TATUERINGAR


hej hoppaloong ! :)
fick en jättesöt kommentar igår av JONNA, som även innehöll en fråga om jag kunde lägga ut bilder på mina tatueringar. självklart gör jag det, so here it comes. färska bilder från idag, hah.


börjar med den första i ordningen; Be careful what you wish for.
hade precis fyllt 18år och var fortfarande inlag på dygnsvården. min första tatuering på en av mina första permissioner. den är lite suddig nu, men den betyder. texten är för mig värd att tänka på.


Nr. 2. manga figur. ritade av mycket sådant förut och kom med en skiss till tatueraren. ush, den sittningen gjorde ont.. men det var det värt. hah. Bilden är för mig en skildring av mitt egna liv. av den bra tid jag kan minnas kallades jag alltid för "Dedde", det var mitt namn på friidrotten och människorna där. vilket var den plats jag alltid var på.
figuren är jag, med namnet under bilden. stjärnorna runt omkring är alla de nära och kära jag vill ge allt och lite till för. jag älskar människor, och alla mina vänner och familj är små lysande fenomen jag fått turen att omringas av. :)


nr. 3. Live, Love, Laugh. var en tatuering jag gjorde bara några dagar innan min resa till Australien. en påminnelse till mig själv om vad livet egentligen handlar om. jag har inte tid att vara sjuk, det är inte värt det.


nr. 4. krockodilen. gjordes på Nya Zeeland, med en tanke till pappa. som jag kände mig hade funnit efter arton år av tomhet. efter enheten skrev vi alltid Crock (han skrev "krock" hah). för i övrigt sa jag "black&with" den blev illgrön. men det gjorde inget. den betyder ju. (här är även en bild som visar placeringarna på armarna lite bättre)


nr. 5. 1UP. jag och J. gjorde lika dana. våra små "du-kommer-alltid-betyda-älskade-vän". :) och vem behöver inte ett extra liv? hah. men även.. man får bara ett liv, ta vara på det. så tänker jag lite om svampen..


Nr. 6. fjädern. även den för pappa. med grunden i en egenmålad täckning från honom. hur fint som helst. vad som nästan är ännu finare är att han gjorde två fjädrar [från samma ritning] på sin överarm. hans första tatuering och han är 66år. hah. finaste pappa. det är nog min mest betydelsefulla tatuering..


Nr.7 stjärnorna. gjorde den samtidigt som pappa gjorde sina fjädrar. velat ha något på halsen. texter gillar jag väldigt mycket, men hade svårt för att skriva på den placeringen och tänkte att den måste passa ihop lite med den stora på ryggen. so what can I say? I love stars. :) det här var den sista på min kropp! :)

men man ska aldrig säga aldrig.. hah. ;)




Postat av: Saga

Älskar svampen... Förövrigt skriver jag denna kommentar iklädd en likadan morgonrock som du. Super mysig. Puss.

2011-12-13 @ 08:44:34
URL: http://skavsnigels.blogg.se/
Postat av: Jonna

Åh vilka fina tattoos du har! Tycker om när man har en historia, en mening eller en tanke bakom dem. De blir så intressantare då tycker jag. Jag älskar fjädrarna! Du är sjukt duktig på att rita!



Sen tycker jag att du är en jäkligt duktig fotograf. Dina bilder är jätte fina!



Hoppas du har det bättre idag,

Kram Jonna



2011-12-15 @ 17:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: