deds in tha kööök.


utspring. nu står jag ensam i ett kök och lagar mat. herre min skapare. undrar om karolinska klarar sig utan patienter med magsjukeproblem.. heh, nejdå. jag är ju ganska duktig i köket. eller?
återstår att se.. se ya!


sjung om studentens glada dagar


tjohoah.
morgonen började med skräckslaget hjärta i bröstkorgen när larmet gick igång. är så van att vakna innan så höll helt ärligt på att få hjärtsnurpf. flög upp ur sängen och fattade ingenting, funderade på om jag varit full igår och däckat med minnesluckor som följd. sprang ner till micron, fixade mjölk och slängde ihop lite frukost när verkligheten sakta började bli lite skarpare. jag skulle ju inte ens till jobbet. kunde dock inte minnas varför jag ställt klockan...

nej idag ska jag på årets första utspring för 92:orna som tar studenten. ska bli kul. åkte till vällingby vid 11. fixade en såndär studentgrej man hänger runt halsen i samband med "grattis!!" ;D  konstig morgon.
14.15 springer dem, lär bli en intressant dag detta, hah. imorgon är det nästa student. min kära lillebrorgranne, som dock snart rullat in på sitt 19e år. jag må var aä'ldre, men 19år och 20år känns inte längre som så stor skillnad. hah.



mitt tack-kort till min student för ett år sen..



jag innan champagnefrukosten! ;D

studenten må ha blivit 1år försenat, men det var en av mina BÄSTA dagar, helt klart!!




night


varmaste mjölken, sen sova. jajjamen!


im not just hurting myself.


jag blir helt jäkla snurrig på det här. varför gör jag jämt illa när allt jag bara vill är väl. jag ska vara öppen, ärlig och förklara. jag ska inte skjuta ifrån eller stänga av. ingen orkar höra, men alla vill att jag berättar. jag har inga tårar kvar och springer mest runt. jag letar efter glädjen och livet. som jag tror att jag lyckats nudda. inte nå eller greppa, men en snudd. allt som behövdes för att få mig att inse att det finns mer.
kämpar som en galning, varje jävla dag. vill inte påminnas om det sjuka, det jobbiga. pratar om någon frågar, annars känns det onödigt. hur öppen jag än är, ses det svårt att våga ställa frågor eller ta första ordet som inleder ett samtal. försöker umgås med alla, finnas där. behöver mina vänner, men en vecka har bara 7dagar. gör allt jag kan och inget är viktigare än mina nära. ändå händer det något som gör att vägen blir krokig och jag når inte ända fram varje gång. jag gör illa. en procent i varje handling gör illa någon, när ska jag kunna agera, handla, vara som jag är utan att göra illa eller såra någon? vafan ska allt vara så svårt för. jag tycker ju verkligen att jag mår så mycket bättre nu... blah.


I'm not giving up. I'm just starting over.


godermorgon alla :)
vaknade för inte sådär jättelänge sen. sitter fortfarande i sängen, dricker juice inte helt jättelätt kan jag säga.. och lyssnar på musik. utanför låter det som tre orkaner på en och samma gång. nästan lite rädd att fönstret ska blåsa sönder, hah..

är fortfarande i farsta, i en tom lägenhet sedan en dryga timme tillbaka, lyssnar på människor som lämnar sina portar för att bege sig till jobb och allt vad det är, mycket ljud mellan blåst och musik.

igår var en bra kväll, började med att jag vann racet "försten till dörren". fortsatte med TV-spel. pangpang, inte riiktigt min typ av sysselsättning kanske, hah. sålänge det inte handlar om super mario eller crash bandicot förstås.. efter att ha reducerat sällskapet på två pers samt skjutsat iväg dem blev det film. moulin rouge och dirty dancing, himla bra filmet båda två! skönt med en lite lugnare kväll nu efter två lite mer av det vilda slaget ;)

nä. ska nog börja ta mig upp snart, pallra mig hemåt och fixa lite innan jobbet. efter det blire till att städa rummet, usha. tss. hoppas ni alla får en BÄST dag!!   :D


paaang


är i Farsta och spelar pangpang spel mot en gran, heh. blod över hela skärmen. yack. men vasjutton. ngn äger!! :D   ...typ

You Haven’t Seen The Last Of Me


There will be no fade out
This is not the end
I’m down now
But i’ll be standing tall again
Times are hard but
I was built tough
I’m gonna show you all what I’m made of


I’ve been brought down to my knees
And I’ve been pushed way past the point of breaking
But I can take it
I’ll be back
Back on my feet
This is far from over
I am far from over
You haven’t seen the last of me


"vänta. du ska få mitt visitkort."


hej ni! ¨¨
nu tror jag allt att en annan vaknat till lite over here. kunde inte sova, gick upp och fixade frukost till mamma. såg att klockan var oförskämt lite, ställde in grejerna i kylen. gick upp, försökte sova. icke. slog in mitt paket och trippa ner efter frukosten. sång blev det väl inte, men frukost, paket och "grattis mamma!" blev det i varje fall. hah. lillebror lät jag sova.. mamma skulle ju upp så tidigt idag, igår sa hon att vi inte behövde gå upp och gratta på morgonen. men frukost på sängen hör ju liksom till på något sätt, tycker jag.. :)

gårdagen då. bästa utgången på länge. så himla kul! var på ett ställe med 80tals musik. jag menar.. gissa om rösten var hes på hemvägen. känns fortfarande lite som slippapper, men åh så värt!
dock gör jag aaaallttiiiiid SAMMA misstag på väg in, vilket ALLTID slutar med att j'vla vakter ploppar upp från ingenstans och tar min cider. mitt under en klunk slet en flaskan ur både mun och hand. aj. poff ner i papperskorgen. SUCK!!

väl inne var allt bara galet. några lite väl närgångna ragg som slet tag i mina armar. blev till att ta första bästa tillfälle i akt och springa därifrån. hah. varav en av dem var bartendern.. liite svårt att springa bort från detta återkommande ansikte.. men det gick!    pew.     juste det här tog förmodligen ändå priset!! ;
fick ett visitkort i handen också. "jag måste vänta tills min flickvän vänder sig bort så jag kan hångla upp dig. här, du ska få mitt kort." BOOTY CALL?! fyfan vilken jävla kille, vad tror han liksom. IDIOT. stackars flickvän...

efter krogen drogs det vidare till en pub, där det nalkades bråk..tydligen. för helt plötsligt ser jag ett huvud swisha bakåt med världens kraft. påhoppandes vakter som fullkomligt flög runt på golvet i försök att lugna ner galna gäster. blod, spruckna ansikten och läppar. varav en hade en glasbit i knogen.. polisen kallades in.. vilket även blev vår klocka att ringa för hemgång..

utom det sista där var det en sjukt värd kväll! :D


utee


hej! godmorgon eller godkväll. eller hm.. på en lördag är det nog snarare välkommen hem. jag har precis kommit hem från en lyckad partykväll, hur bra som helst. absorberar lite med mjölk och tacosås. love tacosåsen HOT. men ja.. ångest såklart. dumma.
men lite.. mums. nej nu ska jag värma mjölk, sen är det sova. berättar mer imorgon!! ojoj.. mammas födelsedag :D


Thoughts, and Words



vi har helt sjukt stora rabarberblad i vårt lilla land vid sidan av huset. stackars alla blommor är helt täckta.. vet inte vad mamma har slängt in i gödselblandningen egentligen.. hah. sånt jag ska hälla i min mat? hehe...
hm.. behöver i varje fall inte köpa ett paraply om det börjar regna igen. vi bor ju trots allt i sverige, kan nog vara behövligt med denna sortens beskyddande växt.
apropå skydd. sommaren närmar sig, varför tänkte jag inte på det? PARASOLL mot solens stekheta UVstrålar. eller varför inte en solfjäder för att fläckta lite vid vindstilla dagar. hm.. kanske i lite grövsta laget med tanke på storleken. tåls att testa! ;)

CAP.


aloah !
jag måste säga man hinner med mycket på en tidigt uppgående ledig lördag. hah känns som att detta kommer att bli en lååång dag. men så länge den fortsätter bra, ska vi iiinte klaga! :)
det fanns lite ärenden på schemat, så jag och mamma satte oss i bilen och snurra iväg till kista C. min käre vän har ju "födelsedagskalas" idag, men utgång som avslutning. jag är alltid ute i så god tid när jag fixar presenter. eller ja, själva grunden var jag väl i tid med, men ja.. haha det har jag i varje fall fixat nu. om den är klar? njae..

mamma & jag sprang runt och bockade av en efter en, av punkterna från att-göra-listan. tror att vi lyckades få med allt.. eller nej, jag skulle köpa strumper, men icke. hah. MEN.. minns ni kepsen jag pratade om? well, den är inhandlad nu. snygg adidas-bonad! wiii!!

nejni.. mer skrivning senare, måste allt ta mig i kragen och göra iordning allt nu.. himla present. menar inget konstigt, bara jag som är så bra på att planera, eller ja. följa min planering! hah. och mor min fyller ju år imorgon. haha.. åh. :)



.Cause everything is never as it seems


hallådär!
hah inte ens när man varit ute kan man sova. vaknade 05.30.... buurrrkkk..

igår då, hah. nu kan vi börja snacka party. blev upphämtad för att brumma vidare till sol, dricka, hög musik, fint sällskap och grillning. hur mys som helst. satt ute tills solen blev trött och vi förflyttade oss närmare husets varma väggar. utnyttjade spotify och dess volym till max, sjöng bort till grannarna med våra mest vackra och ödmjuka röster (inte..) och hade bara så kul som man kan ha!
senare fick vi sällskap av en inte helt jätteglad förälder, då var det bara att ta jackorna för att ta sig till ett litet annat tillhåll. bara pumpa på fullt drag med musiken och fortsätta ösa! sen kom taxi-mamma och skjutsade hem oss efter avslutad superkväll! :D

idag blir det nytt drag, lilla grannen fyller 21!.. heh. fullt ös, medvetslös! :D 



out


sitter och dricker mjölk efter en utekväll. ojoj. middag serverat och ångest som dessert. hm.. 
 lillebror och mamma satt och kollade film, jag fick vara med ett tag. hihi, bilder kommer nog imorgon, för ja, kameran var med :D

snurrerulle


halluuuu.
vilket runtspringande det har varit på mig nu. åkte till vällingby får råkade ju bli slagen i skallen av mitt eget minne som påminde mig om att min kära mor fyller år på söndag. haha.. typiskt mig. mötte upp en kompis som var på jakt efter en chokladmedalj. den enda affären vi verklige  behövde, fann såklart inte.
hur kan man missa att en hel affär försvinner? hah.. så det blev till att springa runt i alla möjliga andra sorters hnadlingsbara lokaler istället. dock utan vidare framgång, då hon åkte vidare tomhänt. inte jag, hihi.

igår var ännu en fin kväll. fasen vad bra mina kvällar börjar bli nu! träffade Elin som kom hem till mig bemötandes av färdigstekta hjärt-korvar. :)   dock lite svarta.. heh.. men någon får fasen skylla sig själv, då NÅGON var en 30' försenad! men som sagt, BRA KVÄLL!!

nu är det jobb och sen lite party med annan fiiin vän. 1 up ♥ ♥
justejävlar. det här är ju det värsta smset man kan vakna till. mamma; "ät ingen gurka!". det är några himla spanska gurkor som kommit hit med bakterier, någon magsjukegrej. man kan tydligen dö. nu vet jag hur mamma är och överdriva oro. men iaf. nu vet jag vem som inte kommer få äta gurka på ett tag.. :( jävla nyheter.
himla spanien, akta er för mjölken bara!! haha :D


miiilk


den här jävla mjölken är en ångestBOMB. men försöker. var tvungen att smsa pappa för att få någon sorts bekräftelse på att det är "okej", det fick jag. så nu dricker jag massaMASSA mjölk. vet ju att det är ok. egentligen. hua.

men jajjamen. jag är inne på kopp nr.2 nu. ibland kan jag.



JAG VILL VARA GLAD HELA JÄVLA LIVET .


iih.


hej alla sötisar.
nu är jag preciiis hemkommen från jobbet. ätit lite sallad, majs och paprika. ush. men allt finns kvar i magen, tack och lov. strax efter 19 kommer Elin hit, ska bli roligt. inte träffat henne på år och dar. nu ska jag ner och laga middag. se vad mästerkocken bjuder ¨på idag. hah.

ojoj, tiden rinner iväääääg. hej så länge! :D


BHD



ibland vete tusan vad mitt hår håller på med. haha!


hallå hallå hallååå! :)
godermorgon tänkte jag säga, men tiden har passerat så den frasen blir nog bara till att skippa.. god förmiddag! igår var det en himla rulle på dagen. började med stan och bettan, fortsatte med jobb och mathandling. hem och steka köttfärsås, ringa och fråga mamma hur man steker köttfärs. glömde och stekte i en kastrull. ringa igen och fråga när tacokryddan ska i. hah himla mästare i köket.. skära gurka, äta upp halva gurkan. hacka annat grönt och öppna dörren efter en ringning på klockan. som sagt, fullt ös!

duka fram alla olika skålar, korka upp såsen och värma bröd. sen var det dags. jag var nog rätt duktig. sa angelica. hon märkte skillnad från förra gången. hon sa att jag åt väldiiiigt långsamt. nu åt jag snabbare och mer!
det är alltid kul att höra att det är skillnad åt det bättre hållet. kanske inte så kul just för stunden, när man äter. men efteråt är det roligt. kämpar ju, klart det är bra med bekräftelse utan att man "frågar"..,

kvällen var i varje fall himla fin och bra på alla sätt. mycket prat som jag misstänkte och bara massa mys! :)
hon sov här, men skickade hem henne runt 10.30. tycker det är rätt svårt att tillbringa långa mornar med någon. hua, vill(måste) ha lite egentid där. speciellt om jag ska klara äta osv. nejmen sovmorgon för mig är inte att sova längre, det är att kunna ta det lugnt. haha. äh mer om det senare. nu är det snart jobb och ikväll blir det mer mys! hört rykten från mor min att hon förmodligen kommer hem tidigare än vad som först sas. aaah. s.t.ä.d.a.

ciao!! :D
deds


tonight. she's mine.



tacokväll och grejer! :D


I've heard it all before. wild child.


hihi, så himla busiiig.



jävlas lite med mamma och hoppar i hennes säng. nejmen såhär är det faktiskt. nu har hon varit borta sen i lördags och kommer inte hem förrän på söndag. det är sånthär hon (du, mamma och pappa) ska "behöva" oroa sig för. att barnen springer runt och gör saker dem inte borde eller får, super sig dygnraka och vänder upp och ner på hela huset med smutsig disk och vilda partykvällar. inte ska man åka bort och ha oro över att ens ena barn dör pga svält eller att kroppen är för tunn. nejdå, nu går vi tillbaka till den gamla oron.. hehe.
oroa dig inte mamma, jag ska bädda om.. tss.. ;)

jag börjar hitta tillbaka till glädjen i livet. meningen. UNDERBART.


UP SIDE DOWN IN THAAA HOUSE !


godermorgon!
klockan ringer inte förrän 8, men en annan har varit vaken sen 05.30, wihi. precis ätit frukost och behöver nog inte riktigt beskriva hur det känns. min mage svämmar över, kul att man ska prova kläder nu på morgonen..
men jag överlever. mamma säger att hon märker att något har ändrats, positivt. jag försöker, men framför allt - jag vill. jag vet att jag kan det då, även om det är svårt. ska inte låta någon nedra ångest skälpa mer än nödvändigt, hua. whats the point?

nu är det bara 1h kvar, sen upp till duschen. ska möta upp Bettan och åka in till stan, titta lite innan jobbet liksom. det blir bra. vår vän fyller år till helgen också, kanske läge att börja leta upp någon bra present? hah. planering..

nej nu ska jag låta magen vila och bekanta sig med det som är på besök där i, för att stanna. maaat.
hah, verkar ju dock fortfarande behöva skriva "av mig" för att få någon sorts bekräftelse på att det är "okej att äta". .. även om det alltid kommer tillbaka till mig sen, jag måste övertyga och inse själv, lära mig. på nytt.

ikväll blir det ös i huset, PARTY PARTY! (hahaha. lugn nu mamma, skojjade bara!!) ;D
nej ikväll blir det en lugn kväll med en kompis som kommer över, mycket prat kan jag tänka mig, haha.

take caaaareeee ! :D

kväll..


känner mig sjukt glad och lycklig över livet. mycket på gång. taggad.
ändå har jag sjuuuk ångest över hur mycket mjölk jag verkligen trykt i mig ikväll, såhär innan läggdags. ush.
eller nej, vad håller jag på med? driiiiick. sommarn 2011 närmar sig med stormsteg, måste ju ha snygg kropp tills dess! kilon? komsiii komsiii.. !

åh längtar till mamma och min leta-keps-runda! :D

snart sova. sleep tiiight!


fina lilla morfar..


jag hejjar på morfar. snälla klara det här. u know what u mean to me. vill kunna fortsätta ha våra fina telefonsamtal när jag sitter på tunnelbanan. be strong. know u can do it. morfar.. <3


vuxenpoäng!!


hej alleman!
sitter på något så oferfarat som biblioteket, för mig i varje fall. har inte lånat sen jag gick i grunskolan/högstadiet. eller ja, minns inte ens. kommer ihåg något studiebesök på kungliga stadsbiblioteket eller liknande
(finns det något som heter så ens?..) hah..
justeja, min fina sol jag snackade om imorse, att jag sätt på skärmen. vad hände med den? jag kom ut i världens regn. typiskt! plus att jag kånkar runt på två väskor som min vän glömt.. varav en är en rull-resväska. haha. så den kommer att få följa med bakom mig under dagens äventyr! ;D ......................

hur som haver, började morgonen med att försöka leta reda på SE banken. himla krångligt. hur det nu kunde vara det när adressen var ett nummer ifrån min behandlares hus. kan man ha mer tur? synd bara att min fina förmåga att söka rätt på saker inte är den bästa, men tillslut gick det. känner mig så duktig så.
dock var det andra dagen i rad någon tror att jag är omyndig, under 18. ...jag är ju liksom inne på mitt 21:a år..

tillbaka till biblioteket.
enda jag riktigt gillat är deras bibliotekskort. de där röda genomskinliga. så jag gick till kassan nu och bad om ett. mitt gamla hade tydligen inte använts på över 3år, (det längsta de kan se) men det fanns kvar i systemet. 20:- senare och det var booortaaa. ojoj, eko i plånboken?! ;) mohaha, gone baby gone.. lånekortet jag hade var från lågstadiet, ett kort med "backluraskolan" påstämplat.
nä, nu är det snart dags för behandlaren att banka in några klocka ord i min hårda och bestämda skalle. det tror jag allt hon bör kunna lyckas med idag också. så himla finurlig och klok människa, she knows. erfarenhet är allt. typ.   himla mycket i varje fall?..
nu ska jag smita in lite på facebook, även om jag misstänker att det kanske inte är vad de föedrar på en biblioteks-dator. hihi.
ciao!!










det här satt jag ute och titta på igårkväll. tänk vad fin naturen kan vara, något alldeles unikt.. stod med kameran i högsta hugg för att invänta solens sista strålar dyka ned bakom horisonten.
som den romantiska person jag en gång är sa jag "nu har vi fasen uthärdat en hel solnedgång!". och så gick jag in. hah. vilken blicka jag fick, men menade inte så ju.. den var ju fin. bara jag och mitt tålamod när det kommer till att vänta.. och vänta. var ju kallt då! ;)

nä. den här morgonen ska jag gå till banken, wiho. bah. sen är det behandlaren för att åka vidare till jobbet. hem och dumpa väskan och ta ett par steg till grannen. film tror jag mig minnas att det var vad vi skulle sysselsätta oss med, hoppas det. kan behövas efter en runtspringande dag.
såg bara en enda stor sol på skärmen imorse, såg mycket lovande ut. hoppas alla får en fiiin dag, :D
Deds

SYSKONMORGON


godmorgon!
igår var det okej att vara lite seg och tjurig. måste helt enkelt lära mig att bara landa. att det är "ok" att bara vara. behöver inte springa runt som en iller för att motverka dumma tankar, jag kan sätta stopp för dem ändå. men det kommer väl. idag är i varje fall en ny dag, en ny vecka. så varför tänka bakåt, när man kan tänka framåt? varför vara rädd för vad som ska komma, eller kan. när det bara är spännande att inte riktigt veta. hallå liksom, det är livet vi pratar om. ta dagen som den kommer, lev som om det vore din sista. u will never know.
många visdomsord lite här och där, dem är fina, men ..förstår du innebörden`?

jag tänker för mycket ibland.

hur som haver. morgonen började efter några timmars sömn. mamma är i frankrike, kändes som lite ombytta roller när hon ringde igår, 23.30. bad mig leta upp numret till SEB-banken. hennes kompis hade blivit bestulen, så de behövde spärra kortet. 2min senare hade jag fixat det, snabb som ett värsta, heh. sen i morse märkte jag att lillebror var lite sen. gick upp och fixade frukost åt honom, la på en bricka och skrev en liten orange lapp. knackade på dörren och frågade om han var vaken..
*knack knack* vaken?..
- mm..
- började inte du 9? det är om mindre än 1h..
- mm.. eller.. jag sa fel.

haha. undra om jag just blev lite halvlurad... ;)  tss.. himla småsyskon. här får man egera mmoder-gestalt. 
gick och duschade och fixade min frulle - rulle istället. suttit med den ett tag nu. förstår inte varför allt går så segt. jaja, varför streeeeeesssaaaaa?? ;D



en lapp på kylskåpet i förebyggande syfte..


föredrar nog min tallrik. hih


HA VÄRLDENS BÄSTA DAG! DET SKA JAG :D



update;
haha. lillebror var så himla seg, så innan mackorna blev helt snustorra fick jag gå upp med brickan till hans säng.
tss, behövs ingen födelsedag för att få frullerulle på sängen här minsann. han har prov idag, så det är okej! ;)






without Boundaries


dreamer


I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I'm just a dreamer
Who's searching for the way

I'm just a dreamer
Dreaming my life away




I need a happy pill.


godermorgon!
mådde så fruktansvärt dåligt igår, ville ingenting. orkade ingenting. la mig i sängen redan 21.30, släckte runt 23. vaknade någon timme senare, gick upp vid 4.00. drack mjölk och vände tillbaka till sängen. vid 5 satte jag mig upp för någon form av distration och sysselsättning. blev att jag laddade ned lite nya teman till mobilen, en förnying är det allt dags för, en uppiggande sådan var tanken. morgonen har varit lite hackig, men det går över.
kanske inte idag, men imorgon är det jobb och en ny vecka, brukar bli och kännas bättre då. pew.

är så glad att dessa dagar inte infaller så ofta, men ibland kommer dem. då behöver och vill jag bara vara lite för mig själv. låta timmarna vandra förbi tills något nytt börjar. går sakta, men jag behöver landa. under veckorna springer jag bara runt utan att riktigt ställa ner båda fötterna, någonsin. nu sitter jag med hela rumpan på marken. äh, vet inte vad jag skriver längre. det som är synd är att jag svinker vänner som bara vill göra en glad. pigga upp och finnas där. när jag bara vill vara själv.. jag orkar inte och vill inte sprudla ut min negativitet eller orkeslösa, frånvarande humör. mina vänner är för fina för det. för värdefulla för att behöva uthärda det.  







helt klart en värd lördag!


godkväll!
idag har varit en underbar dag. vaknade vid 7 med solen i ögonen. hann hem precis till elva efter vällingby. timing. jag och bror hoppade in i bilen med pappa med brostugan som mål. vi kom fram.
jag och markus spelade schack med hyperstora pjäser i väntan på resten av släckten. gick bra tills oväntade pjäser i form av ungar började springa runt på brädet, hah..
moln och blåst infann sig lagom till vår träff, men i tron (hopp?) om fint väder var ingen riktigt välklädd, så det blev filtar till matbordet. fick en klump i halsen när jag såg att salladen var helt nedgeggad i dressing. uurrrrkkk.. men snälla som de är, fixades det iordning en helt egen sallads-tallrik till mig. mest gulligt! :)
lilla brorsonen åt rostbiff & köttbullar då han inte gillar varken sås eller potatismos. en kräsen plutt som fick hoppa upp i mitt knä, vi körde brumbrum med rostbiffen för att han skulle få i sig något, haha. sötnosen.
de flesta stannade kvar ett bra tag och jag tror inte vi var hemma förrän strax innan 6. då satte jag och pappa mig ute i kvällssolen med en varsin färdigmixad drink, mysigt! madde anslöt sig efter hundpromenaden. :) nu är det inte många timmar kvar av dagen och jag ska bara ta det lugnt, imorgon med. längtar tills på måndag. woop woop.
pappa är duktig på dessa tillställningar, blir alltid lika bra!! :D



sommarn är heeeeelt glart på G !!


between two lungs


hallå där! (Godmorgon!) :D
känner mig som ett barn i en vuxen kvinnas ålder. somnar sent och vaknar tidigt. kluven som vanligt, haha!
finns inte så mycket att göra, det blir nog till att gå upp snart. ska förbi vällingby en snabbis innan bilen rullar mot brostugan. lunch + släkt i mängder. ute i solen - ja, det ska bli fint idag, minsann.
det blir härligt, om det inte vore för maten. nog för att varje dag är en utmaning. men små tillställningar likt igårkväll och idag, där kan vi börja snacka utmaningar..

hade en liten deal med mamma under middagen igår. eller.. jag skulle smaka kyckling, hade redan sjuk ångest för att all sallad var så gojsig. men åt jag av den lovade mor min att följa med mig i nästa vecka och handla cool keps. jajjamen.
en deal jag själv tryckte fram, hah. stackars mamma vill ju bara att jag ska äta.. men nu får vi ju lite kvalitetstid tillsammans ! :) nejdå, det är bara en nödlösning när tankar som; det är normalt. du ska ändå upp i vikt. du VILL ju blir frisk. inte riktigt räcker hela vägen. tss.. en dag blir det lättare, & en ytterligare blir det bra. 


hihi söta..
hoppas ni alla fåren fin dag, så hörs vi sen ;) ciao!

 


patry party


hallå där! Ikväll var det ös på jobbet, firmafest. trodde inte att jag skulle få vara med efter så kort tid, men det fick jag minsann. och glad är jag för det, hihi. ganska kul måste jag ändå säga att det var. ändå om maten var jobbig, vilket min chef pratade med mig om. hon tyckte det var starkt. känns bra ändå, att hon på något plan förstår. men framför allt .. hon bryr sig. nejmen sammanfattningen blir väl - full rulle.
pappa, min söta, kom förbi jobbet med en påse som det stod "dedde" på, med överstrykningspenna. innehållet var 4st cider (dricker ju inte öl) hur snäll som helst. bad han ta med en platttång, men det blev visst en locktång, haha!! ;)

nu har han agerat taxi, svängde förbi mamma, visade frillan, hämta mjölk och en bit gurka. mums.
snällare människa än min far får man nog leta efter. tack pappa. :)

kramade just om pappas frus son, som är här på "besök", släktträff imorgon som ingen får missa. ojoj. lär ju behöva sova nu, upp vid 9 och sen vällingby vid .. 10. bilen mot träffen går vid 11. herre. på söndag får vi sova! yeahj!!

sleep tight nu! :D


FIRRE FIRRE


godermorgon mitt herrskap! 
morgonen började lite annorlunda än vad jag tidigare erfarat. innan tuppen sagt sitt var jag nere hos jennifer och rakisen sattes på laddning. ett glas juice och sedan var det bara att tuta & köra. bort med halva håret och ett snabbt klipp  på andra sidan. sen var det rakapparatens tur. hej och hå.. kändes lite konstigt, men nu har jag en sida med kortkort hår ! ..och en fin stjärna! så duktig så är hon, min vän :) mamman hennes knackade på badrumsdörren och uttryckte ett fint "OJ" .. som (tack&lov) fortsatte med ett .."VAD FINT!" hahha tur för henne!
se vad som sägs på släktträffen imorgon ..haha. alla gamla kommer få hjärtsnurpf!! ..tror dock det där sistnämda gäller föräldrarna också. ..

igår var det ös vid vattnet, fiskande med majskorn. pappa var så söt och letade upp sex maskar i sitt land, dock glömde jag hämta upp dem :( men majs funkade bra, för mig. en gång. fick en liten mört, vilket var på ett ungefär vad gårdagens fångst bestod av .. tss.  men kul var det, vilket är det viktigaste har jag minsann hört. :D

nu är det snart dags för jobb och ikväll blir det ös också, firmafest. se hur det går.      woooop woooop.
see yaa! Deds.


ursäkta min sura min.. hah.


fjäder.



mamma och jag fyndade detta örhänge på vår shopping-runda här om dagen. lite speciellt, men det föll mig lite i smaken. coolt & unikt. frågan är bara när man ska använda det.. hur ofta har jag uppsatt liksom.. hah. äh. 29:-
tänker jämt på pappa när det är en fjäder med i spelet. har en ungefär likadan runt halsen. fick den av far min på flygplatsen, kön till incheckningen. åkte till australien. har haft på mig den enda sedan dess, den betyder. aldrigaldrig kommer jag ta av mig den. den hänger och dinglar brevid ett smycke jag fick av mamma samma dag som jag kom hem, en specialbeställt gris-pepparkaksform. hah. så gimla fina båda två. :)

nej nu måste jag städa rummet, sen bär det av till jobbet, wii wii. hoppas solen tittar fram nu lite fint. annars jäklans... har ju planer för ikväll, peppar peppar! aaaah klockan är ju mycket. 25min och jag måste rulla till bussen. tidsoptimist, jag veeeeet. ciao. ;D

SIDECUT


så himla snyyyggggtt!!



musikal


hejhopp!!
kollat saturday night fever och nu äre grease som gäller. (bara mamma mia som saknas...hihi)
bra kväll !


you know that I am no good


tjoho!
himla runtspringande på mig, redan startat morgonen med ett ärende och fortsätter snart med ett ytterligare innan jobbet. full rulle. värsta fint väder har vi också, känns skönt att bara kunna gå ut i tjocktröja, klagar inte!
lillebror har sovmorgon och är hemma. inge bra när småsyskon växer upp och börjar bli mån om sitt utseende, krock i badrummet, verkar inte hjälpa att han är kille. hah. om vartannat står vi med korsade armar och stampande fot, väntar på att få komma in. tur att mamma hunnit åka till jobbet, trippelkrock är aldrig kul..



i väntan på badrummet.. hah


converse


Hej! (finns det verkligen ingen annan fras för ett inledande till ett inlägg i en blogg? hah..)
himla strulmorgon, men imorgon är det löst! tillbringade förmiddagen i sundbyberg utan några vidare framgångar. bättre lycka nästa gång. for till jobbet en tid innan start, passade på att konversera lite med kunderna innan jag intog min plats bakom kassan. fyra timmar rullade på och stängningen blev aktuell. hellregnet gjorde det svårt för Jennifer att cykla hem, blev in med cykeln i butiken och fortsätta med mamma hem i bilen. vi däremot, åkte vidare. dags för shopping! gick runt och letade kavaj i 100år till vi hittade en på bästa affären, new yorker. + en jacka från samma ställe. sporttemat på conversen förde oss till stadium och det blev ett par gula. snyggt snyggt. hittade ett fint örhänge på ur&penn. en  kedja fäst i två pluppar och slutar i en halmåne-ring man sätter på överörat.
nu sitter jag i mitt rum hos pappa för första gången sen 11dagar tillbaka. på tiden att man sitter här.
precis druckigt mjölk och te. fattar inte varför jag alltid måste fylla min mage till brädden. mår ju bara dåligt av det.. 
gnagt på en liten lök också. inte bästa för magen kanske, men starka aromer är det enda jag känner. hah.. tur att löken är liten så jag inte kan springa och äta för mycket av den.

himla bra dag, länge sedan man gjorde något sådant med mamma min. :) tack för idag mamma. <3


pistonhead


goder förmiddag världen!
morgonen startade med frullerulle, dock glömde jag fota.. men mycket ligger och guppar i min magen nu. eller mycket och mycket, bukfylla. enligt en frisk människa. magen står ut som om det vore ett litet liv där inne, annat än mitt. räcker och blir över för att sätta dumma tankar i bruk och hjärn-gnagandet är ett faktum. blööööööh.

ätandet måste dock fortsätta, för jag är inte klar. ska snart få pengar för en kanske inte så smart gärning, systembolaget är inblandat, hah.. sedan, oj shiit - SNART, bär det av till ett ställe där ärendet inte faller mamma eller pappa i smaken, but thats life.
efter det, pang bom till jobbet! åååh. vad jag tycker om det där jobbet. eller ja, människorna! wiii.
mor min har lovat att möta upp mig efter jobbet, vi ska handla kavaj och skor. hon tycker inte att min kavaj är speciellt anständig. när man var liten och dum, skulle testa gränser och burnade som bara den i hässelbys vassaste kurva, på en moppe som gick lite snabbare en vad lagens papper beskriver lagligt. ja.. då kan saker hända! ung & dum? nääää, bara erfarenhet. men ja, min kavaj var inte lika hel efter den kurvan, hah..
skor ska vi köpa också, converse tror jag låter som ett säkert kort. funderar på gula, men beslutsångesten infinner sig inom de flesta val och beslut. vad säger ni? tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiips tack! :D

juste, världenssnyggasteölburkkommerhär;

                                    



artichokes


jag har precis druckigt massa vanlig saft, svartvinbär. och ätit kronärtskocka. ni vet från den där botten av kockan, det som är tjockast. en annan kunde ju tänka sig att bladen skulle vara lättare, en enklare start liksom. men icke. kör jag, ja då kör jag.
men kronärtskocka,.. det var år och dagar sen. förstår inte vad som hänt, men det pallar vi inte att bry oss om, för bra är det. jiippiii. eller? ja, för fasen. nu burnar vi järnet framåt på samma väg. wii wii wii. jajjamensan!




This is not the end, this is not the beginning...


tjoooho!
hemma från jobbet och hemma från affären, sköönt. är lite trött.. fick köra en rulle förbi ICA, osade mjölkkris.
patrik, mammas kille, fick under gårdagens eftermiddag skarpa direktioner om vad för mjölk jag dricker, utifall han missat. i tron om att ha lyckats med uppdraget kom han glatt tillbaka med ..2L laktosfri lätttyoghurt. haha!
men jag har förlåtit och ursäktat honom, då jag för några minuter sedan såg att "min" mjölk bytt förpackning. knappt att jag hittade den, blajj. dock var det ett mycket fint utseende på nya omslaget !
nu är första koppen i dagens ordning, hinkad. fortsättning följer.. 

kvällen verkar bli lugn. hade inskrivna saker i almenackan, men vädret är lite väl instabild för att planerna ska gå i lås. jennifer snodde mitt busskort också, haha. men inte mig emot! :) svängt förbi bolaget också för lite öl, shiiit. hittade en så jäklans snygg burk som jag bara var tvungen att köpa. måstemåstemåste fota den imorgon. [påminn mig!].
skämtar inte. är helt lyrisk, får nästan mig att börja dricka öl.. eller ja, vi behöver ju inte ta i för mkt nu, hah.

justeja, min dag bidrog även till en fungerande dator. okej, fungerande och fungerande. datorn och sladden är fortfarande osams, men pluggar man ur batteriet tycks det fungera utan vidare problem. pepparpeppar. :)
nä, vad sägs om lite mer sallad? oroa er inte, mjölken kommer ..


morning'


godermorgon! himla hattandes mellan diverse datorer här, tager vad man haver .. eller får tag i. hah..
hua tidig morgon blev det allt. sitter och dricker lite juice, hihi. skönt att slippa stressa.
laddar inför möte med psykologen om några timmar & därefter jobbelijobb. :) blir nog en bra dag det här, pepparpeppar, se om solen vill titta fram lite också! tycker allt att stockholms berikade grönområden fick tillräckligt med bevattning igår, himla regnande. men det är okej, någon gång ibland ;)

igår var bra, påhälsning av föräldrar, lite tv, prat och gammal hockey match jag inte tittade överdrivet fokuserat på. himla sverige. -.- fast det där med hockey har jag alltid haft lite svårt med. trots den idrottsnörd man en gång var, är det inte mycket mer än fotboll och friidrott som går an att titta på, men ruffiga människor runtglidandes inom vita plastväggar skjutandes en liten platt stenhård puck.
njjaaaaeee...

nej nu blir det fortsatt sitt-sovning innan det är dags att gå upp! sköööönt! :)


live til' u die.


hejhopp alla söndagsläsare!
sömnen drog ut lite, men desto längre sovmorgon. 12.40 öppnade mamma min dörr och poff så var jag vaken. går inte att varken ta i hantaget eller skjuta upp dörren till mitt rum utan att jag på något sätt reagerar.
min dator har kollapsat. juppi. eller ja.. laddare och dator fungerar var som sig, dock verkar de ha gjort slut och vill inte riktigt connecta med varandra.. suck. mamma får laga, som den datanisse hon en gång är. :D

snart ska jag hem till en vilsen liten själ och bidra med lite upp-piggning. får ta med clownhatten! ;)
det blir bra det, sedan väntar nästa vecka. då blir det både fiskande och shopping med mamma. åh. börjar uppskatta livet nu, på riktigt. :)

+ att jag och mamma ska planera in en resa till Göteborg, hur niice som helst. gud, idag är jag glad!! :)
hörs sen, ta vara på sista helg-dagen!
DEDS.

✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ.!



go' kväll!
kvällen slutade lungt hemma i soffan. ganska skönt emellanåt, även fast det kryper i ben och fingrar.
men det löste jag genom att springa runt och äta en massa sallad och grejs istället! hah.
melodifestivalen har stått på rullning och alla bidragen har framfört sin låt. cool sista låt. men hejja hejja sverige!
vissa av bidragen var ju helt fantastiskt konstiga måste jag säga. ibland undrar man.. men vi har nog en liten chans tror jag allt man vågar tippa på. peppar peppar..

nej. nu känner jag att tröttheten borde inflika sig snart. verkar dock hålla sig lite på avstånd.. skönt att morgonen inte berörs av någon himla väckarklocka i varje fall. sova sova! imorgon väntar ju nya utmaningar och förhoppningsvis berikade timmar av livets förtlöpande dagar. hoppas ni alla har och har haft en bra kväll! :)
nu ska jag hålla en tumme för sverige! :D
//Deds.

Don't dream it, be it.


MYS.


hej alla roliga!
sitter i soffan som en säck potatis och segheten påminner om gårdagen. kvällen startade lite kaosigt då ingenting verkade vilja stämma för någon av oss. men efter lite strul och komunaltrafik stod jag utanför hennes port, väl inne började kvällen vända. kärt sällskap, ciderfyllt kylskåp och massa goja-snack. lite datorsurfande, jag-har-aldrig spelande, kameralekande osv. hur trevligt som helst och kan ju knappast bli ett b'ättre avslut på dagen.
vi fick även lite sällskap ett tag av en filip som 'sprang' förbi. :) han var lite rolig och skulle byta strumpor mitt i allt, de gamla hamnade i papperskorgen, ahha. mystiskt. sådana här kvällar uppskattar jag massa massa! :D

kvällen flög iväg och jag sprang iväg för att hinna med tunnelbanan. hamnade på en buss som inte stod på SL och tunnelbanan flöt på bra. dock är det den segis-nattbussen som inte ville vara med och där fick man vänta i.. väldigt länge. träffade en rolig prick från australien som jag pratade lite med i väntan på det rödfärgade transportmedlet.. kom hem runt..halv4. ahha.

4h senare ringde väckarklockan och det var bara till att stoppa huvudet under duschstrålarna. piggelin! not.
men det gick bra och fick även en påhälsning av robin som frågade efter min professionella hjälp. lim ville han ha. haha jag mmsade iväg en bild av lim-hyllan. ;)

nu är man lite halvpigg och kvällens planer verkar rinna ut lite i sanden. jaja, inte mycket att göra åt! bra med lugna kvällar ibland! :D






LEARN SOMETHING EVERY DAY


hola! 
en dag som denna, fredag den 13e, som jag som liten försökte intala mig var min lyckodag. 
är lite ökänd för att alltid lyckas med de mest bisarra och otursamma sakerna bara i vardagen. lite krydda i livet och ett gott skratt till vännerna. man slutar aldrig att förvånas, hah. men det har varit mitt lilla signum.
"du lyckas med allt!" och ja, jag kan verkligen lyckas med allt.

men i slutet av varje fredag den 13e lägger jag mig med samma löfte, nästa år går jag inte upp denna dag. ett löfte jag aldrig tycks hålla. klockan alarmerade imorse - tandläkaren! har inte varit där på år och dar, så det kändes lite viktigt. panik då klockan var mycket och jag sprang halvvägs till bussen i mjukisbyxor och morgonrock. fortsatte med ett himla letande efter läkarhuset för att komma på att jag nog var en timme för tidig. lets strosa runt i centrum och döda lite tid. fyllde på mitt busskort. mamma är nu 700:- fattigare, heh...
sakta men säkert smög sig en liten liten påminnelse upp i mitt huvud. tandläkaren ringde igår, dedde. flyttade fram tiden till den 23e. gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. suck"
haha.

nu sitter jag i min säng och tänker sitta här tills bussen till jobbet går. men dagen har bara börjat, se om jag lägger mig ikväll med samma löfte som tidigare år.. bampabaam.. ! ;)

Deds.


just like a pill.

nää, vet ni vad. nu blir jag helt bananas på det här. dygnar ju för fasen var och varannan natt. några på raken ibland. blää. inte det minsta kul det här..
saknar så mycket att bara kunna sova. ush usch, det här tar verkligen på krafterna, det lilla man lyckays samla åt sig under dagen vill säga. i och för sig har väl sömnproblemen pågott i en 5år nu,. varför kan jag inte sova??
ge hiiit mina sömntabletter.
lite oldie bild..

identiteten.,
ett kort, namn & bild. 
vem är hon?
minnet av en tjej,
vart blev hon av?

förvirrad, vilsen. 
ärrad och riven.
tänkte ta sitt liv, 
försöker ta tag i sitt liv.

samma namn, 
liknar bilden. 
annorlunda,
så förändrad. 
livet gav henne krydda,
erfarenhet. 

lång tid, 
många år kvar. 
nu tar vi reda på vem hon är.
vem jag är.



Wonderland can't be far.


hallå i stugan!
vilken bra dag jag haft idag, tänka sig! började med lite seg morgon där timmarna segade sig fram. vid 13-tiden körde jempa förbi och fick hemlagad lunch av mig, hihi. vi satte oss på altanen i solen ett tag innan det var dags för oss båda att åka mot jobbet. timmarna gick snabbt, men det fanns en del att göra. hela dator-systemet hade kollapsat och en kollega ville halshugga danskarna (dem som sköter vårt program, hah..) så det har blivit till att skriva artikelnummer efter artikelnummer hela eftermiddagen.

efter stängning mötte mamma mig utanför och skjutsade mig till en skola inte alls långt ifrån. där var det en liten konsert där A;s lillasyster sjöng. hur duktig som helst! får rysningar varje gång och tycks alltid glömma bort hur bra hon är. alltid lika förvånad hur en sådan röst kan komma från en sådan liten person.. som iofs har växt som bara den, småsyskon har ju en tendens att göra det ibland. när man minst anar det!

kvällen fortsatte med ett program om anorexi, var inte jättebra eller givande. men kanske lite för mamma, jag vet inte. apropå mamma har vi precis haft ett av våra dagliga små "bråk" om min sugrörs-sked och mjölk koppar. hon plockar bort dem - alltid. och ja, jag kan använda samma kopp under en kväll, eftersom att jag springer fram och tillbaka mellan micron åtskilliga gånger med min kopp. och skeden, används till både te och mjölk. under natten eller på dagen kan den få bo i diskmaskinen, men inte när jag ska använda den. gaaah. drives me nuts.
(haha tror iofs inte att ni hängde med riktigt där, men detta rör-inte-min-kopp-eller-sked argumentationen kommer återkomma.)

här kommer min fina lunch jag lagade åt J. tror att jag lyckades ganska bra efter att ha läst på alla paket om tillagning. heh.. mästerkock, jotack.



And she broke the chains and began to float away


..nä det blidde ingen mer sömn. typiskt. detta som kommer bli en ganska lång tag också.. hmhm, inte så mycket att göra åt, en annan borde ju vara van nu. bara att ploppa i lite tändstickor mellan ögonlocken, har jag hört.

sitter här i min säng med en tekopp och en smula ångest. min vanliga mjölk var slut och jag har hållt på hela natten med att den gröna, som mamma köpte "fel" förut, faktiskt är okej. men nu har jag druckigt så mycket av den från igår att det tar emot. känner denna gnagande känsla av allt jag ätit under dagen fram tills nu. vilket är ganska mycket.. enligt mig. eller ja. har även fått slå bort en massa tankar om "kanske blev det liite mycket honung i tet". osv. suck, löjligt jag vet. egentligen vet jag det i varje fall. men ush, det är svårt att styra känslor.

nedra mjölk.


$tay true.


hallå där!
klockan har precis passerat 06.30, ställer mig frågan varför jag inte sover. bra fråga. vaknade 03.30 och kunde inte somna om.. tog en kopp mjölk vid 5, och nu en till. okej att man vaknar tidigt, men vafasen äre här?? måste gå till herr doktor och få tillbaka mina kära sömnisar, det enda som verkar fungera. jaja, ska snart göra ett 73e försök!

gårdagens kväll var i varje fall himla mysig. tog med mig jennifer direkt efter jobbet. vi satte oss på en strand i solen och tittade ut över vattnet. där satt vi i jobbkläder med en varsin flaska i handen och bara njöt, hur fint som helst!
nu kan vi börja prata sommar, like like like !! fler sådana kvällar åt oss och folket! :D


oj, nu började det regna utanför. hah. bara för att jag precis skrev att vi kunde börja snacka sommar. happ happ. fast det kanske hör till i sverige..


run, run her kiss is a vampire grin.


godermorgon mitt herrskap!
eller morgon och morgon - lunch!
kvällen var inte kul. magontet gav inte vika. senast jag tittade på klockan var hon 4, sen somnade jag nog någon gång därefter. men usha. hade inte en tanke på att man kunde ta till en alvedon, ipren eller liknande.. hah pucko.
men imorse gjorde jag det., tyckte inte att det hjälpte, men nu har jag i varje fall duschat och grejat, så att stå lite mer upprätt kan jag ju iaf. det kan vi inte klaga på, kunde ju behövt åka till mormor och låna hennes 'Nisse'
(som hon döpt sin rullator till,) för igår gick jag minsann som en krokig gammal dam med en äldre herres ryggskott. nice.

eftersom att magen känns som den nu känns, var inte frukosten så rolig. men tänkte att vi tar något mjukt. orkar inte att magen ska behöva hålla på med nedsmältning av hårdmacka osv. äh, mycket melon blev det. mums! :)

nu är det snart dags för jobb och jag hoppas verkligen det känns bättre än igår. alvedon är nedpackad,
(mamma, var inte orolig, "såhär-använder-du-alvedon" lappen = läst!)



apropå mamma. igår hade hon köpt in världens snyggaste tyg till mina snart nysydda gardiner. hur coolt som helst!! :D


I'll sleep when I'm dead.

hejhopp plopp!
nu finns här inte en gnutta sol kvar i sthlm. men gissar på att månen snart intagit sin plats. så helt mörkt kommer det ju inte att vara! :)
mamma har precis gjort en virussökning på min dator, ett nytt skydd behövdes visst, heh. själv halv-sitt-ligger jag som en knöl i soffan med världens magkramp.  startade strax innan jobbet och vägrade släppa, eller snarare det vägRAR att släppa. var är vetekudden när man behöver den liksom?? kunde knapps stå på jobbet, slängde mig på stolen så fort kön till kassan glesnat. suck, denna arma mage.. nej, slut på klagandet! tror att det strax blir till att inta den nyinförda nattpositionen - varm mjölk, tidning och sängen. :D
godernatter på er, när ni nu kastar er på kudden!


vikt vikt och åter igen. vikt.

hej igen!
sålänge jag är underviktig och lider av en ätstörning kan jag inte säga att jag är helt oberoende av min vikt. men jag minns även den tid då vågen var min bästa vän, ett bekräftelseväsen som visade att jag kunde göra något, jag lyckades, 'på riktigt'. ingen kunde ta det ifrån mig, ingen kunde säga att "idag misslyckades du", för jag visste. siffrorna ljög inte. den enda som ljög var jag. jag ljög mot omvärlden, mot alla jag älskade och inte allra minst, jag ljög mot mig själv. men jag kunde inte släppa tanken och min sanning, jag hade kontroll över något,
min diciplin svek inte.

idag har jag ändå kommit en bra bit på vägen. jag hatar vågen, hatar att väga mig. enda anledningen till att jag kan förmå mig att väga mig är för att se att jag inte blir sjukare. så det är väl fortfarande en bekräftelse, men åt andra hållet. att jag kan gå upp. men jag skulle gilla en våg som bara visade +/- , inga siffror.
det har styrt för länge.

det som känns bra är att nu känner jag misslyckande av att gå ner. jag vill väga mer och jag tycker att det är mycketmycket snyggare. jag skäms över att se ut som jag gör och bara längtar tills att se ut som i somras. men ja, sen vet jag inte om vikten slår en knut om mig när vi väl kommit en bit. men jag vill bara säga skitsamma. det är inte i kilona det sitter.. det är någonting mycket djupare.

jag kämpar inte mot vikten, jag kämpar för att må bra!

till alla er där ute som kämpar, vill jag bara säga - fortsätt med det. någonstans vänder det! använd inte vågen som din vän och frys ut dem riktiga. lev ditt liv och låt dig inte styras av något så värdelöst som siffror. :)
alla är värda att må bra!

ljusare tider kommer och därmed sommarn. erfarenheter viskar i mitt öra att större delen av jordens kvinnligabefolkning, (men även män), bombas med sin egen kroppsnoja lagom till denna tid. läs detta i så fall;

1. Knäna

Hur bulliga eller knotiga de än må vara kan du inte ämdra utseendet på dina knän. Fokusera i stället på vaderna eller låren, som är muskulösa ställen på kroppen som du faktikst kan forma.

 

 

2. Bröststorleken

Ibland kan gravida kvinnor få en aning större bröst. Att p-piller ger större bröst är mer än myt än en sanning. Utan kirurgens hjälp kan du inte skaffa en kupstorlek större – däremot kan du framhäva din klyfta på bästa sätt.

 

3. Läpparna

Strunta i nålar och kemikalier, en ljus highlighter mitt på läppen toppet med läppglans ger en illusion av en större mun.

 

4. Kroppstypen

Det är bara att inse, man kan inte se ut som supermodellen Gisele Bündchen om man är 155 centimeter lång. Lär känna din figurs främsta egenskaper och lyft fram de positiva delarna i stället för att stirra dig blind på defekterna.

 

5. Höftbredden

Bli inte arg på din mamma för att du har ärvt hennes kurviga höfter. Kurvor är kvinnligt, framhäv dem.

 


 

ciao. ha en bra dag i fina vädret!! :D

nytt på frukostbordet!

jag kan bli testpanel på knäckebröd. hih.
passande bricka va? hah. nejdå den råkar bara vara lite cool. ska köpa en stor vit med en glad smiley på! :D
Deds.

DONT DIE WONDERING


wihi, nu är problemet löst med knaset på bloggarna. sysselsättningen är räddad! ;) pepparpeppar.

'hua, är hur trött som helst. gick och la mig 22.00 igår, drack mjölk och läste tidning, sen släckte jag. men iiicke. trots mitt tappra försök att somna tidigt tidigt fick jag inte en enda sekunds sömn, typiskt. hade inventering idag och skulle vara på jobbet klockan 6. så en annan reste sig ur sängen kl 4. gjorde iordning mig och kastade upp alla golvliggande saker på sängen. städerska i huset denna måndag och jag är som vanligt inte den bäste i klassen på att städa mitt rum fritt från saker. trots mitt drösande på tiden lyckades jag somehow missa busse. stackars mamma som helt fick hoppa över snoozandet denna morgon och skjutsa mig till jobbet.
förlåt mamma ..hah.

efter nästan 5 timmars räknande och skrivande på post-it lappar, hoppade jag på bussen mot stan. dags för nytt samtal med den där behandlaren, minst lika bra kändes det idag. om inte bättre. dock var jag så himlahimla trött, tankarna kan ha snurrat iväg på annat håll ibland. men allt hon säger är så klokt, så.. åh. hon pratar om anorexi och ätstörningar på ett sätt jag ALDRIG någonsin hört någon prata på innan. allt är bara så ..himla rätt!!

innan jag svamlar bort mig själv ska ni få se vad mamma försett kylskåpet med. jag har ett bekännande att tillkännage för sammanhangets skull - jag är gurkoman, haha. bland det bästa jag vet!! och mamma hade hittat någon riktig tjockisklump som jag blev ganska förvånad av när jag såg!
[okej nu kanske den inte ser så öööverdrivet stor ut på bilden, men jag lovar. gigantisk sak det där!]




dock har mamma hittat en "ny" gurk-gillande människa som hon tar hem lite då och då. så jag får minsann försöka begränsa mitt gurkätande lite.. om det nu går, vill säga. ;)

söndagsuppdatering i efterhand


hejsan!
vad himlans var det för strul med blogg.se igår? jaja, ingen skada skedd, hah. gårdagen bjöd på solsken precis som ryktet sa. underbart! satt mest ute hela dan och läste diverse olika tidningar. inte alls dumt. mamma kom hem med saft och nyinköpt tidning, ganska timat med att mitt tålamod med att sitta stilla var nära att dra i backen. helt klart en lugn söndag, men jag måste lära mig det där. att ta det lungt. njuta av att ..bara sitta still.



lite söndags mitt-på-dagen-mat..


peace please✌


under en restid till farsta hinner man tänka en del, lite för mycket ibland. satt på tunnelbanan igårkväll och kände hur tårarna rann. tackade världens alla snillen som gav solglasögon till jorden. varit så himla instabil denna helg. men väl framme kunde jag torka tårarna och ha en trevlig kväll. satt på balkongen och avnjöt sista solstrålarna, åt massa grönt och pratade som bara den. åkte hem inte allt för sent, men SL ljög för mig och jag fick lite mer resetid att spendera. hah. såg en fin blomma påväg hem från bussen. plockade med mig den, skrev en liten lapp och ställde på mammas nattusbord.
vaknade ganska tidigt imorse men kände ändå att jag hunnit med många av nattens rekomenderande timmar.

nu sitter jag med morgonens första mjölkkopp och blåbärsyoghurt. se vad dagen har att komma med, hörde ett litet rykte om sol och varma vindar. dags att ladda ipoden och invänta 12slaget så man får lite färg!

Smile, happy looks good on you.

jag saknar dig.




SPIDERMAN


hejhopp.
det var aningen svårt att rycka upp humöret igårkväll. inte blev saken bättre för allt skrik och tårar resulterat i röda ögon och maskara över hela ansiktet, som senare försökte lugnas ned med en kram. jag var så arg, trött, frustrerad och totalt jävla förtvivlad att jag var nära på att ta tag i vad som helst och kasta det i golvet. jag höll mig från det.

kvällen fortsatte med lite förning & ombyte hos mig. "mezzdans" vid karlbergs slott var vad kvällen bjöd på, tema; film. vi anlände som Indiana Jones och Spindelmannen. mamma hade hoppat upp på vinden och letat fram lillebrors gamla pyjamas. haha.. och dra oss baklänges i en blå skottkärra, denna gången kom vi in!  ;)
jag vet däremot inte riktigt om man kan säga att kvällen slutade så väldigt bra, men det är en nu bortglömd historia. roligt att träffa alla vänner i varje fall. :) vi åkte hem ganska tidigt och sov.

jag har seriöst varit ute, på fest. slottsfest till råga på allt, i spiderman-pyjamas. hah.. herre jesus. vilken dag.





jag. hatar. mig. själv.


hemma från enheten nu. och jag trodde att jag skulle jubla, vara glad och smsa varenda en "jag är hemma!". men jag känner ingenting, bara sorgsenhet. helt tom. pappa var med mig hela samtalet igenom, han var till och med inne i undersökningsrummet när jag ställde mig på vågen. lyssnade på hennes kommentarer. hörde när hon läste högt ur mina journaler. värden, vikter, allt..
båda två försökte få mig in på dygnsvård, sa att jag kunde börja imorgon. "du är först på listan". jag vill inte. om över 10kg är först jag kan ringa och ansöka om bedömningssamtal till dagvård och senare ev. öppenvård.
pappa satte sitt pekfinger mot bröstet och sa hur och vad han kände. det tär, han vill inte mer, orkar inte mer. han vill bara åka bort. bort från allt. så som jag sa förut ...en paus. där och då kändes det som att min pappa gav upp. "min dotter är sjuk. hon kommer att vara det tills hon dör av sjukdom eller ålder". känns som att han skjöt mig 7mil bort från sig själv. som att vi backade tillbaka till en relation vi hade för 10år sen - dvs. ingen alls.

jag älskar ju min pappa. så jävla mycket.
jag gör honom bara illa. gör illa mamma också.
lillebror, storebror m. fru också. alla.

tårarna rinner IGEN och det känns inte som att jag längre är värd att kämpa för. jag är inte värd ett liv.






try and win


bild från 1år tillbaka.

Peace. ☮ Love. ♥ Music. ♫


hej alleman!
nu är det nervöst här. lyckades inte somna trots sömntablett. längesedan jag torska med det.. hur dom haver, här sitter jag i sängen klar och färdigklädd. dricker varm mjölk och grejer. började redan för över 1h sen. men mjölken bara kom genom halsen igen, vidare ut från munnen. skit. men det är bara att köra på. näringsdryck också om inte frukosten skulle funka. ska inte ge enheten några  ytterligare viktiga gram att klaga på. nej, nu ska jag mosa den där vågen om det är vad dem vill se. eller kanske mosa siffrorna från min journal kanske är en bättre grej att satsa på.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAh. ska kedja fast mig i sängen. fan vad jag nästan vägrar att åka med pappa nu. 45min kvar..


Update; nej jag kan inte minnas inlägget från inatt. hah..




▲▼▲


detta gick ju bra, värmde mjölk vid 23.00, läste tidning och släckte lampan, efeter en sömntablett.
suuuck vad värdelöst. en av mina viktigaste och värsta, mest frukade dag väntar och jag kan inte sova.. testar med en ny kopp varm mjölk, tidning och sova. synd bara att jag har rotningsförbud i mammas handväska. där ligger nämligen mina sömnisar...

mjölken är slut. dags att läsa tidning sen ZZZzzz...
se hur mkt av det här inlägget jag minns imorgon morgon, hah.

sov gott alla! nu är min mage FULL. lika bra att pressa på ångesten lite extre när vi ändå håller på. lika bra,.

hurts like hell


djävulska dag. visste att den skulle bli såhär. har inte blivit golvad eller så. men fan vad dåligt jag mår. och varför är alla så arga på mig mitt i allt? pappa, var inte arg, besviken eller ledsen. vadän jag gjort; förlåt.

nu är dem i varje fall här, tårarna. grät i bilen hem efter att pappa mött mig i åkermyntan. sprang förbi mamma som satt och åt middag. fortsatte upp på rummet, blötte ner kudden. suddade ut sminket. tårarnas trampade stig på mina kinder är kvar. tömt huvudet som nu gör ont, dunkar och har sig. vill ta alvedon, men tror inte på tabletter. vill inte vara här. orkar inte känna.
kul att det är jag som har ångest-tabletterna också, inte. är liksom i ett annat hus, smart. jaja, sa ju ändå att jag inte trodde på skiten. får leva med det här.
fuck everything.


mardrömmar man aldrig tycks vakna upp ur.


det här verkar lovande. hann inte ens gå till jobbet, solen står fortfarande på topp. känslorna är här. ångest, panik. allt på samma gång. enheten imorgon, jag vill inte. dem lurade mig. sa att LPT är inget dem kan sätta. sjukhuset kan, men jag är inte där. ska inte dit. ändå hotar dem. nu vet jag att dem kan. ett samtal till en doktorn, sen är jag fast. fast. vill inte riskera, vill inte dit. det går inte. mitt liv är här. ute. inte bakom lås & bom.

hatar det där stället, hatar. vill bara springa. vill inte andas, tungt. känslorna i bröstet får andetagen att gå snabbare. det finns inget lugn i mig, ingenting. ingenstans. vill gråta ut allt, men tårar är det sista som kommer. allt stannar inne, det får inte plats. trycker på. jag går sönder, bitar faller mot marken. huvudet crashar och hjärnan samarbetar inte.

ibland känns det som att jag vill skita i att jag är smal, svag och ful. att jag inte kan äta eller inte riktigt orkar 100% av dagen. allt jag ber om är att få vara här ute, i livet. leva. och jag vet att jag begränsar mitt egna liv, men bättre att ha lite än inget alls. jag kämpar ju, och det går ju framåt. snart kommer jag att vara tjock. då blir alla nöjda.

jag vill inte dit.

I told you I was trouble.


godermorgon allihopa!
de bra kvällarna fortsätter pepparpeppar och gårdagen bjöd på ännu en. :) dock blev hemresan lite snurrig. kom med ena bussen och såg den andra swischa förbi, 10min innan kära SL beräknat. blev jätteirriterad på den, mamma som inte tycker att "en ensam tjej ska gå runt ute mitt i natten", blev jättearg på mig istället. hah typiskt. men där var det inte slut, klockan 05.00 på morgonen ringde pappa mig, också arg. jag hade inte talat om att jag varken åkt eller kommit hem, suck. undra om jag någonsin kommer bli gammal nog eller tillräckligt mycket man för att inte oroa mina föräldrar på kvällar & nätter. tss..

idag blir en lugn dag. först jobb i ett par timmar och inget planerat efter det. hoppas bara kvällen INTE bjuder på ångest bara för att jag inte är iväg och gör något kul.. jaja, jag behöver nog vila upp mig. imorgon blir en himla lång dag.. kommer jag hem från enheten ser i varjefall kvällen lovande ut! :D

nu morgonens: 
+ Mr. hott M. och en jättetjock havremjölk med någon mango/apelsin smak. den känns lite som näringstryck. men jag tror på mjölk, tror att det är bra. vill ju inte att skelettet ska braka ihop. eller naglarna flika sönder. eller att håret ska ramla av. haha. argument argument argument. tänkt den dagen jag kan skippa argumenten och "tillåta" mig ändå.. härliga tider väntar.


take care! :D

I am not afraid to keep on living


kvällen var helt klart lyckad igår! träffade en vän jag inte träffat sen förra året, i början av juni. woine woine, nästan ett år sen! åkte direkt från jobbet, svängde förbi ICA för att plocka upp lite gurka och chips. himla prasselpåse som var ivägen hela tiden, la armarna på den säkert 24ggr, så det var väl inte mycket mer än knäckebröds-mos kvar av innehållet när jag väl kom fram, haha.
det är sjukt hur det bara kan kännas som vanligt sådär, utan att ha träffats på så länge.. det är kompisar det! :D

annars har morgonen börjat såhär;
+ massa koppar mjölk.



bra kväll :D


On To The Next One


off to work !! :D



who am i so say


godermorgon allihopa!
jag fick en sömntablett "utordinerad" från pappa igår. sov som en stock, vaknade bara ett par fjuttiga gånger men lyckades somna om. huuur skönt som helst!! väckarklockan har inte ringt än och jag är redan inne på min andrs kopp.. ja gissa innehållet, heh. ska ta trippen upp till mammas hus sen, där ligger ju kameran ..och jobbkläderna. ;)

angående mitt förrainlägg kanske jag ska förtydliga att det är sådär jag känner. jag är inte den som ska komma här och säga vad en ätstörning är och inte är.. att det är mer ett beteende än en sjukdom finns det säkert dem som håller med mig om, men andra kanske inte gör det. där har vi också ett litet krux med det hela - allt kan vara lika men samtidigt individuellt.. alla måste gå igenom en egen behandlingsresa för att bli frisk. de som är sjuka hamnade in där av samma anledning/orsak. tror jag.

nej, vad säger ni. en bra dag väntar, vavava? såklart!! för oss alla :D

SOLITARY MAN


GOD KVÄLL! :D
hon jag träffade idag verkar hur bra som helst. tror vi pratade i över 1,5h. verkligen underbart! äntligenäntligenäntligen en som verkar förstå att anorexi, eller annan ätstörning, handlar mer om ett beteende än en sjukdom. det sitter i huvudet. det är svårt att förstå, det är det även för mig. tex. kämpar jag som bara den för att förstå mig på ångest. vad det är, varför den ibland kan få dig till det mest fantastiska idiotiska saker du kan komma på, ibland är det "bara" en gnagande känsla. huvudethuvudethuvudet. maten är bara (okej, inte så bara kanske) en uttryckningsform, men att kroppen drabbas så hårt att det ibland blir farligt, där blir det svårt för utomstående ögon att fokusera på det inre.
men jo, jag förstår att jag inte kan titta bort och tro att maten löser sig bara för att huvudet mår bättre. här får man kämpa, men man måste göra det från båda sidor. jaja, nog om det. det var bra att denna människa var så fantastisk! 

så är det någon därute som inte riktigt hittat en bra kontaktperson eller någon att prata med, fråga så har jag namn och nummer :) (i sthlm).

pappa kom och mötte upp mig i centrum efter besöket. mot affären och apoteket blev det. hämtade ut den där medicinen den andra psykologen skrev ut. pappa fick burken i handen, lugnar det mina föräldrar går det bra för mig. jag känner inget behov av att hälla i mig burken med en whiskey-flaska som grädde på moset.
så nu vet du det också mamma, jag har ingen koll på den där burken what so ever.

lite senare under kvällen kastade vi oss in i bilen och for iväg till filmaffären. dagens TV; bilaga var tydligen en besvikelse, hah. en film senare sitter vi kvar i soffan och pappa pratar med mig i tron om att jag lyssnar och blir väl lite besviken på mitt nickande som enda respons ;) det är ju bara nyheterna han kommenterar trots allt..
fick en tidning idag, så nu blir det snart varm mjölk, tidning och sovaaaaa !! godnatt alla ! :D


Don't be a Drag, Just be a Queen


Morgon morgon!
himla massa samtal här på morgonen. skulle varit på en plats idag kl 11, som jag inte kan. försökte ringa i fredags, lördags och två gånger imorse. lämnat in två röstsamtal på telefonsvararen och skickat två mail. men inget svar. hua, känner mig elakt och taskig, samvetet gör det inte bättre.. :( kanske därför jag inte kunde sova??
skulle fått åka till frisören idag ocskå, men det blev något fel så icke.. :(

hur som haver ska jag till en kontaktperson idag, inte riktigt fått klart för mig hur hon jobbar. men jag vet att det är via/genom SCÄ, men ändå någon form av privatperson.. hon verkar himla bra i varje fall, peppar peppar !
enheten på capio ringde också, hon flyttade fram min tid. ush.

frullerullen då? jajjamensan, den har vi här:
idag var det jobbigt och magen pekar utåt..igen.



ha en bra dag alla och önska mig lycka till!! :D
Deds

Life as we know it.


jag tror inte att jag är riktigt ämnad för det här med att sova, suck..


DRY YOUR EYES MATE, I KNOW IT'S HARD TO TAKE BUT HER MIND IS FUCKED UP


"tänk på vad du tar på dig idag, så du inte visar.. mormor och morfar kommer ju idag du vet. ta inget linne eller så."
*tittar med stora ögon* "meh! vad taskig du är.."
"jag tänker faktiskt på mormor nu."

slängde mjölken jag värmde i micron i diskhon.

"jaha. nu vart hon sur."

nej mamma. jag vart bara ledsen.

kämpar varje jävla dag med skiten. sen får man höra av sin egen mamma att dölja sin kropp. jag vet att jag inte är ok, men att höra ännu mer konkret att man inte ser "bra ut" att man inte duger. mitt självförakt är redan så stort.. ångestångestångest.
vill inte vara med och träffa släkten idag. vill inte, vill inte, vill inte.
mormors ögon vid matbordet, huuuah.

bara på med mjukisbyxorna och munktröja då!.

Och nej mamma. säger inte att du gör fel hela tiden. att allt du säger är "fel". men du måste förstå att jag inte gör detta med flit. det är inte alls roligt att vara sjuk, jag njuter inte av att göra illa er. jag förstår vad du menar med att inte oroa mormor. men du måste förstå att jag också kan bli ledsen. ..jag hade inte tänkt att ta bikini på mig.

valborg


hej hopp plopp!
1 maj, kan börja med att säga GRATTIS LILLEBROR! 18år, herre jesus. hur gick det till? igårnatt efter 12-slaget blev hans (antar jag) första krogbesök. stackarn är lite mos i huvudet idag, roligt med besök från släckten inkl. små runtspringande brorsöner om några timmar. hah!
igår var det Tacos som gällde. Linda kom förbi mig efter jobbet, med vinflarran i högsta hugg. efter någon timme intog vi köket för att börja laga middagen medan resten av familjerna var i grannhuset. "det är bara Tacos, tar inte alls lång tid ju." upprepade jag ett antal gånger. skulle jag inte gjort, ååh. himla stressigt blev det & jag öppnade dörren med förrkläde. men bra blev det! eller ja.. kan nog inte ta åt mig så mycket av äran. när Linda hackat alla grönsaker hade jag hunnit igenom 1½ paprika och lagt i en skål. bra hjälp jag var då! men köttfärsen och dukningen var jag minsann duktig på, hihi! men egentligen tror jag att mitt största bidragande var byte av CD-skivor och springa runt med kameran. ;)
när lillebror dragit till stan cyklade vi andra ner för att kolla brasan, jag fick kungatronen - pakethållare. men likt förra året han vi fram lagom till brandmänen släckte det sista av glöden, typiskt! men det var en härlig liten tur ivarje fall. hela kvällen var härlig, loooooove it !! :D







hur bra valborg som helst!! nästa gång ska jag bara hålla lillebror hemma också! ;D