the city is done . ,


God sen kväll eller tidig partynatt!
hur än kvällen ser ut hoppas jag att den blir bra för er alla, själv är jag hemma vilket passar bra till slaskvädret. dagen i sig urartade sig väldigt bra efter äggröre-försöket. fortsatte morgonen med musik och julklappeinslaget. som för i övrigt känns som jag sysselsätter mig med många av dagens timmar, hah. kan fortfarande inte låta bli att se mig själv som en himla bra efterträdare till jultomten (minus mage och skägg, kanske kommer? OHNO..)
suttit med några egenillustrerade saker och pysslat, lite finurligt sådär!

pappa kom och hämtade upp mig runt halv tre, trots mitt lite då griniga humör. åkte förbi och plockade upp lillebror - fortsatte in mot staden. En fredag innan julafton - hur tänkte vi där ?
bror min skulle köpa ny vinterjacka, och som i vanlig ordning - ta med pappa som springgående plånbok. hah!
[som vi båda gör.. stackars pappa, men vad gör man inte för sina SMÅ barn?]
jackan han tänkt sig var tyvärr slut, så medan de sprang runt i diverse affärer och letade, sysselsatte jag mig själv.
helt perfekt, pappa är ändå så seg när det kommer till attt gå i affären ;)
vi höll ändå på i en tre timmar - kanske mest för att jag virrade bort mig när jag skulle möta upp dem.. men ÄVEN pga Robins velande. men gjorde ingenting. jag tycker bara att det är kul att springa runt.

för i övrigt måste jag nog vara världens bästa dotter som ringer mamma och frågar om hon vill köpa en födelse/julklappspresent till mig - via mig. hittade världens bästa, hih. Lite typiiskt mig, vilket även formade kommentaren. kom även hem med [utom 2st gurkor] ett par leggings och ett bra litet örhängesgrej a la' fuskis-töjning! ipluppad nu. 0gillad av mamma - tur att man har en egen vilja såhär vid 21år..

PERFEKT DAG MED PAPPA OCH LILLEBROR ! YES YES ! :D

kort och gott, en bra dag. millemarremjölkis, sen sooovvaa. Godernatter :)

typ så. :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: