förlora aldrig hoppet. never.



jag undrar ofta. OFTA. alltid. varför det är som det är. varför jag fick en diagnos som sa att jag var sjuk. samtidigt som min behandlare inte ser det som en sjukdom. jag blir förvirrad över min egna dubbelmoral. ångesten över att inte kunna ha kläder, inte vilja köpa nytt. samtidigt som det gnager, säger att jag är TJOCK.
tjock, det är bara ett ord, varken negativt eller possitivt. fysiskt överviktig kan vara något man bör agera vid. lika så fysisk undervikt. kroppen vill vara där i mellan. det som blir fel är att kroppen inte kan andas. inte leva.
inget annat. rätt och fel är så mycket mer. jag förstår inte det. jag har fullt upp med tankar som säger att mina ben ser ut som EKstammar som är påväg in i sitt tvåhundrade år. som för forskare bara är stoltsamma stunder för räknade ringar. jag tolkar det som ... jag vet inte vad. men jag har bara fel, så fel.
jag är inte sjuk, men jag har ett problem. matproblem och en störning som säger stopp i mitt liv. ätstörning. det kan jag gå med på, det är ju så. men "sjuk". nej herregud. ge mig antibiotika. ge mig något som stoppar mer än ord som säger att JAG, den egna individen, är den enda lilla skit som kan göra något. den skit som motverkar.

jag blir galen på det här. men får ändå aldrig ge upp. jag har velat. jag har försökt. sätta stopp. varit egoistiskt inriktad om att avsluta mitt egna liv för att min styrka förtvinat. men nu är jag starkare. nu får jag bara inte ge upp. jag måste inse att det finns så mycket mer att hämta av detta så kallade liv. jag vill ju LEVA.
tjugoett år inom tjugo dagar. snälla. jag ber dig ångest - låt mig få vara. snälla. bara för en dag. låt mig få känna verklighet.





Postat av: Elin

Tänkte mest skriva en kommentar för att visa att det finns många därute som bryr sig och att du aldrig är helt ensam, kanske ensam, men inte totalt.



Då är vi jämngamla då. Du är 90a då?



Vi kämpar, det har vi alltid gjort, undermedvetet, annars hade vi inte varit hör. Julen 08 vad bland det värsta, men jag haft "turen" att inte minnas särskilt mycket av allt det. Fyllde 18 veckan innan det, det minns jag däremot. Jag hade världskrig med läkaren på avd. Men den värsta tiden i mitt liv var nog månaden innan. November. Var 200 meter från Domnarvsbron. Med skärsår som fick sys två gånger på Falu lasarett. Jag minns att jag blev nedkastad av två vänner. Den första permissionen på månader lyckades jag sabba. Ledde till att jag inte fick komma hem förrän sista veckan i februari. Jag gillar inte sjukhus.



Hur länge har du varit sjuk?

kramar

2011-12-08 @ 14:19:37
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Louise

Men helt seriöst vännen hur skulle jag kunna glömma dig <3 Saknar faktiskt dig :)

2011-12-08 @ 18:20:38
URL: http://livetfranenannansida.blogg.se/
Postat av: Elin

Känner mig så mycket äldre än 21. Hundra år gammal, kroppen känns så också.



Det är annorlunda jämfört då, men mår inte bättre. Mår dåligt men på ett annat sätt. Gjorde i alla fall fram till nu sista veckorna. Det enda som gör det lite annorlunda är att jag inte har 500-600 tabletter att trycka i mig.

Mår du bättre nu?

kramar

2011-12-08 @ 19:45:54
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Nej, jag har ingen diagnos för jag har aldrig bett om hjälp. Men jag vill inte ha någon diagnos heller för jag är inte sjuk och sen är jag super tjock så...



Kram

2011-12-08 @ 20:12:07
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: