blajjkorv :)


hejsan hoppsas på er !
mina tider angående rasten har börjat hoppa lite, var antagligen på grund av att jag förväntade er veta vilken tid jag hade rast och kunde blogga, hah. nejmen det är lite förändringar hit och dit på jobbet, som får det att snurra.

igår kom jag i varje fall hem via skjuts från pappa. ett stopp på ICA där vi sprang på mamma mitt i affären. jag tog en liten rullkorg och samlade ihop allt vad pappa skulle ha hem till sig. han stod och pratade med mamma som plockat ihop några liter mjölk till mig, hah. jag fluppade åt mig en liten tidning i pappas korg.. skötte det mesta i den. han hämtade bara popcorn, sen var det bra. att handla är nog det värta han vet - men jag kan minsann !
vi blir bara så blajjiga hela tiden, pappa och jag. hur roligt som helst! skrattar och skämtar heeelaaa tiden, love it.
kom hem till mamma med nyinköpt tidning och ett tomt badkar som ganska snart fylldes med rykande hett vatten. där låg jag i säkert en timma innan det var dags för en liten promenad med grannen. fint. 1,5h timme.
kom hem, värmde mjölk och ..kunde inte sova. vid kopp nummer tre gav jag upp och läste vidare lite i tidningen.

mamma skulle på möte imorse så det blev inget förlja med till Mia som planerat. pappa kom med istället. dagen till ära fick jag agera Taxi, då han skulle hjälpa mig att tanka. skjutsade tillbaka honom och åkte till jobbet sen.

nu är det snart jobb igen ..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: