phone = lost & found. pew.


tjoho- haft en bra dag och kväll :) slutade jobbet vid 14, fick skjuts av pappa en bit och mötte upp R vid B-plan. vi skulle åka och titta på bilar (wihooo..) tydligen läge för en ny, hah. sprang och handlade osv. efteråt. två filmer följde även med .. kom till lägenheten och pluppade i en ut av dem i dvdn, haha. den var faktiskt lite rolig! R sov en liten stund. vi väntade ut tiden på J. jag gjorde middag och lyckades servera både förrätt, huvudrätt + skumpa till dem, sen vart det läge för film nr. 2 ! :)

vägen hem var dock inte jättekul. jobbar imorgon och försökte lada inte allt för sent i kära hässelby. gick ju åt skogen. stack ut huvudet för att kolla vart vi var. någon himla mupp tyckte tydligen att mitt smsande var roligt. sa något och drog till med värdens arm-sväng. det tragiska var att han slog ut mobilen ur min hand, såg hur den sakta flöt ner mellan vagn och perrong. suuuck. dörrarna stängdes och jag fick snällt vänta till nästa station.

min t-bana gick inte förrän om 20min, gick ner till spärrvakten och frågade om telefon.. mobilnummer gick inte att ringa, men hemnummer. ringde mamma - inget svar. ringde pappa - inget svar. väntade lite och försökte med mamma igen. - svar. tack & lov. hon sa att hon skulle hämta mig vid stationen. wiii.
hur som haver kte jag tillbaka en station och märkte ut vart mobilen var. letade efter någon vakt men nej, dem var tydligen inte på detta ställe. mötte en kille som frågade vad det var. förklarade och han erbjöd sig att hämta den. sa att han INTE skulle hoppa ned, men ja. det gjorde han ändå. som tur var lyckades han både hämta mobilen och hoppa upp innan tunnelbanan! blev lite orolig där men han sa att han redan hade "varit där". men de orden sagda tog han sats och slog benet mot en stolpe. shiiiit. aj aj aj. men det lät bara "KLONK". förstod inte riktigt, men han förklarade att senaste besöket på spåret hade resulterat i proteser... usssh... :( (inte frivilligt.)
men ändå, tack snälla snälla snälla kille som hjälpe mig !! :) BLESS !! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: