hejdå psyk

 
halllå där! länge sen, vet inte vad det beror på..
blev utskriven från psyk förra måndagen. stället var inget för mig. tappade många kilon så att vi är tillbaka på ruta noll nu. surt men så är det. svårt svårt..
mycket prat om slutenvård och jag var lite inställd på det, men nu blir det nog inte så, jag vill inte missa en till sommar, så vi får se hur detta går, måste skärpa mig lite, (läs; mycket). det SKA gå.
 
direkt efter utskrivning gick pappa och jag tvärs över gatan till medicin där de tog lite prover och så, allt såg bra ut, bra det i alla fall :) veckan har för mestadels spenderats med pappa medan mamma varit på jobbet. vi har dock inte gjort många knop, mest sovit. jag i soffan och pappa i sängen..
 
nä nu är det fint väder och ut ska vi! i alla fall till bussen om orken räcker dit, peppar peppar!
 

Postat av: Anonym

Förstår att det är tungt. Att bli inlagd en sommar till. Men om det nu är så att du behöver läggas in så är vell chansen stor att du är hemma innan sommaren. Och jag vet att en sommar som sjuk är inte kul.

2013-04-21 @ 20:39:22
Postat av: We're not in wonderland anymore, Alice.

Bara du gör det som känns rätt. Har du prövat dagvård?

2013-04-22 @ 11:39:03
URL: http://captivatedminds.blogg.se
Postat av: captivatedminds.blogg.se

Svar: hur kändes dagvård för dig då, fungerade det? Finns ju halvdagsvård också, om du inte vill missa sommaren. Det måste ju finnas något alternativ som passar dig och som fungerar ❤

2013-04-22 @ 20:21:14
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Postat av: Från anorexi till styrkelyft - Johanna

Du säger att du inte vill missa en sommar till, men fortsätter du så här så kommer du missa hela livet Denice. Det vet du om. Kämpa nu.

Miljarder kramar.

2013-04-23 @ 18:45:17
URL: http://beginnersluck.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: