mamma - vad heter du ?


hej hopp i korv !
jag har kommit hem från jobbet nu, fyra timmar tänkte jag inte skulle vara någon vidare match med tanke på hur mycket jag jobbade nyss - men peeuw, Im tired. det bara är så - jag måste ha mer eneeeergii. suck.

hah, en rolig sak idag. tog bilen till jobbet och en kund kommer in med ett långt namn (fyra stycken) på mobilen. han hade tittat upp på eniro vem som var ägare till bilen. han kom till kassan och frågade om vi kände denna person. alla skakade på huvudet, sa att det säkert var någon kund som snart skulle komma att åka. så var det inte.

efter att ha upprepat namnet två gånger, samt berättat färg och modell på bilen frågade jag igen, namnet?..
DET ÄR JU MIN MAMMA. hahah det var min bil som de hade letat upp på eniro. BRA att jag vet vad min mamma heter. men till min ursäkt var det efternamnet hon hade som liten flicka, samt ett av mellannamnen som står först. + att jag trodde att bilen stod under morfars namn. hah FAIL.

min nästa tanke var - shit hur fel kan man ställa bilen här ?! jag hade inte parkerat fel, tack & lov. de skulle bara in med en stor lastbil till ett dagis bakom parkeringen - och jag stod längt ut och behövde flytta lite på mig. hah.

nu ska jag snart träffa pappa. wii hoo !  [mamma, kan du köpa en gurka idag efter kursen ? jataaack] :D
ciao !

Postat av: CELINAS NEW YORK

Hej!Jag har ett julklappstips!På min blogg säljer jag dessa ombloggade RINGAR från MARC BY MARC JACOBS limited edition med latinska fraser, inköpta i NEW YORK!Kolla in inlägget här: http://celinas.se/2011/november/julklappstips-1115.html och här http://celinas.se/2011/november/marc-by-marc-jacobs-pyssel-1111.htmlMaila mig idag och få 10% rabatt! (Alltid fri frakt och mängdrabatt)Perfekt julklapp till vännen, syskonen eller pojkvännen!Ha en trevlig kväll!Celina

2011-11-23 @ 16:10:46
URL: http://celinas.se
Postat av: Anonym

vad tycker du om färgglatt hår - hiss eller diss?

http://hannalovisasol.se/2011/november/fargglatt-har-hissdiss.html#comment

2011-11-23 @ 17:37:17
Postat av: elisabeth

2011-11-23 @ 17:53:28
Postat av: HANNA

sv: okej! :D allt bra?

2011-11-23 @ 19:40:54
URL: http://hannalovisasol.se
Postat av: HANNA

sv: samma här! :D gjort idag ?

2011-11-23 @ 21:15:07
URL: http://hannalovisasol.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: