welcome back camera :D


hejje !
igår var jag nog inte överdrivet duktig med uppdaterandet, men hade ju fullt upp.. jobbade, åkte med J. till kista. som för i övrigt förmodligen är världens mest sämsta shoppare! hah. hon scannar av affärerna som en röd stråle. sen är det bara att vända på klacken. ICA affären som vi faktiskt o r k a d e gå in i, hade gömt de grejer vi skulle ha, så nej, nada handling där heller. vi brummade hem och gjorde det vi gjort bäst på sistone, entra köket lite halvt + titta avsnitt efter svasnitt på breaking Bad. tror inte en kväll kan vara bättre. wii.
kvällen blev dock en av de värre, vet inte riktigt varför då jag tog sömnis och satte mig i sängen med favorit sugrörs-skeden och smileykoppen med varm mjölk.. men nej, något i min kropp verkade tycka att badrummet var mer tillfredställande och därifrån kom man inte förrän klockan två på natten. sov två-tre timmar inatt.. bah.

var hos Mia imorse, med pappa. det blir en historia i ett annat inlägg. men "korkad" var det vi kom fram till efter 1,5h .. att jag var. hah. ja att man är speciell vet man jue. :) jag ÄLSKAR att pappa kan skämpta på det sättet han gör, humorn lyfter mig minst tre meter vid varje uttryck. han är bäst.

apropå pappa, kom han och hämtade mig nu på rasten. han hade med sig min lagade kamera och det första jag gjorde var att springa upp på rummet, i med memorycard och fota lite. hur kul som helst. batteriet är dock RÖTT.
var i vällingby lite snabbt efter visiten hos Mia. passade på att handla två små pluppisar till J. jag menar.
min disktrasefobi har alltid funnits och inte många år sen jag för första gången ens kunde ta i en. diskhandskar fick bli en perfekt lösning. nummer två blev lösningen på att tvätta händerna har för mig alltid varit ett måste. även om jag har svårt för att skölja av gurka och grönsaker.. ny tvål sattsade jag på där. - perfekt !!

nej nu hinner jag inte mycket mer - mot bussen! :)




something that just belong to me


I want to move. to a place that I can call my own. where  no one can come in without I giving the key, or they breaking the law.
I can just keep on wishing. one day. I'm gonna live.

on my own.


storkok


hej !
snabba ryck nu. ska snart tillbaka till jobbet. bussen går om .. 12minuter, aah.
igår verkade hela 3nätverket vara ur fuktionen och alla ägare av opperatören hade inkompatibla mobiler. suck.
åkte i varje fall till världens bästa J. efter jobbet, trots förkylningen som jag ändå bara vill ignorera. hah.
vi hade det hur mysigt som helst, började med köket - storkok på två olika matlådor - middag +  3 matlådor.
blev körrgryta & kassler i ugn med sås och massa ris. misstänker att det var gott. lilla söta J. gillade såsen iaf.
nu har jag även lärt min två recept som jag ska minnas då jag är ledig eller slutar tidigare en henne + ska träffa henne på kvällen efter jobben. jag är ju hemmafru, heh.
idag blir det 2,5h jobb när jag kommer tillbaka från rasten nu, sen Kista för att lämna tillbaka en tröja, efter det hem till J. kanske värma en matlåda till hennes middag och pluppa på BB-avsnitten. wii , Love it.

nu måste jag skynda mig iväg . hörs sen. ciao.




VicKs


morgon i landet !
kan börja med att ursäkta migg arga inlägg igår, måste nog ta bort det,. men gaah vad vår TV alltid ska hålla på knasa sig, jag får så mycket FNATT på den, blä! jaja, mamma tryckte på lite alla möjliga knappar på fjärrisarna, kanske två centimeter ifrån boxen. ,och från ingenstans fungerade den ..i ett par minuter. la ner och gick upp.

Imorse var det till att fly fältet innan klockan åtta, nedra städare att vara morgonpigga.. tog bilen ner till pappa. var min plan, men tankarna tycktes vara inne på annat och jag missade infarten, hah. två bussholmplatser senare liksom.. fortsatte två minuter till, svängde in till affären istället. handlade halstabletter och saft till jobbet.
skönt, slipper jag svänga förbi där innan jag börjar jobba, blev ju bra planering av mig då ju. hah :)

Nu sitter jag i varje fall hos pappa, tittar lite på TV och druckigt ett hav av te med honung, kopparna här fungerar antagligen lika bra som stora soppskålar eller badbaljor. det ni !  hah. nu blire mer TVVVVvvvv ! cIao, :) 


ARG .

Spyr på TVn. Så jävla värdelös sak. Fuck it jävla aparatskit. Irriterad så in i helvetes jävla allasvordomarsomexisterar !

Wish something


goder kväller alla bra människor !
har under dagen varit hos storebror och firat lilla brorsonen på fyra-års dagen. han fyllde i och för sig den 20e.
ganska otroligt då jag inte kan förstå att jag varit faster i så många år. dessutom till två små fina pluttar. Denna lilla blev firad med familj och vänner med ett bord av paket, tårta, saft & bullar. i de inslagna tillmestadels hårda presenter fanns en hel historia av "pangare", ett wii-spel, kontroller i form av bil-rattar, bilbanor och massa kul! farfar[min pappa] glömde läsa journalen innan han satte igång megapangaren ..varav pilen satt i rutan, hah ! ;)
är lite förkyld, men precis värmt upp mig i ett skönt bubbelvatten med korsord till hands, ska snart på promenad.
sen blir det nog inte mycke mer än TV/dator, städa, mjölk, sömnis och soooovaaaa . Grattis lille brorson! :)


Live it. Try it. ! Y E S ! ϟ


Godermorgon alla korvisar!
var ute igår, eller ja. med två fina vänner på inflyttningsfest hos deras kompis. kände mig i början lite ung. hah.
eller det var väl inte så jättemånga i kretsen som var under trettio. varav två gravida, den ena inne på nummer 3. men alla bjöd på sig själva, vi spelade musik, pratade barn(?) och mycket annat intressant och roligt. lite sång hans med. :)  hur som haver, kvällen var lyckad !!
Började med mina två i kallhäll. Tacos & cider. eller jag fick tacos av hamburgare [jäkla ord att försöka sig på att stava]-gtönsaker. Hemvägen efter stan var svårare då pendeln strulade och var sen. min taxi-agerande far stod och väntade på mig vid bussen som vi såg swicha iväg minuten innan jag kom.. Tack, som alltid Pappa ! :)

Under färden på pendeln höll vi dock alla på att gå i taket. en Jamica-trumma bankades det ganska ljudligt och livligt på. människorna irriterades och höjde rösterna, skrek åt honom att sluta. kunde ha blivit fight, men det slapp vi vara med om.. jäkla irriterande person det där, klockan två på natten liksom. GGGGGRRRRRRrrr...




LEVEpastej !


nu ni. ska ut lite ikväll. har laddat med lite "frukost/lunch/mellanmål". inte det enda jag ätit idag, men det som ändå varit lite skapligt okej inom matvärlden. hällde upp lite laktosfriyoghurt, lite mammagjord-muslu. + en finn crisp eller vad det nu heter - med leverpastej! till saken hör att det är väääldigt svårt att ta det som pålägg. dels för att det inte var "mini-pastej" [light], det var smör i, P. gillar pålägget precis som jag + gurka. hah.
och smör är det värsta jag vet. aldrig ätit det för att jag som liten tyckte att det smakade PYTON. därav leverpastejen, den gillade jag - även då jag bara kunde säga LEVEpastej. tyckte verkligen inte om ordet "lever".
[hah faktiskt samma sak med köttbullar. sa alltid bara "KÖbullar"]. förstår ni vart jag vill komma?
"levepastej" har funnits i hela mitt liv, hela min uppväxt. men nu är det svårare än både kalkon, skinga och ägg.

jag ska ta tillbaka min LEVEpastej !



vift vift


Hej era floppisar !
skjutsade lillebror till skolan igår morse. varav efter infarten, han sa; "ehm.. vi skulle svängt därborta" hah.
Girade in nästa sväng och rundade plugget. fick även testa på en liten fickparkering morgonen till ära.
inte min grej, hah.
fortsatte hem och gjorde iordning mig innan ny biltur, nu till jobbet. var lite trött och stressad under dagen, men slutade bra. efter lite ombytning av kläder och annat fixxxx, cyklade jag till åkermyntan och mötte upp J.
lite party hos hennes kompis som fyllde 23. Gratttis och Tack till honom ! :)

åkte de flesta färdmedel igår, varav kvällen bjöd på en fin [ösig] tur på pakethållaren, fick hålla hårt i mössan!
avslutade relativt tidigt och trampade hem i kalla natten [inte konstigt då jag glömde min jacka, heh..] 

vaknade lite tidigt idag. invigde mamma till Wordfeud-världen, blivit morgonens sysselsättning efter en hjärtklappning då jag varken hittade nycklar, busskort eller plånbok. GOSH.  men nu är det på sin plats, pew.
mer uppdatering kommer senare, nu ska jag spela klaaart. shohooo.


juste, tatueringen är klaaar ! :)



min fina, alltid .



Lillebror, ♥


att kräkas utan att vara magsjuk .. '


hey. godmorgon.
värsta ska jag inte säga, men en jobbig kväll och natt har det i ´varje fall varit.. kan ta det från början.
jobbet gick ju bra och allt. var hur kul som helst igår, det är så vissa dagar - hur kul som helst ! gillar det.

sen vet jag inte vad som riktigt hände när jag kom hem, men något tog över. redan någon halvtimma efter att jag kommit hem stod jag med huvudet över toaletten och stödjade mig mot armarna som krampaktigt höll i ringen runt toalettstolen. hade ju gått så många dagar sen sist nu, jävla skitskit.. vet inte hur länge jag stod där, länge.

Efter ett tag kom P. frågade hur det gick. hur jag mådde. Jag började spy, men det är lungt. han sa bara;
ja, men hur mår du? Det går bra, mår inte dåligt. sa jag. han kom tillbaka efter ett tag; ..
ta en varm dusch och gå och lägg dig. det är inge bra om du sitter här och mår dåligt. ta hand om dig själv nu ist.

mamma kom hem.. knackade på dörren så hårt att jag nästan trodde att hennes knogar skulle sitta kvar i dörren. Vad händer? Jag sa att jag är ute inom tio minuter. återkommande dunk-knackning. upprepade min replik. skrek.
ryckte till, panik. magsyra forslade upp. städade, kom ut. dog en frysklump mot halsen och gick upp till sängen.
full av ångest, panik och skuld. mamma ställde sig i min dörröppning. som ett litet barn tryckte jag ut henne ur rummet, sa att jag inte ville prata med henne. inte nu. jag fick sms istället efter ett tag. var ganska dryg. ush..

efter några timmar skulle jag sova. hade ätit gurka, värmde mjölk och tog sömnis. låg i sängen i kanske 30min. sen spydde jag igen, min sömntablett antar jag kom upp, för sen kunde jag inte sova, under hela natten.. funfun..

07.20 kommer pappa och hämtar mig. då åker vi till fridhemsplan för samtal med Mia, han ska vara med..
efter det, jobb. 13.10 kör mamma mig till tatueraren. sen kommer pappa och kör mig från tatueraren till jobbet.
sen har jag en del att ordna.. hoppas att idag blir mindre omständig och krävande på ett annat sätt än igår.

ciao.



A picture is worth a word.


morgon i hatteen .
klockan ringde vid strax efter nio och jag for upp som en dragenisvansen-katt. stoppade ner hela huvudet under vattenslangen över badkaret och fick för mig att jag började klockan tio, hah. tekockaren var i full gång när jag insåg min lite för tidiga rush. hm, helldre det än att vara en timme efter i schemat. men nu börjar det minsann bli dags på riktigt.

idag blir nog en lugn dag, ska klippa och klistra i bomken mamma gjorde ett nytt försök att köpa igår, så nu har jag en !!
imorgon är schemat aningen mer stressat. mycket på listan att pricka av, marginaler finns det inte heller så gott om.
Det bästa är .. att en ny tatuering ska komma på sin plats, wiiihoooooh !! Nej dags att klä på sig, hejdå dam&herr mnsk.
Deds.


Depression is not a sign of weakness
it means you have been strong for far too long




God natt x 4 ..at least .

Tjo ! Jag är då en mästare på att säga godnatt, utan underdrift. Mamma får nog höra det minst tre gånger. Den jag inte sover hos, får det på sms. Undra ifall det är mjölkångest, sov-!eller morgonångest, kanske bara. Tvångstanke?.. Jaja, nu så. I sängen för att stanna :) (mamma, ska vi ta nelly eller asos sen kanske?) :) ciao på er !

spettskål & tomatsoppa. heh


hey!
hemma nu. kollat Breaking Bad efter jobbet hos J. stängningen gick bra och kvällen har varit lika fin som alltid hos henne. har lagat tomat-soppa och spelat spel på mobilen, och kollat nya TVn såklart. hah. två avsnitt till hann vi med, spännande nu. om någon dag blir det förhoppningsvis fler. pappa agerade snällt Taxi tillbaka till jobbet, mamma kom och hämtade mig hos J. hur snällt som helst, av de båda. åh. :)

nu ska jag göra lite mer mjölk [värma] och släcka lampan så fort rummet vädrat lite. stackars P. sitter där nere med omlindad fot, stackarn.. hoppashoppas att det blir bättre snarare än snarast !! sov gott på er alla.
ikväll har jag smackat "spettskål" också, skum grej. jaja. sömnis + tidning + nanna. klockan är ställd. ciao !






Finn Crisp


hallå där, godermorgon i stugan din.
jag har precis pressat in foton i datorn från morgonens aktivitet i köket. tack gode skapare att mobilen har kamera nu när en annan står utan. börjar få jätteabstinens, hah. nej ska sluta tjata om det där, den kommer.
peppar peppar .

tiden känns i full akt med att påminna mitt sega huvud, att det är dags att make a move. måste uuuuppp nnnuu.
knattelatten är fortfarande sjuk skulle jag gissa, så ikväll blir det till mig och lillasyster-Jempa att ansvara för stängning. se hur det gåååååååååår. förhoppningsvis bra. nej nu bara öser jag på med ord, hörs seeeen. kramen





snabbiiiis .


hey. snabba ryck nu.
om en tio minuter ska jag vara tillbaka på jobbet, pappa kommer och hämtar mig inom fem.. gah-.
har stått i köket ett litet tag, fixat kokt ägg till mig, ett inför kvällen också. har även gjort en stekt äggmacka till min finaste J. ..som jobbar över idag då en kollega är sjuk. smsade och frågade om jag skulle ta med något, så att energin höll sig de två sista timmarna. husmor ska jag nog bli, hah. fast mest till henne , mitt ♥  

ojoj., nu måste jag spiiingaaa. om två timmar ska jag skynda mig hem och ta ett varmt bad, härligt! hoppas att mamma har kommit ihåg blocket

ciao ! :)


Good Life & feelings for thought


Godermorgon alla glada !
måndagmorgonen har startat och har snart rullat förbi. inom 10min sätter jag mig i bilen och brummar mot jobbet. Det här ska bli en bra vecka har jag minsann bestämt. förra var skitskitskit. men nu så. bara att kämpa på på på.

mamma ska köpa ett litet fint block till mig idag när hon ändå jobbar i stan. den ska jag sysselsätta mig med i ett par kvällar nu och pyssla på. wii wii., kan hinta om att det har med foto, bilder och inspiration att göra. I like.

nej nu är det ut till garaget som gäller. ha en bäst dag! Ciao.


need my beautysleep .


god kväll alla pigga & trötta !
efter ett bad och filmkväll hos grannen, är jag åter tillbaka i sängen. min andra kopp micromjölk står vid min sida tillsammans med en bit gurka + en sömnis i magen. snart blir det till att nanna kudden.
Hann inte läsa så många sidor i min nyinköpta tidning när jag badade, som mamma nu har snott. hah. men då har jag att bläddra i imorgon! :) mina hjärnceller arbetar sig till fördärvet för att komma på någon bra lösning. jag menar.. blir lite trött på att hålla upp tidningen efter en halvtimma, vill ju ha armar och händer under det varma vattnet. hah. gårdagens försök innehöll en frukostbricka. tänkte att den var lätt och kunde agera flytande bord på skummet, men icke. bricka & tidning sjönk .. hm hm .. ska fortsätta jobba på det..

nä nu är jag trött. godernatter på er allesammans ! :)


då min fina grismugg gått sönder i örat valde jag min andra fina. GLADmuggen. den är så fin :)

I've been better. how are you ?


oj, tänkte säga 'god morgon' , men insåg ganska snabbt med hjälp av klockan i högra hörnet att morgonen är passerad.. men god eftermiddag kan vi ju ta istället då ! undra varför det inte heter 'god efterlunch' ?..

jaja, hur som haver vaknade jag trotts ledig dag upp runt halv åtta. inte roligt. men hade en bra kväll. var hos R. vi gick till filmaffären och hyrde fyra stycken komedier, varav vi han se en två stycken av. jag kollade upp tunnelbanan hem i tid, men somnade dovk efter en välbehövd massage. inte så bra då jag pratat med mamma i telefon och lät jättefull ..då jag var ganska inne i sömnstadiet. slutade med att mamma satte sig i bilen och hämtade hem mig. hah det är alltså så man fixar skjuts genom halva stan .. ;)

vi kom hem runt halv fyra på morgonen. jag värmde mjölk och gick och la mig. allt stannade i magen tack & lov.
även om jag vaknade tidigt drog jag ut min morgon och gick ner till köket först efter tolv. kokade ägg och tömde en miniyoghurt. lånade mammas kamera och fotade. var lite annorlunda gentemot min, men lika kul för det !

sitter fortfarande i sängen, ska snart förflytta mig till ett varm badkar. skönt. inväntar bara P. som är på ICA, där min badkars-tidning inhandlas. härliiiigt !
sålänge sitter jag här och klipper ut små bilder jag matat ut via skrivaren, på fotopapper. allt föreställer ätbara ting. försöker hitta inspiration. fina upplägg och bilder. måste ju börja försöka, på riktigt. måste lära mig vad en portion är, vad man kan äta och att det är både okej & normalt. en dag kommer jag väl att lära mig ..


jag suger rakt igenom på att laga mat. kan inte ens koka ägg, hah. halva är ju fasen utanför skalet redan här.. :p





den där lilla klutten på svarta tallriken är äggvita som smitit ifrån skalet under kokningen. fast det var gott !

fucking jävla ätstörning. du borde ..dö.


hejsan ..
min kväll var bra, hur mysigt som helst. massa prat och värdefullt spenderad tid. natten vart dock det motsatta.
magen blev lite för fylld och badrumsgolvet blev min säng i tre timmar. klarade tillslut av att gå till köket.
kom inte upp till rum och säng förrän mamma tog trappan ner och hämtade mig.. hon la sig en stund breve, värmde min trötta kropp. tröstade min förtvivlade hjärna. sen blev det för varmt och hon gick in till sig.

jag kunde inte sova förrän vid sex, sov en två eller tre timmar. sen upp till jobbet. trött och svullen, ledsen över natten. arg över det som hänt. förtvivlad över mitt liv som inte riktigt vill ta sig så som det borde. ett mönster, en ruta. fyrkantig och jag slungas mellan hörnen. vågar aldrig riktigt ta kurs mot mitten, hitta utgången. ständig kamp.



jag längtar. få sitta i varma septembersolen, njuta av det som tar sig bäst denna årstid. skaldjur. njuta av det jag tycker är det bästa. knäcka en kräfta, gräva i en krabba eller snurra runt räkorna i salladen. bara tycka om ..
jag kan inte. det stör, inget går. jävla mat. ångestångestångest. alltid. jävlafuckinskit. vill inte vara här, orkar inte.
..mer. 


eat




kan jag få äta utan ångest ?      snälla ...



mentally moonwalk


hej hopp i lingonskogen !
somnade visst inte vid nio - tiotiden igår, spelade 'alfapet' mot lillebror på mobilen, hah. det var roooliiiigt.
men tror minsann att jag föll in i John Blunds värd vid tolv, vaknade ganska många timmar senare, strax innan nio. hade tänkt gå upp och fixa lite ärenden INNAN jobbet, men så blidde det inte. slumrade till och vaknade tio.
tror jag behövde det, kom pigg och utvilad till jobbet, kändes bra. så idag är jag glad och lagom trött.
på en nivå som jag faktiskt kan förvänta sig av min kropp. jobb och saft hela dagarna, typ 2L men i varje fall.
man blir trött ..

men nu har jag paus och är hemma. när jag kommer tillbaka är det bara två timmar kvar, hoppas att de går snabbt. för ikväll ska jag träffa angelica. men först ett jääättteee varmt bad innan hon anländer. taggatagga.
imorgon Lördag blire minsann jobb igen.

Igår var jag hos Mia ju. orkar inte berätta, men det är jobbigt att vara där. tar inga glädjeskutt efteråt, MEN känslan är  ju som sagt possitiv. hon ger och hjälper mig mer än någon annan har gjort i detta., jag är tacksam.
Nu är det snart jobb igen, ska bara trycka i mig lite energi ..     hejdå på ett taaaag. :)




Hejdå kunder !


hej mina vänner :)
min jobbiga vecka börjar rinna mot sitt slut, skönt! imorgon väntar mest roligheter, pepparpeppar. tur det.

var hos Mia imorse, tidigt. gick bra och man går alltid därifrån med lite större hopp om att allt kommer att bli bra. for direkt till jobbet och kämpade på. varit riktigt trött, men gått bra ändå. stamkunderna hörde dock till morgonens visit. Det såkallade byggtåget gick av stapeln i stora sthlm idag. tror att de flesta av våra bästa kunder försvann till det vid 16 slaget. redan vid tre, halv fyra - fylldes Beijer övervåningen av öl-drickandes gubbar. klockan fyra kom det en buss och hämtade upp dem. bygg-grejs, mat och öl väntades.
där stod jag och Tant kvar i en tom butik, hah. men som sagt, inga problem!

kom hem och totaldök i soffan rakt på mamma, vi pratade ett tag innan jag gick och tog te. nu har jag precis druckit mjölk, tagit sömnis och ska snart släcka. såååååå trrröööööööötttttt.... ZZZzzz...  sleeep tight alla  ! :)



Harder .

Som om livet inte var svårt ändå .

tut tut


tjo hej & tjo flöjt !
dagen i butiken är avslutad. fick jobba med lillasyster J. [Nicole] idag + Fru Nettan. hah. Gick bra, kunderna kom stötvis. Tomt på leveranser fram till slutet av eftermiddagen. Då blev det minsann pall från centrallagret!
Något det däremot inte var tomt av var polisbilar, ambulanser, brandbilar och hellikopptrar. stackars västerort har drabbats något utav de värre. eller ja, i varjefall vårt lilla område. morgonen startade med vad man trodde var en brand vid skolan några hundra meter ifrån oss. eftermiddag löpte på med ett vapenrån vid bensinmacken. nu vid stängning lät blåljusen än en gång utanför, vet dock inte vad som orsakat dessa signaler .. intebraintebra.

[justeja, mamma. aloevera drickan är slut. duktigt va?] :)  hah.
Nu ska jag lägga till den dära "wordfeud" appen som alla håller på med. ciao !


Dusch + Aloevera


Tut i rutan! eller vad ni nu sitter och tittar in i, hah.
Jag har sovit som en stock. druckit av en aloevera-dryck jag fick av mamma + te med massa honung. så nu ska vi se om man får splutt på energin inför jobbet.

att jag har många dåliga ovanor behöver jag troligen inte tillkännage ..igen. en av de är den himla duschningen. speciellt på morgonen. har hört att det ska pigga upp, men nä. uschabusha. missförstå mig inte nu, jag får ju lov att duscha var och varannan morgon i varje fall. själva ståendet under varmt vatten kan ju vara skönt i sig, men just det där att ta klivet utanföööör värmen och in i någon gammal handduk.. nä hua, man är ju helt blöt ..

Kommer precis från det rinnande vattenfallet just nu, sitter i stor handduk, morgonrock och duntofflor.
ojoj, massa dusch-babbling, måste ju stiga upp härifrån sängen nuuuuu, jobbet om 1h juuuue. hejdå på er !


Falukorv .


hallå där !
veet nii vaaad jag sitter meeed? hah ja, klockan är ju kväll så ni kan säkert gissa - varm mjölk! igår varen gammal & sur, men idag är den minsann ung & glad. dock fick jag slänga 1L oöppnad då den hinnit bli grinig.

Idag har jag varit relativt pigg under dagen, fick ta skjuts av pappa imorse då busskortet gick ut igår. efter 'tack för skjutsen', 'ses sen' och 'hejdå!' , erbjöd han sig att hämta mig efter stängning. ..men det glömde han bort. :P blev en liten promenixt hem i blåsten. Degat i soffan hela kvällen med te, honung & gurka. mums!

börjar få lite kameraabstinens. vill kunna lägga fram nytt knäckebröd med olika pålägg, frukt, mjölk, te & annat på fina sätt, fota & fixa lite. Lånade mamma och lillebrors middag och knäppte. men svårt med iphone i mörkret..
[hah, eller också är det bara jag som är lite nubie och behöver bra kvalité om det ska bli något..]





pooost ! :D


Go' kväll alleman !
precis varmt en kopp mjölk och fluppat i mig en sömnis, snart sova! jobbet gick bra och rullade på fram till stängning. varit lite trött hela dagen, dock inte sömnigt trött. fick även en liten snetändning på kvällens början.
orkarintegånärmarepådet.

blev däremot väldigt glad när jag fick syn på ett brunt brev i mitt nystädade rum. post är alltid kul, i synnerhet små tjocka sådana [sålänge det inte är någon himla faktura av något slag], i varje fall var det halsbandet som lottades ut bland läsarna i utav Elin i hennes blogg !! :) jätteglad blev jag, TACK Elin !! :D ♥

nej nu är det nog minsann sova, måste ju vara pigg till jobbet !  ...blä. tror den här mjölken var gammal..



Hah som sagt, det var full rulle på alla denna morgon innan moppen for genom huset. frullerullen stackarn blev till synes bortprioriterad..


Fina halsbandet !!
:D

Godernatter på er nu !

american pie på rulleeee


hallååå ..!
sitter framför TVn hos pappa, fick slänga mig hit efter en snabbstädning i rummet, städerskan ringde på dörren 8.00..
gah, inte roligt med dessa måndagar, när man väl sover liksom. jaja, må vara lite trött, men uppe är jag i varje fall. börjar dra ihop sig inför jobbet, dags att byta kläder kanskeeee. ;)

R. anlände runt 20.30 igårkväll, blev american-pie filmer så långt vi orkade, blev väl i varje fall en två stycken, minst!
bra dag och bra kväll, sånt gillar vi. oj, nu tutade alarmet och påminde om klockslaget, dags att fixxxaaa sig saaart !

ciao !  , ha en bäst dag alla :) + GrattIs till Flubb & Fru på 21års dagen !




painting :)


goderkväll alleman!
hemkommen från storebror, nybadad och uppvärmd. perfekt. vi har nog hunnit med det mesta. jag & bror stod på ställningen och penslade allt på topp. brorsönerna [med 'farmor'] skulle på något vikinga-jippo. men hann inte riktigt med innan stängning, tyvärr.. 
sj'lv har man hunnit med att laga pyttipanna mellan målandet, jag menar - hungriga målarkillar, they need some. 
regnet har hållt i sig tills nu, vilket varit tur för det. en liten skur fick vi dock, men var över ganska snabbt. pew. 
hur som haver har dagen rullat på och varit rolig, like yesterday. och som tidigarenämnt är jag nybadad och sitter i mor mins [förlåt mamma] morgonrock, ska snart hoppa i kläder. en fin vän är påväg, så ikväll slipper vi ta sömnis innan 22 för att slippa all ångest och skit. :) ska ska jag nog ner och prata lite med lillebror och mamma. 


målning +äggis .


Hej alla !
igår var det målning heeeeeela dagen hos storebror. blev även mer målning för mig denna gång. men även tacos-paus, hundpromenad, studsmattehoppande och annat roligt hans med :) pappa och jag kom hem runt åtta-tiden tror jag. en annan dunkade rakt ner i sängen. fick en näringsdryck följt av en sömntablett innan 22.00. så jag har sovit en del om man säger så, vaknade 07.30 :) skönt att sova, skönt att komma upp i tid. dock är jag fortfarande trött,..hah.

har precis kokat ägg mumsigt nog, fick använda doften som väckarklocka åt pappa, funkade hur bra som helst, heh.
nu bär det snart av till ännu en dag av målning, wii :) bilder av det kommer senare ! ciiiiiaaaao.


iphonebild. men det går ju ganska bra :) ..kamera kamera kom till mig snaaaart .

well..


jag gör nog mer illa än nytta här i livet. begränsar mina föräldrar, ororar mina syskon och vänner. skär de som verkligen bryr sig i hjärtat. vem förtjänar att leva ens, om man gör så. jag har nog gjort så länge. för länge.

för bara en kort tid sedan kunde jag aldrig säga det vackraste ord här i världen, det mest laddade.
älska. älskling. älskade.

jag vet vad det betyder och jag vet vilka jag ärligt kan säga det till. även de jag gör illa. fan inte rätt, inte förtjänt.


mia


hejsan. är hemma en snabbis nu. lovade lilla J. att ta med nagellack imorse, hennes är rena tjocka gröten. vilket jag såklart glömde bort. men nu är jag hemma och ska strax vända tillbaka till jobbet igen, idag är det riktigt kul!


jag kom på att jag glömt berätta om besöket hos min behandlare. mitt liv är som det är och till det hör upp- & nedåtgående veckor till. tror, eller kanske mer vet.. att jag är inne i en ganska dålig svacka. mår inte alltid jättebra. till och med väldigt väldigt dåligt. inte alltid, men ibland. otroligtotroligt svårt med maten. att få i sig över huvud taget. vilket är jävligt dumt då jag precis börjat jobba lite mer. jag gillar ju att jobba. skulle jag orka, skulle jag kunna - hade jag på två sekunder valt att jobba hela dagarna. glädjen och orken jag får av att träffa människor tror jag inte att jag kan finna i så mycket annat. helt underbart och jag älskar det.
något jag ALLTID vetat, vad jag än jobbar med, vill jag jobba med människor. jag vill hjälpa, alltid. vill se alla le.

hur som haver. Mia [behandlaren] är en av de största och viktigaste punkterna nu. jag måste ha hjälp. för jag vill leva. egentligen vill jag det, trots de gånger jag tvekat och försökt avsluta. har jag varit glad att jag vaknat upp.
jag är lite av en fånge i anorexin, och då ska vi inte prata om de begränsningar den ger. jävlajävla skitgrej.
det svåra blir när jag inte kan förklara och ingen förstår.. 
MEN. jag kommer inte heller förstå alla människors problem, så jag kommer få bita i det sura äpplet. exempelvis kan jag aldrig förstå hur det känns för en mamma springa in i väggen ..x2. förrän jag sprungit själv. 

samtalet hos Mia fick mig att inse lite till. anorexi är ingen sjukdom, säger hon. jag vet inte vad jag ska säga det. men det är ett uttryck, missbruk, kontroll? jag vet inte. men det är i varjefall en diagnos på mina papper i journalen,. en stämpel jag får om jag börjer mig framåt och visar en knotig rygg eller bara betar i maten. 
men det har inte med det att göra. tyvärr. skulle kanske vara lättare. sätta mig i tvångströja och mata. tvinga. 
nej. det här handlar om psyket, känslor. nu har jag snurrat bort mig i orden på detta långa inlägg, men .. 

den stora tjejen på snart 21år bär på en liten flicka med saknad. en saknad man inte kan ersätta.. en saknad från barndom och tidiga skeden i livet. en pusselbit som försvann under sängen som efter ett par år flyttade till sopptippen. ett liv som aldrig riktigt höll samman. en själ som aldrig tillhörde kroppen. en saknad, ett sökande. 
frågetäcken efter frågetäcken och obesvarade frågor. ..men jag ska reda ut allt nu. frisk kommer jag att bli. 
bara en fråga om tid. 

och jag kommer finnas i livet, alltid. 

 

cut cut


G0DM0RG0N ! :)
H0w do u do this morning? nejdå, skojjade bara. svenska ska det vara och förbli ! Hej hej !

hunnit med mycket denna morgon tror jag minsann. vaknat hos J. draaaaagiiiiiitttt mig upp från soffan direkt i ett par kläder, slänga upp rycksäcken på axeln och ta djungelstigen ner till stora vägen. Jempilempi skulle promenera till jobbet idag, så jag följde henne som sagt till vägen innan jag hoppade på kära 541an hem.

surplat te och försökt ta ut en himla 'testel' ur håret. dvs, klippa bort ett nerhasat löshårsfäste. allt utom den slingan är fäst lite simpelt med ett knäppe, den där himlans jobbiga var fäst med nål och ..björntråd. en ganska så bra utmaning för mina fingrar. fick ta hjälp av saxen när jag såg att mitt vanliga hår blivit outlösliga dreads.. buhu. har numera en liten fjomp mitt på huvudet som inte är längre än knappa decimetern. växväx, snälla väääääxxx..

nä, nu ska jag minsann gå till badrummet och pluppa på lite smink, såhär kan vi iiiinnnnttteeee ha det. sen jobb :)
See you laateeer, krockodiiil. ;P


justeja! pappa lovade mig igår att hjälpa mig med en sak, en fin sådan. som betyder jättemycket just om han gör det. :) TACK PAPPA

snabba ryck !


"Good morning! good morning, oh what a loveli day. good morning, good morning tooo yooouu"
Hah tur att ni slipper höra mig sjunga den gamla trudilutten, men ni kanske förstår mitt budskap.
- Godmorgon ! ;)

en annan är allt annat än pigg, uah. och vet ni vart jag var igårikväll efter jobbet? jajjamen, hos JempiPempi. :D
sesong ett är nu färdigtittad och ikväll går nummer två av stapeln, tempo tempo mys mys , till hundraaa !
oj nu ska vi åka, en annan ska till behandlaren innan jobbet, hm. inte en morgonpigg människa jag inte. men denna morgon är det allt jag som sitter och väntar på mor min att bli klar. hade det varit omvänt hade hon redan suttit i bilen nu.. kom ihåg det nu, mamma ;)   skriver mer sen, ciao !


Dont turn around





Just know that I'll be alright
I'm gonna be strong
I'm gonna do fine
Don't worry about this heart of mine
I know I'll survive
Sure I'll make it through


♥ JempaDempaKväll


Godermorgon, hoppas allt står väl till med alla utamför min dörr. finns ingen annan än jag innanför, hah. Med det menar jag I N T E att jag att hoppas att jag inte mår bra, det hoppas jag varje dag.

Gårdagens jobbdag utlöpte lite annorlunda än de föregående. började som vanligt, men 12.50 kom P swichande förbi till parkeringen, plockade upp mig och rullade mot bromma flygplats. time to go back till Göteborg, minsann. 
Mitt uppdrag i det hela, mer än trevlig passagerare, var att plocka hem bilen från flygplatsen. parkerade på jobbet. vid stängning blev det tufftufftåg för mig och J, till mamma. parkera morfars bil och brumma tillbaka till hennes lilla fina våning i hennes bil. Sen blev det en sådan där bra kväll igen. 

Började med en salig blandning mellan hårfärgning och lagande av köttfärsås & spaghetti, hah. jag hackade lök och fräste köttfärs sinsemellan hon färgade sin utväxt. jag fick även en klutt på min rakade sida av skallen. :)

Efter det blev det fortsättningen av Breaking Bad. Lilla J. lovade mig att hålla sig vaken i åtminstone två avsnitt. tss. hon fuskade och tog till en energidryck, söta! hjälpte lite. hon somnade vid tolvslaget och en ny film sattes på i min ära, Cinderella man. tittade i exaaaaaakt 1h & 28min - det ska jag komma ihåg tills på Torsdag tror jag !
Kvällar som denna och gårdagens är bland de bästa jag vet, min fina ♥ 

Nu ska jag dricka upp min o,5L mugg med te & honung. sen byta om inför joooooooobb. eeeeeeeeetttt tttvvvåååå!



visade upp mina bakkunskaper i lördags..


..vad gör man inte när det vankas födelsedagsfirande mitt i allt ? hah..


uppe uppedatee


hejsan,
förlåt för dålig uppdatering. vem jag nu ber om ursäkt till.. är bara tom på ord, känslor. allt.

helgen. skulle komma att bli en av de bättre, trodde jag. båda kvällarna började bra men nätterna var rena helvetet, båda två. lördagen var nog värst, och söndagsmorgonen. söndag förmiddag kom mamma över till andra huset, hon och pappa satte sig på min säng. ansiktena täckta av frustration & oro. mamma såg besviken ut med en blandning av försöket att hålla masken. hennes brännande tårar avslöjade. det gjorde så ont att se.
För mitt i allt mitt kaosmående och stormande natt fick pappa agera sjuksköterska.. hejochhå..


igår var en bra dag i varje fall, började med jobb och sen myskväll hos JenniföÖör. först en sväng förbi vällingby för att införskaffa lite ICA-varor, trosor och tandborste, hah. fick dock vara utan den lilla sömntabletten, vilket ledde till lite lite sovande. men det får gå ändå! nu sitter jag med största temuggen och laddar inför jobbet. sen mer mys hemma hos J ikväll. nya serien "breaking out", kuddar, täcke och te med honung. :)



trepack trosor och finfin tandborste! istället för att sprida runt alla sina grejer på ett ställe där man vet att det med största sannolikhet kommer hamna, är det väl lika bra att köpa nytt direkt dit, heh.



Life

Learn from yesterday, Live for today, Hope for tomorrow .

Waste

Känns som att mitt liv var på topp för X antal år sedan. Jag är nog klar nu. Lugn kära vänner, ska inte ta mitt liv. Bara hitta ett värde i det. Men kännS ändå.. Like a waste of time.

Läkartid

Hejje hopp! Ligger för tillfället i en soffa på jobbet, rast. Börjar igen om en knappa 40min. Då äre minsann bara 2h kvar - ösös!! :D Apropå ös, värst vilket regn vädergudarna bjöd på idag, var ju något helt otroligt! Jempi är ju den knasboll som hon alltid varit, och skulle det inte vara för saknaden av gummistövlar hade hon stått i regnet hela dagen, heh <3 Efter jobbet blir det för mig, ett besök i Vällingby. Måste fixa lite saker inför imorgon då schemat är pressat och en annan inte ens kommer hinna åka hem efter jobbet.. Tur att jag har far min som privattaxii!! Hela helgen blir nog stormig, blir till att sova tidigt ikväll. Himla mamma väckte mig 1,5h INNAN väckarklockan idag.. Bad mig ringa läkaren. Min moster att (stackarn) nyligen fått reda på ett hjärtfel hon har.. Ett genetiskt sådant, så nu måste vi alla kolla oss. Mamma bad mig att äta. "åtminstone tills vi vet" Som att min största utmaning här i livet kunde fixas med en klackspark, över en dag liksom. Att så fort jag varit hos doktorn kan jag 'återgå till min ätstörning' man hör ju hur det låter.. Men förstår samtidigt min mammas oro, klart att så länge jag inte är frisk utsätter jag mina organ för lite större påfrestning än 'vanligt', om man säger så.. Menmen läkartid är bokad och mer kan man inte göra tills dess, eller ja :) bara att vänta ! Nu - slapp! :) take Care