doktorn och första permis

 
hej hopp!
dagen började som sig bör - med frukost. efter samlingen hade jag dock riktigt ont och blod letade sig upp genom strupen, munnen och in i papper. inte kul, eller det är nog mest jag som blir "rädd". men klockan halv elva tog jag och en behandlare färdtjänsttaxi till karolinska sjukhuset för en magundersökning.
specialisten sa att det förmodligen är förstoppning och åter igen ändras min medicinlista. om det inte fungerar blir det sjukhus och lavemang,, allt man kan göra är att hålla en tumme, eller två.
 
missade lunchen på grund av en gastronomi (eller vad det heter) som endast kunde genomföras efter fyra timmars "fasta", men kom tillbaka lagom (lite sen) till 14.30 mellanmålet. heh..
 
16.15 kom bästa pappa till enheten för samtal med överläkaren, sen fick han äta middag tillsammans med mig, vilket gick överraskande bra. efter vilan åkte vi hem, vilket innebär min första permission (WIHIIII).
 
på hemvägen stoppades vi dock i trafiken när en blixt just slagit ner i ett träd så att det låg som ett hinder rakt över vägen. men tack vare trottoar - kom vi förbi. vidare till ICA (som för i övrigt byggts om sedan jag var där sist) för mathandling och vet ni vad? mitt i allt träffar jag på den gladaste och bästaste jennifören!! åh vad glad jag blev!! :D
 
nu har vi ätit kvällis (känner mig lite stolt, tvivlade lite på det. bitit av mina sparade naglar i oro) men det gick bra! nu ska jag bara se till att fixa morgondagens frukost!
 
annars blir det fortsatt OS-tittande!
snart sova dock.. hoppas att ni haft en bra kväll och att natten blir densamma :)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: