live and learn. LIFE.


hallådär.
gårdagen var bra trots trötter nr.1. åkte till pappa efter jobbet, skulle åkt iväg och handlat presenter, men blidde aldrig så. affärena var ju stängda, hah. istället skickade han ett sms att jag kunde komma förbi och ta en drink med honom, så söt så! so I did. (sms; "du kan väl komma tidigare om du vill på en! drink eller så...) haha observera utropstäcknet efter "en".
vi satt ute i solen, pratade och bara njöt. hur fint som helst! efter några timmar skulle faster och lillebror komma ner på grillning..


idag då. om 10' kommer pappa och hämtar mig, nytt förstök till presenthandling. bättre lycka denna gång. sen äre jobb och slutligen en liten tripp till andra sidan stan. det blir bra det. hem, sova, upp, jobba, iväg igen. yeahj. :)


jag känner mig så glad, men fortfarande så sliten. inte fest-sliten, men ..sliten. det tär att kämpa dagarna i ända. tär att aldrig få någon sömn. påsarna under mina ögon är som inopererade vadd-bollar. det är svårt att orka, men finns ingen annan väg. jag har bränt alla broar tillbaka, bränt allt som skulle fortsätta förstöra mitt liv. jag går åt rätt håll ..tror jag. men vägen är snårig, känns som att gå i gytja. ju mer vikt jag bär, desto djupare sjunker jag. ändå ska jag övertyga och övertala att det är vikten som får mig att orka mer. orka längre. ända fram..



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: