Förtvivlan

Har nog aldrig fällt så många tårar som idag. Allt känns bara svart, inget spelar någon roll längre. Förtvivlan.


Run bitch, run

Jag springer och jag springer, men likväl är det något som nafsar mig i ryggen..


Trassel

Jag är helt trasslig i huvudet, har inte riktigt kunna sova pga alla tankar..

Tog en vikt imorse iaf, inte tappat något - däremot gått upp lite. Eller mest legat kvar. Där redde jag ut en orohetstanke!
Får bli dagens positiva :-)


Fan vad bra!!

Dagens lycka och dagens positiva;
Lillebror klarade uppkörning och har härmed körkort!
Gud vad glad jag är för hans skull, vet vilken lycka man känner!! :D
Nu kommer vi slåss om bilarna dock ;)


Dec. 21, 2012

Nä nu ska jag börja vara lite positiv!
Fokusera på det som är bra! :))
Påminn mig om jag skulle glömma ;)


Måste

Jag måste låta det som gör ont rinna av. Jag måste våga le för det som är bra. Jag måste sluta straffa mig för att något verkar för bra. Jag måste sluta se på mig själv med avsky. Jag måste våga hoppas. Jag måste börja leva.
Många måsten, det är nog där jag gör fel..


studion, kista, julbak

tjollahopp i stugan! långdag idag med förmiddag på studion, eftermiddag i Kista och kväll hos mamma. studion var kul som vanligt :) kista med pappa var mest givande för mig då han köpte fyra julklappar och födelsedagspresenter till mig, hih! med mor min har jag bakat julgodis och tittat på TV. och eftersom att jag just haft sönder min fjärde eller femte micro i rad får jag nu inte använda den nya, därför fick jag endast en fisljummen vetekudde. typiskt. längtar tills eget boende och egna saker, så mycket lättare allt då! men sammanfattningsvis har dagen varit bra, sjukt fort har den gått. ska snart hem till pappa igen. sova tidigt och upp igen, iväääg till studion. fixa sista julklapparna efteråt om jag hinner :) i övrigt mår jag bra och är nöjd med vardagen :) längtar till jul med familjen, även om det känns lite jobbigt, eller mycket.. den där jävla maten förstör allt och jag tillåter den att göra det. fuck it. fuck me. måstegörangtåtdet. jag borde egentligen vara jättenöjd med julfirandet, att mina föräldrar, trots skilsmässa, kommer överrens så bra :) och kära bror med familj kommer också - wihoow. det enda som står oklart är nyår... trevlig kväll! :D

Att inte bli dragen över ett sträck..


Träffade en gammal vän för någon månad sen, första gången på länge, vi tog en fika, han visste att jag var sjuk. Vi var tom tillsammans efter min första utskrivning från slutenvården..
Han hade pratat om mig med vår gemensamma kompis. Han sa att jag fortfarande var så svart i ögonen, att det vart för jobbigt att se..
Hon blev nästan lite arg och tog mitt parti, att han hade varit ute och rest medan jag kämpat för mitt liv..

Först visste jag inte hur jag skulle reagera, blev mest ledsen för att han hade tyckt det varit jobbigt. Försökte se det som en sporre, att även om jag känner mig som en tjock och äcklig människa, är jag inte det.. Hoppas jag..

Sen tänkte jag efter och hon har rätt, jag har verkligen kämpat för mitt liv den senaste tiden. Kändes skönt att någon annan förstod det.. Att jag slapp bli dömd, som vanligt. Att ätstörningen är ett aktiv val, för det är den inte. Jag hatar att vara sjuk, Det är en hemsk sjukdom som jag inte ens skulle önska till min värsta fiende.

Vet inte vad jag försökte få fram i detta inlägg mer än att jag är glad att min kamp syns, att jag inte bara skiter i allt, som det på utsidan kan tolkas då jag fortfarande har stora problem med att äta.. Jag kämpar, men det är svårt..
Jag ger inte upp, tappar inte hoppet, även om det kan se ut och tolkas som det..


Kommentarer

Ps. Tack för alla kommentarer, försöker svara på dem så fort jag kommer till min dator :)


Händelserik söndag :)

Hey!
Min första måndag på länge som jag inte behöver vistas på ett sjukhus eller enhet, skönt! Men har iofs inte varit hemma så mycket..
Träffade en snäll personlighet igårkväll som jag inte pratat eller sätt på säkert 2år, så det var lite kul :)
Vi spelade supermario, åt tacos, tittade på film, lyssnade på musik och pratade :) blev lite sent så jag stannade över natten!
Mitt på dagen kom snälla pappa och hämtade mig och en julgran som jag fick, snällt! Sen åkte vi till v-by för lite julklappshopping innan vi åkte hem till TVn ;) ikväll ska jag till mamma för pepparkakshus-garnering! ;)


roadtrip

helua!
jag kom på en sak som jag glömt berätta - torsdags blev jag utskriven från enheten och i fredags var min sista dag. nu är det meningen att jag ska klara mig själv i jul. efter jul kanske jag får börja på IDUN, om jag har tur..
det jag har varit på nu efter slutenvården kallas "Frej", där är man mån-fred mellan 9.00-14.30/15.00. på "Idun" gäller samma tider fastän man är där en vecka, hemma två, där en vecka, hemma två osv.. så man (Jag) måste verkligen skärpa till mig nu!
men det är svårt när magen protesterar, spyr och gör ont. senast var igår. hade haft en underbart kul dag med fotografen, vi fotade ett bröllop. hur fint som helst i vinderyran!
efter det hade jag en finfin kväll inplanerad med bästa A. vi drack cider och åt tacos. han dock bara med 2st 33cl cider, innan magen gjorde ont efter tacosen. jag vet att det är maten, för det hände i fredags på enheten också, läkare inkallades och fick titta. mamma & pappa gissar på starka taco-såsen.. ringde iaf pappa som inte var körbar, men länkade vidare till mamma - som åkte för att hämta upp mig. hon ringde från bilen och bad min ringa en ambulans, men efter lite mer än 30min hade det lagt sig lite, jag hade bara legat som en död sill på golvet. så himla synd att jag hann ringa mamma och pappa och orora, när det gick över innan de ens hade hunnit dit, då hade vi ju kunnat fortsätta vår mysiga kväll.. :(
 
sen kom Roadtripen. mamma hade hämtat upp pappa på vägen för att dem var inställda på att åka med mig på sjukhuset. men jag öppnade bildörren i farten och sa att jag skulle hoppa ut om de ville åka till sjukhuset, för dit ville jag inte alls. lillebror hade slutat jobbet och skulle ut på stan. han var trött men manade sig dit iaf. vi skulle skjutsa honom till t-banan när vi ändå var ute och åkte. slutade med att vi skjutsade honom in till stan, samtidigt som pappa körde lite histoia och pekade på de stora byggnaderna, hah. 
sen åkte vi hem, lämnade pappa och sov..... vilken dag , hah..
 
måste bli lite mer superwoman!

Veckan

Hej bloggen, som jag saknat min egna närvaro. Himla app som strular, men nu ska jag inte säga för mkt så att det trasslar till sig igen! ;)

Veckan har varit full med lite dittan och dattan. Den började med en måndag hemma efter en hemsk natt efter pepparkaksbaket.
Åkte till enheten på tisdag igen, tog prover och vikt. Förgyllde eftermiddagen med en tripp till fotografen, så himla kul! Kom hem 23.00, hade hur ont i magen som helst och var heeelt svullen. Tryckte lite och svapp så kom delar av lunchen upp, helt jävla sinnessjukt! Hur kan det komma upp efter ELVA TIMMAR?! Fattar ingenting.. Menmen, tiden i salongen var som vanligt bra :)
Kom som sagt hem sent så slocknade ganska snabbt sen..

Onsdagsmorgonen blev seg och började mindre bra, bråkade med både mamma och pappa från olika håll. Tänkte jävlas genom att inte gå till enheten alls, men kom efterhand på att det är bara mig själv jag förstör för, så tog mitt förnuft till fånga..

På kvällen mötte jag upp min kära vän i stan, vi gick på RFSL julfika-fest. Vi drack glögg, pepparkakor, vindruvor och julmust light. Lyssnade på orkester oxh framträdande + många fina människor!
Därefter åkte vi hem till henne och fortsatte julandan med glögg och stoppa i nejlikor i apelsiner. Myste och pratade om allt mellan himmel och jord!
La oss sent men tro det eller ej, jag kom upp imorse ;) jobbig dag på enheten, men gårdagen överglänste :)

Himla långt inlägg nu känner jag, hah. Orkade ni er igenom det? ;) ciao!


pepparkakor

helluuu igeeen! andra advent, jösses vad tiden går fort, snart julafton liksom. bra att jag ligger i fas med julklappsinköpen i alla fall, typ bara en kvar, till storebror som alltid är lika svår att köpa till, hah. apropå storebror sitter han med familj nere i köket och äter middag. roliga jag sitter en trappa upp med himla näringsdrycker. fattar inte varför det ska kännas så svårt. jag älskar människor och är så fascinerad av dem, men när det kommer till att äta med sällskap är det något som bara säger stopp. märkligt och dumt. vid det här laget borde jag kunna ta tjuren vid hornen och attackera, äta som vanligt folk. bara trevligt med sällskap jue. menmen, nog om det. vi har spenderat hela förmiddagen med att baka pepparkakor, roligt :) efter maten blir det till att tillsätta lite glasyr, ska bli kul! :) sen är helgen slut, tråkigt. som sagt, tiden går fort.. hoppas att ni alla har en bra andra advent , *ljus*

bästa fredagen på länge & barnvakt på det! :)

 
helluu!
har precis bärt upp ett par pyssel-lådor som mamma och jag entrat i syfte att göra julkort, som vi lyckats med ganska bra tycker jag allt!
 
gårdagen var hur bra som helst. dagen på enheten gick bra, och eftermiddag och kväll spenderades med pappa och två undernara brorsöner. med start av upphämtning från dagis, tortelini-matlagning och supermario på Nintendo, följdes av fredagsmys i soffan och härjning på övervaningen av den yngsta. vi ritade och skrev till jultomten, tittade på julkalendern, öppnade leksaks-kalendern och ringde och hejjade på alla tre finalister i Xfactor, hah..
 
storebror sa att på vardagarna brukar de lägga sig runt 20,00, men trodde inte att vi skulle lyckas med det, det gjorde vi inte heller.. tror att lekarna fortfarande höll i sig runt 22.00. men efter ett tag gick de med på att lägga sig. pappa fick ge välling och läsa ur tre böcker innan minstingen var redo för John Blund. den äldsta kunde somna alldeles själv med vaggvise-CDn i, men bara om jag låg inom synhåll i en saosäck precis utanför dörren, so I did. så sött, gjorde mig inget alls! hela fredagen var helt underbar och storebror & svägerska verkade haft det lika bra dem, de var på "dirty dancing" som bror fick i 40-års present!
 
 

Provtagning och brand i micron!

Tjohoo!
Dagen började med ett besök till doktorn för att ta prover, vilket som
Vanligt tog många stick.. Men nu är det gjort :)
Dagen har fortsatt i ett lungt tempo och nu ligger jag framför TVn, skulle värma kudde men hittade den inte, så tog mina micro-tofflor som tyvärr användes för sista gången, iaf den ena som jag råkade bränna upp i micron, hoppas att den inte gick sönder själv.. :0
Det här är så typiskt mig och just en sån sak som mamma tjatat om i hundra år utan att jag lyssnat på varningen.. Äh!

Körde lite solfjäder under brandvarnaren och öppnade fönster så slapp vi tjutet ;)

Kvällen verkar bjuda på en kul träff med lite kompisar om den ena hör av sig någon gång idag.. Bah dåligt tålamod..

Här är iaf en bild på pappas middag, fint va? ;)


Måndag måndag

Hey!
Det tog emot idag att gå till enheten kan jag säga, var nära att vända. Många många gånger..
Men jag tog mig hit. Förmiddagsmål och lunch är avklarat, men det gör väldigt ont - i magen. Så min inflammation är nog inte helt bra än, är glad att jag slipper kräkas upp maten i alla fall, peppar peppar.

Imorgon är det samtal och prover, hoppas på att kunna hämta ut medicin idag även om jag börjar bli lite förundrad om det verkligen är bra för mig att äta så mycket medicin. Något onaturligt verkar det i alla fall vara som tär på min kropp. Undra vad som gjorde mig sjuk denna gång? Jag gissar starkt på salt..

Om en timme är sista målet för dagen här, sen hem. Skönt. Blir nog näringsdryck ikväll, gör för ont för att äta.. Känns inte värt det .. Gud vad negativ jag var idag då.. Förlåt :/

Ps. Skickar en extra tanke till min ena faster idag.. Ciao!

Förmiddagsfika;


Känslan av någon som försvunnit..

Jag kan inte sova, en känsla jag har är så hemsk.
Tittar på bilder av mig själv på Facebook, känns som att jag tittar på någon som gått bort.. Vet inte varför, det har känts så förut.. Ger jag upp? Nej, men vad är det som händer?

Jag kan bara hoppas att det är en känsla av att mitt sjuka liv är passé.


Svagis, slösar bort livet

Jag vet att jag väntar i onödan, för att det är bara jag som kan göra något åt det. Men varför är det så himla svårt och varför är jag inte stark nog?