svar på kommentar del 3

Postat av: Jennie
Stackare!! Vad tror de de är med magen? Kan de hitta något? Du får i dig mat ändå hoppas jag? Har de andra inlagda lika mycket besök av sina föräldrar som du Denise? Hoppas magen är bättre idag och att du slipper ha ont! Puss & kram J
 
svar; de säger IBS, irriterad tjocktarm. men har fått en tid imorgon kl 11.00 till en specialist som ska undersöka magen och hjälpa till med vad personalen kan göra för att hjälpa mig.. så vi får se vad som sägs under morgondagen.. jadå, är det något man får i sig här så är det mat..... ush.
varken mamma eller pappa har varit här så jätteofta, men jag vet att de alltid bara är ett samtal ifrån. det är både skönt, uppskattat och fint att veta :) <3 men ja, de andra får besök lite då och då, annars har de flesta permissioner lite hur som, och då åker de och träffar sina nära och kära..
tack :) massa pussar och kramar till dig, storebror och brorsbarnen! <3
 

 
Postat av: s åh fina fina :( Hoppas magen skärper till sig. ifall det inte ger med sig, skulle sond underlätta tror du? Det kanske inte är lika stor påfrestning för kroppen
 
svar; ushnej sond är nog det sista jag vill ha, och näringsdrycker. känns så onaturligt och är så ångestladdat. på sös fick jag fnatt när jag såg ordet "glukos" på dropp-påsen och slet ut slangen som satt fast i min hand. störtgrät verkligen i panik och ångest.. blä.. då har jag nog heldre ont, eller jag vet inte.. jag skulle bara vilja slippa skiten..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: