picknick


Godermorgon!
sitter och dricker te efter en snabb dusch. gårdagens bravader var många och jag flyttar på mig som en svensk fågel under kalla vinternätter. haha.
nejmen började med tidigt jobb, möta upp pappa på parkeringen och få skjuts till alvik. upp hopp på tunnelbanan, byta till pendeln och åka förbi farsta ända bort åt tjotaheiti. var ju meningen att jag skulle fotat även idag, men lillasystern tog studenten och det var full rulle med förberedelserna till mottagningen. jag rensade jordisar istället, hah. stannade i några timmar innan det var dags att vända tillbaka till tunnelbanan. åkte mot centralen för att komma till sollentuna i sinom tid. här kan vi prata om någon som tagit tillvara på busskortet denna vecka!
åka och handla, slänga in sakerna i mickes lägenhet, swischa förbi föräldrarnas hus, hälsa och socialisera sig lite. fanns även två gäster med där + en släckting(?) från Indien. mucho trevligt!! :D
 "resan" fortsatte till stranden med en söt liten korg. vi hade vädret på vår sida och allt var bara väldigt fint. har dock väldigt svårt att förstå hur det kan vara så varmt i lilla vanligtvis kalla sverige, speciellt så sent. men det är bara hur underbart som helst! vända tillbaka till lägenheten och sen tillbaka till föräldrarnas hus. blanda drinkar, spela badminthon med husets pappa, titta på bilder, lyssna på musik och en massa prat hans med förståss! :)
= bra kväll!

nej nu ska jag vara på jobbet om knappt 50min och här sitter jag osminkad i morgonrock.. hurry hurry !!





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: