Operation rädda helgen .


hejje!
tillbaka i sängen, efter lite TV-tittning med mamma. dock tog det bara en halvtimme för filmen att avslutas, då vädret sabbade signalen mellan parabolen och satelliten någonstans där uppe. ovanför regn & moln. typiskt !

imorgon var det tänkt att hjälpa storebror med målning av huset. så blidde det icke, då vädret, framför allt regnet, lyckats plupppa in ett finger i spelet även under denna punkt. men på söndag skulle det bli av i varje fall. låter roligt, en liten fågel typ viskade också att mat & dryck [ även cider & gurka ] kommer finnas på plats. + massa antar jag trevliga människor. wiiwii. :)

tack och lov, som tur i oturen, löste sig lördagen ändå. börjar med jobb till 14, sen träffa en kompis, mysa med film & prat för att senare på kvällen ut på bravader med B. perfekt timing på det hela och jag slipper spendera en massa mellantid med mig själv ..som ibland kan sluta mindre bra om jag ska göra ngt roligt detta ska bli en ångestFRI helg. orkar inte med några fler jobbiga eller mörka tankar nu. på helgerna ska man ha roligt, så är det bara. visstvisst?

hoppas bara på att all svullnad lagt sig. ja, hoppashoppashoppas. Nej nu ska jag läsa SOLO som mamma så snällt kom hem med idag efter jobbet. tacktack. :) Sov bäst nu alla!

                                                                        GoDeRnAtTeR .



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: