G o l v


hallå hallå .
sitter i sängen, pausen ni vet. är rätt slö i kropp & knopp idag. trött. fick besök igårkväll efter jobbet. det var trevligt det, en filmkväll med tre stjärnor i kanten. inte allt för sen, agerade taxi strax efter elva. DOCK vet jag inte vad det är med mig och att hitta. det är helt enkelt något som bara inte går ihop, alls. körde till sollentuna, på hemvägen var jag helt LOST, hah. kom till något industriområde, stötte på polisen och fastnade vid en återvändsgränd. tss. tillSLUT såg jag en blå buss med texten vällingby på. därefter lekte jag både blåbuss och följa John. typiskt mig, hah. kom tillslut ut från barkarby-hållet och lyckades hitta till mitt gamla gymnasium, därmed hem. natten var värre. golvades. spydde. USH. och som så många andra nätter var jag trött. somnade en dryga timme, vaknade av att kaklet var lite väl hårt och kallt mot kinden. spydde igen, somnade om. vaknade.
kom upp till säng och kudde runt fem på morgonen. fucking jävla skitskit.
och mamma må vara i Frankrike, men lyckas alltid känna på sig n'r jag mår som en sladdrig gurka. fick ett sms på morgonen ..
typiskt. går inte att ljuga. jaja, lika bra det kanske .. ny dag nu i varje fall, även om den är fylld av ångest från nattens bravader.



juste, idag. på jobbet. min chef kom ner lite trött från massage-studen, som infinner sig på fredagar. han frågade om jag någonsin fått det av massörskan. svarade att jag inte hade det, men att det är ju samtidigt svårt när vi inte är jättemånga som jobbar i butiken. han frågade om jag inte skulle ha lite, det är du värd. så tro det eller ej - jag fick massage på arbetstid. HUR SKÖNT SOM HELST !! :)    hon frågade om hälsan, eventuell medicinering osv.
fick gott berätta att jag går på behandling för anorexi. det är svårt att visa en  naken kropp. skalet som alltid döms. men hon tog det hur bra som helst, förstående. berättade om en mamma hon masserat här om dagen. hon var sjukskriven, hemma med sin anorektiska dotter .. på åtta år. hemskt ..  :(
jag njöt av massagen, även om jag var lite stressad för att komma ner till butiken och hjälpa till. tack massör. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: