valborg


hej hopp plopp!
1 maj, kan börja med att säga GRATTIS LILLEBROR! 18år, herre jesus. hur gick det till? igårnatt efter 12-slaget blev hans (antar jag) första krogbesök. stackarn är lite mos i huvudet idag, roligt med besök från släckten inkl. små runtspringande brorsöner om några timmar. hah!
igår var det Tacos som gällde. Linda kom förbi mig efter jobbet, med vinflarran i högsta hugg. efter någon timme intog vi köket för att börja laga middagen medan resten av familjerna var i grannhuset. "det är bara Tacos, tar inte alls lång tid ju." upprepade jag ett antal gånger. skulle jag inte gjort, ååh. himla stressigt blev det & jag öppnade dörren med förrkläde. men bra blev det! eller ja.. kan nog inte ta åt mig så mycket av äran. när Linda hackat alla grönsaker hade jag hunnit igenom 1½ paprika och lagt i en skål. bra hjälp jag var då! men köttfärsen och dukningen var jag minsann duktig på, hihi! men egentligen tror jag att mitt största bidragande var byte av CD-skivor och springa runt med kameran. ;)
när lillebror dragit till stan cyklade vi andra ner för att kolla brasan, jag fick kungatronen - pakethållare. men likt förra året han vi fram lagom till brandmänen släckte det sista av glöden, typiskt! men det var en härlig liten tur ivarje fall. hela kvällen var härlig, loooooove it !! :D







hur bra valborg som helst!! nästa gång ska jag bara hålla lillebror hemma också! ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: