ord

 
en tickande klocka,
en jagande verklighet.
en bortklämd tår,
två blöta kinder.
en tanke så klar,
ett steg så snett.
en vilja så skör,
ett agerande så inpulsivt.
en bländande saning,
ett kisandes hopp.
 

ingen middag

 
wowah! [även sagt; halllå!]
sitter och försöker klämma fram ett bra humör till ikväll, till hjälp har jag min goda nyinköppta juice, energihöjaren numero uno. ;)
ikväll ska jag,pappa,storebror & lillebror gå till o´learys. dem äter middag och det känns som en trasa slängd i ansiktet att inte kunna äta middag med dem. eller kan och kan, jag vågar inte. så får stå mitt kast att känna sig som en liten skitunge när jag sitter där utan tallrik.
känner mig så sämst och undrar när och hur jag ska lyckas vända det här. min familj stöttar mig alltid, men det börjar sina ut på bortkastad tid nu. alla dessa timmar, dagar, månader - år, jag vigt åt sjukdommen. nej, inte värt att låta sjukdommen ta över livet. hoppas att ni går en superkväll, det ska jag också försöka med :D

Hej nätlivet! ;) skruttar i soffan med pappa, pratar om forna före farfar-tider och lyssnar på lugna favoriter. Ännu en måndag, ännu en passerad vecka. Fort går det, för fort. Svårt att hänga med, svårt att stampa av en bra 7dagars period. Min vecka har varit lite upp och ned, en dipp (minst sagt) i fredags, tappade livsgnistan, hur hemskt det än må låta, hände det. Tappade den saknade glöden, orkade inte och satte krokben för mina redan svaga och skakiga ben. Men det är bara att börja om, aldrig för sent för att starta det bra. Plocka fram det i varje möjlig stund.. Jag ser fram emot en förhoppningsvis bra kväll imorgon :) "gör om, gör rätt" det sa alltid min tränare back in the days.

Period


fjärilshus

 
tjohoah!
igår blev det ännu en heldag med pappa. startade dagen med en tripp till 'fjärilshuset'. skönt att mötas av tropisk värme i detta nu så kalla land. sällskapade fjärilarna i ungefär två timmar, med fika inräknat. åkte hem och började göra egen ärtsoppa. mamma fick en liten egen liten skål med sig hem när hon hämtadee upp mig. :)
en dag ska jag också äta pappas ärtsoppa, även om pannkakorna nog är godare..
förstår inte vad det är för monster i huvudet, eller hur det ens kan bli såhär.. men det är bara att släppa det som varit och kämpa här och nu. se fram emot det bra som förhoppningsvis en friskhet leder till. klart att det gör ont, det gör det för alla ibland.
 

jag har allt man kan önska. en stöttande familj, fina vänner som hoppas på mig, ett liv där fram som tyvärr inte väntar på mig, en plan om vad jag vill göra, hur jag vill jobba. jag kan inte vänta mycket längre, för allt rinner bara rakt igenom mina fingrar då jag inte har styrkan att pressa ihop fingrarna. kom igen nu hjärna och jävlar anamma!
 
 
 

Två hjärnhalvor

Hej alla fina!
Ursäkta skrivtorkan, men nu är jag på g igen. Har blivit en heldag med bästa pappa, fick även ett par fina tights (efter att mina enda svarta jeans sprack), så snällt! :-)

Kom hem till mamma lite trött, men helt okej humör , vilket tyvärr bemöttes av min andra hjärnhalva med ren och skär ångest. Ångesten att inte riktigt orka göra det jag vill tar helt musten ur mig och jag kan inget annat än att önska att jag aldrig hamnat i denna ätstörda sits.
Men det är bara att sluta önska och börja jobba. Måste sluta gnälla och sätta käppar i hjulet för mig själv!..

Heja hjärnan - friskt humör!
Och godnatt ;)
(Ps. Mamma kom just och sa att min energidryck jag stoppade i frysen imorse hade smällt, varför la jag den i frysen för och inte kylen?!)
Knasboll..


anorexi

 
jag är trött på anorexi, så jävla trött. jag orkar inte att inte kunna ställa sig utan att tro att man ska svimma. trött på att gå upp på vågen och låta siffror bestämma om man är frisk eller inte. trött på att höra att ingen kan resonera med en hjärna i svält. trött på att vänta på att något ska hända och aldrig finna modet till att spraka mig själv i röven. trött på att hålla tillbaka, trött på att straffa mig själv. trött på att aldrig minnas något som sägs bara för att hjärnan är på jakt efter näring och energi. så FÖRBANNAT TRÖTT!

varför kommer jag aldrig över den där nedra tröskeln?!

scä

 
ameh hallo! ;)
hektiskt dag, eller egentligen inte - bara ganska fullspäckad. började med en tidig morgon, mamma tipsade mig om kaffe innan SCÄ 'möte' så att jag åtminstone kunde vara lite alert. några klunkar kaffe och tjoff så var samtalet igång.
frågor, tryck koll, vikt, redigerad medicinlista, prat, liten planering, stora tankar.
hem till huset igen en timme, som pappa lyckades tima in när han steg in innanflr dörren på undervåningen. han var så söt och lämnade en blombukett till mig, mamma och lillebrors flickan (+choklad), BIG smile på den! :D
 
sen var det bara för mig att bege mig ut i kylan mot nästa samtal, gick bättre än morgonens difusa ord. kom hem aningen klokare. till allt det negativa finns det något positivt. so I say. gäller att minnas det bara när jag väl sitter där i mörknet med rivande ångest. inte gnagande, utan rivande. små små steg. måste börja någonstans..
 

glad alla hjärtans dag förresten! och grattic min första tatuering på 4års dagen! ;) ciao!
 
 

skidor & psyk

 
aloah! länge sen jag tittade in här.. men nu så!
klockan börjar nära mig sig halv fem tiden och jag har hunnit med ett "pass" långfärdsskidor med pappa. det var kul men oj vilken tankeställare .- när jag knappt orkade lilla rundan. har alltid varit så säker på att musklerna finns där och inte bara viljan. kommer inte ihåg att det är färskvara, även om grunder och teknik sitter i ryggmärgen.
 
hur har jag kunnat missa detta? helt blint vägrat släppa in den tanken. hur enkelt är det inte att lista ut, suck på mig själv. men blev som sagt lite mör så har bara slappat resten va dagen. vet inte hur det går ihop med sämsta tålamodet,
 
nog om det. mer tankeställare har varit på sin plats. spenderade en natt på psyket i slutet av förra veckan. mamma åkte in med mig på kvällen efter en träff med en vän. hon såg hur dåligt jag mådde. inte på grund av träffen eller så, veckan hade varit rätt tuff och tillslut föll jag, som vanligt. grät ut alla mina destruktiva tankar, eller försökte. ibland skrämmer jag mig själv..
 
men vi slutar att titta bakåt, framåt känns bättre. imorgon ska jag på två "möten", prata ut lite, sen på kvällen ska jag hem till en vän, det blir bra det :) peppar peppar

Here we go again

Och här sitter jag och baddar såren med salt,
Det går åt helvete med allt ..