Put your troubles aside and start living


goderkväller in the middle of the night!
gårdagen var fylld med aktiviteter och började med jobb redan vid 10 tiden. slutade 14.00 och hoppade direkt på bussen ända bort till Barkarby. mötte upp J och följde med till kallhälls kyrkogård, hua.. en vän till henne som bestämde sig för en 7månader sedan att livet inte var något vidare längre.. tragiskt, men sant. att det ska behöva gå så långt ibland.. hemskthemskthemskt. jag väljer dock att tänka att han förhoppningsvis har det bättre nu.. han fick en ros på toppen av sin sten, ett grattis på 20års dagen och ett tyst men känslosamt besök.

hoppade på bussen direkt efter och hoppade inte av förrän efter en dryga 30min, vällingby. skulle möta upp Amanda strax efter 16-tiden, men hm. blev till att vänta i en dryga timme.. hah. jaja, det vare värt, en fin promenad som fann sitt slut vid pappa. hoppade direkt upp på cykeln utanför dörren. trampade iväg med jennifer + vincent + joel till Lövsta. De tre knäppisarna ville bada när vi ändå var där.. burr..

satt kvar ett bra tag och bara njöt av fina vädret innan det var dags att vända hemåt. snurra förbi pappa, hämta upp lite smågrejer och swisha upp till mamma. sitta ute och socialicera sig lite, innan vi bänkade oss halvfokuserade framför "morden in midsommer". hann även med att glömma nycklarna i dörren hos pappa, men en snabb cykelvända på det och jag är åter igen ägare av denna nyckelknippa. pew. hah..
efter TV, te, mjölk och grönsaker var det time to hit the bed. tro det eller ej, men klockan hade inte ens passerat 12. somnade nog ganska snabbt, dock vaknade jag 3h senare av att grannarna verkar ha lite party, låter det onekligen som i varje fall. jaja, snart blir det till nytt somna om försök för att välkomna en ny förhoppningsvis solig och fin dag !  take care & sleep tight ! :)

deds.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: