forth and back, back and forth .


tjosan. har börjat mitt lilla hårexperiment. ska nog be mamma min följa med mig till centrum imorgon bitti, Åhlens. se om något kan hjälpa. tar ju så lång tid sånthär, längre tid än mitt tålamod. har man inget bättre resultat söndag kväll, ja då har jag en "in case" färg. se om det fastnar bara på nytvättat X3 hår.. hah..

har suttit och tittat igenom min gamla blogg. den började när jag blev dålig, slutade ett tag efter utskrivningen från enheten. har skrivit många texter som jag idag känner igen, minns men vet om att de är tankar från en sluten tid. inte direkt sluten kanske, men forna.. jag vill inte tillbaka. en tid då jag knappt visste vad ätstörningar, anorexi var för något. när jag undrade över mina egna tankar och känslor. kampen mot mig själv, som jag gav upp.

idag vet jag mer, har kommit längre. men jag är inte 'där' än- känslan av att bli dömd, kämpa mot mig själv och tankar som slåss mot varandra, rätt & fel - finns kvar. men på en annan nivå, förståelse. även om de inte alltid går att styra. jag vet mer vad ett friskt beteende är, vad man 'borde' och 'bör' göra.. jag vill bli bra.

jag har inte tappat vad livet är värt, men ibland tvivlar jag nog på mig själv, tydligen,  - för mycket.
men jag kämpar, alltid. vad än kroppen har att säga eller 'utstråla' kommer aldrig, ALDRIG, en enhet vara aktuell . !

                                         
en historia jag inte kunnat arkivera, ett minne jag alltid kommer minnas, en känsla jag får leva med. men en tid jag aldrig kommer att uppleva igen. NU kämpar jag. varje jävla dag .





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: