vad var det som hände egentligen?

[tisdag]
jani.. för att göra en lång historia kort; vi börjar med tisdagen. morgonen till på köpet - stod och handtvättade lite kläder och missade näringsdrycken kl 10.00. skulle få ta den på kvällen, hemma. fick två flaskor att stoppa ned i ryggsäcken, vilket jag även gjorde.
15.00 skulle mamma komma och hämta upp mig. 14.30 hade vi mellanmål - då kom en behandlare och sa att jag var tvungen att ta näringsdrycken innan jag åkte. kruxet var att jag redan ställt in mig att ta den på kvällen, och kunde bara inte ställa om i hjärnan. låter säkert som en bagatell i de flesta öron, men näringsdrycker är oerhört ångestladdade för mig, därför fick jag panik. mamma kom och jag grät. de ställde in permissionen om jag inte drack upp. tillslut, när jag satt och tog på mig skorna tog jag den i typ en klunk och slängde glaset i väggen. [tur att musklerna inte är de biffigaste så att glaset skulle gå sönder..] fick torka upp lite bottenslam från glaset och sen gick jag ut därifrån. arg som ett bi, rent av FÖRBANNAD: ångestladdad upp över öronen och allt kändes bara hopplöst.
stackars mammas särbo fick inte ens ett hej i bilen, jag satt bara tyst, still, arg och tårarna rann. samma sak med min grane som bara skulle säga "hej" till som jag bara vände ryggen till och kastade mig upp på rummet för att lugna mig. [rummet var/är för i övrigt fint då mamma & lillebror piffat till det, tack] :)
 
middagsladdningen var borta och ersattes istället av två näringsdrycker. men lite bättre blev det när lillebror kom hem och gav mig en kram! :) jag, mamma, P. och robin spelade monopol på kvällskvisten. jag var tyvärr sämst och förlorade stort när jag hamnade på mammas norrmanstorg gatan med hotell på. 40.000 hade inte jag.. istället värmde jag mina värmetofflor i micron och la mig i soffan framför TVn.

[onsdag]
kvällsmålet gick bra och onsdagen började med frukost ute i solen med mamma, mys. ville inte tillbaka till enheten - men tyvärr var det ett måste och jag hann precis innan min första restaurangträning. vi var en del patienter + två behandlare som gick till en lunchrestaurang. cecarsallad med kyckling för hela bunten. efter det skulle jag gå till filmaffären och lämna tillbaka ett par hyrfilmer. slutade i kaos då jag såklart lyckades tappa bort mig, hah..
 
fick ringa enheten och fråga om vägen. sen en liten flicka under paraply som gick med mig till "södra station", sen var det telefon ända tills behandlaren på enheten kunde se mig och vinka ut genom fönstret. hah. valde såklart det bästa vädret - ösregn..
 
mer upppdatering kommer senare. har hänt mycket de senaste dagarna..
hoppas att ni mår bra där ute i alla fall :) ciao.

Postat av: s

åh. jag känner din ilska och frustration. Det låter så litet, men det är så stort när saker ändras, när man ställt sig in på en viss sak. Och när man sedan får hot om att "nu MÅSTE du dricka upp den, annars får du inte datten" . himla jobbig situation, jag ville inte känna mig tvingad, eller hönsad. Ville inte få någon att tro att dom kunde styra och ställa med mig hur som helst.

Du var toppen som klarade denna prövning :) (med tiden kommer du kunna rycka på axlarna över såna här saker)
kram!

2012-08-10 @ 01:28:45
Postat av: Dedde


Sv; tack för förståelsen :) jag längtar till den dag jag kan rycka på axlarna åt sånna här saker.. Det kommer, det måste komma sånna tider..
Kramen !

2012-08-10 @ 09:04:19
URL: http://deds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: