Svar :)

Tack för alla jättefina kommentarer! Skiner upp och får mig att fortsätta kämpa - STORT TACK <3

För att svara på lite frågor ni ställt;
Proteinbristen i fötterna kom de fram till efter lite blodprover då man kunde utesluta inflammation och frysskada. Det har hänt förr att patienter med långvarig svält fått just sådana här problem, men jag har fått en medicin som faktiskt hjälper, "lyrica" heter den. Det enda negativa är att man väldigt lätt blir beroende..

En annan fråga var om rullstolen och i den satt jag i en månad. Fick komma upp endast för att få igång min igenstoppade mage.. Proverna är fortfarande inte bra, men de har blivit bättre :)


Postat av: Helena

KUL ATT PROVERNA GÅR ÅT RÄTT HÅLL. FAN VAD DU ÄR STARK! SÅ IMPONERAD. KRAM

2013-07-15 @ 23:24:31
Postat av: Hanna

Så härliga framsteg du gjort och gör. Fasen vad skönt för dig! Själv väntar jag på att börja i öppenvården på capio... tack och lov är jag ju fortfarande normalviktig så jag slipper börja om den där förbannade uppåtresan och näringsdrycker. Det krävs så otroligt mycket kamp för att ta sig igenom det där som du kämpar med nu.

Insåg förresten att vi har en gemensam bekant=) Min mans lillebrors flickvän (långtitel=P) la till mig på facebook och så hittade jag bilder av dig där. Världen är liten eller.. tja hässelby är haha..

2013-07-16 @ 09:22:59
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: