hallå hallå hallååå! :)
godermorgon tänkte jag säga, men tiden har passerat så den frasen blir nog bara till att skippa.. god förmiddag! igår var det en himla rulle på dagen. började med stan och bettan, fortsatte med jobb och mathandling. hem och steka köttfärsås, ringa och fråga mamma hur man steker köttfärs. glömde och stekte i en kastrull. ringa igen och fråga när tacokryddan ska i. hah himla mästare i köket.. skära gurka, äta upp halva gurkan. hacka annat grönt och öppna dörren efter en ringning på klockan. som sagt, fullt ös!

duka fram alla olika skålar, korka upp såsen och värma bröd. sen var det dags. jag var nog rätt duktig. sa angelica. hon märkte skillnad från förra gången. hon sa att jag åt väldiiiigt långsamt. nu åt jag snabbare och mer!
det är alltid kul att höra att det är skillnad åt det bättre hållet. kanske inte så kul just för stunden, när man äter. men efteråt är det roligt. kämpar ju, klart det är bra med bekräftelse utan att man "frågar"..,

kvällen var i varje fall himla fin och bra på alla sätt. mycket prat som jag misstänkte och bara massa mys! :)
hon sov här, men skickade hem henne runt 10.30. tycker det är rätt svårt att tillbringa långa mornar med någon. hua, vill(måste) ha lite egentid där. speciellt om jag ska klara äta osv. nejmen sovmorgon för mig är inte att sova längre, det är att kunna ta det lugnt. haha. äh mer om det senare. nu är det snart jobb och ikväll blir det mer mys! hört rykten från mor min att hon förmodligen kommer hem tidigare än vad som först sas. aaah. s.t.ä.d.a.

ciao!! :D
deds


Postat av: Emmélie

Åh vad glad jag blir. Kämpa på tjejen, du är stark!

2011-05-26 @ 14:18:52
URL: http://lovehealth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: