Hej! :) still sick

Hej alleman!
Pappa hänger i fönstret med nya julgardinerna och jag säckar framför TVn. Aggressionerna har lagt sig lite men jag har otroligt ont. Nätterna är Jättejobbigt och jag har haft värdens morrionspass efter krypningar i benen och utebliven sömn.

Pappa och jag har iaf lyckats masa oss iväg till affären och handlat upp över 800:- på lite jul- och teknikgrejer, stackarn, vi (lillebror också, hah) ruinerar honom.. :( Äh hoppas att han säger till!! ;)

Kan fortfarande inte riktigt äta, pratade med min behandlare på telefon idag och hon tyckte att det var så synd och oturligt allt var.. Håller med, väldigt otimat och jg vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vet inte riktigt, kan ju inte påskynda något även om jag vill..

Håller på och skriver ut massa bilder på olika maträtter/tallrikar för att inte tappa kämpet.. Kampen is still there!
Back to TVn!
Hoppas att ni har en bra kväll!! :)


Arg

Jag är så arg i huvudet så att man bara inte kan förstå. Började dagen med en positivt rytm. De sa att jag skulle få åka hem någon gång på eftermiddagen, om jag kunde äta och behålla det, där kom problemet.
Utan ångesttabletter fick jag en macka. Sur redan efter det MEN jag fick åka hem. Hittade såklart inte till tunnelbanan, ringde mamma men min telefon funkar ju inte. Fucking skit!!

Efter lite om och men kom jag i varje fall till Vällingby och där hämtade pappa upp mig. Vi handlade mat, efter en dispyt hemma gick jag tillbaka och hämtade ut en medicin, men nummer två har läkaren glömt att skriva recept på.

Seen har allt möjligt hänt och jag HATAR mina föräldrar. Till råga på eländet har jag spytt flera gånger (ofrivilligt) idag varav den senaste gången precis nu när jag gjorde middag, så hejdå säger vi till den.

Ångar i min skalle.
Visp. Hey.


Hat

Rent och skärt HAT till er, mina föräldrar.
Orkar inte med mer av ert beteende nu.
Hejdå.


Surtant D

Gidkväll,
Jag har tråkigt, har ont och vill hem. Ska snart få lite morfin för smärtan och har precis blivit förhörd av vad jag druckit idag, för det var tydligen konstigt att de tömt mig (katetern) på över 3L när jag inte ens druckit hälften. Lite märkligt kan jag också tycka, men med katetern går det väl bara rakt igenom?
Jaja, får se om de kan tala om imorgon för mig när jag får åka hem, skulle uppskattas om det var snart. Har redan fått se tre av mina rumskompisar åka iväg..
Förlåt att jag är bitter, men det är Inge kul längre..


Tisdag på sjukhus

Godmorgon, eller god förmiddag!
Ligger i sängen efter en dusch. Skönt.
Får dricka själv idag och har redan hunnit med tre koppar te, men nu har jag ont och ska få morfin.. Undra ifall det berodde på te-drickandet..? Hoppas inte för då hoppade vi tillbaka några steg..

Tack för kommentaren Jennie :) och ja, jag var positiv sen födelsedagsfirandet och allt jag skulle få göra denna vecka, men med vetenskapen om att jag skulle kunna vara på ett mycket roligare ställe gör sjukhusvistelsen så tung och jag ser inte framåt i livet som något bra, för nu orkar jag inte mer. Det kan inte vara motgång hela tiden, för då blir Der såhär - att man inte orkar längre,
För det gör jag bara inte nu.


Rosens taggar

Tårarna rinner.
Känns bara som att allt bra rinner ut i sanden och kvar finns de hårda stenhårda och kantiga kornen. Dem får jag ta, rosens taggar. Wiihio.


Måndag på sjukhus

Himla blajj.
Började morgonen mitt i natten med att lägga mig på min arm och dra ut hela nålen.. Fem stick senare - och den var tillbaka på plats. Smidigt, inte..

Morgonen fortsatte med ultraljud och lite doktorprat. Fick besök av bästa pappa som berättade om forna tider och somrar med farfar & farmor i unga åldrar. Samt deras lilla sköldpadda vid namn Pelle, hah var mer än vad jag visste. Har mått ganska dåligt idag så var skönt att bara få ligga och lyssna på sago-liknande små berättelser. :)

Senare på kvällen kom mamma förbi, hon hade med sig fototidningar igår som jag läst lite i mån av ork.. Hon spred även hon lite positivt lugn även om hon är allt annat är lugn, hah. <3

Har varit lite bitter idag, skulle hänt så himla mycket roligt denna veckostart så är så otroligt surt att ligga på sjukhus just nu. Drog på mig en kateter dagen till ära också, morfinet gjorde mig förstoppad.. Gah.

Vill så gärna spola tillbaka tiden och få ny start på veckan. Varför blir det såhär?

Har i alla fall orkat ta mig upp, efter lite smärtstillande, till TV-rummet och har tittat på Tina med några farbröder.
Den ena pratade med mig om dropp och att min placering var bättre än hans.. Hah.
God kväll :)


Bukspottkörtelinflammation

Jahaja vad händer här då?
Vaknade klockan 7.00 på lördagen och vek mig dubbelvikt av magen.. Smsade mamma som kom in till mitt rum..
"ska vi åka in?"
"-jaaaaaaa.."

Sagt och gjort. Väl inne på akuten tog det ett tag av gallskrik och tårar innan jag fick smärtstillande . Tror aldrig att jg haft så ont. Efter lite prover blev jag inlagd på kirurgen. Hela natten full av morfin och smärtstillande.
Doktorn kom och hälsade imorse;
"du har pankriatit, bukspottkörtelinflammartion."

Det har jag haft en gång tidigare, och jag missade en massa roliga saker den veckan.. Precis som jag kommer göra och hart gjort denna vecka..

Jävla mage.. Och inte tål vi morfin heller.. Suck.. Menmen från den ljusa sidan?
Vi bet vad felet är..


Fredagsfikat? Hah..


Monster

En bild säger mer än tusen ord.
Jag har börjat leta verktyg och tror att jag letar på rätt ställe denna gång. Idag Har jag fått se en liten gnutta av den forna-dedde-tjejen som jag alltid har varit, sprungit runt och fladdra med arma i takt med ett stort smile på minnen. :)
Får öppna upp mig lite mer och våga, våga leta där jag minst anar det, finna något redskap jag kan använda mig av..

Känns lite mer på rätt spår nu! :D


Well done?

Åh är så himla glad över den här fotogrejen (som ni kommer att höra lite större utveckling på snart)
Så glad att jag tom trotsade anorexin och tog en bulle istället för "det säkra" fikat idag på enheten!!! :D


Oj

Redigerat *
Skulle det stå i andra inlägget.. ;)


BIG SMILE

God kväll!
Sitter på tunnelbanan hem och är på otroligt bra humör (pepparpeppar) ;)
Haft en jättebra eftermiddag och kväll på studion! Fick vara med på fotografering av familj med pappa, barn och gravidmage! Efter det har jag fått sortera ut de "bra" bilderna och samt resigerat både på övning och på riktigt. Träffat snälla och fina människor samt pratat i telefon med mamma om hur otroligt bra min kväll varit, men nu är det hemgång. Tar ändå över 1,5h hem, men det gör inget - allt är värt detta! :D

Hoppas att ni också mår bra ikväll, det är vi värda - eller hur? ;)
Ciao!


Snilleblixt

Min lillebror kan vara ett av verktygen jag söker.
Jag missade hans stora dag som student, men istället för att straffa mig själv för det måste jag börja leva som en storasyster ska och på så sätt kunna finnas där för honom så som jag önskar :)


<3


Ikapp!

Hoppsansa, känner att jag ligger lite efter här, men det ska vi snabbt ta igen!

Helgen var uppbokad från huvud till tå. Började i lördags morgon/förmiddag tillbringad hos fotografen, var verkligen sjukt kul! Fick vara med vid bröllopsfotografering (aldrig satt ngn mer nervös människa än blivande mannen, hah stackarn.. Stor dag!)
Därefter fick jag sitta med vid redigering samt bildvisning för ert par som låtit sig fotats när kvinnan var gravid samt tillsammans med den lilla nyfödda.
Tog några timmar men tiden bara flög förbi, så himla kul!! :D

När jag kom hem bjöd sig en fin vän över sig själv till mig. Inte träffat henne sen i somras så det var fint :) dock jobbigt när ätstörningen kom på tal och hon öppnade upp sig om både forma och framtida känslor och tankar.. Som sagt, lite jobbigt.. Menmen det var ändå bra, nödvändigt och mys :)

På söndagen, som ni säkert listat ut, fyllde min storebror hela 40år, så släckt samlades till en rolig liten fest (den riktiga kommer i sommar) sjukt kul att träffa alla och omringas av små söta barn!

Idag är det måndag och pappa har varit på "halvtidssamtal" (när halva behabdlingstiden är förbi) med mig, överläkare och behandlare.. Behöver jag säga hur det var? Bläää..


Storebror 40!

Älskade storebror fyllde 40,
En superfin fest, grattis!
Liten tös ville sitta vid mig och fläta mitt hår,
Pussade brorson i pannan,
Mamma sa att jag var snygg, minus septum,
Fick luta mig mot lillebrors axel i bilen påväg hem, värmde hjärtat. Var det bästa,
Jag älskar dig <3

Morgondagen är ny, jag är rädd.
Men det klarar jag efter positiv energi från idag!


Fail

Nämen, att duu tittar in! ;)
Hej på alla! Dagen på enheten har varit rätt bra idag. Alla tre målen gick ned med okej känslor, hade det dock jobbigt när jag kom hem till pappa.. Så efter middagen gick jag en promenad i mörkret för att rensa tankarna lite..

Båda ligger nu som soffpotatisar och göder, ush..
Men imorgon ska jag göra ngt kul!! :D

I helgen fyller min älskade storebror hela 40år, dock gav mig veckans planering påminna mig om hur sämst jag är. När jag blev inlagd räknade jag lite, tills nu skulle jag haft normalvikt och se fram emot att köpa nya jeans pga att resten är för små.. Men icke :( fail på mig? BIG fail.


Macka och spa

Hey!
Har en otroligt obehaglig och oroskänsla i magen, vill inte alls vara på enheten idag..
Jag har ändå hunnit med ett långt samtal med min behandlare.. Tycker inte riktigt att hon förstår..

Klockan tio var det mellis: macka med skinka och gurka på, juice till det. Med andra ord, första målet av tre = klart.
Snart ska vi ha "spa" och på eftermiddagen skulle vi haft kroppskännedom men det är inställt..

Ciao


Bra följs av dåligt?

Tjoho!
Sämst uppdatering av mig, erkänner! ;)
Har varit en rätt så bra dag och vecka, vilket får fram min pessimistiska sida då jag "antar" att kommande dag kommer att bli ett rent helvete, bara för att bryta av något bra för att jag tydligen inte kan tro att allt inte behöver vara dåligt för att stämma in i vardagen.. Snacka om att ta ut negativet i förskott..
Säger ju mycket om mitt självförakt och att jag inte tycker att jag är värd att må bra, vilket är lite konstigt då jag tycker att varenda en är värdig ett bra liv..
Pepparpeppar
Nu kommer det att gå dåligt imorgon bara för det, arma huvud, aldrig tar det slut med jobbiga tankar och känslor.
Förstår inte vad jag ska göra för att få bort dem.. Eller vet jag?
Kanske man måste våga bli frisk och visa motsatsen, att livet inte är en dans på rosor men att det inte behöver bli lidande pga ångest från mat och allt vad det innebär ..
Nä nog pratat, nu vill pappa att jag målar ett kort, hah..
See yaaa ;)


Fotograf

Goderkväll mina vänner :)
Ligger i soffan med ett litet leende, har haft en jättebra dag!
Först enheten, där alla mål gick bra (yesyes!!) (även om samtalet och så inte gick så bra, menen det ena slår ut det andra) sen direkt efter åkte jag iväg till en fotostudio där jag ska få vara några timmar i veckan i den mån jag orkar, planerar även lite inför framtiden och jag gör inget annat än att hålla tummen på att orka bli frisk och kunna jobba där på riktigt!
Assisterade en och fotograferna för några (2?) år sen där jag fick vars med vid flera bröllop och en hel del studiobilder, hur kul som helst! Fick inte bara assistera, utan även fota lite själv - så kul!!
Hoppas att ni haft en lika bra dag/eftermiddag!!
Kram på er alla!! <3


Mirakelpiller någon?

God kväll!
Jag och min mage ligger här i sängen och vilar, framför TVn.. Väntar på "halv åtta hos mig" som inte verkar gå..?

Gäller att krya på sig till imorgon, som jag nämnde tidigare händer det något riktigt kul på eftermiddagen!
Men det är som när man var liten; "går man inte till skolan får man inte gå på träningen sen"..
Så nu undrar jag.. Vart är mirakelpillret?


Mörkeeer

Hässelby typ 15.30 ;0


Enhet och magsjuka

Hola!
Här sitter jag på en full tunnelbana efter en halvheldag på enheten.
10.00 mellis
12.00 lunch
14.30 mellis
Och så en hel del prat med behandlaren och sjuksyster som trodde att mitt illamående och feber berodde på magsjuka, och att det i så fall var viktigt att jag drack (typiskt mig att inte lyssna på mamma som sagt det hela helgen) hah..
Men nu sitter jag i varje fall här med en LOKA och "miss Li" i lurarna (inspiration från "så mycket bättre" igår) ;)

Ska hem till vila och.. Dryck ;) får bara iiiinteee vara sjuk imorgon också!
Äh jag kommer gå ändå, vill inte missa eftermiddagen, hur sjuk jag än må vara!! Det med basta!


Fars dag!

Hejhopp - fars dag!
Vaknade som en skrutt men klev upp och grattade pappa med frukost på sängen och paket, tror att han uppskattade det - hoppas i alla fall :)

Både han och jag har legat i sängen mest hela dagen. Han för pga "lite" festande igår em/kväll, jag pga att jag är lite sjuk..

Skulle ha följt med på "barhäng" hos kusinen som fyllde år igår. Men efter dusch och sminkning förstod jag att jag inte kunde gå och smittat alla när jag mådde så dåligt, för i övrigt hade jag nog inte orkat heller.. Så himla tråkigt :(

Istället kom mamma förbi och hämtade upp mig, låg i sängen hela tiden utom när hon skjutsade mig tillbaka till pappa..

Även om jag fick lite dåligt samvete för att jag inte gick till kusinen igår, så var det bog bra för idag har jag bara legat i sängen med feber.. Längesen jag hade feber, men man blir alldeles knocked out.. Se om man mår bättre imorgon..

God kväll på er!!


Sjukling

Hej hopp plopp!
Vaknade som en trasa inatt av kvälvningar och harklande. Slängde
Mig över papperskorgen tre gånger och mådde minst lika dåligt imorse. Låg kvar tvärs över sängen över papperskorgen i antal timmar. Släpade mig upp till pappa som sa att jag kunde ringa och sjukanmäla mig, vilket jag också gjorde.
Låg som smutsdisk i sängen hela dagen, pappa hoppade även över sin bedminthon för att vara hemma med mig <3 men han vågade inte lämna mig ensam hemma så jag fick åka med honom till doktorn som vi därefter gick en sväng förbi Apoteket och hämtade ut lite mediciner. Somnade när vi kom hem och sov ända tills min vän ringde på telefonen, vilket jag för i övrigt missade..

Efter det gick pappa och jag till ICA för att handla, där träffade vi mamma dom tänkte samma mathandlartanke.. ;)

Mår fortfarande lite skrutt, så ska snart sova. Har tittat på Xfactor med pappa, och nu "skavlan".

Maten har det blivit lite sådär med idag, bara näringsdrycker även om jag hatar dem, men magen har inte klarat något annat.. Nä nu tillbaka till tv:n..
Hoppas att eran fredag blir lite bättre än min, kanske lite utgång och grejer?

Ps. Blir så sur på mig själv. Skulle ha träffat en fin vän idag men som jag redan i början av veckan fick Ågren för.. För att jag egentligen skulle varit på enheten innan jag träffade honom.. Och jag mår jämt så jäkla dåligt efter dagarna.. Jäkla ångest som tar över så mycket. Men nu blev jag ju illamående istället, men får ändå så himla dåligt samvete.. Om DU läser det här ber jag än en gång om ursäkt.. :( <3


kommer det någonsin att gå?

 
hejhopp!
lite bloggtorka idag, inte så mycket att säga.. mår väl okej, ska förmodligen träffa min bästaste vän idag. efter hennes jobb, som tack och lov slutar nu vid tre.
det är svårt att träffa människor på vardagarna, ångesten är så stark oftast. menmen, thats life right now verkar det som. men snart helg. då blir det träff med en stor del av släckten. känner redan lite ågren inför detta.. vad ska de säga? tänker mycket på min numera större kropp. och.. att maten inte riktigt fungerar än. varför iiinte?? när kommer det att fungera, kommer det NÅGONSIN att göra det? jag hoppas på det men vet inte vad jag ska tro längre.. jag försöker ju, men kanske inte tillräckligt? aja... nu släpper vi det..
ciao! :)

Klockor, älg och foto!

God kväll!
Pappa och jag avsitter vår tradition "bonde söker fru", inget favoritprogram kanske men har bara blivit att vi sätt det och det och gör det kul!!

Hade möte med behandlare och överläkare idag och försökte verkligen vända dagen, men det gick inte så bra.. Men vid fyra åkte pappa och jag runt för att kolla lite klockor. Känns som att pappa köpt typ 5nya på två veckor - klockomaaaan minst sagt ;) men det förvillade tankarna lite åtminstone, vilket bästa pappa förstod :) så eftermiddag och kväll blev bättre (men då kanske jag lyckades vända det lite ändå?!) :)

Fick skjuts till mamma där det serverades älg till middag. Efter maten "pluggade" jag lite fotoutbildning, riktigt kul! Vill bara lära mig photoshop snabbt och springa runt med kameran!! Ännu en bra morot att kämpa mig framåt mot!


Onsdag

Godermorgon!
Lite stressig morgon men sitter nu på tunnelbanan, lite sen kanske.. Vi får se!

Försöker att inte påminna mig om
Det jobbiga som kommer idag, blir bara ännu värre då, dock oundvikligt..

Nej, dagens positiva? Solen skiner, hah :) vad väntar mer idag tro? Jo, vi har grupp - "mindfulness" se hur det blir.
I eftermiddag blir det hem till mamma igen, kanske beställa jacka och lära sig lite mer om photoshop :) ska försöka vända dagen nu, innan den hunnit bli förstörd.. Ciao!


2kg +

God kväll.
Enheten idag var ingen höjdare. Var vid enheten klockan 9 och hade vikt & samtal. Hade gått upp nästan 2kg på en vecka, ångesten var ett faktum. Min behandlare sa att ja, "det är normalt, 0,5-....2kg". Hon sa nog bara två kilo för att lätta min ångest, hjälpte inte.

Fortsatte med superjobbig lunch. Klarade det men huvudet spelar spratt. Åkte hem till mamma, försökts lära mig lite photoshop efter en glädjande händelse igår.. Vill verkligen att det ska bli verklighet, det som har sagts. Men jag vågar inte "ropa hej" för tidigt, för jag vet att jag måste kämpa.

Ska berätta närmare om "beskedet" sen, men jag trodde att efter det att min kamp skulle bli lite lättare med ännu en sporre mot friskhet. Men dagen har visat att det fortfarande är lila jävligt..

Känner mig så fruktansvärt värdelös som nästan bara står och trampar. Eller det gör jag ju inte med mina 2kg+
Och tro det eller ej, har jag verkligen kämpat med mitt nuvarande fokus hela veckan.. It paid off, men som skrivet i siffror blev det jobbigare igen.. GAAAH.


rädd?

 
hej goderkväll!
sitter framför "halv åtta hosmig" medan pappa ligger i badet,
mycket snurrar i huvudet. ångesten efter enheten tog över lite idag. frågar mig själv varför jag låter ätstörningen ta över så mycket. vill jag inte? frågan jag ställer vet jag inte om jag finner något svar till. klart att jag VILL bli frisk, klart att jag vill komma ur ätstörningen. men kämparglöden verkar inte riktigt finnas där. vid min förra inläggning 2008 blev det lättare och lättare. ångesten fanns där och jag ramlade ganska snabbt tillbaka. men under själva enhetstiden fungerade maten bättre allt eftersom. men denna gång kommer jag inte riktigt ur all ångest på samma sätt. att äta på enheten slutar ofta med innerbordsrinnande tårar och ständig kamp. hemma kommer jag ingen vart, känns det som. jag vet inte riktigt vad jag ska göra..
 
om inte en slutenvård med fortsatt dagvård för ätstörningar inte hjälper mig ur detta, vad kan då göra det?..
jag tror jag är rädd. rädd för att förlora en viktig person som ploppade fram när jag blev sjuk, rädd för ansvar, rädd för val i livet, rädd för att inte få må dåligt, rädd att inte ha ngt att skylla på, rädd att bli frisk fysiskt men aldrig bli fri i psyket. eller är jag rädd?
jag borde inte vara rädd.
 
 

Energitjuv

Sitter på enheten efter intagen lunch och vet inte vad jag ska göra med denna ångest..
Allt gör bara så ont, så ont .. Varje gång känns det som att jag inte orkar mer. Vill ge upp, kämpar inte alls för mig själv. Den lilla gnutta som finns är bara för min familj & vänner. Förmodligen enda anledningen till att jag fortfarande sitter här. Energitjuv, jag tar slut..


God morgon!

Godermorgon alla pigga!
Inte kul att gå upp i morse, snoozaaaa!

Sitter på tåget nu i alla fall, om 30min börjar vi.. Tror att jag kommit ihåg att nödvändigt i väskan ;)

Ikväll blir en kväll med pappa, sen bär det av till mamma i två dagar osv.
Har Inge speciellt inplanterat idag, förmodligen lika bra det .. Zzz...
Eller jo, börjar bli sugen på att plocka fram min kamera och fota lite, fick photoshop av mamma igår :D

Morgon i Hässelby


Piroger, stinsen och "fars dag"

God kväll!
Har
Förflyttats till pappa efter en både lugn och lång dag. Mamma kände ett målarsug så vi åkte till panduro i stinsen. Sen gick hon lös i köket och gjorde egna poroger, dock blev det god thaimat till middag - vilket jag inte klagar på, gott ju. Och sällskap av lillebror som uppskattas mycket :)

Dagens tabbe - smsade pappa imorse och grattade på fars dag, vilket han snabbt skickade tack-svar på.. Men nu visade det sig ju inte vara förrän om en vecka, hah..

Dagens finaste, min lilla fina vän kom förbi med en supersöt present! Gjorde min dag och fantastiskt vad glad jag blev!! ÅÅH BIG LOVE <3

Nu är det lite solsidan och nervarvning, hoppas att ni haft en bra helg! :)


Lördag

Hej och god förmiddag!
Dagen pinnar på men jag vill inte ha måndag. Ligger som en säck i soffan och finner varken ro eller ork till att angagera mig i något..

P ska hem till Gbg och klockan tolv går bilen, jag följer med en liten bit för att hämta lite medicin hos pappa.. Sen ska jag försöka hitta till ett hus där en fin vän har lagt ut böcker på trappan för att mina sömnlösa nätter inte ska bli så tråkiga. Hur fint som helst med alla dessa braiga människor som snurrar runt här på jorden :)

Nu, back to MTV!


Stan, grav & kinamat

Hej hopp!
Dagen är lördag, som jag vaknade upp till hos mamma men spenderade på stan. Mamma & P gick på vernissage medan jag hoppade runt på stan. Mamma bad mig hålla mig till nygatan för att inte tappa bort mig. Jag hamnade förvisso utanför löftet, men slutade med att jag i alla fall hittade dem när vi skulle hem.
Ett stopp vid morfar på kyrkogården, tände egenköpta ljus och mamma hade fixat en krans.. Vackert.. Jag grät..

Nästa stopp blev i brommaplan för att handl kinamat som det blev till middag..
Nu ligger jag i soffan framför "glee"
Mår inte så bra i hjärnan, men försöker ändå..
God kväll :)


I didn't do it to hurt you

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_508d7b939606ee1a46d78690.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_508d7b939606ee1a46d78690.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_508d7b939606ee1a46d78690.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_508d7b939606ee1a46d78690.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_508d8500e087c33761a658e5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2583756/images/2012/pic_508d8500e087c33761a658e5.jpg" class="image">