it never ends.


What do you know when nothing's going right
The troubles in your mind
What do you do when you get lost inside your soul

Lost in this world
And when the lights go down
That is where I'll be found


When did this storm begin?


godmorgon i nattmössan! eller ja.. klockan är ju iofs 11.30, men en annan sitter i sängen! har blivit lite hattigt med sömnen nu. en timme där och en timme här, ingen ordning alls med andra ord. men idag tror jag att antal timmar av faktiskt sovande har tagit igen sig lite. peppar peppar.

igår morse till frukost testade jag en liten youghurt som mamma köpt hem, vilket  hon snällt talade om för mig innan hon åkte till jobbet. :) så det var bara att testa tillsammans med tet. det blev i varje fall en halv youghurt, vilket jag smsade till mamma.. men jag fick behålla den i magen, vilket vare viktigaste. satte lite plastfolié på den och tog resten idag. schluuuutt på den. och två (stora) klunkar mjölk blev det också.
(haha, ja såklart det ligger i erat intresse!!)
;)



nu är det snart en dusch "inte lukta ush" och sen lite mer energiinproppning innan jobbet.. have a gooood goood day!! CHAO.


Cause everything is never as it seems


Aloah.
här hänger man inte med i skrivandet för 5 ynka öre.. ! fast å andra sidan har det inte hänt sådär fruktansvärt mycket. åkte hem till mamma igår efter jobbet, skulle sitta tillsammans med henne och göra något slags "matschema". eller vi började med att skriva i turordning vad jag kunde äta och inte äta. (dvs. vad som är lättast vs. svårast i kategorier som kött, fisk, grönsaker, frukt, mejeri osv.osv.

sen kom natten och jag sov inte en blund. dåliga sovvanor i detta hus tror jag allt.. och inga sömntabletter har man heller, hm. -.- jaja, har väl bara mig själv att skylla.. mamma åkte till jobbet och lillebror till skolan. jag förflyttade mig till mammas säng och sov 1h. var liite trött på jobbet idag kan jag väl säga. men det gick bra ändå! lite inspringande kunder i sista minuten, alltid lika brottom in och sega ut, det har dem gemensamt. men bortskämd som man är stod pappa utanför jobbet och väntade på mig. vi åkte till centrum och letade upp ett stort block/bok. vet inte vad man kallar det, men jag ska försöka göra någon inspirationsbok för maten. älskar att fota och bara titta på fina fotografier. tänkte ordna något som kan sätta lite krydda och sprutt på motivationen.

nu sitter jag i sängen. var precis nere i köket och tog en två-tre klunkar laktosfri mjölk. det klumpade ihop sig som en liten barbapappa och sköt sig rakt up längst strupen igen. suck. satsade på te istället. tänkte att lite te och mycket honung (grönt te så man inte blir pigg såklart) är bra nu innan man ska sova. jag menar, man ska ju "inte äta precis innan man går och lägger sig" eftersom att förbränningen är som lägst då. och eftersom att jag försöker gå upp i vikt passar det ju bra. (inte för att ens jag är så naiv att jag tror att jag väger 1kg+ imorgon bitti pga honung). men ändå, ni förstår - tanken är ju åt rätt håll!! :)
(sålänge jag inte drömmer om löpning och springer marathon upp & ner för trappan. men det ska väl inte hända kanske..)

nu rasar sms in. dags att stänga av telefonen kanske.. först en tandborstning kanske?
sleep tight! Deds.

fighting days, glory days


nämen sedär, ännu en ny dag, en ny vecka! tiden går som rena rama marathonloppet för eliten. snabbt och smidigt(?). fast ibland känner man sig nog lite ur form, då blir det motionärernas race. tragglar sig framåt bäst man kan. det viktiga är att ha roligt. att det ger en sj'lv något. eliten kör på - snabbast vinner. vad är att föredra?

vaknade hur som helst av ett sms från storebror där han undrade hur det gick för mig när jag gjorde högskoleprovet (förra året?). det minns jag tyvärr inte, haha. fortsatte med morgon te för att senare ta en sväng till brevlådan. slänga in tidningen på pappas mage (godmorgon, vakna!!), och gjorde frukost till honom. omelett med svamp, korv och tomat i. ett glas mjölk och liten jouice till det uppdukat på en blommig bricka.
vet att det förmodligen inte är så bra att jag håller på och lagar mat till honom, har hört att det iaf inte är det. någon liten avlägsen koppling till mitt egna matbeteende har det nog trots allt. men någon gång ibland, då borde det nog gå bra. tycker ju om att överraska och göra saker för att få honom eller andra glada. små saker som ändå inte förväntas. eller.. försvarar jag mig bara nu? 

pappa har knallat ut på en promenad och jag gör mig redo. om en timme är det dags för jobb och sen närmare kvällen är det te-stund med granne som precis anlänt från skid-semester. myys.
igår var lite för mycket ångest för min smak, men idag tar vi nya tag. LETS PUT ON THE SMILE AND BE HAPPY !! :D





It Takes a Certain Courage


god kväll.
tittat på TV mest hela kvällen. trots inte jättebra mående "tillät" jag mig e kopp te med all min honung i. gjorde en kopp buljong till pappa också och smakade några sippar. min temuggs innehåll har förflyttat sig till min mage och nu sitter jag med ännu värre ångest och kommer inte förmå mig själv att blunda hej till John Blund på minst ngn timme. suck. vad är det här för blajj egetligen?



jag blir galen på att allt ska vara så svårt ibland. vad är meningen med det, hur kan något så rätt kännas så fel. allt är bara bananas och omeletteröra i huvudet. hata denna skit.
..som jag för i övrigt ska klara! och därför är det självklart att jag FÅR avnjuta en god varm kopp te MED MASSA honung i. jag gillar ju te, klart jag ska få dricka det då?


sweet night


morgon morgon!
söndagsmorgonen är här och sommaren har berövat oss på en timme. nu är vi ju inne på lunchtimmarna, haha. himla stil! men det betyder ett steg närmare mot vår och värme! sånt gillar vi. :)
igårkväll tillbringade jag den mesta tiden framför datorn i väntan på min absolut finaste snigel, och därmed har vi förtydligat hennes främsta igenkännande egenskap - hennes utstickande talang för att vara seg!! haha, men efter 22-slaget någon gång (eller var det strax innan?), jaja, någonstans där anlände hon med en pling på dörrklockan.
vi satte några ciderflaskor på kylning och vilade ögonen på "släckten är värst" som gick på TV. cidern korkades upp och filmens handling blev mer och mer ointressant. haha. vid tredje filmen var det inte mycket kvar av de intelligenta samtalen.. haha, men kul hade vi och kvällen var verkligen jättefin! :D myyyyyyys!

lite seg morgon dock.. haha men det hör till och ingen fara på taket alls. lite halvjobbigt dock att ha ett rum vägg i vägg med sin far.. som dessutom inte kan sova. här gäller det att passa sig för (framför allt) vad man säger & berättar !



det är något med ciderflaskor som jag & min läpp inte riktigt kan hantera...

let the war begin !


wihooah. paket på posten. till mig! jaa.
jahaja..



fick precis leverans från enheten via apoteket. näringsdrycker i hundratals såg det ut som. men mitt huvud dubblar dem nog en aning. tror det ska vara sextio stycken.. men "wiihoo" första gången man inte blir överlycklig över paket på posten. haha. nej, nu ska jag inte vara sån. jag har själv satt mig i denna sits och får i det sura äpplet äta och leva med den lite för syrligt frätande smaken, ett tag i varje fall. jag får dem ju bara för att någon därute vill hjälpa mig. för att jag och min kropp behöver dem. egentligen borde jag niga & bocka på samma gång. blunda, hinka och deal with it. jag måste skärpa mig nu. det är fasiken på tiden.



keep up the good fight.

vad väger du?


tjosan!
precis hemkommen från jobbet. eller ja, tog en sväng förbi systemet ocks¨å, slutade egentligen för en timme sen! men dagen har gått bra, hittils! idag blir det hemmakväll, men med fint besök. det blir bra det!

en kund på jobbet idag stod i kassan och tittade på mig medan jag hjälpte honom med betalning och skrivning. helt plötsligt säger han; "ursäkta.. men vad väger du?"
jag blev helt ställd. kan man fråga så? vad ska jag säga? varför vill han veta det? vad får han ut av det? blablabla.. i huvudet. plussade på 5kg och sa en siffta. "ojojoj, ganska för lite!!"
Jag; "haha, lite kanske..!"
tog nog ganska illa vid mig för tillfället. kändes jobbigt och gör det fortfarande. men jag försökte förtränga och glömma bort, inte bry mig. vad spelar det för roll? jag vet ju att jag inte ser direkt frisk ut. men inte roligt att påminnas om det titt som tätt.. hm. jaja, strunt i det nu. välkomnar helgen istället. heeej heeeelg!

Deds.

Waiting for tea again


morning !
trött som ett värsta är jag, men det kan inte hjälpas. upp och hoppa och full rulle mot jobbet! tur att det är roligt iaf! :) måste nog börja ta det lite lugnare.. hah. springer runt hela tiden. eller ja, åker runt hela tiden. sysselsätter och har mig. aldrig en ledig stund, vilket jag tror är bra. men det är ju lite energitagande.. jaja, nästa vecka ska jag försöka lugna mig lite. nöja mig mest med jobbet. det blir nog bra det !! kanske några inplanerade saker.. hm. vi får återkomma med det där, jag och almenackan!

igår var i varje fall en lyckad kväll! åkte till farsta och spenderade kvällen där med fina vänner. proppade i oss "lite" gurka, vinisar och annat roligt, svalkade av det med lite kylt socker, (cider). hur bra som helst var det, kanske lite sen hemgång.. men det vare värt! snodde även med mig ett par byxor hem, mohah.. ;) men de är en "returvara" så de ska återlämnas till sin ägare sen..om ett tag! ;) hoppas ni får en bra dag idag, ser lovande ut för vädret om man blickar ut genom fönstret! take care !!


mornar när de är som bäst.. hm..  


waffles


mamma till en liten deds; vad vill du ha för mat?
liten deds; våfflor

så lät det när jag var liten, varje gång jag skulle få tycka till om middagen. vad vi skulle ätor. våfflor blev det sällan, nästan adlrig. det tog för lång tid, mamma var alltid trött efter jobbet. det fanns ju en dag för våfflor. därför var det alltid mitt första svar. sen kom våffeldagen en gång per år. då fick jag mina våfflor!! :) gladaste ungen i stan och jag höll alltid koll på när den var. våffeldagen och julafton. 




idag är det våffeldagen. jag har inte hållt räkningen, inte längtat, inte sätt fram emot. nollställd. mer rädd än glad. det är värdelöst. allt är mest sjukt.


u know why. i know why.



ligger här och försöker tänka på annat. efter två  sippar skjuter ångesten upp i hjärnan och spränger den i tusen bitar. jävla näringsdrycker.
men kvällen blir ju bra, right?
jag behöver dessa burkar. kan ju för fan äta hela jävla pizzerian om jag vill. jag ska ju ändå upp, upp, upp. jävla massa kilon ska samlas på min kropp. drick, drick, driiick.
bra dedde.



klippt !


godmorgon gurglar jag fram medan varmt te sipplar ner längst gommen, vidare i lasen och värmer min mage. honungen hänger på och fastnar säkert lite för att mata tandtrollen. tack & lov för herr. tandborste och tandkräm! haha.

igår morse vaknade både jag och storebror innan tuppen och klockan sagt sex. tre timmar senare ringde pappas klocka och han skjutsade iväg storebror till jobbet, eftersom hans bil lämnades kvar där.
jag gjorde en trip till centrum innan pappa var taxi och lämnade av mig på jobbet. 4h timmar to go, mycket knapper i kassan, nu måste jag ju bara lära mig den snart!! ;)
droppade av jobbkläder och onödig "packning" hemma och fortsatte några bussplatser. jag hade fått i uppgift att klippa A,s lillasyster. tror vi (jag..) tog över 1dm av det där. uppklippt under och skärda toppar och längder. för att sedan avsluta med ett "fallande" lock i mer jämna men fortfarande uppklippta längder. med hänsyn till virvel blev det snelugg inklippt 'runt' ansiktet. ;)

knappa två timmar senare var det dags för nästa resa. en fin kväll med en fin vän! sa ju att det var en toppendag! men oj vad "lite" trött jag var när jag kom hem. doing in i bingen! ..för att vakna upp en 4h senare. haha, himla skrutt ! nu väntar ny dag!!
CIAO.




jävla paprika.


tjo!
trött som ett as. vill bara sova. precis druckigt saft, fun light. fy på mig. men ätit paprika till. ska försöka sova nu. måttlig ångest efter den orangefärgade grönsaken. berättar om dagen (som faktiskt varit bra och innehållsrik) imorgon. sov gott!!

...jävla paprika. och det finns mer kvar. kämpa. ät upp. jävla helvetes grej. 
nu kmr min sömn försvinna för fjärde natten denna vecka. typiskt.
ångest - gå och dö.




update;  nästan hela, en liten bit kvarstod. fortsatte och åt upp den idag istället. sen blev det min balja te + honung.



MASTER


det här är jag också jättejätteJÄTTE duktig på att äta!! :D


skulle det finnas OS i gurkätning. ja, då skulle ni alla vara chanslösa!! ;)


let the sun shin




hi! kan fortsätta på gårdagen som inte tog slut efter jobbet. i kalendern kunde man avläsa HAIR 18.00 med stora svarta bokstäver. jag är helt såld på musikaler, alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara, haha! hur som haver hölls den på stadsteatern, så efter jobbet begav jag mig dit. med en halvtimme till godo satte jag mig på tbanan som var 20-25min sen. hm, typiskt. jag och en tant suckade lite i takt medan jag fick min biljett inlämnad i kassan för senare uthämtning.
"nästa.. T-centralen" aaah, brottom brottom. frågade första bästa gubbe jag sprang in i om vilken av de två uppgångarna som var rätt, tur för han att han visste !  ;) väl inne på teatern hade de tappat bort min plats (nej, det var två platser lediga brevid min kompis), så han sprang runt där och letade med mig hack i häl. fastnade i ett trångt kolsvart rum i väntan på att artisterna skulle ta i med stämbanden och dölja min försenade ankomst..

SÅ MÄKTIGT, ville aldrig att det skulle ta slut! i mittenpausen bytte jag & min andra kompis platser med andra kompisen + lillasyrran. vi satt nu längst fram. herre min skapare! en av artisterna skakade min hand och en annan hoppade ut i publiken och ställde sig på mina armstöd! hihi, det kändes stort!!


pendeln var ett bättre färdalternativ och hemresan gick aningen smidigare. far min sände mig ett sms om att jag skulle inhandla jordnötter, chips och ..kaviar. haha! så det fick jag fixa lite snabbt på vägen hem. anslöt mig med datorn och fördrev tiden i inväntan på storebrors och pappas hemkomst från pubben. chips, jordnötter och öl åkte fram. massa prat och fina timmar som bara rullade på! underbart! :)



phone med enheten.

jag tror du räddade dig själv lite med att du ringde. jag höll i telefonen och skulle precis leta upp ditt nummer. är det samma person jag pratar med, vad har hänt? jag hör att du vill. du vet att det kan bli LPT. du kan inte gå runt med din låga vikt. dina värden är ingen höjdare, men huvudet är någon annan stans. pratade med din behandlare i veckan, martin. din förra överläkare. den patient vi har haft där den friska och den anorektiska sidan har hittat en distans vi aldrig sätt förut. krångligt. svårt att bedöma, men det låter som att du verkligen vill och försöker nu. din kropp säger dock något annat vilket inte gör dte lätt för oss att bedöma. ibland låter du frisk.
vi skickar näringsdrycker och ger dig en chans. tack för att du ringde. du låter motiverad. vi försöker. lycka till!


ett samtal. håll alla jävla tummar.


abuser



godermorgon säger sveriges, om inte världens, största honungs-konsumerare! haha, det är något helt otroligt. halva tekoppen honung, (och då är mina koppar mer som soppskålar!). missbrukare nummer 1. jaja, hellre missbrukare av honung than missbrukare av ..rökning? ;) (förlåt mig rökare)!

Live easy. Party hard!

kvällen vigdes åt film och prat. pappa fick öl och sen gick vi in på cider. lite mysigt och fint. :)
vi är dåliga på att se klart filmer då vi avsluttade denna efter en tredjedel ungefär. tack & lov inte av samma anledning som den tidigare. isf mer för att vi blev lite rastlösa, haha.. och dessutom kanske lite ofokuserade när allt prat kom emellan!
mitt i allt kände sig pappa lite hungrig och jag erbjöd mig att gå ut i köket. han påminde mig mycket ordentligt om baconpaketen i kylen, tss. så jag fixade raggmunk, bacon och lite lingonsylt fint upplagt. hur bra som helst tyckte han! yeahj, mästerkoken gestaltar sig igen! nu är vi trötta och dagen har ramlat över i en anna. dags för kudden, sleep tight !


pappa; "du känner ingen hunger när du lagar sånthär?"
"nej... tyvärr inte. allt är avstängt.."

på svimningsgränsen

hej alleman!
jobbet är avverkat och lika kul som vanligt! kommer dock bli lire mindre flamsigt och roligt när en viss tjej drar till thailand. tur för henne att hon kmr tillbaka! :) när klockan slagit 16 masade jag bort till bussen och satt kvar till sista avstigning, kista. mötte upp stressat kaosbarn efter mkt om och men, eftersom att mitt lokalsinne i gallerian är = 0. haha. pappa brummade iväg med bilen och köpte biobiljetter, dags för myskväll..trodde vi. "black swan" skulle vi se och vi lyckades ta oss igenom halva. filmen var väl bra, spännande och intressant på alla sätt, men att jag var så känslig för blod visste jag inte. vid en scen svartnade det framför ögonen och jag svimmade nästan. blev hur rädd som helst att det berodde på min sjukdom. men fick det bekräftat vid nästa blodschen - inte sjukdomens fel. (peppar peppar).
nu har vi precis kommit hem, pappa ligger i badet och jag ska ta tag i ett samtal till en vän som trodde (tills imorse) att jag var kvar i australien. haha, oups.
efter bad och samtal kör vi på ny film - mamma mia! alltid ett säkert kort !! ;) CIAO!

life like this

godermorgon alla pigga!
vaknade kl 05.30 av ngn dum anledning. gick upp och tog saft, men tycktes inte vilja somna om. hm! efter 2h försök gav jag upp och fyllde upp en stor mugg (balja?) med te och 100L honung! mumsfillibabba!

gårdagens psykologbesök gick bra, bättre än förra gången, kändes skönt. dock verkar mina behandlare, läkare och allt vad det är ha en dålig vana att flyga på semester titt som tätt, och nu ganska samtidigt. kanske kan påsklovet vara lite av en bov?
4h på jobbet med kära vännen som boss. jag tror (och hoppas) att jag inte misskött mig allt för mycket, då resten av dagen spenderades med samma unga dam!
medan hon vaccinerade sig och sprang ärenden åt banken, höll jag ställningarna på jobbet tills hon blev klar och vi drulla iväg mot större varuhus. det som stod på inköpslistan var; mobiler. jag och mobiler är ingen bra match make, alltid trillar relationerna åt skogen, likaså denna gång. suuuck. men alltid kul att knappa på ny siffror, vilket våran lilla myskväll vigdes åt. (eftersom att hennes också skruttat ihop sig lite, kom vi hem med varsina tlfner!) :D
 hur bra dag som helst!

denna lilla flupp följde med mig hem! känns dock som en bra idé att leta upp ett skal/skydd till den..

veckoresumé


godkväll!
sitter i min säng som jag gjort större delen av dagen. skönt att inte göra något alls, samtisigt som man blir lite rastlös. vet inte vad jag skulle göra utan dagens teknik. sorgligt, men sant. hah.
imorgon är det ny dag och med den kommer ny vecka. jag är nöjd med den vecka som varit. hur bra som helst! idag vart det en liten snubbling med jag har lyckas hålla mig borta från spyerier och timmar liggandes på badrumskolvet och krama en hink. peppar peppar.
jag har kämpat och tryckt i mig mer kalorier än på väldigt länge. och behållt dem. tack & lov. jag har träffat många vänner som fyllt min almenackas dagar till bredden. underbart! här ska det INTE bli någon himla dygnsvård!!

som sagt, trots många hemska saker som drabbat familj och vänner just nu, har veckan varit bra. ska vi se till att göra nästa lika bra! minst. startar måndagsmorgonen och veckan med 1h besök hos psykologen. hmpf... film med pappa snart!
nu kör vi!!

fantastiskt snäll kvinna.


tjo!
satt på tunnelbanan igår kväll påväg till farsta. pratade med min faster i telefon. samtalet avbröts och en kvinna böjer sig fram mot mig;
"förlåt. jag kunde inte undgå att höra ditt samtal, ville bara säga att jag befunnit mig i din situation. jag hör på dig att du har insikt och vilja. du kommer klara det, jag tror på dig!"

jag blev helt stum. tack.. och blossade upp som en tomat.
helt otroligt fantastiskt hur snälla människor det finns!! :D
ciao!

fail. jävla skitrumpnisse


dömt att faila, dömd att misslyckas.

..vi försöker igen.







check check


godermorgon!
vilket blajj, vaknar en timme innan väckarklockan börjar sjunga. sen när skulle det vara bra? haha. fast iofs, då slipper man släääääpa sig upp 10 min efter att klockan ringt sin tredje gång. så ja.. egentligen. det här är att föredra!
duschen är avprickad och tet hunkas ner. om två timmar börjar jobbet, wiihii!
sen blir det för en annan att slänga sig till systemet, som stänger 1h efter stängning. stress stress. måste ju inhandla helgens ransonER. viktigtviktigt.
nu blir det till att checka av sminket också så vi kan gå ut på gatorna och möta människors blickar! ciao!



what


"hon sover. tänkte att du kunde få testa att sova i din säng inatt. nu är det väl ingen fara? vi har bäddat i våran säng osv. ..slipper jag bli väckt av dina sms." 

okej. tillbaka i egen säng, vilken känns väldigt skönt. men väldigt.. jag vet inte. varför höll du mig i din säng? mamma? var du oroliig? är lite av oroheten borta? förstår inte riktigt och det gör mig förvirrad..
vill du förklara? jag tar inte tabletter. jag tar skär mig inte. jag tar inte själmord.

vad är det som händer?

anorexihelvete


bedömningssamtal på enheten, kom precis hem. hatar det där jävla stället. eller ja, mest av allt hatar jag nog ordet ätstörning och allt vad det innebär. verkligen hatar.
dygnsvård, slutenvård. det var vad de kunde erbjuda mig, annars fick det vara. aldrig i mitt liv säger jag. inte igen. och det var ett jävla tjat om att jag inte har ngt liv. det är ju precis det jag har, precis det jag är så rädd för att lämna, att det ska tas bort från mig. att jag stänger in mig i mig själv, isolerar mig. glömmer bort allt vad normalitet handlar om. fokuserar på att ta mig ut från de låsta bommarna, från tvånget. jag blir inte friskare av det. det fungerar inte för mig, tyvärr. vill vara nära mina vänner. mitt liv. fan vad jag hatar anorexi.,

nu kan jag inte ens skriva mer. bara så jävla.. jag vet inte. ledsen. arg. mest på mig själv kanske. jag vet inte. antagligen rädd för vad som ska hända nu. min värsta tanke är ändå.. LPD.
fy för i bövelen. det får bara inte hända.. snälla. låt mig bara få några kilon, väga lite mer. så alla slutar vara rädda. jag bryr mig inte om något så fånigt som vikten, säger jag nu. men det känns inte så. jag vill ju väga mer.

jag har svårt att äta. jävla piss.

onsdag


tjoho!
åkte och provjobbade vid 14tiden och slutade 18. det var värsta roligt!
svängde förbi bardomsväns hus och hälsade på familjen. gjorde detsamma med en annan bardomsväns hus! så två mammor och en pappa har jag kramat idag. hihi.
min mamma kom precis hem och hade med sig en ring. eller ja, två. en till mig och en till henne, likadan. hur fina som helst. ska visa bild. imorgon blire jobbet igen, wiihooo! hoppas jag orkar ! det gör jag nog. pappa ligge ri badet men kommer och hämtar mig sen.. snart. sova i hans säng ni vet. himla blajj. 20år. hakar upp mig på min ålder, men vad skjutton, känns lite mysko. men gör det för hans skull. han mår inte så bra just nu så allt som får honom att känna dig lite lite bättre eller lugnare är bra.
har precis proppat i mig lite gurka också, mums. se om jag kan hälla i mig lite te med honung hemma hos pappa! ska försöka!

vår fina ring !

try try and try again.


pappa¨åkte in på akut operation och brorsonen for till akuten, något med lungerna och öroninflamation på det. stabilt nu, pepparpeppar.. nu får det vara nog med sådana grejer. pratade med storebror i en halvtimma på tlfn igår, vi vet inte om vi ska skratta eller gråta.

åkte till kompis och sökte jobb till sommaren, åkte vidare till gallerian och träffade en annan. hade fruktstund som jag helst ville skippa, men gjorde det ändå.. himla äpple. vi skämtade lite om det.
min telefon dog och 5personer ringde min kompis för att få prata med mig, haha. typiskt att sånt händer bara för att man inte har tlfn. fick ladda den som skjutton när jag kom hem.

fick ett sms av en annan kär vän "det är finnt att se att du håller humöret uppe. du är duktig och jämt så glad, förstår inte! vi ses till helgen, puss." det gjorde mig lite glad.. klart jag försöker!

vände och åkte till systemet med bästa födelsedagsbarnet, firade med presenter och sprit på mitt rum. tills hon blev trött och gick hem.. dags att gå och sovaa!


jag & födelsedagsbarnet! ..börjar bli gammal nu ;)

kväll & vindruveångest


blä, vilken vecka, helt jävla otrolig. ushush.

åkte till pdsykolog på morgonen, bråkade med mina föräldrar och sprang därifrån. träffade kompis i centrum. åkye hrm och vände tillbaka till centrum. blev upphämtad av annan kompis, gav en annan en hej-kram och puss på kinden, burna förbi systemet och fortsatte till pojkvänns tomma lägenhet, drack lite, pratade och lyssnade på musik. pappa hämtade. jag körde hem. snabb resume av dagen. väldigt fin och uppskattad kväll!! :)

åt vindruvor på kvällen, somnade med ångest. ätit vindruvor nu på morgonen, sitter med ångest. skitskit.


vILA I FRED.


förbannelse över släckten, jag finner inga ord.
min näraliggande, fina, friska och kära kusin dog i lördags. hemskt. overkligt. kan inte förstå, vill inte förstå. ush.
har aldrig sätt pappa såhär, han var som en extrason för honom. hjärtklappning på jobbet, dog inom loppet av 5min. herregud,, det går bara inte att förstå.
jävla liv, så orättvist..

ringde pappa igår "Ehm.. jag är på sjukhuset, ska in på operation nu..." (du sa VAD? det gick bra..)
ringer storebror "kom precis hem från akuten med älsta sonen, ngt med lungorna, bakterie. och öroninflamation på det" (WHAT?!)

times go by..

godermorgon .. eftermiddag kanske!
jag förflyttas mellan husen, alltid någon som måste ha kollen. min vän prompade på att "besöka" mig. sa nej 173gånger, hjälpte inte. vi beställde en ny piercing. sen gick hon, började fixa inför den, som skulle varit, gemensamma tillställningen till kvällen. blev inte så. jag stannade hemma och mina föräldrar likaså.
tittade på en film och pappa kom som en taxi 10min innan melodifestivalen. woho. fel person vann tyckte jag. gick och la mig efter den. väntar ut helgen, sen får det vara färdigsurat för min del.. kolen börjar rinna ut nu..
pappa kom in och la sig brevid mig när jag sov. hade en skål pommes pin på magen och spelade kort på mobilen. pratade lite om farfar som dog för knappa 3 dagar sedan,..
imorse hittade han en pommes på kudden och sa "nää, på kudden! här blir man avslöjad till och med morgonen efter!" haha..

här har vi pommes pin för er som inte visste ;)

som sagt, kolen börjar rinna ut och jag känner mig lite mindre svullen, skönt. (pepparpeppar). imorgon väntar psykologsamtal och då är min helg av nedgrävning under täcket slut. dags att hoppa in i duschen och göra sig redo för en ny vecka, en bra vecka. hoppas jag verkligen. ska storma systemet och kidnappa min käre vän från jobbet, det vet hon redan, men inte när. snäll som jag är har jag tagit reda på hennes jobbtider och vet när hon slutar och jag kan gå till attack! hiih..

nu har jag precis druckit te och hjälpt pappa laga bacon & ägg, medan han ringde ambulansföraren från i torsdags. han glömde sina glasögon någonstans på våran torktumlare och pappa skulle ringa om han hittade dem. och nu är dem funna!

bacon & ägg på beställning !

bonappetit



pappa kom hem och sa; "vi var på apoteket idag och har köpt en sak du kommer att älska!" med ordet 'apotek' i meningen betvivlade jag min respons, kunde jag verkligen tycka om det så mycket?.. han plockade upp..
näringsdrycker. my ass. drar fram minnen jag trodde var begravda. nu börjas det igen.
never ever. ush.

This is not what it is, only baby scars


igår var jag glad över att få komma hem, men trött.
jag var svullen och hade bara ångest över min kropp som var upplåst som en ballong. skämdes för det jag hade gjort och bara låg i min säng, fullt påklädd. mamma åkte iväg en stund, kom tillbaka med en "gissip girl Box", temugg och linne till mig. som om jag fyllde år, fastän det enda jag gjort varit så fel. jag tackar och bockar, men mådde väldigt dåligt.

framåt kvällen kom min pappa och hämtade mig. växlade säte i bilen med lillebror som sprang in till mamma. placerade mig i min säng hos pappa istället, tryckte in en av skivorna i CD och la huvudet på kudden.
pappa kom in lite då och då, jag startade om filmen två gånger och spolade tillbaka tre.. hehe.

senare kom han tillbaka och återberättade gårdagen. alltifrån badrumsgolvet till diverse läkemedel i handen, och det var där mitt minne svek. min farfar dog för två dagar sedan. det var en syster på samma sjukhus som kom och hämtade honom. nu när jag kom in med ambulansen var det samma syster som kom och hämtade mig, och hon kände igen pappa. vad är oddsen? måste varit en hemsk upplevelse.. ingen plats eller omständighet man vill återuppleva, speciellt inte med tanke på vad som hände med farfar den natten..
när jag nästan somnat kom pappa och satte sig under mina täcken vid min fotända. jag gav honom några kuddar och han vilade ögonen på TV;n. han skakade mig på axeln några timmar senare och frågade om jag sov, han ville att jag skulle sova i hans säng. den är egentligen inte så skön, men jag gjorde det för hans skull. så att han också fick sova utan att k'nna att han behövde springa in till mitt rum och kolla till mig hela natten..

jag ställer då alltid till det,..


ambulans och nystart

hejsan!
ny blogg, har det hänt många gånger förr kanske? ja.
vet inte varför jag börjar om och om igen, en ny start varje gång. är jag för naiv för att förstå att en nystart inte bara räcker med att ändra på några saker.. jag vet inte, förhoppningsvis inte.

sitter i min säng nu, tittar ner på armleden som täcks av mitt namn och personnummer. handen är svullen från kalkyler och magen är full av kol. hela kroppen är svullen och ångesten samma storlek som den. förstår ni vad det handlar om? sjukhus, magpumpning och anorexi.
fladdrade genom staden igår eftermiddag, blåljus och full rulle. mitt förstå åk i ambulans och tragiskt nog kan jag inte minnas något. en magpumpning senare som inte berodde pga hög konsumtion alkohol utan av fler än en sömntablett som gick fel.
ångesten fick mig att tappa kontrollen och agerandet fick min pappa att ringa ambulasen.
jag måste ta tag i mitt liv, och jag behöver någonstans att skriva om det.

välkomna till min blogg. en som inte ska vara destruktiv eller på något sätt dra ner folk i det mörka träsket. nej, jag tänkte bara skriva mig igenom en resa mot ett bättre liv. ett som inte betyder livsfara av lite ångest och ett där jag inte behöver ha någon kontroll, utan bara leva.
det är hög tid för mig att ta tag i det här, och jag är inte beredd att ge upp. inte än.

Välkommen till min nya blogg!