på den där platsen igen - ett löfte jag bröt, tillslut. känns sådär, mitt helvete är tillbaka. eller.. det lämnade mig nog aldrig.

tankarna är på hel-snurr. jag har gjort allt ikväll för att glömma, eller inte tänka. rensat hela rummet, i princip. och jani.. det finns saker här som lillebror bara öppnade fönstret och slängde ut. stenar.. inte mjuka finslipade sand- eller utomlandsstenar. nejnej, buckliga, kantiga utomhus a lá sverigeskog stenar. men det var inte det enda överflödiga kan jag lova, hah. mycket har blivit gjort och det känns verkligen som jag valde rätt kväll, not. but wellwell.

jag har nog världens underbaraste lillebror också. han kom in och lämnade över en nästintill nyinköpt tröja, jättefin.
"har du packat massa varma kläder och sådär?.. jag hitta, ähm.. tänkte.. eller. brukar inte använda den.. tänkte att du kunde ta med dig den.." "och ditt toffelproblem är löst.." sötisen gav mig sina fina flufftofflor med pepparkaksfärg ♥ och en lååång kram fick jag. hur underbart`?

hah och nu på slutet, när jag packade ner alla gamla brev, dagböcker och texter i en kartong till vinden, kunde jag inte hålla mig ifrån att öppna några. i ett av dem - från min storebror - trillar en 500-lapp ut lite fint sådär.
TJEJEN MED KOLL, HALLÅ?! måste betyta tur tänker jag. nu vänder nog det här. och imorgon blir starten på något sådär jävulsktjobbigt men ändå.. det ska vara bra säger dem. jag tror på det den här gången, jag tror på mig själv. :)

nu vaknade mamma och påminde mig om klockan. blir till att sova i hennes säng. eller P. jag lånar din halva, ok?
nu åker jag. PEPPA GÄRNET FRISKT HUMÖR ..på ingång. ;) ni kämpar med mig nu va? Live, Love, Laugh. nu kör ni! jag ska försöka uppdatera er så mycket jag kan!
vet ni hur ni kan hjälpa? mer än att bara finnas ;) - skriva brev. Jag uppskattar brev SÅHÄÄÄÄR mycket !! :D
hejdå!toffelmission - half done.


helloooooah!
varit lite tyst idag, humöret har pendlat något otroligt.. men så kan det ju vara ibland. får vara glad att jag haft några bra stunder i varje fall. :)
pappa och jag åkte ju iväg där mellan skidor (TVn) och väderomväxling. dagens toffelmission gick dock inte så bra. som vi letade och trötta blev vi, på att söka efter något som inte verkar finnas under skiftet februari och mars. blä på det, men fint väder var det - och mitt i varuhusen sprang vi rakt in i lillebror, hah. mamma var tydligen på samma ställe, samma tid - för hårinpackningsmission. lite underligt, men alltid kul att träffa på människor på oväntad plats. :)
efter mycket om och men gav vi upp och åkte hem. plockade fram lite lunch/middag till pappa och tittade på skidåkningen. jag letade tofflor på nätet men utan vidare resultat.. men vi lyckades hitta några roliga med grisar på. se när dem "plingar på". har bytt hus också, glömde såklart mobilladdaren hos pappa, lite fail på det men får den imorgon. hoppade i ett varmt bad istället och laddade inför en återträff med bökdatorn som verkligen spelar på sin sista refräng.. önska mig lyyyycka till!! ;)

pappas frukostinspirerande lunch-middag, hah. allt i ett under en konstiiiiig tid och missad lunch. hoppas att jag snart kan fota min egna mat!work is gonna save you.


gäller ju att förbereda sig, heh. typiskt mig. det är ingen relaxing á la champagne och ljus. men vafasen, måste ju passa på! en dusch på tio minuter på en plastig stol - njaaaeee, så mycket vill jag inte förbereda mig ;)

hur som haver I'm I awake now, och min far & jag ska på toffel-mission. hej så läääängee!

är glad efter att ha vaknat till sol och fina smskonversationer med mina bröder, varav endast den med min storebror finns i minnet, då den andra konverserade lite väl sent efter en runda på krogen. men framtidsplaner till sommaren var det i varje fall. hur vi ska grilla majskolv och bara göra syskonmys. sparris kom han även på i ett av smsen att han ville ha med vid grillningen - hahah. Love it!

Bild från pappas mindre flashiga badkar igårkväll. mammas bubbelbad är några snäpp bättre tycker jag mig allt minnas. men vattnet och tidningen var bra, jag ska inte glaga jag! :D

 


mamma vände KAOSmorgon !


hallåå!
då dagen som utan större matematiska kunskaper kan räknas ut --> startade åt fanders. mitt i allt kom jag på att göra en hundrionittiosjutusenniode-försök att säkerhetskopiera över alla bilder och filer från dator till hårddisk. men som allt för många gånger skedda, kollapsade datorn med ett megabrus och totalsvartning, med hårddisk och kameraminne ikopplat!! trötthet och total frustration är ingen vidare kombination och tårarna rann av ilska !! mamma tog med mig till Kista för att underlätta mitt mående, Tack! dagen fortsatte efter det BRA. mitt bästa inköp var en tjock, men mjuk dagbok. med finfina klokisUgglor på. :) I'll show you. kom hem och överraskades av mina misstänkt skickade vykort till mig själv, från mobilen. minnet är ju som en guldfisks efter en sömnis.. nätterna innehar mååånga tokigheter - men kul var det! haha!
snart kommer pappa och hämtar hem mig till honom, han får träffa en mycket gladare dotter än vad stackars mamma min fått erfara denna fredag..
:/ jaja.. bilder! :)

Uggleboken - nu har jag ett tag på mig att skriva ner mina dagar .. på ett och samma ställe :)


gäller att roa sig med det lilla - cool tandborste inför enheten..


medhavda sk.a. "skvallertidningar" är strängt förbjudna. blev till att välja ett annat intresse gällande tidningar..


födelsedagspresent till en icke-bloggföljare, men familjemedlem! ;)


egengjorda vykort från Iphonen. dock hade jag inte den blekaste om valda bilder eller antal kort. appen hittade jag på mobilen morgonen där efter och började ana ugglor i mossen ..


haha hääärliiigt vad snäll jag kan vara mot mig själv efter en sömntablett eller två.. ;)

baksidans erfarenheter.


inte en enda blund fick man. hmpff.
det närmar sig. allt. tiden är knapp till foten första stegen, foten ledande in bakom stängda dörrar. jag får inte se det så igen, jag vet. men.. känslor, tankar och inte minst minnen. det enda jag riktigt lyckas dra referenser och paralleller till. jämförelser, påminnelser och kampen. jag vet att det var över tre år sen, men det är det jag kan om slutenvård. min enda erfarenhet. det där som ledde till intetförstående, motarbetande och en saknad förståelse. tips och ideér på något som bara gav gödning till en mer ingrodd ätstörning, inte bra. så fel så fel, men så in i bomben naiv och bestämd. öppenhet är svårt att dra fram med den ständiga tankegången mellan gamla tider. orkar jag? jag måste. jag väljer. men fan för alla tankar och minnen.två bilder från -08, på Capio. Julafton på rummet och födelsedag fyra dagar senare - i korridoren.
hemska minnen. och nu ska vi tillbaka. känns ju väldigt bra. hah..

Fight.


En ständig kamp. Är det allt vad dessa sömnlösa nätter handlar om? Hur orkar man? .. Och vart hämtar man energi till denna kraft.
Vart finns alla på gränsen till galna vetenskapsmän innehavande svaren på livets alla frågor? Vem säger att svaren bara existerar innerst i den egna individen. Av den kvarleva av den forma gestalten, vad kommer att återstå efter detta ständiga grävande mer än en förvärrad splittra? Varför finns frågor utan nutida svar..


hemma från egypten !


hallå där!
är halvvägs påväg in mot bubbelbadet för att tappa upp lite [läs; mycket] varmtvart vatten! + en badbooomb! skönt! testade en ny hårinpagning ig¨år från Garniér, lite besvikelse där - eller också är det mitt hår som är totalt hjälptlöst.. kanske båda två som var lite skruttiga, hah. blir till att skicka iväg mamma på lunchen för att inhandla lite små olika hårinpackningar ;-)

Hm.. synd att ingen av oss kom ihåg det under denna dag då vi faktiskt besökte både H&M och Cubus. den förstnämnda för två linnen och den senare för en stickad tröja. två nötter i bananskal med komihåget där..

Utöver detta är nu lillebror hemkommen från sin Egypten-resa! kunde andas ut när den anlända brodern inte var så mycket pepparkaka trots utlandet, hihi små diskreta glädjeskutt på den!
han berättade om diverse turer med starka teér, ökentur, dromedarridning och truckåkning över sanklädda kullar. hur intressant som helst när han fick in lite kulturhistoria lite här och var. kvinnornas innesittande för smyckes-producering [som stod för den största inkomstdelen] då männen mest verkade hinka te och lata sig..
sen vet jag ju inte hur det riktigt ser ut generellt i landet, men R.s intryck och information var denna ..

>Fick även veta att de små myntliknande cirklar Esmeralda-kjolarna försätts med, är i första hand utformade till unga flickor för att mammorna skulle hålla reda på vart döttrarna befann sig, även på längre avstånd.. men alla låter väl lika dant? som kossornas halsband liksom..
Lät i varje fall som en lyckad resa och han är mycket glad över veckan, trots starten med magsjuka och starka téer som fick kroppens centerorgan att vända sig ut och in ;)


ett smycke man var "tvungen" att handla av kvinnorna vid en av utflyckterna.. fint! :-)

INLÄGGNING


ni läste rätt, jag har fått svar. bekräftad tid om när och hur jag ska infinna på på plats. för att vinka "hejdå-världen" för några månader, eller vad det nu blir.
slutenvårdsansvarig ringde mig igår, jag missade två samtal - som spelade pingis och gjorde detsamma. sen lyckades vi enas. på måndag klockan 11.00 lägs jag in. känns blandat - trots att det är just detta jag nu har väntat på en längre tid. men hur ställer man sig inför detta nu? jag hörde mig själv uppriktigt tacka om platsen - men stora delar skriker och drar, "jahapp, det var den friheten, det livet". men det är ju just DET jag får hjälp med att hitta tillbaka till, dumhuvud. jag måste bara hålla inställningen positiv och trots alltalltalllt som kommer streta, ta emot och vara jobbigt - måste jag gå in med att det är HJÄLP inte TVÅNG.

men vet ni vad jag hett tipsar om ?! Brev a lá snigelpost! jaaaaa! :-D LVE IT! och jag skulle bli såhäär glad -->  :-D


hoppelilopp till det där ..som inte borde vara så svårt!
te yoghurt honung