update

 
hej allihoppa!
förlåt att jag seg på att skriva, men igår hade jag verkligen en skitdag. min mage gjorde så j*******vla ont, och ingen trodde mig. jag låg på golvet och skrek, drog mig ur pansargrepp från manlig personal och tvingades motvilligt ner i en rullstol. allt gick bara fel. jag grät mig igenom varje måltid för att ju mer jag åt, ju ondare fick jag.
de sa att de tog min smärta på fullaste allvar, tryckte i mig massa olika mediciner för att "testa". jag låg under täcket i min säng, grät oxh svettades av kramperna. det blev tvunget en dusch innan middagen, samt byte av kläder.
grät i telefonen med mamma, som satt i uppsala med sin syster. varav hon ringde vidare till pappa och bad honom åka till mig, vilket han gjorde. 19.30 kom han och gjorde kvällen lite lättare. ush. nu drar vi ett sträck över den dagen. fy bubblan.
 
jag är så arg också för att jag missar PRIDE, som sagt ... :( alla ni som går till pride - festa och tjoah för min del också, lova det. så ses vi där nästa år ;) jag ska bara ta mig igenom detta sjukdomshelvete.
ha det bäst alla fina läsare :) CIAO!

Postat av: Jennie

Stackare!! Vad tror de de är med magen? Kan de hitta något? Du får i dig mat ändå hoppas jag? Har de andra inlagda lika mycket besök av sina föräldrar som du Denise? Hoppas magen är bättre idag och att du slipper ha ont! Puss & kram J

2012-08-02 @ 12:09:38
Postat av: s

åh fina fina :( Hoppas magen skärper till sig. ifall det inte ger med sig, skulle sond underlätta tror du? Det kanske inte är lika stor påfrestning för kroppen

2012-08-02 @ 12:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: