Ångest.

Hej!
Förlåt alla för dålig uppdatering. Har så svårt att se vad jag skriver = ögonen är kass. Och senaste veckan har varit otroligt jobbigt minus några små ljusglimtar, dock har ångesten dragit över de glimtarna ganska duktigt..

Ska försöka skärpa mig med uppdateringen.. Sitter just nu hemma i soffan hos mamma efter ett litet ångestmellanmål. Tittar på sommarkrysset med vetekudde på magen. Mamma och lillebror var på kolmården idag och kom direkt efter min middag och plockade upp mig, skönt det i alla fall. Kan passa på att säga att jag trots sämst vecka gjort några framsteg i form av utbyte, energy bars istället för näringsdryck. Två dagar i rad också. (lite stolt!) :) annars har jag och min behandlare gått igenom min behandlingsplan lite, vilket hon var väldigt positiv till. Ska se vad som sägs på läkarsamtalet på onsdag, och samtal med sjuksköterska på måndag..
Nej nu ser jag inget längre.. Får skriva mer sen. Hoppas att alla har bästa lördagskvällen, själv skulle jag velat spendera min med vänner och klackar upp i taget, men icke. Soffan får agera substitut, dock ett dåligt sådant..
Imorgon blir jag hemma (nervös? Ja.) för att göra grund för en kommande lite bättre vecka.. Ciao!


Postat av: Linnea

hej fina! vill bara säga, forts. kämpa och ge dig INTE! Bli kvitt skiten NU det är inte värt de att sitta här år ut o år in... de lovar ja dig. så kom igen nnu , du vet att de fria livet e så mkr bättre!

vem har du som syrra föresten?

kraaam

2012-09-02 @ 00:45:54
Postat av: Hanna

Du gör ett sjuhelvetes jävla jobb och är förbaskat duktig. Självklart gör det ont och är vidrigt, det är ju det som gör att man inte orkar ta tag i det och bli frisk alldeles spontant på egen hand. Det är ju det som är det äckliga med sjukdomen, att det är lika vidrigt att bli frisk som att vara sjuk. Att vara frisk däremot sägs vara bättre, låt oss prova?

2012-09-02 @ 14:06:27
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: jen

hur går det för dig nu? :) Gått upp i vikt ngt? och hur m¨år du i jämförelse med förut? hejar på dig!

Ps svara helst i min blogg :)

2012-09-02 @ 20:53:51
URL: http://thejenna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: