hemma från egypten !


hallå där!
är halvvägs påväg in mot bubbelbadet för att tappa upp lite [läs; mycket] varmtvart vatten! + en badbooomb! skönt! testade en ny hårinpagning ig¨år från Garniér, lite besvikelse där - eller också är det mitt hår som är totalt hjälptlöst.. kanske båda två som var lite skruttiga, hah. blir till att skicka iväg mamma på lunchen för att inhandla lite små olika hårinpackningar ;-)

Hm.. synd att ingen av oss kom ihåg det under denna dag då vi faktiskt besökte både H&M och Cubus. den förstnämnda för två linnen och den senare för en stickad tröja. två nötter i bananskal med komihåget där..

Utöver detta är nu lillebror hemkommen från sin Egypten-resa! kunde andas ut när den anlända brodern inte var så mycket pepparkaka trots utlandet, hihi små diskreta glädjeskutt på den!
han berättade om diverse turer med starka teér, ökentur, dromedarridning och truckåkning över sanklädda kullar. hur intressant som helst när han fick in lite kulturhistoria lite här och var. kvinnornas innesittande för smyckes-producering [som stod för den största inkomstdelen] då männen mest verkade hinka te och lata sig..
sen vet jag ju inte hur det riktigt ser ut generellt i landet, men R.s intryck och information var denna ..

>Fick även veta att de små myntliknande cirklar Esmeralda-kjolarna försätts med, är i första hand utformade till unga flickor för att mammorna skulle hålla reda på vart döttrarna befann sig, även på längre avstånd.. men alla låter väl lika dant? som kossornas halsband liksom..
Lät i varje fall som en lyckad resa och han är mycket glad över veckan, trots starten med magsjuka och starka téer som fick kroppens centerorgan att vända sig ut och in ;)


ett smycke man var "tvungen" att handla av kvinnorna vid en av utflyckterna.. fint! :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: