Update om behandling


snbbt inlägg, ska snart iväg igen. ,men tänkte - har ju inte sagt någonting om när jag var hos behandlaren igår.
mamma fick några minuter ensam med henne, inte många men tillräckligt för att hinna förklara sin oro gentemot mig. frågan om vad man gör när man är rädd att ens dotter inte klarar av det här. att det inte är tillräckligt.
det som resulterades handlade mest om att få mamma att känna sig ha en "plan B", som skulle betyda att; händer något under dessa tre veckor Mia är på julledighet, ja då är det "okej" att köra mig till akuten. Thats the plan.

nu ska ingenting 'hända', antar att det var mest någon form av trygghet hon ville framföra till mamma. att hon behöver inte alltid stå upp själv, för det "ansvar" som kan tyckas läggas på mina föräldrar är väldigt stort, antar att akuten är något att luta sig emot ..?
många meningar och ords framförande i försök om en övertygelse att "vård" inte är detsamma som "inläggning". jag vet inte vad jag ska tro, men är jag så apatisk som förra gången, ja då är det klart att jag inte gör något motstånd om hon skjutsar mig till akuten. men nu ska INTE NÅGOT SÅDANT HÄNDA.
men ja mamma, du har en plan B. men NEJ jag kommer inte lägga in mig på någon jävla enhet. NEJ.

hejdå nu. :)

Postat av: Elin

Jag är glad att jag har min lägenhet, som du säger är det ibland för mycket folk och för mycket rörelse. Så jag är där lite till och från när jag orkar och när jag klarar det.



Åh okej. Hur kommer det sig att det är så många år mellan dig och din storebror? Min är rätt söt han med, dock tömmer han min plånbok :P

Bor din storebror nära er så ni kan ses ofta?



Ha inte dåligt samvete, det är en sjukdom, din sjukdom som fått dig och dina vänner att stå lite längre ifrån varandra. .Och det är aldrig för sent att börja om. Det är svårt, men det går.



Precis det jag menar. Vi fattar ju att det är fel det äs säger, men äs gnatar sönder allt det där logiska smo vi egentligen vet.



Bara för att jag sa det så gäller 6-målsschemat nu. jag får bara ha 3-målsschemat för att visa för mig själv hur jag inte ska äta. Jul och äta 6 gånger..?

ND fasar jag för. Det var vidrigt att ha dom. Kände mig så dålig med dom.



Känn dig inte dum. Du har så rätt i det du säger.



Hur blir din jul?

kramar

2011-12-22 @ 20:58:27
URL: http://uturanorexin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: