ʀԑνԑиԍԑ σᵳ тʜԑ ʙʀσᴋԑи


hallooow tjööblooow.
Är det höst så är det. skulle det inte vara för att temperaturen sjunker lite väl mycket, skulle denna årstid vara den bästa. så himla fin och mysig. kanske är det just kylan och de allt mindre ljusare dygnet som gör det lite mysigt? tjocka kläder, raggsockor, varmt te, stora halsdukar och rosa kinder. och inte glömma färgerna!



G Ö T E B O R G


LÖRDAG .

Hey allihoppa !
Precis hemkommen från lilla helgvistelsen i Göteborg. Efter en jobbig natt innan lördagsmorgonen, då pappa var tvungen att sova i mammas hus i samma säng som mig - bar det av mot centralen och tåget.

Mötte upp en vän på spåret, jag inte träffat på över två-tre år. det var ett fint återträffande, tills något hände och hennes ångest helt tog över. I allingsås hoppande hon av och vände tillbaka till Sthlm. stackarn..
[förbannadeskitångest] hur som haver landade jag i varje fall i Gbg strax efter nitton. KOLSVART.

Där stod jag i en liten pressbyrå, frågade mig fram och lotsade mig till torget genom människor och tre skriftliga vägbeskrivningar. jani, min förmåga att hitta är bara ..n0ll. en buss skulle jag hitta och sitta på i en kvart.
Nejnej minsann, jag skulle blanda in spårvagnen också, sen buss. MEN efter lite om och med kom jag faktiskt fram till Nina. eller ja, busshållplatsen ivarje fall. Hon gjorde sitt bästa för att beskriva den två minuter långa promenaden mellan buss och lägenhet, tills hon med en djup suck sa "du är helt värdelös på att hitta!!" och gick ut och hämtade mig, hah.

Sen var partyt igång med roliga drinkar, fina människor och bra stämning. Roligt Roligt. kära återseenden av människor man inte sätt på år och dagar, även då de bor i stockholm. Klart värd kväll!
Meningen var dock att jag samma kväll skulle ta mig 'hem' till P;s lägenhet i Göteborg, not the thing that happend.

Jag och Nina i somras .

SÖNDAG
efter lite städning och uppvaknande var det dags för mig att lämna lägenheten och de få som var kvar. gick halvbra att hitta tillbaka, lite snurrigt. speciellt då jag letade efter 'BUSS nr.11' som för i övrigt inte en enda göteborgare ens verkade veta existera. dock inte så konstigt då det var SPÅRVAGN nr.11 jag sökte.. hah.

Gick runt på Nordstan en tre timmar, kom dock tillbaka ganska tomhänt.. hann även springa förbi SHOCK.
en söndag varje månad har de öppet - halleluleja en sån lycka !!
En lat kväll hos Patrik efter det, innan uppvakning klockan sex på morgonen för att ta tåget tillbaka med mamma.

A L I V E




Nollfem fyrtiofem

Kvart i sex på morgonen, allt är fortfarande svart, mest i mig. Men helt plötsligt ser jag en bild från en tid tillbaka. Hela förloppet, händelsen och känslan. Den dag då allt vad ätstörningar heter, Började. Den dag år tvåtusenåtta som skulle komma att bli startskottet på min Mest smärtsamma resa hittils .

dö ångest. dö



hittar inte mina Jeans jag nyss tvättade, här om dagen.
straffar mig själv lite och tar ett par nylonstrumpbyxor och ett linne.
ut i kylan. ska dö av minusgraderna inatt. SÅ JÄVLA SKÖNT.
så slipper jag ångesten.

nu måste jag ta om sminket. och ta nästa buss.

tårvätska fanns kvar och rinner än. draperienrna till garderoben är nerslitna i ångenst. fint.

FAN FAN FAN .


ta mig här ifrån. nu.


vilket jävla piss. fem dagar utan golvning, sa jag till mamma - sekunderna innan händerna var tvungna att stödja upp kroppen i badrummet. fem dagar, nu är det bara att börja om. fucking jävla fail. känner mig TJOCKARE än en gravid överätande flodhäst bland dåligätande bebismyror. äckligare än snorkråkan som möglat sen tre år tillbaka. fulare än det sönderfrätna människoätande trollet som bara finns i sagor för att skrämma. ovärt. jag är inte ämnad för detta liv bland så fina människor.

allt är så värdelöst. inte alldra minst J A G . orkar verkligen inte mer. i detta läge börjar jag starkt tvivla på min egna tillfrisknad, om det någonsin kommer att ske. har inte en frisk tanke i huvudet just nu. vill inte leva.
vill möta min djävul på axeln - öga mot öga, istället för ur ett snett perspektiv. säga att han kan suga livet ur mig här och nu, låta mig slippa lida så fruktansvärt. alternativet är att göra mig frisk nu, åtminstone få mig att må bra.

S N Ä L L A  F A N .

allt är dumt, utom mina människor runt omkring mig. men inuti mig har alla ruiner från forna byggen som föll för så länge sedan. börjat vittra och lösas upp i små korn, som den storm som där inuti virvlar, tar med sig bort. inte ens aska får finnas kvar. inget. jag är tom. Låt mig slippa.


blajjkorv :)


hejsan hoppsas på er !
mina tider angående rasten har börjat hoppa lite, var antagligen på grund av att jag förväntade er veta vilken tid jag hade rast och kunde blogga, hah. nejmen det är lite förändringar hit och dit på jobbet, som får det att snurra.

igår kom jag i varje fall hem via skjuts från pappa. ett stopp på ICA där vi sprang på mamma mitt i affären. jag tog en liten rullkorg och samlade ihop allt vad pappa skulle ha hem till sig. han stod och pratade med mamma som plockat ihop några liter mjölk till mig, hah. jag fluppade åt mig en liten tidning i pappas korg.. skötte det mesta i den. han hämtade bara popcorn, sen var det bra. att handla är nog det värta han vet - men jag kan minsann !
vi blir bara så blajjiga hela tiden, pappa och jag. hur roligt som helst! skrattar och skämtar heeelaaa tiden, love it.
kom hem till mamma med nyinköpt tidning och ett tomt badkar som ganska snart fylldes med rykande hett vatten. där låg jag i säkert en timma innan det var dags för en liten promenad med grannen. fint. 1,5h timme.
kom hem, värmde mjölk och ..kunde inte sova. vid kopp nummer tre gav jag upp och läste vidare lite i tidningen.

mamma skulle på möte imorse så det blev inget förlja med till Mia som planerat. pappa kom med istället. dagen till ära fick jag agera Taxi, då han skulle hjälpa mig att tanka. skjutsade tillbaka honom och åkte till jobbet sen.

nu är det snart jobb igen ..


vad är det du har i munnen ?!


God eftermiddag era bananer ! idag blev det minsann en tidigare paus, då J. måste gå tidigare. hennes man kommer ju till stockholm för i bövelen, hah! har varit full rulle och kort om folk i kassan hela dagen + en människa ansvarig för något högt inom företaget vars ögon är som hökens. inte sitta och inte göra något alltså.
så måste säga att det är ganska skönt att bara få sitta ner ett litet tag, yepp yepp. 25min kvar på rasten .

precis innan jag for iväg  hemåt stod jag med en äldre man framför kassan. han såg lite småchockad ut och utbrast "nämen nämen, vad är det du har i munnen?! är det?.. hur går det där till .. ja.." hah, vet inte huuuur många kunder som har kommenterat min/-a peircingar och frågat samma fråga. oftast äldre människor.
"hur går det när du pussar killar ?" jag skrattar lite och ger alltid samma svar tillbaka - det går så bra så .
det kan jag garantera. hah.  

oke, lilla SMILEY-piercingen vet jag inte är så himla vanlig. men labret [den jag har i läppet] borde ju folk ha sätt ett flertalet gånger innan  ..? jaja, hah. bara roligt när de frågar, men jag blir lika förvånad över deras liknande uttryck "som att man aldrig sätt något liknande förut, eller hur man ens fick in den i läppen och ..varför?!" hah.

nu back to wooooork ..sooon.  :) och måla skylt inför inveteringen, wiie :)



här ser ni nya hårfärgen :)


FIXAR DEDDE !


hej hoppalång !
denna vecka är det då ingen rulle med stängingen på jobbet, hah. men äh, det gör inget. har inte direkt haft bråttom till något efteråt. :) tänkte säga att jag bara suttit i soffan sen jag kom hem, men det stämmer ju faktiskt inte. tror jag minsann fick fnatt av segstängningen, då jag kom hem och ;..

1. slängde av mig kläderna med basketboll-kast rakt in i tvättmaskinen. efter ficktömning såklart, heh.
2. plockade ur diskmaskinen och ställde in så gott jag kunde i hyllor och skåp.
3. satte på vatten i kastrullen på hööögsta värmen. jaja, missförstod tekokaranvändningen för sånt.
4. plockade in all gammal skrutt-disk i maskinen. ställde fram två tallrickar, bestick & glas.
5. pluppade på stekpannan och stoppade i lite små 'delikatessköttbullar', eller vad fasen de nu kallar sig..
6.
matlagning deluxe + uppläggning med ketchup a lá Dedde.

7. TV-tittning med te och gurka - nyinköpt av mamma på beställning, tillsammans med tidningAR. :)

8. samla ihop kallnade mackaroner och köttbullar i en liten plastlåda. inplock av nygammal [använd] disk.
9. några tappra steg upp för trappan till tvättstugan, hänga upp tvätten.

FENITO !




Booortaa .. åh.


min vaktmästare och sekriterare på hjärnkontroret har spungit iväg och gömt sig..
[dumma almenacka..] ska leta hos John Blund nu. snart schluuuttt på kommer nummer två i ordningen, varav innehållet som vanligt var vitt och kockhett. sömnis intagen - märks kanske i svamlet. hah.

sov bääst !

OuTSTANDING



det är ju något speciellt med denna tjej !  ♥


I WiLL




I'll be strong, Standing tall. Finding peace, Through it all.
I will know, What it cost. Getting back - What I've lost.

I'll be back on my feet some day
Making it back from my getaway
I'll be walking this street and hey
I'll be fine, I'll be fine ..


Stoppad av Polisen !


hejhoopp a long i stugan !
hah kom knappt ihåg att jag bloggade igårkväll, var tvungen att se efter en extra gång nu. ser ju faktiskt ut som att jag fick med det mesta i en liten kort sammanfattning - bra jobbat. synd bara att vi inte kom hem med några roliga fynd. men en kamera full av bilder kom man allt hem med, så jag vet minsann vad jag ska viga min kväll efter jobbet åt! annars var väl det vi köpte  mest .. läkerol & J.s McDonalds meal innan teatern, hah. hon har för i övrigt en av de konstigaste samansättningarna på pommesfrites-röra jag någonsin har sätt.. men annars skulle ju inte hon vara hon i och för sig. hih. så förutom chockladsås på pannkakan kan ett mål se ut såhär;


hah..

Annars började morgonen tidigt. skjutsade P. till Bromma flygplats, och tanken var att köra tillbaka hem sen. men med en nedra städerska i huset är detta svårt. körde runt lite, svängde förbi Coop och tittade igenom, kom hem. hälsade på städerskan och åkte iväg igen. köpte blandsaft och övade fickparkering. blev stoppad av polisen för kontroll, fick blåsa i alkomätare och visa körkort. ojoj.. nu är jag i varje fall hemma och ska bara hopppa i resten av jobbkläderna och vidare in i bilen - igen. hah. tur att man tycker om att köra bil! SEE YAAA. :)



stan & teater


tjohooj !
en heldag med jemis har det blivit, mycket mysikgt och värt. började redan 1,5h efter att hon ringt och väckt mig, hah.  Vi fick brumbrum skjuts in till stan av gamla butikschefen britta, som kommer att nämnas fler gånger under denna dag så att ni kanske kan få ihop det ena med det andra.

jag & J. gick runt i lite affärer, perfekt soligt höstväder för denna aktivitet. vid 16.00 började dagens huvudhändelse - Teatern. därvar hon Britta spelade med i. den var tiktigt kul att se och dem var himla duktiga!

efter det for vi hem till lägenheten, lekte elektriker, monterade ned spegeln och fotograferade en aning. äh nu har jag tagit sömnis för ett tag sedan så tror inte att ´den röda tråden riktigt är så rak i denna lilla uppdatering. mer imorgon. sleep tight !! :)


helvetesnatt gånger tre .


Goder,orgon [jaja, klockan är tolv.. hah. men på en söndag är det ursäktat, ha!]
startar dagen med en kylklamp på halsen, skönt va? nä vet någon vad .. bara för att jag sa till Mia här om dagen att det har dragits ned på antal golvningar, har det hänt tre nätter i rad, kan inte minnas senast det hände TER NÄTTER I RAD ?! fan helt jävla .. tärande. U S H.
jag som hade en så himla bra kväll med J. var glad innan, under och efter. sen bara POFF.  mamma var snäll och försökte skämta lite när jag satte mig vid köksbordet efter att ha flyttat ned för att undvika att hamna i syn eller hörselfältet för lillebror och hans vän. spel, ville hon spela. jag grät lite i ångest och förtvivlan, mascara rann ut och hon ville hämta removern. jag hämtade en påse och fick ett glas vatten. vad ska [kan] hon säga eller göra ? ingenting.. Det fortsatte till sent under natten fastän klockan inte alls var mycket. kunde inte sova på grund av all jävla skitångest, lpg vaken till sex igen. minst.
mamma sa att hon visste att jag inte kunde styra osv. ändå finns många obesvarade frågor varenda gång. hon kunde nog inte heller sova och vaknade titt som tätt för att gå ner och säga till sin dotter att sluta. gå och lägga sig. det är svårt att förklara något man själv knappt förstör, dessutom i samma veva som kropp och huvud är översvämmat av ångest och självhat. fruktansvärt, och jag vill inget helldre än att bli bra, få ett stopp på detta sjuka och bli en normal frisk liten sak istället. en ätstörning förstör så jävla mycket, sätter käppar i hjulet, käppar av stål istället för trä. Its sucks to be me .

nu, stan och teater. nya tag. hoppas halsen bara kan sluta se ut som en boll. men förstår den efter tre helvetesnätter..




promenix + korvgrillning .






tjosan och tjohej !
En lördag som denna måste man ju bara hitta på saker om man inte lyckas sova. natten igår var inte megabra, men hänga upp oss ska vi i n t e göra. Tog bilen till vällingby på morgonen, bytte mammas färg mot någon röd/brun historia. brunt blev det inte - men rödhårig är man nu, hah. vi får försöka senare på året tror jag allt.

gick en promenad med pappa efter det, väldigt fint. kom hem lagom till korvgrillning på framsidan. mysigt det med. fotade lite, ska se om datorn vill fluppa upp sig lite och fungera någon gång.. inom en timme åker jag till J. massa bra det med. wiiiiie. :) nu ska jag se om herr dator på undervåningen har förstått intryckningen på ON knappen. :) seee you laaateeer. !



forth and back, back and forth .


tjosan. har börjat mitt lilla hårexperiment. ska nog be mamma min följa med mig till centrum imorgon bitti, Åhlens. se om något kan hjälpa. tar ju så lång tid sånthär, längre tid än mitt tålamod. har man inget bättre resultat söndag kväll, ja då har jag en "in case" färg. se om det fastnar bara på nytvättat X3 hår.. hah..

har suttit och tittat igenom min gamla blogg. den började när jag blev dålig, slutade ett tag efter utskrivningen från enheten. har skrivit många texter som jag idag känner igen, minns men vet om att de är tankar från en sluten tid. inte direkt sluten kanske, men forna.. jag vill inte tillbaka. en tid då jag knappt visste vad ätstörningar, anorexi var för något. när jag undrade över mina egna tankar och känslor. kampen mot mig själv, som jag gav upp.

idag vet jag mer, har kommit längre. men jag är inte 'där' än- känslan av att bli dömd, kämpa mot mig själv och tankar som slåss mot varandra, rätt & fel - finns kvar. men på en annan nivå, förståelse. även om de inte alltid går att styra. jag vet mer vad ett friskt beteende är, vad man 'borde' och 'bör' göra.. jag vill bli bra.

jag har inte tappat vad livet är värt, men ibland tvivlar jag nog på mig själv, tydligen,  - för mycket.
men jag kämpar, alltid. vad än kroppen har att säga eller 'utstråla' kommer aldrig, ALDRIG, en enhet vara aktuell . !

                                         
en historia jag inte kunnat arkivera, ett minne jag alltid kommer minnas, en känsla jag får leva med. men en tid jag aldrig kommer att uppleva igen. NU kämpar jag. varje jävla dag .




L I L L E B R O R


hämtat ur gammal blogg. 2009-08-29 @ 02:33:12

räddslan har lämnat mig sen länge. men bitar faller samman och känslan tar sin form, nu när jag förstår att du förstår. nu när det inte längre bara handlar om att stå emot och vara stark. nu när det gäller att skydda dig. lilla vän, jag önskar att du sluppit det här,. har du alltid tittat bort, blundat och förträngt. har du någonsin låtit dig förstå, eller var allt bara en dimma. som varje morgon klarnade, utan att dimmans innehåll spelat någon roll, då du ändå inte sätt något. jag hoppas så innerligt att det är så.
Tyvärr, förstår jag bättre än så. jag vet att du blundar, men ser ändå .






SiMhaLL


tjOo, !
jobbet är avslutat och nya 'Timer-utstämplingen' är mindre bra.. lönar sig inte direkt att vara effektiv och snabb, nej nej, här ska vi vara långsamma och räkna kassan i hundra år ? hah. nejdå, så himla farligt är det inte., men lite mysko är det alls.. fick i varje fall kärning hem av J. åkte förbi och plockade upp min kvarglömda jacka, som nu har varit minst överallt. mucho snällt ! hem - byta om - hoppa på nästa åktur, jakobsbergs simhall.

A. övar gärnet och behövde lite hjälp. satt med ett block och skrev ned hela två sidor. se där !! vid hennes dushning tänkte jag vara lite smart ocj värma upp en och annan kropp,. satte mig i bastun. fick dra av klädesplagg efter klädersplagg - haha, smarta jag. nu är jag i varje fall hemma, har tagit första koppen mjölk och ska be mamma om en liten vit sömnis - sen sova GOTT. jajjameeeen :) SLEEP TIGHT ALLEMAAAAN !



Jag i Bastuun ! hah . med block & penna i högsta hugg !!


'

m i a . .


hejsansa .
Det var behandling och Mia imorse, inte kul. var lagom glad redan efter fem minuter. hon vägrade liksom spinna ifrån meningen "hur mår du" och svaret "bra". förklara förklara förklara, made me crazy. släppte tack och lov senare i samtalet, men iiiiiich. jaja, nu är det i varje fall "över", mamma var med och det gick väl bra. vi tog hennes bil som jag sen lånade till vällingby och kort därefter - jobbet. fullt ös medvetslös. har funnits något att göra eller plocka upp hela dagen, det är bra det! Jobbångesten har lagt sig lite, tack och lov, annars hade jag varit död by now, hah. Hur som haver, nu ska jag vila lite för att sedan avverka 2,5h ytterligare på jobbet :)

hoppas eran torsdag är braaaaa.
Justeja, apropå stjärnorna. de är inte ditpluppade bara två stycker vart som. det finns en liten connection med tatueringen på ryggen, som innehåller samma typ av stjärnor fast i mindre format, ska visa en gammal bild. :)



Oldie Bild, Men Så Ser Den Ut :)



Jempis + Stjärnor :)


hejhopp - ploppIS .
Sitter hos Jempis och kabeln mellan dator --> TV, fungerar INTE. hah helt värdelöst. vår breaking bad blir ju lidande då vi inte kan komma vidare, hah okej vi blir väl mest lidande kanske .. ÄSCH. vi gör annan nytta !! 

vi har i varje fall städat lägenheten + diskat. hur fint som helst - ska ta hem J. till nästa skurning till rummet, hih. jaja, snabbisbild kommer på mina nya stjärnor. skriver mer sen när man är piggare - imorgon bitti - Behandliiing. hmm..


You are never too Old. for anything ,.


hey era fladdrisar ! vid det här laget kan ni nog nästa [räkna ut] i varje fall mina 'tider', you know where Im at the moment. Yepp, hemma på rast :) hah. ska passa på att berätta om igår ;  ..

jo nu får ni höra att det var så att datumet var bokat för tatuering, jag och pappa . han hämtade mig efter jobbet och vi åkte på en gång. lite snurrigt med alla ombyggen + en dubbelbokning. men tatueraren var både snabb och bra, klar i ett nafs. snart blev det våran tur. pappa fick börja, en exakt kopia av sina självmålade fjädrar, fick han på överarmen. blev hur bra och fint som helst. tog ingen tid alls, men som sagt. SNYGGT !!
jag gjorde bara två små smileystjärnor på hals och nacke. två småttisar, men glada sådana. hah . blev bra-. pepparpeppar. mamma anser nog att vi är två galenpannor och att jag fått in herr far på något helt snurrigt. men nej, min pappa är tuff och världens bästa ! så det är så, faktiskt . Yepp Yepp. han är bäst.

förstå det här då; han är sextioSEX år fylldA och gjorde sin första tatuering. hah, hur bra som helst. fiiin ! 
jag tycker i varje fall att det var bra, tatueringen var inte bara handmålad utan också betydelsefull, även för mig.

Efter nålmålandet på arm, hals & nacke åkte vi förbi Sibylla, en tunnbrödsrulle blev middagen för papppa. jag snyltade på hans Cola. åkte förbi ICA, en annan fick springa in och leta reda på insmörjningsjox för pappas fjädrar + en laktosfriBLÅmjölk till min insomningsprocess. kom även ut med en PLOPP, pappas favoritis. :I)

nu ska jag snart till jobbet igen, Sen blir det hem till Jempis för att städa lägenheten, + diskning. hah. här kommer de två akutstädarna ;) lilla J. ♥



Min Coolis till Pappa får sin första nålning som avger en svart figur ♥



Middag på Rulle med en uppstickande brun grej i och gult fluff runtom.








tattOOis




ikväll har det hänt saker värda att minnas, [om inte annat är det nog ganska mycket printat för livet, hah.]
mer läsning kommer imorgon, + bilder ! fina saker och pappa är en liten coolis . ♥

mer mjölk, sen sova gott . peppar peppar. ouah, ouah - Godernatter på er ! :)




PULS I HÖGVARV .


hejhoppIploppI .  hemma på 'lunch' again. skönt med lite vila emellanåt :) började dagen ganska tidigt. mamma har börjat jobba igen så jag var helt själv när jag vaknade, vilket var bra - ingen krock i badrummet, hah.
tog min lilla tid på mig innan jag hoppade in i bilen mot V-by. varr tvungen att fylla på busskortet, samt kolla ut en bra hårfärg, har ett nytt projekt på gång serrni. påbörjar nog det hela i helgen så vi får se hur det blir. aaah.

förresten.
glöm bort allt vad jag har sagt om söndags- och mångdagsångest. nu kör vi på JoBBånGest och panIIIIIk.
trodde att en tisdag skulle vara ganska lugn, ändå gått ett par dagar från den där himlans helgbravaden. icke.
inte kul alls och jag tror att jag nästintill vågar lova er, [utan att låta som att jag gjort värstavärsta tabben], skulle mina oanade tankar bekräftas vara sanna, jani. då går jag nog inte tillbaka till det jobbet, hah.   åh..

J. fick sätta två fingrar på min strupe, känna pulen. vi kan säga såhär - marathonlänger och MAXlopp; släng er i väggen. mina slag var som hårdrockarens pinnar mot trumduken. fy för i fasen ..


s t a r t r a c k .


Skulle bara säga lite GodMorgon ^^, håret är tvättat och 'handduksturbanen' ¨på. snart dags att lämna in sin översta knopp i händerna på hårfönen, heh. lite travigt att ta sig an flytten från varma sängen bara.. men det ska nog gå!

ha en bäst tisdag. hoppa skutt över att det inte är måndag längre .. PepparPeppar !! efter jobbet väntar i varje fall något megaroligt med pappa. wooop wooop , wont unmask what until tonight. ;)



RIP IT UP AND START AGAIN


hallå ! goder kväller även denna time by night . har slutat jobbet och blivit hemskjutsad av J.
hah (TAXI, what did I say?) himla bra det här .. kanske lite för bortskämt emellanåt ? äh . jag får ge tillbaka med morfars lilla snurresprätt som går hur bra som helst, peppar peppar . :)

förresten, har ni kännt den där söndagsångesten jag pratade om igår ? jovars, den kände jag då allt av under gårdagen. men det är nog INGET i jämförelse med denna MÅNDAGSångest. fy för i bövelen, det vare värsta !! kom till jobbet och det var leenden dit och hit, pikar och öknamn. nej inte BARA till mig. men fasen. jag som sa till Jempa igår att jag tackade gudarna för att det inte fanns någon fotograf på plats. "tydligen finns det massa bilder" , svarar hon. hah Åh.

min säljarchef kom vid slutet av arbetsdagen och talade lite halvtyst om svettningarna under söndagen. jajjamen bakfyllesöndag på oss ALLA tror jag minsann, utom för den ända nyktra i sällskapet, hah stackarn.. :(

Jaja, nu glömmer vi lördagens bravade och siktar framåt, om det nu går under jobbdagar när festen bestod av party med arbetskamrater .. hha fan. kan INTE dricka på detta viset mer.. hm.

äh. tjugo är och ung - ingen fara på taget vill säga ! (ska minnas de orden imorfon( promenad snart med A. nu iaf ! :)



be happy, stay happy ?
yeah.

Söndags gurka !


Hejhopp & Goder kväll på er ! :)
vart ingen sömn inatt - utom två - tre timmar på golvet nedanför sängen., hah. på den kan vi allt säga FAIL .
mamma kom hem från Nice idag, så passade på att diska det som behöver göras förhand, plocka in & pluppa igång diskmaskinen. försöka göra det lite rent och fint helt enkelt. Gick och la mig vid tolv på dagen, tss.

Ville sova, verkligen inteinte gå upp ur sängen, vägrade. tills jag vid sextontiden på eftermiddagen insåg att det kanske inte skulle vara någon idé att fortsätta försöka somna.

Så.. lite lagom, läs; ganska jättemycket, sliten tog jag mig ner till TVn. gick förbi spegeln och skuttade nästan till av hur himla lik en för mycket använd disktrasa, jag var. USH . Men nu har klockan passerat tiotiden, vilket innebär att man faktiskt kan gå och lägga sig, hah. sitter med min fina mugg - varm mjölk & sömnis i magen.

Justeja, mamma hittade en JÄTTEmega gurka i affären idag, helt otroligt ENORM. dock är den nästan uppäten nu, och jag glömde bort att fota.. men ni kan få jämföra med en annan gurka jag tyckte mig vara den största. icke .




denna tyckte jag var stor .. men det visade sig ju att
lilla sparrisen var mer beskrivande gentemot herr nygurka.


Full som en Kastrull !


hallå i stugan !
känner mig som en ihopmosad riskaka, och ser nog ut som en möglig banan.. hah, men vad vore en söndag utan lite knagande huvudvärk och trötta ögon ?  Igår var det dock kanske lite överdrivet ösigt på slutet, eller snurrigt..
vi tar det från början.

Skulle möta upp J & N framåt 15.30 tiden. vaknade ett tag efter tolv, eller tittade på mobilen då. Ett sms från J. att vi skulle ses lite tidigare och åka in mot stan redan vid tre. två timmar innan dess var jag uppe ur sängen, tänkte nog inte efter riktigt när jag gick förbi klockan för jag satte i lödder i håret, mig själv i badkaret med en ny tidning jag snattade från ICA med mammas kort, hih. hon kommer nog förstå vad som kostade 19:- när räkningen kommer. Hur som haver, efter ett tag insåg jag vilken siffra timvisaren egentligen tickat förbi, aaaaaah .

upp och hoppa, på med sminket. blåsa håret, välja kläder, låna busskort av grannen, ladda mobilen, komma ihåg det viktiga i väskan.
herre min skapare vilket ös det blev på mig, ändå var jag sen. M. fick komma förbi och skjutsa mig till tunnelbanan, hah. jag har Taxisar överallt. inte dumt alls !  ;)

Det var fler än vi tre som åkte in med den tunnelbanan, och ytterligare ett gäng från jobbet som redan satt på en bar och börjat, det var ju tydligen en rolig match man kunde titta på från klockan fjorton. Väl placerade på varsin stol insåg J. den lilla tabben att väskan inte var med henne från tunnelbanan. OUPSI. vi sprang tillbaka till tbanan, ringde SL, spärrade kort och plingade vidare en signal till polisen. gissar att hon anmälde den försvunnen ?..
Ringa kollegan som fortfarande inte lämnat huset, att swisha förbi och hämta hennes pass, ett ID kan vara bra. Ringa med föräldrarna om att åka iväg med passet och möta upp kollegan, hah vilket snurr alltså.

vi fick vänta i en dryga halvtimme, sen blev vi tillbakakallade av spärrvakten, som TACK & LOV , sa att väskan avr upphittad och låg i spärren vid Globen. det var bara att åka dit bums ! vad skööönt. vi pustade ut med en varsin Cider/Öl på en liten PUB där istället, för att senare åka direkt till jobbfesten - stället. som jag fortfarande inte riktigt vet vart det var, hah. Bra D.


nu började själva festen. vi stötte först på vår Chef, i Svarta läderhängselshorts, shorta och grön hat med röd fjäder. hah mycket snygg det där. alla chefer skulle tydligen ha denna fina outfiten. vi placerades ut vid borden, en från varje filial vid vardera av dem. baren stod öppnen för fri hämtning mot uppvisande av en liten lapp. farligt.
Efter middagen togs bord och stolar bort för att öppna upp hela rummet, som fylldes av mingel, musik, tävlingar och allt vad det var. riktigt kul var det i varje fall ! och av någon underlig anledning fick jag springa omkring med den där himla gröna lilla hatten, hah. varav en från order på jobbet bar upp mig på sina axlar för att heja ordentligt på J under ÖLhävarTävlingen. ;)

timmarna gick ganska snabbt, vet inte riktigt vart den tog vägen. men efter denna kväll är jag fast besluten om att göra mitt bästa för att söka upp ett alkholås till mobilen . jag vet ju inte vad jag skriver, någonsin. hah. stackars pappa fick sms, halvstavade sådana, där jag snällt informerade honom om att jag inte visste vart jag var. stackarn. :( han blev så rädd att han åkte ända in till stan och hämtade mig.. vilket nog var tur.

en resa hem hade nog kunnat bli lite svår..
tror vi festade lite väl hårt, för jag vår då inte jätte stadig i mina klackar. dessutom blev jag ännu snurrigare av att inte kunna hitta J. som varit borta ett ganska bra tag. stod vid garderoben för att åka hem. ringde N. och frågade vart skjutton i alla dagar hennes syster var. på festen, sa hon. jag hade nu lite smått panik och fick 'order' via telefonen där att springa runt (N. åkte iväg tidigare) och titta igenom alla toaletter osv. lilla problemet var nu att jag itne fiick komma in igen.. en kollega fick springa in och leta innan en vakt knackar mig på axeln och säger, "vi har ett problem. vi har hittat din kompis på toaletten, där hon sovit i över en halvtimma. kan du följa med här?" ojoj, vilket kaos, hah. när den damen blir trött, ja mina vänner
.. då blir hon banne mig trött vartän hon är. ;D



snabb mobilbild precis innan jag rusade ut , för att ta första stegen mot kvällen .



ibland kan jag bara känna ..


vart är syrgasen ?




orkar. inte. andas.
om jag ska göra det för det så kallade livet jag många timmar av dagen, lever nu.






G o l v


hallå hallå .
sitter i sängen, pausen ni vet. är rätt slö i kropp & knopp idag. trött. fick besök igårkväll efter jobbet. det var trevligt det, en filmkväll med tre stjärnor i kanten. inte allt för sen, agerade taxi strax efter elva. DOCK vet jag inte vad det är med mig och att hitta. det är helt enkelt något som bara inte går ihop, alls. körde till sollentuna, på hemvägen var jag helt LOST, hah. kom till något industriområde, stötte på polisen och fastnade vid en återvändsgränd. tss. tillSLUT såg jag en blå buss med texten vällingby på. därefter lekte jag både blåbuss och följa John. typiskt mig, hah. kom tillslut ut från barkarby-hållet och lyckades hitta till mitt gamla gymnasium, därmed hem. natten var värre. golvades. spydde. USH. och som så många andra nätter var jag trött. somnade en dryga timme, vaknade av att kaklet var lite väl hårt och kallt mot kinden. spydde igen, somnade om. vaknade.
kom upp till säng och kudde runt fem på morgonen. fucking jävla skitskit.
och mamma må vara i Frankrike, men lyckas alltid känna på sig n'r jag mår som en sladdrig gurka. fick ett sms på morgonen ..
typiskt. går inte att ljuga. jaja, lika bra det kanske .. ny dag nu i varje fall, även om den är fylld av ångest från nattens bravader.



juste, idag. på jobbet. min chef kom ner lite trött från massage-studen, som infinner sig på fredagar. han frågade om jag någonsin fått det av massörskan. svarade att jag inte hade det, men att det är ju samtidigt svårt när vi inte är jättemånga som jobbar i butiken. han frågade om jag inte skulle ha lite, det är du värd. så tro det eller ej - jag fick massage på arbetstid. HUR SKÖNT SOM HELST !! :)    hon frågade om hälsan, eventuell medicinering osv.
fick gott berätta att jag går på behandling för anorexi. det är svårt att visa en  naken kropp. skalet som alltid döms. men hon tog det hur bra som helst, förstående. berättade om en mamma hon masserat här om dagen. hon var sjukskriven, hemma med sin anorektiska dotter .. på åtta år. hemskt ..  :(
jag njöt av massagen, även om jag var lite stressad för att komma ner till butiken och hjälpa till. tack massör. :)

middag för de som inte är sjuka i huvudet . som jag ,


tjo !
hemma från jobbet nu, lillebror och pappa är hos faster, äter pyttipanna. vad gör jag, varför är inte jag där?
nej justefasen, jag äter inte pyttipanna. varför ? jahaja, jag äter inget. eller jo, gurka. lite hårdmacka, äggvita, kanske en gnutta yoghurt ibland. varför det? jadu, säg det. sallad händer det att det sjunker in en del. men det viktigaste .. te med honung + varm mjölk. jajjamen. jag är sjuk . och nej, då menar jag inte i anorexi. jag är så jävla sjuk i huvudet. får ångest av att bara tänka tanken, hur jävlajävla onormal jag är. blir kvävd av att ha min egna familj i huset. i varje fall på dagarna. som sagt, för mycket minnen. på kvällarna är det lättare att acceptera - att jag behöver en person eller två. för att jag inte ska kväva mig själv med ångesten.

oftast tror jag på mig själv. men ibland, ibland, är jag rädd att jag inte ska orka. skulle den dagen, timmen, minuten, sekunden, hundradelen - komma. då spelar det ingen roll om någon står brevid. om någon är nära eller har en mobil på. nej, för skulle jag "sjunka" så lågt, ja. då skulle jag redan ha bestämt mig.
och som så många gånger annars - skulle inget/ingen kunna stoppa mig. men som sagt, jag tror på mig själv, måste.

förslåt. men måste. skriva. av mig.
nu ska jag med pappa till Kista. förhoppningsvis tar jag bort detta inlägg. blev bara lite ledsen när lillebror sprang över hit för att hämta ketchup ..till pyttipannan. som de äter tillsammans som en vanlig ..familjemiddag . blä.

see you lateeer.


BeijerBulle


hejje !
är hemma igen en lite snabbis, jobb om ett litet tag igen. går bra det. får skjuts tillbaka av pappa.
kör runt i mammas bil nu, hur skön som helst. kan inte tala om hur mycket jag gillar att radion sitter på sin plats. (har ingen radio i morfars bil), dock kommer mamma få hjärtsnurpf sen. det är nämligen högsta volym på bandit.
heh.. jaja, nog om det. ikväll ska jag ut och åka med pappa. till kista galleria, det blir bra det. roliiiigt. :)

lillebror och S. sitter på gräsmattan i duggregnet och pluggar, gissar på ett näraliggande prov. gav de en varsin bulle som jag tog med hem från jobbet, det var i varje fall uppskattat :) nej. tillbaka nu snart. CIAO !  :)


bilden är nog inte i bästa laget, men.. bullen är väl fin ?!   :D



JUSTEJA ! Patrik fyller hela FEMTIO år idag. dock smet han ju till Frankrike med mamma. men i varje fall. GRATTIIIIS !! :D




Tur & Retur , Arlanda .


Godermorgon i solen !
morgonen startade lika tidigt, om inte tidigare - som igår. upp upp upp. 07.40 satt jag & mamma i bilen, redo att brumma iväg från staden. Färden hade sitt delmål vid arlanda och senare slutmålet hemma vid huset igen. ditvägen gick ju hur bra som helst. köer hit och köer dit, men inga felkörningar. mamma vet ju iofs hur man kör. men med mig bakom ratten vet man aldrig. hah.

satte mamma på flygplatsen och började min färd hem. en nytankad bil, hög musik och mer eller mindre tomt hus i några dagar + ett ICA kort. tjoflööööjt !  ..men man ska aldrig ropa HEJ, innan.. Vägen hem gick  fort som bara den, tills det att jag på höger sida såg min infart mot vällingby. OH NO. en motorväg har heller ingen plats för U-svängar om man säger så.. blev till att fortsätta framåt. hade ingen himla aning om vart jag kom. snacka om att jag kört bil denna morgon, hah. tur att jag tycker att det är kul åtminstone!! GPSen på mobilen är ju en smart liten detalj vid tillfällen som dessa, dock lyckades inte ens den lilla blinkande pluppen visa mig vägen hem.

tillslut hittade jag en skylt med sumbyberg, det kände jag minsann igen. sen var jag helt plötsligt hos mormor & morfar. en tur till bromma flyplats hann jag också med. "Flysta" tyckte jag mig se också. Efter det var jag i spånga. TILLSLUT hittade jag en skylt mot vällingby. Dock kom jag från helt fel håll, och förstod inte alls vart jag var. hah. svängde lite hit och dit och lyckades åka förbi V-by och hamnade i Nälsta. jahaja, tillbaka till spånga, SEN kom jag från ingenstans mitt in i vällingby centrum igen, hah. och därifrån hittar jag ju faktiskt ! 

hahah, Taxiförare ska jag nog inte söka jobb som .. nej, apropå jobb --> Time to goooo ! SEE YOOOU !





Nobody said it was easy





need some time alone .


hej alleman !
hemma på paus en timme från jobbet. varit uppe i många timmar nu, hah. imorgon blir det ännu en tidig morgon då jag ska skjutsa mor min till arlanda, se om man hittar hem sen bara.. ingen garanti där direkt !

nu vet jag varför jag är så himla surig också. de senaste dagarna har jag varit ganska glad vid möten med andra. men så fort jag kommit hem, oberoende tid - har jag varit lite väl taggig. det slog mig just varför.

mamma har varit hemma från jobbet nu i säkert över en vecka. VARENDA gång jag kommer hem från jobbet är hon hemma, i annat fall är lillebror det. alltid är det någon i huset. det gör mig galen. att aldrig få ha min egna tid utan att någon helt plötsligt kan slita upp dörren till mitt rum. gaaah. för många minnen dras upp, en äldre tids flashbacks. från mina yngre år. mamma var sjukskriven och pappa förtidspansionerad. de gnagde sönder varandra och min s.k. egentid existerade inte. det var bråk och stress, om varatannat och samtidigt. shosan.

så att skjutsa mamma till arlanda imorgon, för att sätta henne på ett plan till Frankrike - blir inga problem. det är inte för att jag inte tycker om hennes närvaro vid min. nej, det är situationen i hela sig. I need to be alone . att ALLTID ha någon som fladdrar runt mig ger mig en känsla av att vara strypt, stressad .. arg .  ciao !



hos pappa


tjohei tjohopp !
sitter hemma hos pappa. M är i Finland, med hemgång ikväll. hos mamma röjer städerskan förhoppningsvis för fulla muggar. känns lite underligt att vara i huset, inte varit här på ett par veckor, och då ska vi inte tala om när jag sov här senast. minns jag nog knappt. eller., jag minns nog inte. kände knappt igen mig imorse heller. tror aldrig att det varit såhär fint i huset, eller i mitt rum, hah. pappa ligger fortfarande och sover, jag ska nog börja röra på mig snart. ta en tripp till centrum innan jobbet. det blir bra det, kom ju faktiskt ihåg att ta med mig bilen imorse!

låter kanske lite negativ i 'tonen' ,skrivandet. men jag menar inte att vara det. är lite trött och mycket känns kanske snurrigt, men jag vet att allt kommer bli bra nu, det vet jag. den sista biten som drar fram en liten skymt av tvekan är hur jag vet om alla de gånger vi sagt så förut. "Det kommer att bli bra. NU kommer det att bli bra" jag tror som sagt fortfarande på det och är jätteglad för familj och vänners skull.
jag vågar inte hoppas för mycket bara ..


.


trött. trött på humöret och allt vad det innebär. att ena sekunden vara hur glad som helst, andra minuten inte orka ett skit. vara otrevlig som bara den ..bara vara dryg mot allt, alla & mig själv. trött på att inte kunna äta, att vara sjuk eller hur man nu anser att anorexi ska benämnas. en enda stor dimma ..
magen krampar och jag undrar vad som kommer härnäst. lyckas sova vissa dagar men är ändå trött.
snurr snurr snurr.  vill leva. ett liv som inte är såhär. hatar när mörkret faller. såväl som på natten som i mitt huvud. cirklar bestående av virvlande tankar, känslor. fucking skit.

HATAR att mamma ska oroa sig. en frankrike-resa, där planerandet sedan länge påbörjats. där oron växt och tankarna spridits. vad och hur ska vi göra med dina sömntabletter ? ska pappa kanske bo i det här huset.. eller kanske hos faster ? [som bor i samma område] . jag är fan snart 21. men både beter och behandlas som mist femton år yngre. varför ? för att jag tydligen behöver det. nej. när tar detta slut.. ?


jag & mitt ägg .





hjärtkorv


hej alla barn och vuxna !
vilken helg! kom hem från jobbet som en slapp maraccas makaron igår. tog av min jobbarbyxorna och struttade runt strumpbyxor, sockor, hundratals tröjor, dunväst, halsduk och mössa med en fluffboll på. hah.
okej strutta runt var kanske lite att ta i då jag inte gjorde mer än att sitta på golvet första kvarten ..
skakade av mig tröttheten och försökte andas in osen av nybakad kaka a lá mamma. pappa kom över på en fika. :)

medan lillebror occuperade badrummet gick jag ner och kokade ägg, mamma var utomhus i kylan och röjde i förrådet. åtta minuter senare knackade jag på fönstret och höll upp en stor lapp. ÄGG = KLART ! :)
knackade igen och vände på lappen, JAG BADAR INNAN !  :) hah kommer aldrig sluta att förvånas över denna slöhet..

på kvällen agerade pappa Taxi till Alvik - en annan hoppade på Tbanan och for iväg mot R. där det väntades film. jag fick välja, eftersom att Mamma Mia skivan inte låg i sitt fodral, blev det ..bampadam .. Grease !  :) wiiaah.

justeja. vi fick svänga förbi mataffären och inhandla en söt liten falukorv och en liknande, dock något mer smal och avlång, grön sak. kan ni gissa `?  jag skulle göra min a lá dedde rätten jue. hjärtkorven !


titta va, mästerkocken har varit i farten, wihoo ;)


fredag och lite lördag ½!


hey !
biljarden gick bra igår, man är ju så duktig sååå . mohah. nejmen det var roligt och kvällen var trevlig. :)
tog dock lite emot att gå upp till jobbet imorgon. men tog mig i kragen och var där i tid. dock världens KAOS efter en dryga timme, allt bara krånglade. hundra miljarder kunder och världens längsta kö. stoppade konton och ofungerande kortläsare. kunder med en massa frågor och beroende av lika mycket hjälp. en kassa som sinade ut på växel och en telefon med exploderande antal samtal. ja ni hår ju, vi tre i butiken andades alla ut ett stort andetag för att släppa ut paniken när det till slut började avta lite .. hah. hej och hå.
men nu är man hemma och precis uppkommen från badet. se hur kvällen blir, gissar på BRA. visst visst ??

hoppas att ni får bästa lördagskvällen ! :)



today .


hej hopp!
hemma från jobbet i en timme, paus. ska tillbaka inom tio minuter. välkomnades hem med ett ägg i kylen och småyoughurt. var uppe tidigt imorse, då jag hade ett paket på posten att hämta ut. åkte vidare till vällingby och skulle handla fotopapper, men inget sådant hittat. gick runt i lite affärer för att senare sno bilen från parkeringen och köra till jobbet. mer än halva dagen är nu avklarad. två timmar till från det att jag kommer tillbaka, nu.
sen ska jag hem snabbt som ögat, byta om och kanske ta en snabbisdusch. inom mindre än en timme måste jag i varje fall vara på språng mot fridhemsplan. ikväll blir det biljard serrni ! :) hoppas att två timmar går snabbt, för nu är jag tröttast i vääärldeeeen. pew. seee yooou laateer aaallliiigaattoooor ! Deds.



skulle vilja sitta i ett övervarmt badkar med en ny tidning nuuuu !! :)


Jempis

Är hos J och ska kolla BB, spontankväll - himla bra torsdag ! Vi har pluppat på värmefläckten, & 10st ljus. Hon färgar håret och jag tittar på matprogram utan ljud, bättre musik än TV hah.. dock en himla cool 'tant' som står för matlagningen idag ;) ha bästa kvällen nu alla :)


jag & några av grisisarna !! ;D



kycklingBULLE


hejsan  !
blir lite svårt att hinna med att berätta om Mia - besöket med mamma. ska snart hoppa på bussen till jobbet. men börjar med att slänga in ett par bilder från gårdagen.vi såg Saturday Night Fever, åt tacosliknande middag och bara hade det jättebra. uppskattar tiden med mina vänner. alltid bra och lite därtill, oftast. hah :) nej, jobbb!!




jakten efter kyckling. kycklingfilé stod det på etiketten, kycklingbullar kom jag hem med. hah. tror inte att det är många som kan lyckas med det lilla halvglidande förloppet. kanske lite påverkad av "kanlbulledagen" ;)

Behandlare

Sitter i väntrummet med mamma, om 10min blir det första besöket hos Mia med mamma , iih. Sen jobb. Bilder från gårdagen kommer ! :)


ös ös ös


hejsan !
hemma från jobbet och har städat som bara den i rummet. mamma röjer i köket så att vi kan inta platsen när A. kommer. jobbet gick bra, men är trött som en liten skrumplig svamp.. hah. men det får gå ! kvällen kommer att gå bra och jag lovar er att fota vårt bruk i köket, samt min "kycklingfilé". heh. berättade om min lilla tabbe på jobbet. varav J. utformade ord om "hahah, du är SÄMST på att handla mat. tårtbotten istället för tårta och nu..."
ja ni.. tss. J. är för i övrigt iväg och färglägger benet, kommer att bli så fint så ! saknar våra BB kvällar. de kommer nog snart, wii :) höres sen. nu ska jag ner och hacka lite, hah.  Deds.



tröttis =p


Kanelbulledag !


hey !
nu vare allt ett litet tag sedan jag skrev. full rulle hela tiden, finns inte så mycket tid för allt numera, hah. men det är nog lika bra det. var i varje fall snabb igår morse, tog bilen till centrum och letade efter en BH. hittade en i INTE minsta storleken, trots allt. yesyes ! så nu har man två olika i 'rätt' storlek, brabra. banden på den andra är gone..
jobbade på under dagen, kanelbullens dag. och min storebrors namnstag, mormors och bästa grannmammans födelsedag. grattis alla !
en ungefärlig halvtimme innan stängning kom en snäll liten tant förbi på jobbet, med en hel form full av nybakade och varma kanelbullar. hur söt som helst! :) hon var tydligen i affären under lördagen och tyckte sig få en massa bra hjälp. åh, vad söt tant !

Åkte direkt till Farsta och R. tittade film och knappade igen välbehövd tid. var så bra så! gick upp i någorlunda vettig tid imorse, skjutsade pappa till doktorn och M. till V-by. han med en tripp till mataffären innan skjutsandet. skulle köpa massa grönsaker till Tacos. glömde lite ingridienser, däribland kyckling. en ny tacosvariant? åkte förbi ett annat ICA mellan skjuts och jobb. läste väldigt tydligt kycklingfilé. ska fotografera mitt inköp efter jobbet. kan hinta om att det blev inte riktigt kycklingfilé... hah. jag är bara bäst på att handla mat !! ;)

nu ska jag snart tillbaka till jobbeeeet ! :) ciao sålänge, höres ikväll !


nybakade bullar på kanellbulledagen !  :)

mer än bara ett skal ..


[förlåt om bilden är 'triggande'. säg till mig i så fall, så tar jag bort den direkt !]



jag har tänkt lite, fram och tillbaka. hit och dit. från igår. mamma masserade mig på kvällen, eller försökte. hon sa; "D. man ser alla dina revben nu." jag sa att jag inte var mindre nu, sa en vikt. hon trodde att jag ljög. frågade när jag vägt mig. jag kan inte minnas, ett par veckor sedan. långt ifrån enhet och inläggningsvikt, det vet jag inte. jag vill inte veta. det var ju det som fick mig att fälla de första tårarna hos Mia. när pappa var med.

JAG är inte VIKT. men jag blev rädd. fotade lite när jag satt i badet på kvällen, skulle visa det nya badskumet. såg hur bröstbenen syntes, när det bara är röntgen som borde se. inte ett utvändigt kameraobjektiv. jag skärmar av det jag inte vill se. det blir svårt att förstå den bild alla andra har utav mig. men det är bara mitt skal.
åter igen, mitt skal. det är skört. men det är ett sorts skydd, tunnare än vanligt, eller än vad det borde vara. men det vi ser borde inte vara nummer ett. fokus borde ligga på mitt mående, det är därför jag inte ser. jag får ångest ibland, ganska ofta. men jag VET att jag inte är tjock. det vet jag. kanske en anorektiskt tanke då och då som talar om för mig att jag kommer att bli just det. men vetenskapen om att jag inte är överviktig, den finns. inte för att det skulle spela någon roll, men när jag ändå är inne på vikt. det är svårt när det är skalet och antal kilon som förespråkar och berättar hur jag mår. läskigt hur människor dömer och oron drivs till vansinne av något som inte alltid stämmer överrens med själva helheten av människan i sig.

jag är nog rädd. rädd. för att bli bara jag. jag vet, ibland förstår jag, sällan ser jag. men många ger mig bekräftelse av det som syns, det som går att ta på, det konkreta. medan jag lever med det som är abstrakt.
jag orkar inte leva i en anorektisk värld, dit jag fallit för att på riktigt visa. det är, var, finns något som inte var rätt.
jag har inget emot, blir itne arg eller ledsen om någon säger eller antyder på att jag inte äter ordentligt, eller viktmässigt, inte är "normal". nej, jag förstår. men när vi pratar om det som är jobbigt, det jag ska och försöker jobba med, bearbeta. och det enda som kommer på tal är vikt och antal räknade ben på kroppen. då blir jag litelite ledsen. jag vill vara mer än bara ..ett skal .


Oh Sh!t It's Monday!


aloah. måndag morgon..har passerat. men dagen är allt kvar, hah. vaknade ovanligt pigg imorse och var uppe innan klocka nummer tre hade ringt. inte helt vanligt, men väldigt skönt. staplade ned till köket och vigde min första rörelse åt tekockar-på-knappen. kom på att vatten kokar bättre än luft, så fick röra mig lite till, mot kranen.

letade reda på min favoritsked - som jag efter lite sökande kom på befann sig i mitt rum, hah. förvirrat. hopp in i badrumet och på med jobbkläderna. ut mot garaget och brumma iväg mot beijer. första tiden bestod mest av kassa och upplockning av borrar, ska be dem beställa hem en massa borrar - fick tiden att bara snurra iväg. 
14.30 satte jag mig i lilla rödingen och rullade hem. om femton minuter är det dags att ta sig tillbaka. :) 
efter stängning bjuder kvällen på en sväng till vällingby, sen blir det minsann bara till att ta det lugnt, skönt ! .. 

ska för i övrigt visa er en snäcka jag hittade i en av mina gamla lådor. från när jag var liten och samlade på stenar, men tröck ner allt som gick i lådorna, varav en var fylld med sandiga snäckor, hah. Lillebror  



Bada

Oj, iphone hänger med i utvecklingen av en ny app, blogg.se värsta bra! Se om den funkar.. Testar med nya bubbelbilden! ;)


mammasöndag !


hej era fluppar!
nu kommer bilderna som ett annat regn. mycket man missar på ett par dagar. men bättre sent än aldrig, right?
det är lite snurrigt. "har itne riktigt tid" med bloggen när jag mår bra, men skriver gärna ändå. mår jag sämst struntar jag i allt, därimed skrivandet. så, när skriver jag? när jag mår mellanbra och det mesta är OKej.
nu är allt okej. ganska bra faktiskt. eller det känns som lite slutet av en uppförsbacke. kämpa, men lättare då det snart är raksträcka. det känns bra. fixade just 1½ finn chrisp. den ena med kalkon och den andra med sallad. hann även med att göra en frukt&nötburk åt lillebror, eftersom att han faktiskt bad om nötter, hah :)

har varit i kista galleria med mamma idag. sprungit runt lite i affärer och mest bara varit med henne. passade på att åka förbi kistamässan, min kära faster har utställning denna helg. när vi kom dit hade hon sålt fyra tavlor. bra jobbat säger jag minsann! pappa mötte upp oss där. köpte två fina skulpturer, fåglar. hah, typiskt honom. på samma ställe hittade mamma en fin statuett avskapt två omfamnande människor - jättefint ! så lite har vi med oss hem. själv hittade jag, dock i gallerian - sugrör, nagellack, naglar, badskum och sömntabletter (hämtade på apoteket). + en tidning på hemvägen, heh.  mamma hittade ett par jättefina örhängen med svarta stenar :)
 nu är det snart baddags i nya skummet, för att senare ta en promenix med A. lugn kväll ikväll. bra va? :) skönt !




Frukostgästen på tomten :)




jävla äckel.


hejj alla undrande läsande. vet att jag inte sagt så många ord på senaste tiden. tror att skallen haft lite extra snurr på tankegångarna. inte alltid så bra, men idag mår jag i varje fall bättre och kan dela med mig av ett par ord.
kameran är som sagt tillbaka and I love it! kunde knäppa en liten bild på våran morgon gäst denna söndags förmiddag. ett rådjur som låg på gräsmattan och pustade ut efter en joggintur med grannen och baseballträt efter sig. hah.

i fredags var det jobb, innan det bar iväg till R. i farsta. massa film och välbehövt prat. så bra så! hj'lpte han även steka sina hamburgare. gick så bra sååå. börjar ju bli duktig nu, heh ;) åkte hem på kvällen [natten]. mötte någon stöddig typ på tunnelbanan, han tände en cigg i vagnen och jag markerade ett "respektlöst" genom att gå till andra sidan av vagnen, så långt det bara gick. hans kompis skrek åt honom att visa lite respekt. jävla grej.

mötte samma lilla "gäng" [fyra pers] på bussen mot backlura. fanns inga platser så gick längst bak, där satt dem. en ny cigg tändes innuti bussen. jag började hosta och han gick fram brevid mig. tittade på mig och blossade.
mitt humör och stubin satt redan i tårna. jag SKREK - VAFAN LÄGG NER!! han blev inte jätte glad, så fortsatte. tre bloss senare och jag skrek igen. fan vad arg jag var. okej att röka, men tänk den dagen det kommer någon med astma utan medicinen till hands. fan jävla äckelmänniska. usha.

jaja, apropå skrika, ropar mamma nu. något mildare i rösten än vad jag var i fredags natt. men vi ska till kisda nu. min faster har utställning på sina tavlor där över helgen också. hörs sen. heeey.


hah. jag gör nog allt för att få den himla maten att se snäppet 'roligare' ut !


..kanske aldri kommer bli någon kock. men se så fint det blev! ;)