Borta bra men hemma bäst!

Åh allt kändes underbart igår, tänk att det faktiskt kan gå om man bara vill!! Alla mål gick hur bra som helst och pappa fick både kolla smör på mackan och skaka på uppdrucken näringsdryck. Inget fusk här, inte det minsta!

Blir så glaaaad, kan inte beskriva. Längtar tills jag hittar egen lägenhet och kommer ut i livet snart, fasen vad underbart! Jag är verkligen på G nu känner jag. Nu har vi ätit frulle och under detta dygn har jag ätit utöver matschemat - smak that!

Det eeeenda jag kan ångra är att jag ställde mig på vågen. Dumt så dumt. Har gått upp nästan 10kg på 6v, satte griller i huvudet men när det var dags för frukost var det inga funderingar, jag gjorde som jag skulle och lite däröver. Vikten ska inte styra mig, aldrig. Jag ska må bra nu - på riktigt :)

Fan vad jag längtar efter att träffa min behandlare och berätta hur bra allt har gått! Wiiii :D


Postat av: Louise

Duktigaste duktiga du!<3

2013-07-06 @ 09:29:20
Postat av: Lina

Du är så jävla bra!och peppar en annan till att vilja klara det!hoppas du inser vilken enorm styrka du besitter,vilket mod du äger.Helt otroligt!Hoppas du är stolt över dej själv,det bör du vara!Älskar att följa dej,en riktigt jävulsk resa,men att sen få se hur DU,DU,DU reser dej och utifrån DEJ åstadkommer detta!så jävla häftigt att man dör en smula av stolthet och önskar man kände dej,var din vän,din familj.få skryta lite å säga:denna tjjej alltså!En hjälte!
Du är otrolig,som tar dej upp,å tillbaka,...det är det som är så jävla äkta med dej,din resa...du gör det liksom!
Beundrar,
Å stolt....
Låtsas jag känner dej å skryter lite:"den här tjejen,vilken hjälte!"
Fortsätt,femfaldig upp...ta striderna som du hittills gjort,å tack för inspiration å pepp,tack för allt ditt mod,ditt jävlaranamma,...tack för att jag får följa....tack för att du ger mej hopp.
Vi vinner!

Kram,var stolt över dej själv....du är otrolig!

2013-07-06 @ 09:43:41
Postat av: ida

blir såå glad för din skull tjejen!! you go girl <3 hoppas vi kan träffas någon gång framöver, är ju i stockholm ibland då min mamma bor där :) måga stryrkekramar ida... om du kmmer ihåg mig från förra sommarn? :P

2013-07-06 @ 10:36:16
Postat av: anonym

Fortsätt såhär Denise!

2013-07-06 @ 11:57:05
Postat av: Helena

KRAM

2013-07-06 @ 13:55:29
Postat av: Anonym

Detta kan vell inte räknas en normalportion? Eller kan de det?
Ser det inte lite lite ut.

2013-07-07 @ 09:25:03
Postat av: Emmy

Åhhhhh Denise! Vad glad jag blir!!!!! Du är så stark och duktig :D massa kramar

2013-07-09 @ 09:27:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: