Absurt


Känns lite absurt att bli utslängd från en ätstörningsklinik för att man har svårt att äta en specifik sak ..
Men men.. En dag i taget nu :)


Postat av: Mamma

Pepp pepp och kram från igår från moster Sickan och morbror Stig, pepp pepp

2012-05-08 @ 13:36:33
Postat av: Jessica

Capio verkar lite speciella med det där?!?!?!!! Borde du inte fått lpt och överförts till annat sjukhus, inte skickats HEM till äs våld? Fattar inte? Lider verkligen med dig. Jag ska in på sjukhus snart (inte capio) och har fått förklarat för mig att om anorexin har FÖR starkt grepp om mig så jag inte kan vara kvar där, får jag lpt och blir överförd till annat sjukhus med sond i väntan på att hjärnan ska få näring nog för att kunna komma tillbaks dit och kunna ta del av specialist-äs-behandlingen..



Som jag förstått det är du ju rejält underviktig, OCH HAR haft massa fysiska komplikationer..så skickas du hem?! Känner capio ingen ansvarskänsla alls gentemot dig? :/ kämpa!!

2012-05-08 @ 14:04:08
Postat av: sofia

På samma sätt som man godkänner kommentarer :) Men nu insåg jag att du inte har den funktionen på! (att man godkänner innan kommentarer visas)



Under fliken "kommentarer" går du in, bockar i den kommentar du vill välja och scrollar längst ner på sidan, där ser du en ruta till vänster där det står "med markerade" och väljer sedan "återkalla publicering"



HUR MÅR DU!?`vad händer? please ge mig en liten update om vad som händer... vad var det du inte ville äta? Hur går ätandet på hemma plan nu? Har du NÅGOT stöd?

KÄMPA! jag tänker på dig och sänder miljoner tankar <3

KRAÀAAAAAAM

2012-05-10 @ 19:29:12
URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: