Borttappad och midsommarafton

Hallåååååå!
Long time no seeee. Noll uppdatering beror på tappad telefon och spärrade internetaidor. Himla blajj. För 1,5v var mamma på besök och vi fick rulla ut i solen ett tag. Tror att min mobil låg i rullen, ramlade ur och blev snodd (för mamma kollade vår lilla runda ca 3ggr) men men, efter spärrning och polisanmälan kom pappa till enheten igår, med en ny iPhone - känner mig hel igen!

Hoppas att ni har det bra och haft en himla bra midsommarhelg! Själv spenderade jag dagen på enheten med lite typisk midsommarmat, la mig på 7 olika sorters blommor som pappa plockat ihop åt mig när vi var ute en sväng! Natten blev lite annorlunda då jag påväg till toan reste mig upp lite snabbt och slog huvudet i nattduksbordsknten. Blödde är bara förnamnet. En ambulans kom och hämtade mig för att sedan sys i pannan. Hah vilket blajj!!
Kom tillbaka med sjukresa runt 04.30, hade inget passerkort eller kod - fattade först inte att det var anledningen till att ingen hiss ville åka.. Trappuppgången var också låst men tillslut kom nattpersonalen på det och gick ner och hämtade mig..
Jani vad ska man säga? Måste ju hålla nattpersonalen vakna ;)


Postat av: Helena

Kul att du är tillbaka på bloggen. saknat dig. kram

2013-06-26 @ 16:29:55
Postat av: Dedde

Åh tack! Det gjorde mig glad!! :D

2013-06-26 @ 17:51:46
URL: http://deds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: