länge sen sist

 
hej!
det var ett tag sedan tycker jag mig påminnas om. men lilla ursäkten kommer här - blogg-appen har slutat funka på mobilen. menmen, nu sitter jag hemma hos pappa med min lilla pluttsak till dator - samt försöka minnas om vad som hänt senast.
 
vi kan börja med att mitt LPT är borta (WOOOOHOOOOO!!!) äntligen kan jag säga er. nummer två av senaste händelser är att jag i fredags var på slutenvården för sista gången. firade det med en fin vän med bio. funfun. :) eftersom att hon inte bor här i sthlm sov hon över hos mig, ovälch vi hade en jättebra eftermiddag/kväll!
 
och igår var jag hemma hos en annan fin vän då fi åt tacos (första gången jag tog lite köttfärs...)
resten av helgen, dvs idag söndag har jag mest bara legat i sängen och soffan. ätit lunch när pappa åt frukost. bra föredömme han är då.. ;)
 
på helgerna är det ös, förra veckan var vi hos storebror för att fira den äldsta brorsonen som just fyllt år! kändes dock som att jag gillade hans nya leksaker mer än han och de andra småbarnen, heh..
 
 
men som en liten sammanfattning. mina dagar på slutenfården är nu över och imorgon börjar jag min första dag på dagvården. känns jääääääätteee nervöst, ush.. men vi får väl se vad som händer...första veckan är en såkallad "provvecka" för att se om behandlingen är rätt. dock förstår jag inte riktigt syftet med det, då min plats på slutenvården inte längre är tillgänglig.. jaja, senare problem. får se till att klara detta bra!
det som oroar mig mest är att de inte har någon "visningstallrik", känns som en jäkla utmaning, en svår sådan..
 
nu ska jag snart äta middag med pappa, om han behagar att komma hem snart nu ;)
ciao sooo looong
 

Makaron skit

Ja.. Vad säger man?
Aldrig mer en enda stuvad makaron.
Så inte värt det, känslorna innan och efter alltså.


Skorinvestering!


svar på kommentarer

Postat av: Angie Har du köpt rosa kläder Dedde??? what´s wrong? ;)
svar; hah nä. bilden luras - det är neonorange typ ;) dont worry ;)
 
Postat av: Linnea
hej fina! vill bara säga, forts. kämpa och ge dig INTE! Bli kvitt skiten NU det är inte värt de att sitta här år ut o år in... de lovar ja dig. så kom igen nnu , du vet att de fria livet e så mkr bättre! vem har du som syrra föresten? kraaam
svar; tack för peppen :) nej det är verklige inte värt att stanna kvar i sjukdomen.. jag har en sjuksköterska som heter; Mia, behandlare - Malou, överläkare - Aara. :)
 
Postat av: Hanna
Du gör ett sjuhelvetes jävla jobb och är förbaskat duktig. Självklart gör det ont och är vidrigt, det är ju det som gör att man inte orkar ta tag i det och bli frisk alldeles spontant på egen hand. Det är ju det som är det äckliga med sjukdomen, att det är lika vidrigt att bli frisk som att vara sjuk. Att vara frisk däremot sägs vara bättre, låt oss prova?
svar; huvudet på spiken! det gör lika ont att bli frisk som att vara sjuk. eller jam vägen dit. friskhet känns nog så jävla mycket bättre när man väl nått dit och kan titta tillbaka på det helvete man lämnat och skakat av sig.
vi provar tycker jag!! ;D
 
 

permiiiis

hejhoppalopp på er!
sitter hemma hos pappa efter en skön och slapp gårdagskväll med soppa och skinkmacka. TV och kvällsmellis. tidningsläsning och frukost. hah. nu har vi fått med allt och efter näringsdrycken är det bara att åka tillbaka till enheten :(
 
har gjort en vårdplanering och idag ska vi se vad överläkaren säger om den under läkarsamtalet med mina behandlare. nervös igen? ja. herre.. mina behandlare tycker att den verkar bra så om jag bara skärper mig och går upp i vikt som jag ska, kanske jag snart får komma vidare till nästa etapp, dagvård nummer ett. vi får se..
 
annars mår jag helt okej, köpte nya höst/vinterskor igår, väldigt fina och jag är nöjd. hih :)
alla våra aktiviteter (bl.a. bildterapi, affektskola, musikterapi, näringslära osv..) har kommit igång nu, så det känns lite förvirrande och stressigt, från 0 till 100 liksom. men det ska nog gå bra, peppar peppar.
 
ush känner mig verkligen jättejättestressad. hoppas att det hinner lägga sig under dagen.. bild på skorna kommer inom kort! ciao :)

Det där med lokalsinne..

Tji!
Sitter i soffan på enheten efter chili con carne till middag.. Gick på en promenad tidigare och har nog aldrig tappat bort mig så mycket, 30min blev 1.30-2h. Helt sjukt!! Men laddade ned en GPS-app så tillslut kom jag tillbaka precis i tid inför middagen.. Annars har jag bara strosat runt i tron om att det varit söndag - ligger en dag efter där.. Denna vecka börjar alla aktiviteter, månd.-fred alla morgnar, olika aktiviteter..
Nu ska behandlaren säga något, chio så länge ;)


permiiiihoiiis

 
helluuuuuu! :)
sitter hemma i min säng hemma hos mamma, väntar på middag. sista måltiden hemma för idag :(
men oj vad vi har hållit igång på eftermiddagen. med en segstartad morgon satte vi oss, efter lunch, i bilen och åkte till stinsen. en av mina favoritaffärer (gina tricot) fanns med och därmed kom jag som vanligt inte tomhänt hem, hah,, dt som inhandlades var ett par löparshorts och en löpartröja. som motivation.
mitt liv har ju ALLTID handlat om och innefattat - träning. längtar så tills jag kan komma tillbaka dit, kämpa kämpa.
var tvungen att ringa lillebrors flickvän för att fråga vad "normal" storlek var (hon har ett par lika dana shorts), så nu har vi det riggat!
väl hemma tyckte mamma att jag hade lite för mycket frågor kring dagens mat, så hon skickade ut mig i trädgården för att plocka tomater och timjan (jag vet knappt hur gräslök ser ut - så det tog sin lilla tid det där..
sen fick jag gå med kvasten och sopa bort alla spindelnät på utsidan av fönstrena.. ställt.. hah.


nu har vi ätit middag, fisk och potatis. gick halvbra, lunchen gick bättre, samt fikat på stinsen. spontant äpple och jouice när jag kom hem - well done. nädå, färdigbubblat. nu ligger jag med varm vetekudde i soffan och slöar.
hoppas att ni alla får en bra söndagskväll! själv måste jag vila upp mig inför en kommande hektisk vecka!
ciao!
 
dagens inköp;
pocketbok av mamma, samt tuggummi och läkerol från mig.