fina kvällar i hässelby.


tjo!
igår var det lite snurrit, eller hände mycket på kort tid. började jobbet 10, slutade 14. cyklade hem för att packa ihop badkläder och dylikt. tog bussen tillbaka till jobbet och mötte upp J. snurra iväg med bilen för lite ärenden. tillbaka hem, möta M. och hoppa på cykeln, trampa iväg till Lövsta och badet igen. lutade oss tillbaka i solen ett tag innan dt var dags för vattnet. buuuurr. men till och med jag badade. två gånger till och med!
vincent och Joel anlände lite senare med middag bestående av räksallad, kycklingsallad och kycklingrulle. jag fick ett lock med utplockade gurkor och championer, mums. sen ¨åkte dressingen på i lådorna, blä. haha..
kvällen var bara hur bra som helst, men snurrade till sig lite under hemgång och senare på kvällen. men tror att vi löst allt nu.. pew. dock många tårar från både mig och J. hon startade på hemvägen och jag körde nästa race närmare natten.

har bara så svårt att orka. det spricker ofta nu. tårar som skär längst kinderna, känslor som bränner i hela kroppen. tankar som inte borde finnas. ångestångestångest. allt och lite till. gaaaah. trött blir man. sliten. ush.

ikväll blir nog bra. det tror jag. :)   imorgon också, wihooo. looking forward. wooop wooop. !!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: