äggröra !


hej bananer!
Det är något litet fel på mig gällande gå upp ur sängen, finns ingen vana för det. bara ett måste, hah. ironiskt att bland det värsta och tråkigaste jag vet är att just sova, men att gå upp på mornarna - går icke för mig!

nu har jag i varje fall rätat lite på ryggen och sitter upp. stormat runt i köket för ett fantastiskt frukoståstadkomande. Patrik är ledig från jobbet idag, och därmed hemma. han fick ett kokt ägg när jag ändå var i farten. jag tänkte UTMANA mig själv lite. [hör och häpna!]

när det kommer till kokt ägg, som för mig är OK, har jag fortfarande förbannat svårt med den där gula kulan i mitten. därför tänkte jag idag mosa ihop allt så att jag inte kan skilja gult från vitt. SO I DID. en äggröra liksom.
redan i första tanken uppstod sjuka problem;

- jag kan inte steka i smör/olja
- jag kan inte använda stekpanna
- stekspade är jag "rädd" för pga användningsområdet.

VADÅ KAN INTE ?! ångesten kan ju bara vara en rutten fisk och slängas i avloppet. men tanken och agerandet tror jag tog ett steg i rätt riktining idag, eller? ur ögonperspektiv såg det mest ut som popcorn, men ändå hah.

men fantastiskt [inte] vad bra det gick att kläcka ett ägg i lillkastrullen, ta lite vatten och röra runt som rena torpeden för att det inte skulle fastna. man är ju en stjärna i köket, hah. men ni ska få se hur det blev;





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: